Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Regina

LoL, μα μόλις το είπες (έμμεσα)! :hahaha: Και μην ανησυχείς, σκέφτομαι [SIZE=1](σχεδόν)[/SIZE] πάντα τα καλύτερα. :rolleyes: Ευχαριστώω και [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/6808/terminatorpq.jpg[/IMG].
Mar 18 2011 04:04
Photo

Regina → Zoro

Αν σου έλεγα ότι συγκινήθηκα με αυτή σου την κίνηση δεν θέλω να ξέρω τι θα σκεφτείς γι αυτό δεν στο λέω :P Κοίταξε να δεις, εσύ έχεις τα γενέθλια αλλά σε εμάς κάνεις το δώρο.... χρόνια σου πολλά λοιπόν και...welcome back [B]zoro[/B]. Μας έλειψες :thumbup:
Mar 18 2011 02:04
Photo

Zoro → Lord Leon

Έκανε πάταγο η είδηση ε; XD Thanks, glad to be back, now that Zoro's kickin' ass!
Mar 18 2011 01:27
Photo

Lord Leon → Zoro

back to zoro huh? καλη φαση. Χρονια καλα και για τα γενεθλια σου! Υ.Γ. Για καποιο μυστηριο λογο πολλοι το σκεφτηκανμε αυτο το σαρινγκαν! XD
Mar 18 2011 01:17
Photo

Zoro → Jorg

Thanx dude, hope you liked! ;) Ναι ήδη και πριν το time skip τον σύγκρινα με Guts, οπότε φαντάσου τώρα... τουλ όμως έχουν διαφορετικό μάτι χαμένο! Όμως έχουν και κάτι κοινό, τους πάω και τους 2! Το θέμα είναι ότι τελευταία και οι 2 είχαν "σκουριάσει" δυστυχώς, αλλά ο Zoro πια ξαναέγινε cool στα τελευταία chaps (εξού και η "επιστροφή" στο παλιό name), ο Guts πάλι... πιστεύω χρειάζεται κάποιες στρώσεις μπογιάς να επιστρέψει στις παλιές του δόξες, να δω πότε θα του δώσει και αυτουνού κάνα power up o Miura! Και θενξ για τις ευχές!! OP & Berserk που βρίσκεσαι δλδ; (you played with fire & got burned :D)
Mar 18 2011 00:26
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Νο, keep it :) He is always cool in an anime forum. :P
Mar 17 2011 22:41
Photo

Jorg → Zoro

Ωπ! Αλλάξαμε σετάκι; Πρέπει να το τελειώνω αυτό το OP. :hahaha: btw ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο νέος Zoro είναι αντιγραφή του Guts. W-w-wait! Και όνομα άλλαξες... Αχ αυτά τα fanboy, ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν... XD Also, αν και αργοπορημένα, χρόνια πολλά!
Mar 17 2011 21:41
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Domo, Naito Uizaado-kun! I (hope I) will keep it this time (that he is again cool)! :P
Mar 17 2011 21:31
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χαχα, tadaima! Και first! :P Ναι η αλήθεια είναι πως οι λόγοι που επέστρεψα στο παλιό μου nick (κάτι αδιανόητο πριν από μερικές βδομάδες) συμπίπτουν σχεδόν αντιστρόφως με αυτούς που είχα αλλάξει... o Zoro ξαναέγινε cool στην σειρά. :kill4u: Όταν το άλλαξα είχε εξαφανιστεί πια, loser μετά loser, λίγο τον βλέπαμε, λίγο τον ακούγαμε... ευτυχώς που επανήλθαμε! Ο πιο καλός από την παρέα αυτός είναι atm! Φυσικά και επέστρεψα για την πάρτη σου :P, αν και, θα το ομολογήσω, δεν πρόκειται για καθαρή επιστροφή... θα πηγαινοέρχομαι πάλι, υπόσχομαι να ποστάρω τπτ μια στο τόσο, ωστόσο! Thanks για το set (καιρός ήταν να αλλάξω indeed) και για τις ευχές (κάλλιο αργά... :P). Epic o Usopp στην πρώτη pic btw. XD Καλώς σας (επάν)ήλθα! PS: Για να πω και το παράπονό μου τι χάλια scaredy cat πριγκίπισσα μας έδωσες ρε Oda, που μας την είχε παρουσιάσει και πιο όμορφη ever στο OPverse... :unlucky:. Τεράστια, με ούτε το μισό sex appeal και ομορφιά από Hancock/Robin (αν και cute) και annoying, να δω πως θα βελτιωθεί. Όταν άκουγα mermaid princess περίμενα κάτι τέτοιο: [SPOILER][IMG]http://imageftw.com/uploads/20110116/afeelingofheaven.jpg[/IMG] (η μπροστινή με το sakura μαλλί, το λουλούδι και τον ιππόκαμπο :moeee:... κρίμα που είναι απλώς κομπάρσα :()[/SPOILER]... όχι αυτή που μας έδωσε, να δω βελτίωση. :/
Mar 17 2011 20:51
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ωραία υπογραφή. Btw, Zoro-sama is back. Keep it now :P
Mar 17 2011 20:48
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Οοοοοοοοοοοο............. Βρε, βρε ποιος ηρθε! Που χαθηκες μιστερ Zoro? (Btw χαιρομαι που ξαναλλαξες το nick. Οσο καλος και να ειναι ο Laxus τον Ζoro δεν τον φτανει που να χτυπιεται κατω) Ωραιο comeback στο latest chapter thread. Αλλα πες την αληθεια. Γυρισες επειδη σου ελειψα σωστα? *slaps herself out of ΨΩΝΑΡΑ mode* Also, υπεροχο set (ειδικα η υπογραφη. κι εγω οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα). Να πω την αληθεια ειχα βαρεθει να βλεπω το αλλο στο κουτακι των φιλων μου εκει δεξια XD Βtw οσο ελειπες περασαν τα γενεθλια σου οποτε: [spoiler] [IMG]http://fc05.deviantart.net/fs22/f/2007/315/b/4/Happy_Birthday_Zoro_by_CoralSnake.jpg[/IMG] [/spoiler] Wait...wat? [spoiler] [IMG]http://fc08.deviantart.net/fs25/i/2008/067/9/5/OP_Happy_Birthday__Zoro__by_vtophya.jpg[/IMG] [/spoiler] Anyways, welcome back!
Mar 17 2011 20:07
Photo

Zoro → Regina

There you go... surprise served! So catch up on OP, 'bout time! :P
Mar 17 2011 19:56
Photo

Regina → Zoro

Έκπληξη? Nani, nani, nani??? Ώχου, θα με φάει η περιέργεια τώρα...:sadist: Arigato για το σετ, δεν είναι τέλειος ο Kira-sama? *λουλουδάκια, καρδούλες και λοιπά μπιχλιμπίδια* Ναι, είπα να ξαναπεράσω μια γύρα το Φονικοτετράδιο διότι η επανάληψη είναι η μητήρ της μαθήσεως και βασικά να σου υπενθυμίσω ότι οι δόξες δεν είναι παλιές. Η σειρά είναι διαχρονική. Άντε από κει :P Όσο για την χαζή ξανθιά, κάνω πως δεν είδα το όνομα γραμμένο πάνω στο δικό μου προφίλ και προσπερνώ. Συζήτηση για το one piece μην αρχίσουμε καλύτερα γιατί το προχωράω με απελπιστικά αργούς ρυθμούς και ντρέπομαι για τον εαυτό μου :( Και μη με ευχαριστείς ίσα ίσα στο χω ξαναπεί τιμή μου και καμάρι μου :)
Mar 13 2011 04:10
Photo

Zoro → Regina

... και βασιλεύω! :D Ετοιμάζω και μια μικρή (ας την πούμε έτσι) έκπληξη, so keep your eyes open! Ωραίο το νέο Kira set, τι λέει, ξαναθυμηθήκαμε τις παλιές δόξες του φονικού τετραδίου; Καλή η Misa; XD OP πάλι για θύμησέ μου, που βρίσκεσαι; (επίσης πως πάνε μαθήματα, ζωή κλπ; where are my manners... ) And thanks for the concern!
Mar 12 2011 07:10
Photo

Regina → Zoro

Ζο...ζο...ρούλη? Ζείς? :P
Mar 09 2011 20:32