Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Orion19 → iristella
Oi! What's going on?!?!! How is he blackmailing you? I'll tear that Marimo to pieces!
Αύγ 11 2008 02:42
iristella → Orion19
Oriiiiiiiii chaaaaaaaaan
HELLLLLLLLLLP
Marimo is black mailing me
Αύγ 11 2008 02:36
Orion19 → Zoro
Να απαντήσεις. Μην αφήνεις μια κυρία να περιμένει. Ειδικά αυτή τη κυρία.
Αύγ 10 2008 23:48
Zoro → Orion19
Ναι ρε εννοειτε πως το αξιζες,τωρα που το πες το θυμιθηκα...απλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα???
Οταν ειμαι μισονυσταγμενος εχω πληρη επιγνωση των γεγονοτων και του τι γραφω και γενικως δεν αποσυγκεντρωνομαι ευκολα,απλως την αλλη μερα μετα δεν θυμαμαι πολλα:P
Οπως τωρα εδω!!!
Αλλα κατα τ'αλλα εσκισε η περιγραφη σου...αντε κι εγω πρεπει να απαντησω στην iri καποτε!!!XDXD
Αύγ 10 2008 23:42
Orion19 → Zoro
Για το post στο The Dark Night για τους 2 Joker. Χα χα χα, το έδωσες μισοκοιμισμένος; Σίγουρα το άξιζα;:hahaha:
Αύγ 10 2008 23:37
Zoro → Orion19
Nα σου πω επειδη εδωσα πολλα rep χτες,μου θυμιζεις σε ποιο post στο δωσα???
Gomen τα χω χασει λιγο,στο δωσα και πρωινιατικαXDXD
Αύγ 10 2008 23:34
Orion19 → iristella
Στο 3ο θα δείς και το δεύτερο ζευγάρι που μου αρέσει πολύ. Είναι κάπως πιο normal. Και εκεί είναι παραπονιάρης ο ένας, αλλά όχι μούλικο. Και ο άλλος είναι πολύ ρομαντικός και ήηηηρεμος και γλυκός.
Αύγ 10 2008 23:16
Orion19 → iristella
Χα χα χα! Είναι ελαφρώς απότομος ο Usagi, όντως. Όχι οτι κακοπερνάει ο άλλος..
Αύγ 10 2008 23:01
iristella → Orion19
Ναι οντως ειναι πολυ ωραιο το Opening....... ΠΟλυ χαρουμενο.... Μου φαινεται την καλυτερη μουσικη εχει αυτο το ειδος...... Και το Loveless ειχε απιστευτο opening Και ending....... Τωρα ειμαι στο δευτερο...... Καλα ο Usagi του την πεφτει στην ψυχρα εντελως.......
Αύγ 10 2008 22:59
Orion19 → iristella
Μετά απο τα end credits ενός επεισοδίου, του κάνει ένα μεγάλο νούμερο "τιμωρίας" ο Usagi που σε κάνει να λες "Καλά να πάθεις αφού παραπονιέσαι συνεχώς!" Θα δείς. Μεγάλο γέλιο.
Μη τα ξεχνάς αυτά αλήθεια γιατί μερικά έχουνε σημαντικά πράγματα που συνδέουν με το επόμενο επεισόδιο και άλλα είναι hilarious!
Λέγε μου όταν βλέπεις κάποιο, να το βλέπω και'γω που τα έχω και θέλω να τα ξαναδώ.:Blissfull:
Σ'αρέσει το Op; Πολύ ωραίο τραγουδάκι.
Αύγ 10 2008 22:52
iristella → Orion19
Θα την συνεχισω........ Πλακα φαινεται να εχει.... Ο Misaki προς το παρον εχει πολυ γελιο. Τον κανει οτι θελει ο αλλος κυριολεκτικα..... Μου αρεσει που φωναζει και δηθεν εντρομος.... Matte!!! και απο την αλλη εχει κοκκινησει σαν παντζαρι.......hahahh τελειως τραβατε* με και ας κλαιω.... [COLOR=white](αντικαθιστας με ρημα της επιλογης σου XD)[/COLOR]
Αύγ 10 2008 22:27
Orion19 → iristella
Μωρέ, είναι εντελώς αθώος ο αδελφός του που δε του πάει το μυαλό στο τι μπορεί να γίνεται εκεί. Αμα το'ξερε, θα τον είχε στείλει στην Ελβετία το Misaki! Χα χα χα! Πως το βλέπεις; Θα τη συνεχίσεις; 12 επεισόδια είναι η πρώτη season. Εγώ πάντως που την είδα, δε μετάνιωσα. Απο τα αγαπημένα μου ρομαντικά.
Αύγ 10 2008 22:13
iristella → Orion19
Ori chaaaaaaan........ Tελειωσα ξανα το πρωτο Junjou romantica...... Τελικα οντως ο Usagi δεν τον κραταγε απλα..... Δευτερον τι Hentai τυπος ο Usagi τον πατροναρει κανονικα τον πιτσιρικα....Τριτον αλλα και ο Misaki τα θελει και τα παθαινει ηταν που διαμαρτυροταν στην αρχη και εκανε οτι ανησυχουσε για τον αδερφο του......Και τεταρτον μα καλα τι αδερφος ειναι αυτος που αφηνει το πιτσιρικι με τον τυπο που του την πεφτει συνεχως? Επικοινωνει???
Αύγ 10 2008 22:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται