Community Status Updates
didimakia → Zoro
Ως καμμενος gamer κι εγω τετοιου ειδος boss πιστευω :P
Παντως δεν θα το ηθελα. Α και που εισαι. θα εχουμε αλλον εναν nakama. Γτ αν θυμαμαι καλα στο chapter που μπηκε ο brook στο group ελεγε "the eighth" Κατι τετοιο :P
Apr 19 2011 01:47
Zoro → didimakia
Για να μην το συνεχίσω στο thread (που εξελίσσεται σε ψιλοσπαμ), απλά σκέφτηκα ότι ίσως εννοούσε γενικά αρχηγός από κάποιο group, όχι boss ορισμό όπως έχουμε στα videogames και είναι οι δυσκολότεροι αντίπαλοι... μεχ, δείχνει. :P
Apr 19 2011 00:53
Zoro → laraska
Στο μεταξύ μέχρι το τελευταίο chap καιρό είχε να δείξει καλή Juvia, ειδικά από το ξεκίνημα του arc που ξαναγύρισε στο παλιό (χάλια) της look... να 'ναι καλά όμως και αναπλήρωσε με Evergreen, που από ακρίδα που την είχε κάνει αρχικά, τώρα πια έχει γίνει από τις πιο juicy (imo!).
Ναι, άντε να το σηκώσουμε το το [s]γαμ[/s]τιμημένο! ;)
Apr 05 2011 06:04
laraska → Zoro
ετσι ειναι αυτα ...τζουβια και μονο! για καθε πλοτχοουλ εχει την δικη της συνδρομη και καλυπτει παρατυπιες..
κατα τ'άλλα διαβασματα και εγω, αντε φετος να το ...σηκωσουμε το πτυχιο!
Apr 04 2011 23:04
Zoro → laraska
Εδώ ρα! Στον αγώνα ενάντια στην βαρεμάρα και τα διαβάσματα... και όποτε θυμηθώ περνάω και από 'δω να αφήσω κάνα post!
Εσύ τι λέει πάλι; Υποθέτω θα καταχάρηκες Τζούβια στο τελευταίο, καιρό είχαμε να την δούμε εν δράση και ημίγυμνη σε μπροστινό εξώφυλλο... χώρια που χάρη στα νερά που έριξε "ελάφρυνε" και την Έρζα + μας χάρισε και ένα catfight. Χρυσός λέμε. :P
Apr 03 2011 19:43
Zoro → didimakia
[URL="http://img263.imageshack.us/img263/5121/areyoufuckingkiddingme.png"]areyoufuckingkiddingme.png[/URL]
Mar 21 2011 22:30
Zoro → didimakia
Απίστευτο κάποιος να γυρίσει στο ίδιο nick μετά από τόσον καιρό, ε; Τι να γίνει, τα τελευταία chaps μου ξαναέφεραν like στον χαρακτήρα, εκεί που πριν ήταν ξεχασμένος. Πάλι καλά που δεν πρόλαβε να μου το πάρει κανείς στο ενδιάμεσο, it is legally mine now. :D Y' like?
Mar 20 2011 23:26
Zoro → Jorg
Ναι Berserk εγώ προτιμούσα να παραμείνει με το παλιό στοιχείο να σου πω την αλήθεια. Ας έφτιαχνε νέο team, αλλά με το κλίμα που είχαμε με την Band of the Hawk. Εκείνο ήταν που imo ξεχώριζε την σειρά, αλλά oh well δεν είναι αυτό που χαλάει την σειρά τόσο, μια χαρά είναι ακόμη, απλώς τα release dates το σκοτώνουν, όπως θα ξέρεις. Σύντομα θα βρεθείς κι εσύ σε αυτή την κατάσταση, αν και πιστεύω ότι κι εσένα δεν θα σε καίει τόσο να δεις τι γίνεται παρακάτω στο σημείο που είναι atm. Πιο κει πιστεύω αν το παίξει καλά μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό suspense, αλλά προς το παρόν δεν χαλιέμαι, όποτε βγει θα το διαβάσω και μετά το αφήνω στην άκρη μέχρι την επόμενη κυκλοφορία. :P
Ωχ, έχεις πολλά to watch με το OP στην μέση; Bad Combo XD Πάντως επειδή είχα πετύχει παλιά ένα post σου που σε είχαν χαλάσει οι εμφανίσεις κάποιον χαρακτήρων στην Skypiea (knight, pegasus κλπ) να ξέρεις, αν και λίγο έως πολύ θα το έχεις παρατηρήσει, ότι από τον Oda σπάνια έως ποτέ θα δεις cool χαρακτήρα εμφανισιακά, το trademark του είναι να τους κάνει όσο πιο bizarre/γελοίους γίνεται... οπότε προετοιμάσου για τέτοιους κάθε φορά και που ξέρεις, ίσως σε εκπλήξουν περισσότερο κάποιοι. :hahaha: Ήδη τα έπαθα με το νέο πλοίο που θα αποκτήσουν πιο κει, είχε δείξει μια σκηνή όπου οι χαρακτήρες ονειρεύονταν πως θα είναι και σκέφτονταν ένα γαμάτο πλοίο και μετά αυτό που απέκτησαν ήταν... well, ok καλό αλλά καμία σχέση με αυτό που ήθελα, ήταν καθαρά Oda-ικό. XD Οπότε από ένα σημείο και πέρα το συνήθισα και παρακολουθώ την σειρά κυρίως για ιστορία, φαντασία και εξελίξεις. Πάντως κακά τα ψέματα, αλλά κάποιους cool χαρακτήρες τους έχει βάλει imo, κι ας μην έχουν 100% τέλεια εμφάνιση (zoro, robin, admirals, smoker, crocodile κλπ).
