Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → didimakia

The Fu... ? :oo: Το βιντεάκι της διαφήμισης της Batelco το έβαλα στο "άλλο" μου προφίλ πριν αρκετές ώρες και αργότερα το βλέπω σε post σου στην τρύπα... τυχαίο ή δεν νομίζω; :D
Δεκ 06 2010 07:57
Φωτογραφία

Zoro → DRAGONBALL1985

Ρε παλιόφιλε να σε πω, το mm που βάζεις στο τέλος των προτάσεων ο Deidara στο κόλλησε; :P Πάντως thumbs up για το Limewire στις πρώτες μέρες του, με το Kazaa ξεκίνησα εγώ αλλά με το Limewire βρήκα το φως μου όταν το net ήταν σε παρακμιακές ταχύτητες ακόμη.
Δεκ 05 2010 20:52
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Why, thank you, δεν το είχα ξανακούσει! Άντε έρχεται και η ώρα μου να βάλω το παραδοσιακό x-mas hat στον χαρακτήρα μου, που έκανα και πέρσι! :P
Δεκ 03 2010 23:09
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

X-Mas set! Εχω μπει για τα καλα στο πνευμα. Now here's an early gift. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ZSjNMSIMQjU[/URL] And the countdown begins! 23 days to go!!
Δεκ 02 2010 21:05
Φωτογραφία

Zoro → D.Dragon

Αχα, πιθανώς θα το παρατηρήσεις και συ αλλά η σειρά από κει και πέρα παίρνει ένα turn από το dark fantasy σχεδόν στο σκέτο fantasy, βια μειώνεται και αστεία αυξάνονται... γενικώς η παρέα πια θυμίζει κάνα epic quest αλά lord of the rings παρά σχέδιο εκδίκησης. Παραμένει καλή βέβαια η σειρά και πάλι, απλώς σε συνδυασμό με τον ρυθμό που βγαίνει δεν φτάνει το επίπεδο της golden age στην αρχή, διατηρεί ένα βασικό/σταθερό σχέδιο ευτυχώς όμως. Να δω πότε θα δούμε Griffis vs Guts.
Νοέ 30 2010 21:44
Φωτογραφία

D.Dragon → Zoro

Απέχω ακόμα 100 chapters είμαι στο αρκ που παίρνουν την μαγισσούλα για νακάμα.
Νοέ 26 2010 22:08
Φωτογραφία

Zoro → D.Dragon

Α, πάλι καλά, κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Αν και προτιμώ Guts περισσότερο και ο Griffith για κακός είναι ότι πρέπει (Zodd επίσης). Που το έφτασες πάντως;
Νοέ 21 2010 04:00
Φωτογραφία

D.Dragon → Zoro

Όχι και οι 2 μου αρέσουν εξίσου, στους ρόλους τους είναι ιδανικοί πιστεύω.
Νοέ 20 2010 20:00
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Thnx! Μια χαρα ειναι θα το βαλω τωρα. Το Avatar κι εγω τωρα με την ταινια το εμαθα και σε 2 μερες το ειχα τελειωσει *_*. Φυσικα και δεν εχει καμια σχεση με το αλλο του Cameron και ειναι οντως της Nickelodeon. Γι αυτο μου κανε τοσο μεγαλη εντυπωση που ηταν τοσο ωραιο. Την ταινια την ειδα πριν απο το παιδικο και απο εκει το εμαθα και το αρχισα. Και οσο για το αν αξιζε, τι να σου πω. Ειχα παει με μια φιλη μου (που βλεπει ανιμε) να τη δουμε και σε καποιο σημειο ειχε δακρυσει απο την πορωση! Αν και μετα που ειδα το παιρικο ειδα καμποσες διαφορες ειναι παρα πολυ καλη δουλεια και το εχουνε φερει οσο πιο κοντα στο σεναριο γινοταν (20 επ σε 2 ωρες δεν ειναι και ευκολο). Σου προτεινω να δεις πρωτα την ταινια παντως γιατι το παιδικο αρχιζει λιγο αδυναμα και μπορει να βαρεθεις, οποτε καλυτερα να παρεις μια ιδεα πρωτα. Btw H Nami δειχνει οντως καλυτερα αυτη τη στιγμη στους SH.
Νοέ 19 2010 20:38
Φωτογραφία

Zoro → D.Dragon

Damn, μας βγήκες Griffisu αντί Gatsu fan στο τέλος ε;
Νοέ 19 2010 04:13
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/1087/robin4.png[/IMG] There ya go, δεν το πάλεψα και τρομερά πολύ ώρα όμως, οπότε αν προτιμάς αυτό που έχεις τώρα no prob. :) Το Avatar το έχω ακούσει, ειδικά τώρα που βγήκε και η ταινία. Δυστυχώς έχω δει μόνο το άλλο Avatar, του Cameron, αλλά ΟΚ θα το έχω υπόψιν, αν και ναι όντως δεν πρέπει να είναι anime, αλλά αμερικάνικο cartoon της nickelodeon or something. Την ταινία πάντως την είδες; Άξιζε; Γιατί δεν άκουσα και πολύ καλά λόγια γενικά, αν και το trailer έδειχνε promising. Επίσης θα ακουστώ κακός αν πω ότι η Nami δείχνει καλύτερα αυτή την στιγμή στο crew; :'D
Νοέ 19 2010 04:06
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Βασικα εβαλα και prof. pic. (+ αλλαξα χρωματα και location) γι αυτο ειπα set. Υπογραφη εβαλα αλλα δεν εχει καμια σχεση με ΟΡ. Ειναι απο το anime (οχι ακριβως anime αλλα εχει σχεδον ιδιο στυλ) που τελειωσα προσφατα. Ειναι το Avatar: The last Airbender το οποιο απλα τα σπαει και αναμενεται και set σε λιγο καιρο! (Btw στο προτεινω ανεπιφυλακτα. 61 eps. of epicness and humor!) Το ava θα ηθελα να το κανεις transparent αν δε βαριεσαι και βρεις χρονο (yea I'm useless!). Παντως παρε το χρονο σου. Δε με πειραζει.
Νοέ 18 2010 19:16
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Μεγιές, all hail Robin, καιρός ήταν! :respect: Αν και πιο πολύ από set, ava θα ήταν ο πιο ακριβής ορισμός, σου λείπει μια sig. Ελπίζω να βρεις τπτ ταιριαστό. ;) Για το ava btw, δεδομένου ότι έχει την Robin μέσα σε κουτάκι πιστεύω θα του ταίριαζε πάρα πολύ να κάνεις το άσπρο γύρο γύρο transparent. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις (και το θες φυσικά) σφύρα και, σαν προλάβω, θα στο κάνω μια (θα στο είχα κάνει και τώρα, δεν είναι ότι θέλει και τόσο χρόνο, αλλά damn αυτές τις μέρες δεν σκίζω ακριβώς από δαύτο :hot:).
Νοέ 15 2010 05:37
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Just passing by to show off my new set....
Νοέ 14 2010 19:21
Φωτογραφία

Zoro → SkullKaizer

Well, τυπικά δεν γίνεται, πρέπει να το ζητήσεις από admin, αν εννοείς αυτό. Αν το πας στον server πάλι, από τότε που το site έβαλε νέο και πιο γρήγορο name change is a reality. :P Ω ναι, μην ανησυχείς, αν και καλό είναι να έχεις δικές σου ιδέες για manga ένα Guts vs. Zodd/Griffith fanart δεν θα χαλούσε αν ποτέ βρεις χρόνο, trust me. ^^
Νοέ 11 2010 21:56