Community Status Updates
Anelis → zade
Χεχεχε το έχω δει, από την πρώτη φορά που μου έστειλες αυτό το site το έβαλα στον reader και το τσεκάρω καθημερινά. Thanx man!
Nov 22 2010 05:28
zade → Anelis
[url]http://io9.com/5692719/a-history-of-zombies-in-america[/url]
Θα σου αρέσει.
Nov 22 2010 01:53
zade → matassos
Καμία ενόχληση ρε. Δεν το έχω εγκαταλείψει το συγκεκριμένο θρεντ καθόλου ,απλά επειδή είμαι τέταρτο έτος και φέτος λέω να πάρω πτυχίο γι αυτό ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και τρέχω ,οπότε αυτό πήγε λίγο πίσω. Να φανταστείς ακόμα δεν έχω δεις ούτε τις μισές φωτογραφίες από αυτές που έβγαλα στο interrail. Θέλω όμως να γράψω. Ελπίζω ότι μέχρι τις 17 Νοέμβρη θα έχω βρει χρόνο για να συνεχίσω.
Nov 09 2010 17:38
matassos → zade
χμμ σορυ για την ενοχλήση, στο θρεντ με το interail θα γραψεις καθολου? :hmmm:
Nov 09 2010 17:05
Strange Loop → zade
εγω βλεπω like 30 σειρες το χρονο. Το spartacus αν και ειχα δει περσυ τον πιλοτο δεν την συνεχισα.Φετος λογο ξηρασιας απο σειρες ειπα να την αρχίσω και κόλλησα.
Το fringe ως τωρα ειναι τοσο γαμάτο που θα με κάνει να στατησω ολες τις αλλες που βλεπω. Φοβερο το χθεσινο επεισοδιο.
Oct 15 2010 19:08
zade → Strange Loop
Ρε γι αυτό βλέπω μια σειρά το χρόνο +το Fringe.Γιατί θέλω να είναι ότι πιο epic υπάρχει στην τηλιόρας που λέει και η γιαγιά.Το Σπάρτακους Μπλαντ και Σαντ ήταν ότι πιο έπικ βγήκε πέρσι.
BTW διάβασα το δεύτερο του Neonomicon.έχεις δίκιο στρώνει αρκετά.Και πάλι δεν είναι τίτλος που αδημονώ να διαβάσω κάθε μήνα ,όμως είναι πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω από το πρώτο τεύχος.Σχεδόν ενδιαφέρομαι να δω τι θα συμβεί παρακάτω.Πάλι όμως η οικονομία χώρου πάσχει.Πόσες σελίδες πια χριεάζεται εκείνο το όργιο;
Oct 15 2010 18:42
Strange Loop → zade
Πηραν την λέξη EPIC και την έκαναν σειρά..
θεϊλα το Spartacus.
Ειδα 8 επεισοδια σε μιαμιση μερα
Oct 15 2010 16:59
Strange Loop → zade
Kατάλαβα οτι δεν έχεις διαβάσει μαλλον το 2ο ,στο 2ο ανεβαίνει αρκετά.
4 θα ειναι.
oριστε και λινκ να μην ψαχνεσαι και να ακουσω ξανα την αποψη σου
[url]http://hotfile.com/dl/74439351/007f94e/Neonomicon_02_%282010%29_%282_covers%29_Minutemen-DTermined.cbr[/url]
Oct 10 2010 21:52
zade → Strange Loop
Το δεύτερο δεν το έχω διαβάσει.Μπορεί και να 'χεις δίκιο όντως να είναι καλό τελικά.
5 τευχο είναι;
Oct 10 2010 21:44
Strange Loop → zade
απλα μπαινω και διαβάζω σχολια, και επειδη σε αυτο διαφωνω μαζι σου για αυτο και η απορία.
Και τα 2 issues και ειδικοτερα το 2ο τα βρηκα εξαιρετικα. Υπόθεση (συνέχεια courtyard), Artwork. Δε ξέρω μαν κατσε να το δουμε ολοκληρωμένο και κρίνουμε.
Oct 10 2010 21:42
zade → Strange Loop
Ο zade που γράφει και στο comicdom ; Ναι εγώ είμαι.Είμαι ομοιοπαθής [S]κάγκουρας[/s] του γυμναστηρίου.
Τι σου άρεσε πες μου στο neonomicon!Είναι αρχικά το πιο πομπώδες και μπουκωμένο κόμικ που έχει γράψει ποτέ ο Άλαν Μουρ.Η εξέλιξη της πλοκής είναι τόσο λίγη που κανονικά θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόνο 10 σελίδες.Οι διάλογοι είναι τελείως μα τελειώς για γέλια (απλά προσπάθησε να φωνάξεις δυνατά έναν διάλογο να δεις αν σου ακούγεται γελοίος ή όχι) και το twist στο τέλος είναι μάλλον αδιάφορο.Ούτε καν ο Jacen φοβερό artwork Βurrows δεν μπορεί να το σώσει αυτό το κόμικ.
Εσύ btw με τι ψευδώνυμο γράφεις στο comidom ;
Oct 10 2010 21:30
Strange Loop → zade
το θεμα είναι οτι ειχα το six pack μεχρι περσυ που σταματησα διατροφη ,ασκηση , τα παντα. Οποτε τωρα προσπαθω να γυρισω στον παλιο μου καλό εαυτο.
thnx man, ^^
btw λογικα εσυ εισαι και ο αλλος ο zade,
τι δε σ αρεσε στο neonomicon;
Oct 10 2010 00:34
zade → Strange Loop
Θέλει αρετή και τόλμη το six pack .Και θέλει να κόψεις τα πιτόγυρα.Και να κάνεις και γυμναστήριο ,όχι μόνο τρέξιμο.
Φιλική συμβουλή από άνθρωπο που πέρσι άγγιξε τους 4 κοιλιακούς και φέτος ελπίζει για 6.
Oct 10 2010 00:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed