Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → Zoro

Επίσης καλό μήνα! Ο τύπος είναι πραγματικά πολύ καλός και μάλιστα ξεφεύγει από τον τρόπο που παρουσιάζονται συνήθως οι Shinsengumi. Αν διάβασες το manga από τα official volumes, θα ξέρεις πως τον έβρισαν τον Watsuki τα Shinsengumi fanboys για την παρουσίαση του χαρακτήρα! Σε ζηλεύω απίστευτα αυτή τη στιγμή που βρήκες καλό Ruroken set. Για κάποιο λόγο υπάρχει απίστευτη έλλειψη από καλό artwork. T.T
Jun 03 2011 18:47
Photo

Zoro → Maya-chan

Προχθές, stealthily με την αλλαγή του μήνα (καλό μήνα btw)! :P Thanks, ολοκλήρωσα πρόσφατα την σειρά (αν και στο manga πέφτει reread) και ο τύπος ήταν από τους καλύτερους antiheroes που έχω δει... δεν κυκλοφορούσε πολύ πράμα για καλό set, παίδεμα αλλά τελικά το βόλεψα. ^^
Jun 03 2011 16:20
Photo

Maya-chan → Zoro

Ωπ, πότε το έβαλες αυτό το set και δεν το πρόσεξα? Μεγεια, it's fucking awesome.
Jun 03 2011 12:15
Photo

Zoro → Jorg

Παρών! Ναι το τελείωσα πρόσφατα (anime n' manga), αφού πέρασα μια φάση απόχης από τον χώρο (βαρεμάρα, games κι άλλα κακά.. όχι πως η σειρά δεν ήταν καλή, ίσα ίσα, απλά δεν είχα όρεξη) και στο τέλος έχω να πω πως με κέρδισε! Καλός και ο Kenshin, αλλά το badass/cool style του Saito δεν το είχε.. έπρεπε να τον τιμήσω με ένα set! ;)
Jun 01 2011 20:08
Photo

Jorg → Zoro

Ωπ! Κι άλλος Saitou fan! :P
Jun 01 2011 19:46
Photo

laraska → Zoro

ευτυχως ο μηνας εχει 31 μερες και εχω ..αλλες 4!
May 27 2011 23:16
Photo

Zoro → laraska

Χαχα ένα δίκιο για Urasawa το 'χεις κι εσύ, το 'χω αναβάλλει πολύ καιρό! Γενικά είχα κόψει τα animanga για κάποιους μήνες και τώρα πρόσφατα ξανάπιασα το ruroken εκεί που το είχα αφήσει και ευτυχώς τα OVAs και το manga έχουν αρκετό ενδιαφέρον και σιγά σιγά τελειώνω... οπότε ποιος ξέρει για μετά! ;) 1η δλδ παραμεθαύριο ε; Άντε καλή μας επιτυχία (κι έτσι)!
May 27 2011 23:13
Photo

laraska → Zoro

αστα να πανε ... ενα δικιο το εχεις ...αλλο μαζεμενα και αλλο με το σταγονομετρο. ειναι καιρος να ανοιξεις τις πορτες διαπλατα για naoki urasawa... στις 1 αρχιζω εξεταστικη ... :)
May 27 2011 21:27
Photo

Zoro → laraska

Καλώς το φίλο μου! Ναι πια έχω ψιλοσυνταξιοδοτηθεί στο posting, δεν υπάρχει η όρεξη που υπήρχε παλιά, αν και ρίχνω ματιές καθημερινά στο forum, όλο και κάτι ενδιαφέρον μαθαίνεις που και που! Το θέμα είναι και ότι σειρές όπως OP και Berserk έχουν πέσει για μένα και δεν με τραβάνε πια όπως όταν άρχισα να ασχολούμαι και όσο να 'χει αποθαρρύνει (κι) αυτό... αν επιστρέψουν ποτέ στις δυνατές στιγμές που είχαν παλιά μπορεί και να αναγεννηθώ κάποια στιγμή. :) Πέραν αυτών ζέστες και διαβάσματα εδώ :hot:, καλό κουράγιο αν δίνεις κι εσύ τπτ αυτή την περίοδο!
May 27 2011 16:44
Photo

laraska → Zoro

γεια σου ζορο πως παει? που και που μας θυμασαι βρε...
May 27 2011 04:29
Photo

Zoro → didimakia

Lol βασικά αυτό επίτηδες το έκανα έτσι, σαν απόκομμα εικόνας (από φωτιά κι έτσι πχ),[URL="http://shrinkhead13.deviantart.com/art/Two-years-after-192196874"] η original ήταν άσπρη παντού γύρω γύρω[/URL]. Γούστα. :P
May 26 2011 00:12
Photo

didimakia → Zoro

Ετυχε να ανοιξω θρεντ που ειχες γραψει εσυ XD Βασικα αυτο που δεν μ'αρεσει ειναι το γυρω γυρω που περισσευει. Διπλα απ τα αυτια. Γτ δεν το σβηνεις? ^^ Θενξ :D
May 25 2011 23:55
Photo

Zoro → didimakia

Lol, μόλις το "φόρεσα", what are you a stalker? :P Ναι το προηγούμενο ήταν όντως ωραίο, αλλά ακριβώς επειδή ήταν ελεύθερο fanart (χρωματισμένο από μένα κιόλας^^ ) φαινόταν κάπως θολό και άσχημο στο μάτι (το δικό μου τουλ)... είχα ψάξει τότε και διάφορα άλλα καλά fanarts για να το αλλάξω, αλλά δεν κυκλοφορούσε πολύ πράμα με τον post skip Zoro. Ξαναέψαξα πρόσφατα και μου άρεσε αυτή γιατί δένει κάπως καλύτερα με την ασπρόμαυρη sig. Όταν βγουν περισσότερα neo Zoro fanarts θα δω για αλλαγή, for now θα χαρώ αυτό. (btw ωραίο το δικό σου set, ειδικά η sig ~fist of love ;))
May 25 2011 23:35
Photo

didimakia → Zoro

Δεν μ'αρεσει το avatar. Καλυτερα να βαλεις το fanart κανονικα ^^
May 25 2011 23:13
Photo

Zoro → didimakia

Ναι indeed, στηρίζομαι κι εγώ σε αυτή την θεωρία... ακόμα μια ~mellorine plz Odachi. XD
Apr 19 2011 02:00