Community Status Updates
Orion19 → Melkor
[I][B]αυτοι πεταχτηκαν , να υπερασπιστουν τον Zoro, ενω δεν ειναι δουλεια τους[/B][/I]
Και εγώ και ο Gk υπερασπιζόμαστε ένα φίλο μας που στο κάτω κάτω ξέρουμε καλύτερα απο εσένα. Τουλάχιστον, έπρεπε να εκτιμήσεις το οτι τον υπερασπιζόμαστε, αντί να μας επιτεθείς. Και κάνεις μεγάλο λάθος καθώς είναι δουλειά μας, σα φίλοι του, να θιχτούμε όταν διαβάζουμε τέτοια σχόλια προς το άτομο του και να είμαστε με το μέρος του.
[I][B]
αρα, ενημερωσου πρωτα, και μετα χωσου κα ιεσυ μεσα στη κουβεντα
[/B][/I]Ενημερώθηκα και τίποτα δεν άλλαξε. Δε με πειράζουν τα προσωπικά σας, το ξαναλέω. Εγώ αυτά που λέω τα λέω επειδή με ενόχλησε το vm. Αυτό που κυρίως με πείραξε ήταν ο χαρακτηρισμός σου "σκυλάκι" και το "τσιράκι" δεν είναι καλύτερο.
Απο ότι βλέπω, προσπάθησες και εσύ να συνεννοηθείς και βλέπω το ίδιο και ο Zoro. Μπράβο και στους δύο λοιπόν.
Δε νιώθετε καλύτερα τώρα; :ureshii:
Aug 13 2008 16:25
Melkor → Orion19
καλα τα λες δεν ξερεις τι παιχτηκε, οποτε δεν σου πεφτει λογος. τους τριτους οπως λες, δεν τους εθιξα εγω πρωτος, αυτοι πεταχτηκαν , να υπερασπιστουν τον Zoro, ενω δεν ειναι δουλεια τους, οπως ακριβως κανεις κα ιεσυ.
αρα, ενημερωσου πρωτα, και μετα χωσου κα ιεσυ μεσα στη κουβεντα. επισης, λεγοντας "σκυλακι" εννοουσα τσιρακι που τρεχει με τη γλωσσα εξω πισω απο τον Ζορο. νομιζω οτι ισως ετσι σου ειναι πιο ευκολο να καταλαβεις τι εννοω
Aug 13 2008 11:14
Zoro → Orion19
I Won't.....I Still Won't...Join....You...:cry5:
{Maybe Tomorrow!:P}
Gn ori-sama...cya in a few hours!:gn2:
Aug 13 2008 04:40
Orion19 → Zoro
Έεεελα τώρα... Αφού το θες!
[IMG]http://i27.photobucket.com/albums/c167/priestnobaka/snapshot20080517033948-1.jpg?t=1218594307[/IMG]
Aug 13 2008 04:29
Zoro → Orion19
Don't temp me in the hentai side:P
You are not gonna make me join,you two....:cry5:
{attempts to resist...the force is strong in him:frozen:}
Aug 13 2008 04:12
Orion19 → Melkor
Έκανα μια βόλτα απο το profile του Zoro και ενοχλήθηκα. Melkor, δεν έχει μόνο ένα "σκυλάκι" όπως τολμάς να αποκαλείς ένα συνάθρωπό σου ο Zoro, αλλά υπάρχουμε και άλλοι που τον σεβόμαστε. Δε ξέρω τι παίχτηκε, αλλά ξέρω το Zoro αρκετά για να ξέρω οτι αποκλείεται να έκανε κάτι που αξίζει τέτοια απάντηση. Το να γράφεις τέτοια πράγματα θίγοντας όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τρίτους, είναι απαράδεκτο απο άνθρωπο 23 χρονών που υποτίθεται ξέρει να συμπεριφέρεται.
Επίσης είδα έχεις πρόβλημα με τη κατάσταση στα group. Δε θα το σχολιάσω καν αυτό καθώς δεν είναι στο θέμα μας τώρα. ΑΝ όμως συμπεριφέρεσαι έτσι γιατί δε χωνεύεις τον Α ή τον Β, τότε το να εκφράζεις δήθεν γνώμη πλειοψηφίας είναι υποκρισία καθώς, προφανώς, είσαι προκατειλημμένος.
Αυτά τα ολίγα απο μία σκύλα, όπως θα με αποκαλούσες, του Zoro.
Συμμαζευτείτε γιατί είναι ωραίο μέρος το anime.gr με πολύ καλά παιδιά και είναι κρίμα να πάει κατα διαόλου απο βεντέτες.
Aug 13 2008 02:15
Orion19 → Zoro
A yaoi kiss from me to you hentai-san
[IMG]http://p-images.veoh.com/image.out?imageId=media-v14078011pnzEcw4N1212304603.jpg[/IMG]
Aug 12 2008 20:05
Orion19 → Zoro
I'm working on it Zoro-kun. Her innocent front will be of much use when she embraces her ero-side. She will bring men (and a certain group of women) to their knees!
She knows of the pleasures of the ero-side... Eroness is like gravity..all it takes, is a little push...
And lots of thrusting afterwards when it's time to....erm.....sorry.....I lost my train of thought...
Aug 11 2008 03:21
Orion19 → iristella
And would I ask of you to join had I any doubt regarding your skill and passion?
You are a naughty Ero-Queen my dear...
I wouldn't dream of asking you was I not sure of your eroness...
You will make a great addition to our team.... In due course, you might even surpass me and become Queen!!!! JOIN US IRI-CHAN!!!! *thunder strike*
JOIN US!!! *epic music*
Aug 11 2008 03:14
Zoro → Orion19
Ρε ori πραγματικα νιωθω οτι επιτελους καποιος με καταλαβαινει....
Εσυ ειναι γνωστο οτι εχεις eroness μεσα σου,δεν το αρνειται κανεις....εγω παραδεχομαι οτι εχω ενα μεριδιο,αλλα η iri πολυ σεμνη το παιζει και ξερω απο πρωτο χερι οτι δεν ειναι!!!
[κολπο ειναι για να την περνανε οι αλλοι για αθωαXDXD]
Αρα βοηθα κι αλλο μιας και το ξεκινησες.,..σπρωξ την να το παραδεχτει!!!!
Θελω να μπορω να την λεω ero iri χωρις να μου λεει τπτ!!!
Ero Way is a fine Way!!
Σε εμπιστευομαι να την χαλασεις με αυτα τα ανιμε που τις προτεινεις και να την κανεις full ero monster....η τυχη της ειναι στα χερια σου:P
[kisses & hugs ori]
Aug 11 2008 03:11
iristella → Orion19
[IMG]http://bluemist.animeblogger.net/images/dc/dc2-koko%20(31).jpg[/IMG]
Whooo me????? It is so tempting....... Should I resist or should I give in?..... The dilemma is to great..... And most important can I compete with you and Zoro ?:nanana:(who after his latest adventure is more ero than sanji ever was, For Luffys sake)........
Aug 11 2008 03:10
Orion19 → iristella
Imagine what we could do as Ero-Iri and Ero-Ori!!!!
The world would adore us and fear us! Along with the Great Swordsman Ero-Zoro to protect us!!!
You know you want it...:hehehe: You crave for it.... You need it.... You can feel it in your deepest ero thoughts.... You get goosebumps thinking about it....Be ero, Iri-chwan.... Be ours!!!!:kill4u:
Aug 11 2008 03:01
iristella → Orion19
Ναι αλλα δεν θελω να μου το χτυπαει.................... Θα μου το κολλησει ως Nick sto τελος......
Aug 11 2008 02:52
Orion19 → iristella
Iri-chwan, γιατί δε θες να είσαι ero; Ero is good... Ero is magic.... Why don't you join us Iri-chan?
*creepy zombie mode on*
Join us! Join us! Join us!:kill4u:
Aug 11 2008 02:50
iristella → Orion19
θελει να βρει Ero αποσπασματα απο το OP group.......και να τα χρησιμοποιησει εναντιον μου για να αποδειξει οτι στην πραγματικοτητα ειμαι μια Hentai φυση........:nanana: Αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια.... Ιri is a good girl:nanana:.
Aug 11 2008 02:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed