Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → zade

that's not badass... that's mazoxas in my books. Or a guy with a deathwish. Aκόμη θυμάμαι το επεισόδιο με τους καρχαρίες. Τ^Τ ΟΚ το δέχομαι ότι είναι πολύ γενναίος για κάποια πραγματα. Αλλά είναι από εκείνο το θάρρος που συνορεύει με την ηλιθιότητα (και το ότι είναι σιχαμένος το είπαμε? ΧD).
Σεπ 19 2010 17:05
Φωτογραφία

mono → zade

Καλό μου, όταν κάνεις "αστειάκια" πρέπει να δέχεσαι ότι κάποιοι θα τα συνεχίσουν και όχι να τσατίζεσαι...
Σεπ 19 2010 16:55
Φωτογραφία

zade → mono

πως κάνεις έτσι μωρέ επειδή σου βρίσαμε το serial ; Σιγά τι είπα.Αφού όταν έχεις λέπρα σαπίζεις.Fact of life.
Σεπ 19 2010 16:53
Φωτογραφία

zade → iristella

Για να αποδείξει ότι είναι ο μεγαλύτερο badass που γεννήθηκε ποτέ.και επίσης γιατί το γουστάρει σαν τρελός.Στο γυμναστήριο που πάω ,όλοι οι fitness freaks έχουν το Grylls για Θεό.Οι υπόλοιποι βέβαια έχουν τον Arnie...
Σεπ 19 2010 16:51
Φωτογραφία

iristella → zade

Ναι είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσει. Γιατί με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=QuB3kr3ckYE"]τόσα που έχει φάει[/URL] ακόμη και τα zombies θα τον θεωρούν τοξικό απόβλητο. Σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα το έκανε αυτό (και όλα τα άλλα που έχει κάνει) στον εαυτό του. >.<
Σεπ 19 2010 16:46
Φωτογραφία

zade → iristella

Ι was just joking. Αλλά δεν πας τον Bear Grylls? Ο άνθρωπος τα σπάει. Είναι το απόλυτο ίνδλαμα.Είναι ο μόνος που θα επιβιώσει στο zombie apocalypse!
Σεπ 19 2010 16:34
Φωτογραφία

iristella → zade

Oh come on I didn't yell... Νόμιζα ότι το πείραγμα ήταν προφανές. :P Και ο Βεαr Grylls είναι σιχαμένος και δεν τον πάμε.
Σεπ 19 2010 16:26
Φωτογραφία

aboumonkey → zade

Thank you:drinks: Απ'ότι βλέπω και το site της Ert έχει τον Εξάντα για online viewing!
Σεπ 19 2010 11:29
Φωτογραφία

zade → aboumonkey

Δεν ξέρω για τα άλλα που ρώτησες ,πάντως στο megatv.com/warzone μπορείς να δεις όλα τα επεισόδια που έχει βγάλει η εμπόλεμη ζώνη προς το παρόν.Κι εγώ από κει τα βλέπω γιατί οι ώρες που προβάλλονται είναι πολύ άβολες.
Σεπ 19 2010 11:12
Φωτογραφία

Melkor → zade

Έλα, άρχοντα μεσαίε, [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6671"]εδώ[/URL] είναι. το προτείνω απο ΑnCo^2
Σεπ 17 2010 10:17
Φωτογραφία

Radagast → zade

Το έχω δει το exam , hehe. Καλούτσικο αν και όχι τόσο κλειστοφοβικό imo. ^^ Γενικά από καλά θριλεράκια δεν έχω παράπονο έχω δει αρκετούτσικα...
Σεπ 17 2010 01:10
Φωτογραφία

zade → Radagast

[QUOTE=Radagast;427983]Μας το έχεις πει αυτό για το martyrs, we know... [/QUOTE] Δίκιο ,δίκιο γίνομαι επαναλήψημος.Δεν θα ξαναγίνει αφεντικό.Αυτά που μου είπες στο MSN τα έχω δει όλα ρε.Είμαι die hard φίλος του ξύλου και της δράσης.Το HNK είναι από τα αγαπημένα μου anime ever. Αν θες παντως κάτι σε καλό horror/κλειστοφοβικό δες το EXAM.Θα με θυμηθείς.
Σεπ 16 2010 23:29
Φωτογραφία

zade → kakashi sensei

ΑΑΑ το είδες δηλαδή ε; Καλά κι εγώ το φοβόμουν αυτό γιατί σκεφτόμουν ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να χάσει ο Seagal ,αλλά τελικα αποκαλύφθηκε ότι έχασε γιατί σχεδόν το ήθελε. Και πάλι όμως το συμπέρασμα είναι ότι δεν γίνεται να χάσει Ο ΣΤΗΒΕΝ.Ας είσαι και ο Μασέτας και όποιος θές, ο ΣΤΗΒΕΝ χάνει μόνο άμα θέλει.
Σεπ 16 2010 23:26
Φωτογραφία

kakashi sensei → zade

fovomoun oti tha einai ligo ierosiloi me ton seagal giati panta itan gamias eno se ayti kanei ton kako. alla sto telos to xeiristikan mia xara me tin epicness tou seagal.
Σεπ 16 2010 23:24
Φωτογραφία

zade → kakashi sensei

Και όχι μόνο αυτό, παίζει και ο ΣΤΗΒΕΝ ΣΙΓΚΑΛ.Μακάρι μαζέψουν και αυτούς τους δύο και το Βαντάμ στο EXPENDABLES 2.
Σεπ 16 2010 23:19