Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Orion19 → Strange Loop

Εγώ δε το είδα το promo ακόμα! Τρέχω!
Νοέ 13 2008 20:20
Φωτογραφία

Strange Loop → Orion19

emo teddy bear...πολυ γελιο λεμε αυτη η σκηνη...ελπιζω το σημερινο να ειναι καλο...αλλα απο οτι ειδα απο το trailer ετσι προβλεπεται
Νοέ 13 2008 19:21
Φωτογραφία

Orion19 → Strange Loop

Χεχε. Γι'αυτό δε μου άρεσε. Για το πιο ανθρώπινος. Μέχρι τώρα, ένιωθα ένα δέος... Ήταν μυστηριώδεις οι άγγελοι και ξαφνικά παραγίνανε ανθρώπινοι. Βέβαια, τι να κάνανε; Να κάθονταν να παίζανε άρπα; :canthelp: Απλώς δε μου άρεσε που φανήκαν περισσότερο οργανωμένοι και είχανε περισσότερη πίστη οι άνθρωποι:hahaha:. Εκτός, είπαμε, αν ήταν και αυτό δοκιμασία... Αν δηλαδή επίτηδες φάνηκαν έτσι μπερδεμένοι και αυτοί. Ο Castiel, δηλαδή, γιατί ο άλλος μια χαρά ήξερε τι ήθελε να κάνει... Ο ξινισμένος...:burningbe3:
Νοέ 01 2008 15:54
Φωτογραφία

Strange Loop → Orion19

διαβασα την γνωμη σου για το νεο επ... εμενα μου αρεσε ο castiel σημερα....πιο αν8ρωπινος..ο αλλος μου την εδωσε... τελικα ο σαμ τους εχει ολους τους δαιμονες....μπραβο του... η σκηνη με τον αστροναυτη κ τον ντιν καταπληκτικη....
Οκτ 31 2008 22:48
Φωτογραφία

Strange Loop → Orion19

επρεπε με το orion19 να το καταλαβω οτι εσυ εισαι...αλλα τιποτα..επρεπε να δω οτι βλεπεις monster κ εχεις βαλει και την μανα σου να βλεπει για να το καταλαβω... και η σκηνη με την γατα ηταν 8εικη....τι τσιριδα ηταν αυτη?!!! eye of the tiger μετα ελιωσα... τα καλυτερα ερχονται ομως σε αυτη τη σεζον πιστευω
Οκτ 29 2008 21:15
Φωτογραφία

Orion19 → Strange Loop

Χε χε. Ναι, εγώ είμαι. Καλά, με το τελευταίο ακόμα γελάμε! Respect to Jensen! Ειδικά η φάση με το σκυλάκι με το φιόγκο της άρεσε πάρα πολύ! Και οι θεατρινισμοί του Jensen στο τέλος βέβαια! Χα χα! Τον προσκυνάμε σε όλη τη σεζόν! Σε όλη τη σειρά δηλαδή:canthelp: Αυτή την εβδομάδα είμαι στοιχιωμένη σα το Dean! Λόγο Halloween μάλλον! Έσπασε ένα σφράγισμα και ταυτόχρονα έπαθα γερή ίωση!:deadga6:
Οκτ 29 2008 20:59
Φωτογραφία

Strange Loop → Orion19

εσυ εισαι η orion19 που βλεπει μαζι με την μητερα της supernatural?? παντα στο gtvs περιμενω την γνωμη σου για τα επεισοδια...και της μητερας σου...XD
Οκτ 29 2008 18:03
Φωτογραφία

Orion19 → Nerethil

Χα χα. Έπρεπε να πω "και κάπου αλλού σε ξέρω". Και βέβαια σε θυμάμαι καλά, αλλά σα να έχω δεί το όνομά σου και αλλού. Και το έψαξα. Υπάρχει Nerethil στο greektvsubs ανενεργός οπότε μάλλον το είχα δεί το όνομα σε λίστα μελών όταν έψαχνα άλλους. Χε χε. Λύθηκε το "μυστήριο". Πως τα πας εσυ;
Οκτ 20 2008 14:27
Φωτογραφία

Nerethil → Orion19

Ori-san.... Ελπίζω να μην σκέφτεσαι το One Piece social group στο οποίο ήμασταν κι οι 2 (και με ξέχασες κιόλας). Αν δεν έχεις μπερδευτεί, τότε όχι, δεν έχω Xbox 360 (ps3 owner), δεν είμαι στο gamelife.gr (αλλά thx που μου είπες πως υπάρχει το συγκεκριμένο site, θα γραφτώ άμεσα) και δεν είμαι στο greektvsubs (αλλά είναι ένας κολλητός μου) Ήμου φανατικό μέλος του CoS forums, αργότερα του KingsCross.net (I was there for the rp) Επίσης ήμουν στο Dragonball.gr/AnimeXclusive.com Τέλος το άλλο forum στα οποία ήμουν γνωστός ήταν το comicworld.gr Αν δεν με ξέρεις ούτε απο εκεί, θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε real-life situations...
Οκτ 20 2008 10:42
Φωτογραφία

Orion19 → Nerethil

Δε μου λες... Μήπως έχεις Xbox360; Μήπως είσαι στο gamelife.gr; Μήπως είσαι στο greektvsubs; Κάπου σε ξέρω...
Οκτ 20 2008 03:00
Φωτογραφία

Orion19 → Zoro

Zoro, πρέπει να κάνουν δίαιτα οι κοπέλες... Τι όγκος είναι αυτός! ΧΑΧΑΧΑ!
Οκτ 11 2008 02:41
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Should have expected a combo yaoi attack from 2 fronts....we are talking about some kind of "couple" here after all:orly: Here here....μην μου μείνεις παραπονεμένη: [IMG]http://i176.photobucket.com/albums/w162/AnonymousAnime/nami-robin-shoujo-ai.jpg[/IMG] :tensai:
Οκτ 11 2008 02:22
Φωτογραφία

Orion19 → Zoro

Second Wave of Attaaaaaaack!!! [IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll12/Iruka_86/Zoro_x_Sanji_4.jpg[/IMG] [IMG]http://i181.photobucket.com/albums/x72/Nekosesshy_2007/Yaoi/normal_opfan-sanlu008.jpg[/IMG]
Οκτ 11 2008 00:16
Φωτογραφία

iristella → Orion19

:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Οκτ 08 2008 03:51
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Μπες μου σου νου ........ We missed you
Σεπ 26 2008 23:35