Μμμ εμένα πάλι το aniwatch περνάει μια filler περίοδο atm, τελευταία δεν είχα πολύ χρόνο (διαβάσματα/υποχρεώσεις) και όρεξη (damn games xd) για anime, πέρα από τα βδομαδιάτικα manga. Ελπίζω να την ξαναβρώ σύντομα να κάνω κάνα catch up. :P
Mar 18 2011 17:59
Zoro → Robin-Chwan
Καλά ναι δεν είναι ότι με χαλάει τόσο η princess, απλώς η mermaid που σου έδειξα ήταν πιο κοντά στο στυλ που ήθελα, αν και έπρεπε να το περιμένω ότι ο Oda θα την έκανε απρόβλεπτη. :canthelp:
Ναι το KHR ξέρω λίγο τι παίζει με τους χαρακτήρες, αλλά σειρά βασισμένη σε guns/mafia φαντάζομαι πρέπει όντως να λέει, για έναν Devil May Cry fan. Α και για cool/ωραία ονόματα so far η σειρά με τα πιο πετυχημένα που έχω βρει είναι το D.Gray-man, read it too. :P
Mar 18 2011 17:34
Jorg → Zoro
Haha I was ready for that! :hahaha: Ούτως ή άλλως τα ήθελε ο κ*λος μου. Τα ανέφερα και τα δύο. XD
Λοιπόν Berserk έχω τελειώσει αισίως το 25ο volume και πάω για το 26ο. Αν και με παραξένεψε αυτή η αλλαγή σε πιο fantasy στοιχείο, δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε. Ειδικά αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί καθώς και τα νέα όπλα τους μου άρεσε σαν στοιχείο αν και ξεφεύγει κάπως από το Berserk που είχα συνηθίσει.
Τώρα OP έχω μπει στο Skypiea, αλλά κάθε τρεις και λίγο ξεκινάω άλλα άνιμε και το παρατάω. :hahaha: Ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω κάποτε. Το θέμα δεν είναι ότι φταίει αυτό, αλλά εγώ μαζεύω υπερβολικά πολλά plan to watch... τεσπά αυτά.
Εσύ κανένα νέο;
Mar 18 2011 14:27
Robin-Chwan → Zoro
Ο Zoro δεν εχασε ποτε την απεριοριστη coolness του. Απλα επρεπε να το κρυψει για να μην κλεψει την παρασταση απο τον Ace και τον WB. Ηταν και θα ειναι ο πιο καλος στην παρεα (με την Robin για close second, μην ξεχνιομαστε.)
Καλα κι εγω τελευταια δεν κανω και τοσα πολλα post (σε σχεση με παλια βεβαια) αν και ειμαι μεσα σχεδον ολη τη μερα. Δηλαδη μπορει να περασουν μερες και να μην κανω καποιο post αλλα να κανω, μετα, μερικα μαζεμενα. Oh, well...
Να πω την αληθεια μου ουτε κι εγω την περιμενα ετσι την πριγκιπισσα. Η εμφανιση της δε με πειραζει τοσο οσ πειραζει εσενα (well, duh!) αρα δεν εχω κατι να σχολιασω :P
Btw, αν βαζεις ονοματα βασισμενος σε cοolness (Αν και στον Zoro τρεχει απο τα μπατζακια) να μην αρχισεις ποτε Katekyo Hitman Reborn. Δεν εχω δει τοσους πολλους epic & badass & cool τυπους μαζεμενους σε μια σειρα! Ειδικα το manga που ειναι οροφους καλυτερο απο το anime. (<- μεταφραση: αρχισε Katekyo Hitman Reborn! γιατι εχει γ@ματους χαρακτηρες και ιστορια αλλα να αρχισεις το manga γιατι το anime ειναι fail.) XD
Mar 18 2011 12:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed