Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Regina

Yo, gomen που χάθηκα έτσι ξαφνικά μετά την τόσο σύντομη, αλλά ευχάριστη κουβεντούλα μας Regina-chan, αλλά με πέτυχες σε κακή περίοδο βλέπεις. Κάθε χρόνο είτε λόγο net problem, εξεταστικής ή και βαρεμάρας συνηθίζω να εξαφανίζομαι για "λίγο" (τα 2 τελευταία φταίνε αυτή τη φορά). :nanana: Προσωρινό είναι συχνά, ελπίζω πως θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή σύντομα. Be well in the meanwhile. ;)
Jan 19 2011 01:51
Photo

Zoro → FireFistAce

Yo! Όντως χαθήκαμε για ένα καλό διάστημα κολλητέ! Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω κιόλας, αλλά με βρίσκεις σε περίοδο αποχής από forums, πέραν της επερχόμενης εξεταστικής. :P Εκτός από κάνα κρύωμα λόγω καιρού όλα καλά εγώ, ελπίζω κι εσύ το ίδιο. Και ναι, μετά από τόσο καιρό χρειαζόταν και μια αλλαγή, καλά που με βρήκες όμως. :ρ Msn έχεις το ίδιο/μπαίνεις ή μπα;
Jan 19 2011 01:35
Photo

FireFistAce → Zoro

Γεια σου τρελιαρη!!! Τι λεει? Ολα καλα? Χαθηκαμε εντελως... ()Αλλαξες και ονομα αμαν εκανα να σε βρω!!!)
Jan 12 2011 18:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ναι, αλλά δεν είδα αυτήν να την ποστάρει (την pic) στο site. :P Μπα, αν κάνω καινούριο σετ με βλέπω προς Rurouni Kenshin κάτι να βάζω, που παρακολουθώ αυτή την περίοδο (ως προς το ποιον χαρακτήρα λέω να βάλω όμως himitsu :P), αν και κι αυτό τελευταία δεν έχω τόσο χρόνο να το συνεχίσω, οπότε φαντάσου για σετ... θα αργήσω (α, το άλλο του OP έγινε postponed εδώ και αιώνες, να δω αν θα καταφέρω να το βάλω στο τέλος). Καλά, παίζει και τον ρόλο της η σχολή δεν λέω, αλλά αυτές τις μέρες κάθε άλλο παρά αυτή μου έτρωγε τον χρόνο... γιορτές, τι τα θες! Που θα πάει όμως, συνεχίζω να κάνω διάφορα cameos προς το παρόν. :)
Jan 10 2011 14:00
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Δε μου φερε θαρρος. Μια συμμαθητρια που θελει να γινει φωτογραφος μου εφερε και με εχει ταραξει στα φλας! =_= Αν κανεις καινουριο σετ ποιο θα ειναι? Ισως εκεινο με τον χαρακτηρα απο το ΟΡ που μου ειχες αλλαξει τα φωτα και δεν τον ειχα βρει? (Που το θυμηθηκα?) XD Αν ησουνα μεσα θα ειχες προσεξει οτι σπανια μπαινω και ακομα πιο σπανια κανω post. Αλλα εμενα ειναι γιατι με εχουν χτυπησει οι γιορτες στο κεφαλι και ειμαι σπανια μεσα στο σπιτι (αν και με καποιο μαγικο τροπο καταφερα να τελειωσω το KHR και να φτιαξω σετ σε 5 μερες....). Αν παρω παραδειγμα την αδερφη μου που σπουδαζει και κοπανεται φανταζομαι δεν μπορεις να μπεις λογο υποχρεωσεων στη σχολη σου. Καλα ξεμπεδρεματα λοιπον! n_n
Jan 08 2011 11:49
Photo

Zoro → Jorg

Βασικά λίγο λιγότερο από την μέση βρίσκεσαι, όπως σου είπα. Σκέψου ότι η σειρά έχει 36 τόμους (ουσιαστικά 35, ο 36ος πρόσφατα ξεκίνησε) και είσαι στον 18, μια χαρά σε βρίσκω. :D Και OP ομοίως, είσαι σε καλό σημείο, το Skypiea είναι στα top arcs μου, αν και (παίζει και να στο έχω ξαναπεί) είναι hit or miss arc, ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Και πάλι όπως σου είπα όμως, προχώρα το Berserk καλύτερα πρώτα, high quality stuff ειδικά στο 75-80% του. Στην συνέχεια πάλι shonenίζει λίγο + βγαίνει πάναργα, αλλά λέει και πάλι, ειδικά αν είσαι fan.
Jan 05 2011 10:04
Photo

Jorg → Zoro

Ναι, βασικά, αυτό εννοούσα. Τώρα πχ που ψάχνει την Casca δεν ήξερα αν το έκανε στο παρέλθον ή στο παρόν. Thanks a lot! ^^ Όσο για τις εντυπώσεις, είναι πολύ θετικές, ειδικά τώρα που απέκτησε η σείρα έναν πιο σοβαρό σκοπό. Ψιλοβαριέμαι να γράφω αυτή τη στιγμή, οπότε όταν έχω όρεξη, θα το αναλύσω περισσότερο. Πάντως δεν νόμιζω ότι το έχω προχωρήσει και τόσο πολύ. Διάβασα όλο το 666 Satan (76 κεφάλαια με πάνω από 40 σελίδες το καθένα). Ήταν και διακοπές, οπότε... Όσο για το OP το έχω κάνει stalled. Είμαι περίπου στο 160 επεισόδιο (εκεί που συναντάνε μια μαϊμού, πριν το Skypeia arc, αν δεν κάνω λάθος).
Jan 04 2011 16:46
Photo

Zoro → Jorg

Alo Jorg, been a while, καλή χρονιά και σε σένα! :D Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς στο τελευταίο κομμάτι της ερώτησης, με τον Griffith, αλλά για να σου απαντήσω με δικά μου λόγια: από τον 13κάτι τόμο και μετά, που τελειώνει η έκλειψη, η σειρά συνεχίζεται από εκεί που είχε τελειώσει πριν το flashback, δλδ μετά τον θάνατο του κώμη που μεταμορφωνόταν σε κάμπια, κοινώς παύει να είναι flashback. Γενικά για σημείο αναφοράς να έχεις πάντα το Dragonslayer (σπαθί του Guts) και τον Puck, καθώς είναι σημεία ένδειξης ότι βρισκόμαστε στο παρόν πια (δεν τα είχε πριν, με τους Hawks). Ελπίζω να έγινα κατανοητός. ^^ Πάντως εύγε, προχώρησες τελικά την σειρά και σχεδόν στα μισά της έφτασες... εντυπώσεις so far? Και φυσικά, χωρίς να θέλω να σε πιέσω (μάλιστα έκανες πολύ καλύτερα που προχώρησες πρώτα Berserk), αν και ξέρω ότι το περίμενες, που έφτασες και στο OP; :P
Jan 04 2011 15:54
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Yo! Happy Nu Year και από μένα Robin-chan, ήδη βλέπω σου έφερε αρκετό θάρρος! Καλοφορεμένο και το νέο σετ (πρέπει και να βρω χρόνο/όρεξη να βάλω το παλιό μου χωρίς τα καπέλα τουλ, αν όχι καινούριο κι εγώ). Sorry που άργησα να απαντήσω πάντως, αλλά βλέπεις αυτή την περίοδο κυριολεκτικά είμαι τουρίστας στο site, ούτε χρόνο για posting δεν βρίσκω... αρκούμαι στο να είμαι παρατηρητής, αν προλαβαίνω κι αυτό πάντα. :fromabove:
Jan 04 2011 15:45
Photo

Jorg → Zoro

Hi, Lexus, what's up? Καλή Χρονιά! ^^ Έχω μια ερώτηση για το Berserk. Είμαι στον 18ο τόμο και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ακόμα στο παρελθόν ή στο παρόν. Συνεχίζει από τν εμφάνιση του Griffith και των άλλων 5 (?) ή από την μεταμόρφωση του Griffith?
Jan 03 2011 20:36
Photo

Robin-Chwan → Zoro

New Year => New Set! Happy New Year Lexus-sama Btw [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=459477#post459477[/URL] =P
Jan 01 2011 22:41
Photo

Zoro → didimakia

Χεχε thanx, αφοσιωμένε μου θαυμαστή. :D Ειδικά το avatar ήταν αρκετό παίδεμα γιατί δεν υπήρχε αρκετός χώρος για το καπέλο, αλλά ευτυχώς βρήκα ένα κατάλληλο και τα βόλεψα.
Dec 10 2010 02:35
Photo

didimakia → Zoro

Ok. Respect στο set m( . . )m
Dec 10 2010 01:34
Photo

Zoro → didimakia

Το photoshop κάνει θαύματα, αφού κανονικά σκέψου είμαι 50αρης. XD Άντε έχω έτοιμο και το editαρισμένο GTO Xmas set, καιρός να το βάλω όπου να 'ναι. ^^
Dec 06 2010 20:27
Photo

didimakia → Zoro

Καλα κανεις και δεν νομιζεις. χαχαχα Ρε συ. σε αυτην την φωτο που εχεις τωρα για προφιλ φενεσαι πολυ μικρος >.<
Dec 06 2010 16:58