Community Status Updates
olgidio → Orion19
(about picture comment) Δεν έχω ιδέα. Την βρήκα τυχαία στο google
Sep 01 2008 10:51
red pyramid → Orion19
Oh well, it's ok, απλά περίμενα να σου αρέσει (είναι ίσως το πιο γνωστό που κυκλοφορεί). Ελπίζω τουλάχιστον όταν δείς το Ai no kusabi να σου κάνει καλύτερη εντύπωση :)
Aug 31 2008 17:55
Orion19 → red pyramid
Δε ξέρω. Απλώς δε με τράβηξε. Ήταν και χάλια το scanlation μαλλόν γιατί ήταν σκέτο μπέρδεμα. Απλώς απο τα 2 κεφάλαια που διάβασα, τη περισσότερη ώρα έδειχνε τα δύο αγόρια και τη κοπελιά να λένε τα δικά τους. Δε ξέρω. Με άφησε ουδέτερη. Αν μπορούσα να το φορτώσω, θα το διάβαζα, αλλά να κάθομαι να περιμένω να φορτώνει η σελίδα στο mangafox, δεν έχω τόση υπομονή για κάτι που δε με πολυτράβηξε.
Aug 31 2008 17:47
Orion19 → karkas
Πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά ντρέπονται να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν π.χ ένας γείτονας τον ενοχλείς και δε του κάνει καρδιά να έρθει να στο πει (η κότα), μπορεί να περιμένει και αν συνεχιστεί, θα ειδοποιήσει τους διαχειριστές και δε θα ξέρεις απο που σου ήρθε. Και πάλι, όχι όλοι. Μιλάμε για μερικούς στριμμένους. Αλλά είναι πολύ ντροπαλός λαός. Καλοί, αλλά εχουνε και ένα δύο άσχημα. Βέβαια, όλοι μας έτσι είμαστε. Χε χε.
Aug 26 2008 03:06
karkas → Orion19
Φινλανδία είσαι??? Δεν φαντάζεσαι τι μου έκανε μια φινλανδέζα...με δουλευε τοσον καιρο (ειναι μιση φινλανδεζα)....αααχ...ερωτες...
Aug 26 2008 00:56
Dante80 → Orion19
Καλημέρες. :drink:
Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, το διάβασα προσεκτικά.
Αυτή την στιγμή τα βασικά προβλήματα με κάποια social groups είναι πως δεν υπάρχει πραγματική θεματική συζήτηση σε αυτά αλλά σωρεία spamming, chatting και off topic content, στοιχεία που παραβιάζουν τους κανόνες του anime.gr και που δεν επιτρέπονται ΠΟΥΘΕΝΑ, είτε στο main forum body, είτε σε social groups.
Ειδικά για το θέμα του chatting, το μόνο μέσω διεκπεραίωσης του ανάμεσα στα μέλη είναι και παραμένει το IRC κανάλι μας, όπως φυσικά και τα ιδιωτικά chatting sessions μέσω MSN. Τα s groups ΔΕΝ δημιουργήθηκαν για αυτόν το λόγο. Και πολύ σύντομα θα σταματήσουν να λειτουργούν καθ αυτόν τον τρόπο.
Βασικό λάθος αλλά και πρόβλημα στην όλη εξίσωση είναι πως η ομάδα του anime.gr απέτυχε να αναδείξει και να προωθήσει ενδεδειγμένο πλαίσιο συμπεριφοράς για αυτό το τμήμα της κοινότητας. Υποθέσαμε πως απλά η υπενθύμιση των κανόνων του forum μας (οι οποίοι όπως έχει πλειστάκις αναφερθεί ισχύουν για όλο το site) θα ήταν αρκετή για την λειτουργία αυτού του νέου και συμπληρωματικού μέσου επικοινωνίας που τόσο καιρό περιμέναμε να εγκαταστήσουμε στο forum. Υποθέσαμε λάθος.
Stay tuned για περισσότερες εξελίξεις, αυτή την στιγμή δουλεύουμε για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να καταργηθούν τα social groups σαν τμήμα της κοινότητας, ή να καταργηθούν συγκεκριμένα groups εν ονόματι της οιασδήποτε παραβατικής (ή υποθετικά παραβατικής) συμπεριφοράς.
ΕΚΤΟΣ αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί ή/και επιδεινωθεί.
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...:nod2:
Aug 23 2008 07:22
Orion19
→
irιstella
[IMG]http://inventorspot.com/files/images/1559606_340_1116081430036-spam.jpg[/IMG] FEST FTW!!!!
Aug 21 2008 18:03
Orion19
→
irιstella
Mod.... Βάλε ένα "e" και γίνεται Mode...Σα το όνομα του περιοδικού στο Ugly Betty. Αλήθεια, βλέπεις Ugly Betty;
Τι μανία και αυτή να αρέσουνε μόνο τα μοντέλα...
Όλες ίδιες είναι πια. Σα κλώνοι.
Aug 21 2008 17:53
Orion19
→
irιstella
Iristella-chwaaan!!!!
Καλωσήρθες! Εγώ είμαι η Ori-chwan.
Για πες λίγα για τον εαυτό σου. Απο που είσαι; Αθήνα μένεις;
Ωραία η Αθήνα, αλλά πολύ νέφος βρε παιδί μου. Και σκουπίδια πολλά!
Μιας που μιλάμε για σκουπίδια, ενοχλητικό δεν είναι όταν μπαίνει κάτι στο μάτι σου; Και τρίβεις και τρίβεις... και δε φεύγει και αρχίζεις να φοβάσαι μη πάει πολύ μέσα και μετά θες εγχείρηση..
Αλλά και με τί λεφτά να κάνεις εγχείρηση; Πανάκριβα είναι όλα πια. Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ανοίξανε τόσα πολλά κινέζικα μαγαζιά ρούχων.
Αλήθεια, Κίνα έχεις πάει ποτέ; Πρέπει να είναι πολύ ωραία. Πολύς κόσμος βέβαια. Έχουνε όμως ωραία ιστορία.
Ποτέ δεν ήμουν καλή στην ιστορία. Δε μου αρέσει να αντιγράφω πράγματα ακριβώς όπως είναι...
Καλή η αντιγραφή μερικές φορές όμως, δε συμφωνείς;
Aug 21 2008 17:49
Orion19
→
iristeIIa
Το Zoro να δούμε πως θα μοιράσουμε... Με βάρδιες θα πρέπει να τον έχετε...
Aug 20 2008 21:27
iristella → Orion19
Oriiiiiii chaaaaaaaan!!!!!!!!! Τελειοποιησα το Kage Bunshin no Jutsu!!!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Check this out!!!!!!!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/iristeiia.html"].aNiMe//GR Forums - View Profile: iristeIIa[/URL]
Aug 20 2008 16:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed