Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Night Wizard Seal
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/3791/fblikebutton.png[/IMG] στα posts σου στο Berserk thread, δεν χρειάζεται καν να ποστάρω τπτ, glad to have you in the band of the hawk. :D
Φεβ 05 2011 18:20
Night Wizard Seal → Zoro
Ohh my... :P
Μ'άρεσε πολυ η σκηνή έρωτος του Guts to Casca. Φανταστική. Συμπεριλαμβανομένου και τα λόγια εννοείται. :P
Συνεχίζω κι εγώ να διαβάζω απτόητος :P
Ιαν 31 2011 19:33
Zoro → Night Wizard Seal
Indeed indeed, been a while Νws-san! Χρόνια Πολλά και από μένα επίσης, τι πειράζει και που πέρασε ένας μήνας; :P
Ωπ, δικός μας είσαι δλδ, if you like Puck you like Guts, πακέτο πάνε, αρχικά τουλ, χαίρομαι. XD Μια από τις top σκηνές μου με Guts (αρχικές δλδ, έχει κι άλλες μετά αλλά δεν κάνουμε spoil) είναι εκεί που σκοτώνει τον κόμη και τον καταριέται η κόρη του και αυτός φεύγει αγέρωχος και cool και μετά που ο Puck πάει να τον βρίσει βλέπει μπροστά ότι δάκρυζε (ναι δάκρυζε είναι η σωστή λέξη, real men don't cry XD), hope you liked too. Έχει κι άλλες ωραίες πιο κει, ενώ και ο Puck συμπληρώνει fair share από πλάκες.
Ο Griffith πάλι δεν με εκνευρίζει, μια χαρά παίζει το ρόλο του, απλά... τι να κάνουμε, Guts δεν είναι. :P
Όλα καλά εγώ ναι, κάνα κρύωμα, καμιά αυτοκαταστροφή laptop δεν με ρίχνουν κάτω, συνεχίζω απτόητος. XD Ελπίζω κι εσύ το ίδιο καλά... και αναμένω updates αν φτάσεις σε κάνα άλλο σημείο που σου αρέσει στην σειρά. :)
Ιαν 31 2011 19:02
Night Wizard Seal → Zoro
Εν τω μεταξύ, έχω τόσο καιρό να σου μιλήσω ρε Zoro-sama :P Χρόνιαα σου Πολλά και Καλή χρονιά. Να σε ευχηθώ κιόλας.
Έφτασε η ώρα και ξεκίνησα το Berserk. Αρχικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Puck. Τον λάτρεψα με την πρώτη. Ο Guts είναι αρκετά εύπεπτος. :P
Και για να ησυχάσεις, ναι μ'αρέσει περισσότερο από τον Griffith. Καλός είναι. Αν και είχαν κι δυο τραυματικό παρελθόν, δεν μ'αρέσει αυτό το αίσθημα μεγαλομανίας που εκπέμπει ο Griffith. Αν και να μου πεις αυτή η ιδιότητα του προσδίδεται.
Τώρα είμαι στον 9ο τόμο και συνεχίζω ακάθεκτος. Εσύ τι άλλα νέα; Σχολές κ.λπ κ.λπ;
Όλα καλά;
Ιαν 31 2011 18:30
Zoro → Night Wizard Seal
bErSeRk effin' time at last huh??! Έτσι, Puck for president! :P Για τον κουβαλητή του πάλι τι άποψη έχεις;
Ιαν 31 2011 18:08
FireFistAce → Zoro
Δεν το διαβασα καπου αυτο για τον Μιουρα, μου το ειπε ενας καμενος φιλος μου
Ιαν 23 2011 13:11
Zoro → FireFistAce
I see dead people then. :ρ
Αυτό για τον Miura δεν το έχω ξανακούσει και αμφιβάλλω αν ισχύει, μιας και κακό σκυλί ψόφο δεν έχει... αν έχεις κάνα link που το αναφέρει δώκε όμως. ;)
Ιαν 23 2011 04:32
FireFistAce → Zoro
Εννοειτε οτι τα συνεχιζω και τα δυο (αν και στο ενα πεθανα :P και το αλλο μαλλον θα πεθανει ο Μιουρα (κατι ακοθσα οτι εχει προβληματα με την καρδια του) και θα μεινουμε με την χαρα)
Ιαν 22 2011 18:26
Zoro → FireFistAce
I see, well ψιλομοιάζουμε σε αυτό. :D Έχω και εξεταστική αυτή την περίοδο και κάτι έπαθε πρόσφατα ο φορητός μου, οπότε θα χαθώ για λίγο (είμαι από desktop τώρα). Να τα πούμε κάποια στιγμή (στο μακρινό μέλλον :ρ), καλή συνέχεια προς το παρόν.
ΥΓ: OP-Berserk συνεχίζεις κανονικά να φανταστώ;
Ιαν 22 2011 15:43
Zoro → Regina
Και... τρίτωσε το κακό, τελικά είμαι φοβερός! :nanana: Μπορεί να μην ξέμεινα από net, αλλά έστειλα το φορητό στην... αναρρωτική! :nanana: Πάλι καλά που έχω και έναν spare desktop, έχει κι αυτό την χρήση του τελικά, αλλά με βλέπω να μπαίνω ακόμα πιο λίγο για ένα μικρό διάστημα, μέχρι να επισκευαστεί το άλλο. Θα τα πούμε, καλή συνέχεια και σε σένα, ειδικά αν δίνεις μαθήματα κι εσύ. :D
Ιαν 22 2011 15:26
Regina → Zoro
Χαχαχαχα το χεις κάνει σύστημα δηλαδή ε? Ποια είμαι εγώ να πάω κόντρα στα έθιμα του φόρουμ? Εξάλλου κι εγώ έχω χαθεί λίγο τελευταία.Θα μου πείς πότε βρέθηκα για να χαθώ, αλλά να την πω την αμαρτία μου, είχα αρχίσει να συμφιλιώνομαι με το περιβάλλον εδώ μέσα. Anyway, δε ξέρεις πόσο χάρηκα που μερίμνησες να με ''ειδοποιήσεις'' :D Όταν με το καλό ξεβαρεθέις, σκούντα και λίγο από εδώ, που ξες μπορεί να ναι μεταδοτικό Ο.ο :Ρ Φιλία πολλά Ζόρο μας, καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις :)
Ιαν 21 2011 00:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται