Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Orion19

Nice job,as expected:riiight:
Sep 26 2008 23:32
Photo

Orion19 → iristella

Zoro+Ori = Zori... Το ζόρι που θα τραβήξεις if you don't behave yourself... You are nothing but my hime's dog! So play dead! Or lick my shoe....either will do fine... just don't think of climbing up my leg...
Sep 23 2008 01:11
Photo

Orion19 → iristella

[B]What the mouth is saying[/B]: Kono yaroooo!!! Go buy a damn keyboard you b.....witch!!!! [B] What the heart is feeling[/B]: I miss youuuu *sob*. Please come back, my ero himeeeee!:nanteee: The world holds no meaning without you!!!! I feel like ripping out my heart before it has a chance to slowly die from missing your presence!!! No flower smells good now! The food all tastes terrible!!! No amount of beauty can ever hold a candle to your smile!!!! .....Ok...maybe I overdid it.... [B]What the heart is really feeling[/B]: I sure miss my Iri-chwan... She's a wonderful friend and it's just not the same without her... *sigh*
Sep 23 2008 01:01
Photo

Zoro → Orion19

Ts ts damn women:smokingg:,I just came back and not even a decent welcome!! (ori-chwaannn I missed you too as long as the rest,don't hear baka marimo!!XDD) E-mail δεν ειχα χρονο να στειλω ρε συ,αν καθισω να γραψω θα γραψω πολλα(πες πως δεν το περιμενες αυτο!!) και δεν ειχα χρονο γιατι εμπαινα ισα ισα για 1-2 ωρες οποτε προλαβαινα και οποτε το κανα αυτο ημουν ή στο forum ή msn με αλλα ατομα(και αλλες γκους γκουχ!!),αλλα εσενα δεν σε βρηκα μεσα ουτε μια φορα και οντως κι εγω παραξενευτηκα γιατι με τις αλλες 2 μιλησαμε αρκετα,παρ οτι η μια εχει εξετασεις κιωλας...πες μου οτι ησουν offline τοσον καιρο και τα χω ακουσει ολα~!!!!~ Anw δεν θα πω συγγνωμη ή oτι μετανιωνω τπτ γιατι ξερω πολυ καλα πως θα τιμωρηθω απο καποιες ταχα αθωες κοπελες οι οποιες προσφατα εγιναν 3 απο 2 που ηταν...:P Οσο αφορα τα υπολοιπα να δω αν θα σε πετυχω τωρα...μεσα ειμαι..για να δουμε τι θα δουμε!!XDD
Sep 20 2008 02:25
Photo

Orion19 → Zoro

Καλώς τον! Πρέπει να βιαστώ να φτιάξω αυτά που φτιάχνω λοιπόν! You caught me by surprise, you rascal! Βέβαια e-mail ή έστω offline message στο msn δεν έστειλες να μου πείς οτι έφτασες και όλα καλά. Δε θα μάθαινα τίποτα αν δε μου το είχε πει η Iri-chwan. You heartless man....:blingeye2:
Sep 20 2008 02:15
Photo

Orion19 → Carnival Of Rust

Και μόνο για το nickname σου, σε πάω! :nod2: Ωραίο το thread για το CERN.
Sep 10 2008 08:16
Photo

Zoro → Orion19

BB ori-chan then,see ya in some weeks:byejg9:^^
Sep 05 2008 11:33
Photo

Orion19 → Zoro

Όταν γυρίσεις we'll have already become fiiiirm friends with Mono-chwan!
Sep 05 2008 11:24
Photo

Zoro → Orion19

Τς τς κλασικα να με κακολογειτε πισωπλατα:smokingg:...μολις γυρισω τι εχω να περασω ο κακομοιρος...:deadga6:
Sep 05 2008 10:58
Photo

mono → Orion19

κανε με κανε με!πρεπει να ενωθουμε γιατι νομιζω μας εχει ολες και μας παιζει ο ατιμος...χαρεμι εχει φτιαξει!
Sep 05 2008 06:31
Photo

Orion19 → mono

Mono-chwaaaan! Είδες; Και εγώ αθώα κοπελίτσα ήμουν όταν έπεσα στη παγίδα του! Like a moth to the flame! Να σε προσθέσω ως φίλη; Θα σε κάνω εγώ μέγα-ero (Ero Queen με λένε άλλωστε) να μη ξέρει απο που του'ρθε μετά! (αν και θα του'ρθει απο πίσω και με φόρα... :hehehe: ) Θα τον λιώσουμε! Annihilate him! :burningbe3: *παίρνει τα χάπια της* Σόρι... Megalomania attack again...:deadga6:
Sep 05 2008 05:47
Photo

Orion19 → red pyramid

Χα χα. Ευχαριστώ. Απλώς μου έχει μείνει γιατί είχα σκάσει στο γέλιο σε εκείνη τη φάση. Χα χα.
Sep 03 2008 07:59
Photo

red pyramid → Orion19

Καλά, έλιωσα με το βίντεακι με τα φιλιά ε. Μόλις φτιάξουν το πρόβλημα θα έχεις rep ;) :P
Sep 03 2008 02:20
Photo

Orion19 → olgidio

Αχ, κρίμα και μου άρεσε πολύ... :dazed: Θυμάσαι μήπως με τι όρους έψαχνες; Ή κάτι άλλο που ίσως με βοηθήσει;
Sep 01 2008 17:09