Community Status Updates
Zoro → Vegetasmate
Α-π-ο-τ-ο-ξ-ί-ν-ω-σ-η; Μην χρησιμοποιείς την ταμπού λέξη των ιντερνετικών κούτσουρων τόσο απλόχερα. :nanteee:
Κατάλαβα, μου έχει τύχει κι εμένα κάποιες στιγμές στο παρελθόν, θα σου περάσει. XD
Όλα καλά εγώ, μόλις ξεμπέρδεψα από εξεταστική και είμαι ελεύθερος (για ένα μικρό διάστημα)... μακάρι να σε πετύχω στο ενδιάμεσο λοιπόν, αν ξανακαείς. ;)
Apr 20 2010 16:13
Zoro → jetpilot
Βασικά στην αρχή νόμιζα συμφωνούσες, με την έννοια ότι η τότε σοβαρή και hot Kalifa ξαφνικά ξέπεσε αρκετά με τις σαπουνοφαφακίες της (πράγμα στο οποίο συμφωνώ)... αλλά μετά αναρωτήθηκα αν το "are you an idiot?" σε μένα υποδήλωνε ότι δεν συμφωνούσες. :hahaha: Μάλλον το πρώτο το κόβω να είναι τελικά δλδ. :P
Apr 20 2010 16:05
Zoro → Mad_Hatter
[URL]http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/93/08/[/URL]
It's Sasuke's twin brother... I tell ya!! :hahaha:
Other than that ωραία σειρά όντως, όσο προχωράει και βελτιώνει... βρήκα ήδη ποιος θα είναι το νέο μου σετ. :P
Apr 20 2010 15:55
Vegetasmate → Zoro
Νιαααα!!! Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να μπω...ας πουμε οτι εκανα...χμμ..αποτοξινωση?? χχχ.....εεεε δεν ειχα κανα σχολιο να κανω......γι αυτο μαλλον...εσυ, τι νεα??
Apr 19 2010 23:08
jetpilot → Zoro
Για την εικονα λες ;
Αν ναι, νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο το νοημα ρε, μη το υπεραπλουστευσω κι αλλο : )
Και ταιριαζει γαντι η ατιμη !
Apr 19 2010 19:33
Zoro → Vegetasmate
Let me leave this here, γιατί αν περιμένω να σε πετύχω μέσα όσο είμαι κι εγώ on, καήκαμε: τι έγινε, πιάσαν οι δουλειές και τα μαθήματα και σε χάσαμε; Καιρό έχω να σε πετύχω πουθενά. :P
Apr 19 2010 18:45
Mad_Hatter → Zoro
O Kanda στους αγαπημενους μου?please........ :P
Τωρα δεν ξερω ποιος επηρεαστηκε απο ποιον.Βασικα ειναι γνωστο κλισε ενας cool στους male leads, που το παιζει badass και αντρας πολλα βαρης.
Apr 19 2010 13:06
Zoro → Mad_Hatter
Btw ξέχασα να το πω χτες, αλλά ο Kanda στο vol.2 θύμιζε τόοοσο Sasuke: αλαζόνας, το παίζει badass και μετά τις τρώει στην μάχη, πριν (τάχα) πεθάνει ξεφωνίζει ένα "I cannot die before I find that person" (!)... ποιος ξέρει αν πήρε καμιά επιρροή ο Kishi από δω. :rolleyes:
Αν και από κάποια σχόλια που είχα πετύχει είδα πιο κει βελτιώνεται λίγο (με flashback κλπ υποθέτω), φαντάζομαι δεν είναι στους αγαπημένους σου, ε; :P
Apr 19 2010 12:58
Zoro → jetpilot
Το post σου στο OP manga τώρα σήμαινε ότι συμφωνείς μαζί μου, διαφωνείς ή απλά πόσταρες κάτι random (δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο); :p
Apr 19 2010 11:28
Zoro → Mad_Hatter
Thx, will do. ;)
Btw cheer up, FMA is next λογικά, θα το είχα πιάσει και τώρα, αλλά θέλω να τελειώσει το Brotherhood πρώτα, μιας και μετά θα ασχοληθώ εξ' ολοκλήρου με αυτό.
Apr 18 2010 23:58
Mad_Hatter → Zoro
Ναι καλυτερευει μετα, ουτε εμενα μου αρεσε στην αρχη
Προχωρα το.
Apr 18 2010 21:40
Zoro → Mad_Hatter
Hallo there my shonen expert friend, μια γρήγορη ερώτηση; :P
Ξεκίνησα το D.Gray-man με την σειρά μου κι εγώ και, όπως όλα τα προηγούμενα shonen που είδα/διάβασα ως τώρα, το περίμενα καλύτερο (για αρχή) με βάση τα όσα έχω ακούσει... βέβαια είμαι ακόμη αρχή στο vol.3 οπότε, αν κρίνω από την εμπειρία μου με τα προηγούμενα, να υποθέσω ότι σε μερικά volumes θα απογειωθεί κι αυτό;
Ρωτάω κυρίως επειδή κι εσύ μου είχες πει παλιά ότι όταν το είχες αρχίσει δεν σε είχε τραβήξει ιδιαίτερα και μετά είδα σου άρεσε.
Apr 18 2010 20:11
Zoro → laraska
Αν εννοείς το ότι ο Natsu παρουσιάζεται συνεχώς σαν ένα είδος σωτήρα στην σειρά, ένα άτομο που θα γίνει δυνατότερο στο μέλλον, ενώ πάντα νικάει τους δυνατότερους κακούς, τότε κι εμένα δεν με τραβάει/πείθει πολύ αυτό... έχουμε ήδη Naruto κι άλλους τόσους τέτοιους, ο Natsu δεν έχει καν κάποια παραπανίσια εσωτερική δύναμη συγκριτικά με τους υπόλοιπους... και υπάρχουν κι άλλοι dragonslayers. O Luffy είναι ο μόνος που έχω δει ως τώρα να διατηρεί μια λογική στο γιατί είναι πιο ξεχωριστός (devil fruit, gears + haki, επειδή έχει μεγάλο ambition και κοννέ με τόσους δυνατούς πειρατές), όχι ότι κι αυτός δεν έχει τις ψευτιές του, αλλά για shonen τον βρίσκω πιο σωστό (σαν τον Guts κανείς πάντως). :P
Apr 18 2010 20:03
laraska → Zoro
πολυ ωραια καινοτομια ηταν το οτι σαν πρωταγωνιστρια παρουσιαστηκε η wendy ενα κοριτσι . Αλλα καταλαβα πως ειναι και αυτο μια τακτικη . Παντως εγω δεν εχω δει καποιο βαθος γενικα... τι θελω να πω . Σαν πολυ ''φτιαχτο'' και ψευδες μου κανει . πχ πορωθηκα πιο πολυ στο μανγκα οπου ο χαπυ αποφασιζει να προστατεψει τους αλλους , παρα με τον νατσου ... μαλλον ωφειλεται στο οτι εχουμε αλλους χαρακτηρες αναλογους πριν απο αυτον πχ ο λουφφυ για μενα ειναι αρκετος ...
Apr 18 2010 18:19
Zoro → laraska
Καλά ναι εγώ είπα ότι σε μερικές φάσεις μου θύμισε αγόρι και λίγο κιόλας, εννοείται πως κοπέλα είναι στο σύνολο.
Η Erza εγώ απ' όσο έχω καταλάβει είναι ακόμα πιο δυνατή από Natsu και λοιπούς τις ομάδας (και φυσικά πιο αδύναμη από Luxus, Mystgun, Gildarts και master), όμως σιγά σιγά θα την ξεπεράσει ο Natsu, το έχει πει και η ίδια και άλλωστε μιλάμε για shonen. Επίσης είναι και καλά η πιο δυνατή γυναίκα του guild, ωστόσο δεν έχω ιδέα τι θα γινόταν αν τα έβαζε με την Mirajane ή την Jubia, ειδικά με την τελευταία, που είναι σαν το logia του νερού σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει haki, δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να τις κάνει, αφού δεν έχει επιθέσεις πάγου ή ηλεκτρισμού. Πάντως ξέχασα να σου πω πως πάω πολύ και Mirajane, Lucy και Wendy... γενικά αυτή η σειρά είναι πολύ win στις γυναίκες, όπως σου ξανάπα. :P
Moria ούτε με σφαίρες δεν τον θέλω στο πλήρωμα! Πέραν του ότι θα υπήρχε unbalance με τις δυνάμεις εκεί μέσα, είναι βαρετός, άσχημος και πιάνει άχρηστο χώρο... επίσης δεν έχουμε δει ποτέ κακό να πεθαίνει σε μη flashback στην σειρά, οπότε ευκαιρία για καινοτομία την βλέπω (but Oda can always prove me wrong... ). :P
Apr 18 2010 15:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed