Community Status Updates
Barbara → Orion19
:kawaii:Γεια , είμαι η Βαρβάρα μ'αρέσουν τα μανγα κα τα ανιμε :byejg9:
Aug 20 2008 14:32
Orion19 → Sanji
Καλά, είσαι πολύ μούτρο και'συ! Χα χα! Άξιος αντίπαλος/συμπαίκτης στο παιχνίδι της eroness!
Να σε βάλω στο msn μου (get your mind out of the gutter!) να τα λέμε; Έχω και Iri,Zoro,Gk εκεί. Μπορούμε να κάνουμε ero contests! Χα χα χα!
Aug 20 2008 03:06
moutzah3d1n → Orion19
ελατε ελατε εχω αρχισει να μαθαινω το gear second και ειμαι πολυ δυνατος!!! beast mode on
Aug 19 2008 19:21
Orion19 → moutzah3d1n
Έεεεελα, βρε συ! :wooi2: Δε φταίς! Αφού δεν ήξερες! Και σε πειράζουμε κιόλας. Αυτό που είπες ήταν πολύ καλό και γλυκό εκ μέρους σου, άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους.
Μη τολμήσεις να μας φύγεις γιατί θα έρθει η ero-ori παρέα με την ero-iri και θα σε φέρουμε πίσω με το ζόρι! Και με τρώει να δοκιμάσω τα καινούργια μου εργαλεία...:kill4u:
Aug 19 2008 19:13
iristella → Orion19
μπεκα λιγο μεσα.......... ξερεις που........ χαχα ρε πολυ γελιο........την ιδια ατακα σκεφτηκαμε............. εχει αφρισει ο zoro........
Aug 18 2008 22:42
Hajate_Raborosu → Orion19
xa,xa.Ναι δεν postarω γενικά, αλλά μπαινω τωρα τελευταία συχνά και διαβάζω τα threads.
Και Ναι, το Monster είναι: Η σειρά,Το Anime,Το Αριστούργημα.
Εγώ το έχω δει μία φορά και τώρα τελευταία σκεφτόμουνα να το δω ξανά.Από τα καλύτερα όλων των εποχών.
Aug 18 2008 21:33
Orion19 → ichigo13
Πολύ ωραία και η ιστορία του Chopper. Η Kureha είναι επισήμως η αγαπημένη μου κυρία στο One Piece so far. Με εξαίρεση τη Vivi που τη θαυμάζω.
Είμαι στο 177 ακόμα. Δεν είδα πολύ αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να ξανααρχίσω σιγά σιγά.. Αχ, ο Tenma----> 2 φορά που "πέφτω" στο Monster σήμερα.... Σημάδι είναι. Πρέπει να το ξαναδώ... Με καλεί... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ;!;!;! *παίρνει το χάπι της*
Ahem....καλά είμαι τώρα....
Aug 18 2008 16:45
ichigo13 → Orion19
Orion-chan πως παέι το one piece?
Καλά?Σε πιο ep είσαι τώρα?
Επίσης πως σου φάνηκε η ιστορία του chopper?
Aug 18 2008 16:38
Orion19 → Hajate_Raborosu
Δε ποστάρεις και πολύ βλέπω... Είπα να σου αφήσω και εγώ το πρώτο vm. Ανατρίχιασα όταν είδα το avatar σου... Έφερε αναμνήσεις... Τι σειρά κι'αυτή... Μεγάλο respect!
Απο τις καλύτερες σειρές που έχουνε φτιαχτεί.
Με πόρωσες τώρα πάλι.. Θα το δω για 3η φορά...
Aug 18 2008 16:36
Orion19 → Anyparktos
Έχουμε μπόλικο υλικό για διάβασμα τώρα. Ποιός ξέρει τι άλλες τρέλες έχει κάνει αυτός ο Kintarou!
Aug 16 2008 17:12
Anyparktos → Orion19
Οντως εκανα βλακεια,δεν σκεφτηκα το manga fox!Μια χαρά υπάρχουν πολλές σελίδες να διαβάσει κόσμος!
Aug 16 2008 17:00
iristella → Orion19
Ori chaannnnnn .............. Γυρισα αθηνα............. Μπεκα λιγο να δειξουμε
αυτα που λεγαμε χτες............
Aug 16 2008 01:18
Orion19 → tsintori
Καλύτερα είναι η μεσούλα μου, ευχαριστώ! Λέω να πάω να τα δω τα fillers όσα άφησα και να ξεκινήσω πάλι. Δε μου κάνει καρδιά να τα αφήσω καθώς φαίνονται καλύτερα απο εκείνες τις τραγωδίες τις παλιές. Χε χε.
Aug 15 2008 20:25
tsintori → Orion19
Χαιρετίσματα!!!!!!!!! Πως είναι η μεσούλα σου;
Στο λέω μήπως και δεν το ξέρεις τέλειωσαν τα fillers στο Naruto.... Κατέβασε το τελευταίο ep και δες μου φαίνεται απ' το 16ο λεπτό και μετά διότι είναι απ' το story.
Bye bye.....
Aug 15 2008 19:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed