Jump to content

Community Status Updates

Photo

jetpilot → Zoro

btw, fairy tail ξεκινησα. Αναγκαστικη η συγκριση Natsu - Ace με γνωστο αποτελεσμα :P Lucy FTW !
Apr 21 2010 20:26
Photo

jetpilot → Zoro

582 εχουμε σημερα ;
Apr 21 2010 20:15
Photo

Mad_Hatter → Zoro

meh, δε συμπιπτουν τα γουστα μας.
Apr 21 2010 19:03
Photo

melkior → Zoro

Τώρα το άρχισα όσο για τα πρώτα επ what's not to like μπορεί μετά από τόσα επ(33)να μαζεύει ακόμη το πλήρωμα άλλα το κάνει για να συστήσει τους χαρακτήρες και τα κίνητρα τους για αρχή μια χαρά τα πάει. Έμενα πάντως με κέρδισε από τα πρώτα επ ελπίζω να συνέχιση έτσι.
Apr 21 2010 17:10
Photo

Zoro → Tea-chan

Χαχα έχω ήδη πετύχει την General Cloud Nine, αν και μόνο σε ένα shot. Γενικά και οι 4 generals πολύ win σαν εμφάνιση και ονόματα, ο Sokaro (?) ειδικά, για κάποιο λόγο (μάσκα στο πρόσωπο -ελπίζω να μην είναι η κανονική του φάτσα-, σταυροπόδι καθιστός και κάπως αλαζόνας), μου θύμισε πολύ τον Garp της αρχής (μάσκα -σκύλου- κι αυτός, σταυροπόδι κλπ). Άντε να τους δω in action, τόσα ακούω γι' αυτούς. :P
Apr 21 2010 16:11
Photo

Tea-chan → Zoro

O Allen μου αρέσει επειδή είναι "τσαλακωμένος". No hero complex, but a martyr complex, με "μάσκα/προσωπείο" (εξού και η μάσκα του Crown Clown, δεν είναι τυχαίο) που κρύβει τον πραγματικό, πειραγμένο εαυτό του... Καλούπι του Ζιdane από το Final Fantasy 9 (όχι το ποδόσφαιρο), εκτός του ότι δε κυνηγά φουστάνια. Ντωμεταξύ, η Hoshino είναι τρομερή FF junkie, μιας και ένας χαρακτήρας της ονομάζεται Cloud. XD Δε σου λέω ποιός. Καλέ, εδώ το 7 έχει βγει εδώ κει 6 μήνες! XD Αυτό δεν έλεγε πολλά. Για την ακρίβεια, το σιχάθηκα! Dragging, cheesy, lazy AND rushed... meh. Το 6 ήταν από τα καλύτερα της σειράς. Τί την έπιασε τη Madhouse και έκανε το αγαπημένο μου σημείο ολόκληρου του manga από insane bloodbath with character development and meaning into cheap, shipping material is beyond me, seriously... *σταματάει γιατί ξανατσατίστηκε*
Apr 21 2010 16:01
Photo

Zoro → Tea-chan

Είμαι κι εγώ της απόψεως ότι οι clowns μπορούν να γίνουν αρκετά τρομακτικοί, ανάλογα με το πως τους παρουσιάζει η κάθε ιστορία [μην ξεχνάμε τον υπέρτατο joker :O) ], οπότε καλά κάνει και τους βάζει μέσα, μαζί με όλους τους υπόλοιπους τρελούς. Και ο Allen μου αρέσει γενικά btw, παρόλο που έχω ψιλοαλλεργία στους main shonen chars, αυτός βγήκε καλός τελικά, παρά τα κλισέ του. Ναι, το scanlation group που είχα εγώ στο σημείο που πρωτοεμφανίστηκε ο Crowley έκανε καλή δουλεία ευτυχώς, τον έγραφε συνεχώς ως Crowley και έβαλε και το link που μου έδωσες εσύ σε ένα σημείο, οπότε μου έμεινε έτσι το όνομα. :P Άντε να δω τι θα κάνει ο Earl και θα μου πέσει το σαγόνι (στο μεταξύ όλα win τα ονόματα της σειράς, πολύ εύηχα). Κάτι ακόμη, κατέβασα το Hellsing VII πρόσφατα, τελικά αυτό το είδες; Δεν πολυέλεγε δλδ; Ξέρεις πότε περιμένουμε το επόμενο;
Apr 21 2010 15:54
Photo

Tea-chan → Zoro

Σχετικά με την εμφάνιση των χαρακτήρων, μάλλον θα το έχεις παρατηρήσει, αλλά υπάρχει clown/jester/bafoon θέμα. Ειδικά μεταξύ του Crown Clown και του Earl. Υπάρχει μια θεωρία ότι η Hoshino φοβάται μέχρι θανάτου τους κλόουν και το εκφράζει μέσα στη σειρά έτσι. Από την άλλη, του δίνει μια παιδικότητα/ανατριχίλα/macabre που προσωπικά λατρεύω γιατί μου θυμίζει Tim Barton. Και σχετικά με τον Earl, κάνε λίγη υπομονή και θα σου πέσει το σαγόνι. (Μη ψάξεις για spoiler, κακομοίρη μου...:burningbe3:) Το σημείο που βρίσκεσαι είναι σημαδούρα για τη σειρά. Θα μπει σε άλλους ρυθμούς αργότερα και θα ψάχνεσαι. Η αλήθεια είναι ότι Crowley είναι το όνομά του, αλλά Krory ακούγεται στα Ιαπωνικά και οι scanlation teams ας πούμε ότι δε κάνουν και ΤΗΝ έρευνα όταν μεταφράζουν... ειδάλλως, θα ήξεραν ότι αυτός ο χαρακτήρας είναι βασισμένος στον [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley]γνωστό Aleister Crowley[/url]. Τέσπα.
Apr 21 2010 15:43
Photo

Zoro → Tea-chan

Είμαι λίγο πιο μετά αφότου εμφανίστηκε (επιτέλους) ο Cross, καλά τι σταυροφορία αυτή για να τον βρούνε, όταν ξεκίνησαν την αποστολή δεν φανταζόμουν ότι θα γυρνούσαν κυριολεκτικά όλο τον κόσμο. :P Στο μεταξύ σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες εκεί μέσα μου άρεσαν γενικά, και καλοί και κακοί: Rabi, Cross, Allen, Lenalee, Komui, Tyki, Rhode, Crowley (damn γιατί τον λέτε Krory όλοι εκεί μέσα, Crowley μου φαίνεται τόσο πιο cool, αν και αγγλοποιημένο :p) κλπ, με μικρή εξαίρεση τον Earl ακριβώς γιατί για head boss ήθελα κάποιον λίγο πιο σοβαρό εμφανισιακά (να τα μας πάλι :oops:), αλλά σε αρκετές φάσεις παρατήρησα ότι με τις πράξεις του περνάει μια ανατριχίλα, σαν να φέρνει αντίθεση η εμφάνιση με τον χαρακτήρα του, οπότε δεν με εκνευρίζει πολύ. H Lenalee btw μου άρεσε που παίρνει αρκετά ενεργό ρόλο στην σειρά (όπως στην μάχη με το lvl 3), αλλά ταυτοχρόνως είναι ευχάριστος χαρακτήρας, που ενδιαφέρεται για όλους εκεί μέσα. Ο Rabi πάλι τέλειος, αστείος/χαλαρός όσο δεν πάει, αλλά ταυτόχρονα με ωραία ικανότητα/εμφάνιση. Στο μεταξύ, αν εξαιρέσω ότι στις μάχες παραμένει αρκετά shonen (ο καλός χάνει, εκνευρίζεται και παίρνει power up, πάλι power up o κακός, συχνά... η μάχη με τον Tyki κράτησε εκνευριστικά πολύ στο τέλος τέλος πχ imo), στα υπόλοιπα το βρήκα πολύ καλό: σχέδιο, ιστορία, χαρακτήρες και κυρίως darkness, ένα στοιχείο που μου αρέσει στις σειρές [SIZE=1]γκουχberserkγκουχ[/SIZE]. Άντε να σας φτάσω. :)
Apr 21 2010 15:34
Photo

Tea-chan → Zoro

Oh, c'mon, don't judge Dadan from now...! Προσωπικά πιστεύω ότι πολλές φορές το εξωτερικό στο OP αντανακλά το εσωτερικό, χωρίς βέβαια αυτό να είναι κανόνας, επειδή τότε ο Liffy θα έπρεπε να έχει εντελώς παρτσακλή εμφάνιση. XD ΖΗΤΩ!!! Επιτέλους, είδες το φως! Ως πού έχεις φτάσει; Και η Lenalee είναι η no 3 αγαπημένη μου εκεί, μετά τον Krory και τον Allen. Σε αναμένουμε στο thread οσονούπω.
Apr 21 2010 15:14
Photo

Zoro → Tea-chan

Δεν είπα ότι θέλω ρεαλισμό ρε συ στο OP, αν δεις τα προηγούμενα posts μου είπα ότι Kuma και Blackbeard μου αρέσουν (ένας αρκούδος και ένας φαφούτης), δεν παίζει δλδ τόσο θέμα εμφάνισης όσο χαρακτήρα... κοινώς, προτιμώ να έχουν ωραία εμφάνιση αλλά το παραμερίζω αν έχουν εντυπωσιακό/καλό χαρακτήρα. Αν όμως είναι και σχεδιαστικά και νοητικά ανάπηρος, όπως τόσους κακούς χαρακτήρες της σειράς, ε, δεν μπορώ να δεχτώ ότι εκείνη την στιγμή (στις μάχες) πολεμάνε για να νικήσουν ο ένας τον άλλο στα σοβαρά. Η Dadan τι να πω, αν έχει τόσο kewl χαρακτήρα παραμερίζω την εμφάνισή της. :p Και την waifu μου να την αφήσεις έξω, πέρα από μια πλαστική μύτης που χρειάζεται ήταν υπόδειγμα χαρακτήρα και εμφάνισης στο arc της. :P Other than that, δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν ένα χρόνο περίπου που είχα ενδιαφερθεί για D.Gray-man, αλλά το ξεκίνησα επιτέλους και είναι όντως πολύ καλή σειρά so far που έχω φτάσει... και για την Lenalee είχα πέσει μέσα πέρσι που μου άρεσε, μπήκε ήδη στους αγαπημένους μου χαρακτήρες εκεί μέσα, ευτυχώς δεν βγήκε άλλη μια τυπική anime κορασίδα. Ο αγαπημένος μου so far ωστόσο είναι ο Rabi, απλά δεν υπάρχει ο τύπος, από το πρώτο panel που εμφανίστηκε δέθηκα μαζί του. :)
Apr 21 2010 14:38
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αν και συνήθως όντως οι κακοί/badasses σαν να με τραβάνε λιγάκι περισσότερο από τους καλούς για sets, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν με τρέλαναν και τόσο οι Noahs (τουλ ως το vol13 που είμαι τώρα). Καλοί ήταν για τα δεδομένα τους δλδ, είχαν και ωραίες spooky εμφανίσεις ώρες ώρες και cool ικανότητες, αλλά αυτή τη φορά με τράβηξε πιο πολύ κάποιος από τους καλούς (2 για την ακρίβεια, αλλά ο ένας θα γίνει σίγουρα σετ :P).
Apr 21 2010 00:36
Photo

Zoro → melkior

Εύγε που ξανάπιασες το OP, έχω να πω! Απλά να σε πληροφορήσω πως ναι, διατηρεί ψηλό επίπεδο και για τα 400+ επεισόδια στην πλειοψηφία τους, μέχρι και τώρα... που και που έχει μερικά πεσίματα, αλλά συγκριτικά με το σύνολο δεν είναι τίποτα. Το θέμα σε αρκετούς είναι να αντέξουν μέχρι εκεί που η σειρά παίρνει τα πάνω της (πάνω κάτω μετά το επεισόδιο 100, όπου σχεδόν κάθε arc από κει και πέρα είναι καλύτερο από το προηγούμενο και αποκτάνε ολοένα πιο πολύ βάθος), αλλά αφού σου άρεσαν τα πρώτα επεισόδια (κάτι σχετικά σπάνιο), που είναι κυρίως χαλάρωμα και περιπέτεια, δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα... μακάρι να το συνεχίσεις μέχρι τέλους. :)
Apr 21 2010 00:29
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ελπιζω να ειναι καποιος απο τους Noah.
Apr 20 2010 18:20