Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tea-chan

Just finished it! :king: Και θα σχολιάσω 3 πράγματα πάνω στο θέμα: [SPOILER]1. "Hitler" rulz. :hahaha: 2. Δεν το φανταζόμουν ότι υπήρχε κι εδώ, αλλά τελικά είναι μοίρα σε όλα τα μεγάλα shonen να υπάρχει και από ένα filler arc και στο [U]manga[/U] φαίνεται. Στο OP υπήρχε το Foxy arc, στο Fairy Tail το τωρινό arc που πιο πολύ σαν filler περνάει παρά σαν canon και στο Naruto, well, όλη η προηγούμενη συνάντηση με τον Sasuke για 3η (!) φορά με ίδια κατάληξη για filler μου έκανε... έτσι και στο DGM το arc μετά την επίθεση του Earl στην Black Church (μάλλον το καλύτερο σημείο της σειράς imo, είχαμε level 4, all generals in action... και τι δεν είχε) όπου μολύνθηκαν όλοι από έναν ιό που είχε φτιάξει ο Komui και ένα φάντασμα (!) βοήθησε να μεταδοθεί παραβγήκε filler imo... συνεχώς μολύνονταν όλοι, ακόμη και οι generals και στο τέλος που το πήγε ότι δεν υπήρχε σωτηρία για τους εξορκιστές μας πετάει ένα άκυρο παραθυράκι όπου και καλά αργότερα ο Bak-chan τους θεράπευσε. :wet2: 3. Πρώτη φορά μετά το Berserk μου κάνει τέτοια εντύπωση μια σειρά, εντύπωση ότι οι κακοί παραείναι δυνατότεροι για να τους νικήσουν οι καλοί (OP πχ υπάρχουν οι Yonkou ενάντια στην κυβέρνηση, Naruto τα 5 χωριά εναντίον Akatsuki κλπ), αλλά εδώ ρε συ πως θα τα βάλουν με τόσα Akuma που όλο εξαπλώνονται και μαζεύονται τα lvl 4, ενώ οι Noahδες από 3-4 που νόμιζα είναι στην αρχή μας βγήκαν 13 (που αν πεθάνουν μετενσαρκώνονται); Εδώ πέρα όλη η οργάνωση παίζει να μην έχει 13 εξορκιστές! :OMG3: ΟΚ υπερβολή (κάποιος, νομίζω ο General Theodore, είχε πει ότι συνολικά όλοι οι εξορκιστές είναι γύρω στους 20+ αν θυμάμαι καλά), αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ λίγοι (οι εξορκιστές) για να τα βάλουν με τον κάθε άκυρο Noah... και οι generals που τα σπάνε κάνουν του κεφαλιού τους και είναι και σχετικά λίγοι πια (where is Cross dammit, I want him back! :if:). Πολύ καλή σειρά σαν σύνολο πάντως, τίγκα στην σκοτεινιά χωρίς να της λείπει το καλό χιούμορ που και που, με ωραίο σχέδιο και ανατροπές/μυστήρια. Απλώς το παρών arc, ακριβώς επειδή δεν βλέπω πως μπορούν να υπερισχύσουν οι καλοί πια (και ανησυχώ για καμιά lame τακτική νίκης/power up), δεν με έχει τραβήξει όσο τα προηγούμενα so far, το βρήκα και κάπως πιο μπερδευτικό... μακάρι να κάνει την έκπληξή της η sensei. Ίσως παίξει και ρόλο αυτό που είχε πει ο Cross ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στον πόλεμο που δεν φαίνονται τώρα... και δούμε κάνα τεράστιο twist. Ξέρει να μας κρατάει στα καρφιά και να εμφανίζει πολύ πιο κει κάτι που είχε πει παλιά, πάντως. Θα αφήσω κάποια στιγμή και κάνα σεντονάκι στο thread. :greece:[/SPOILER]
Apr 23 2010 21:49
Photo

Zoro → Lucy Heartfilia

Χεχε άσε εγώ είχα μείνει με τις αλλαγές που κάναν στο anime πάλι, όπου ο Luffy λεγόταν Ruffy στην μια version (ok μικρή αλλαγή εδώ) ή Rubber (:puke:) στην άλλη... γενικά οι Ιταλοί το 'χουν αρκετές φορές να βάζουν δικά τους ονόματα σε σειρές, όπως πχ γίνεται στο Harry Potter. Πάντως έχουν απίθανους voice actors, το DBZ μόνο στα ιταλικά μπορώ να το δω πχ. :)
Apr 23 2010 19:17
Photo

Zoro → melkior

Όχι ρε χαλάρωσε, το OP φημίζεται για τα καλύτερα (και λιγότερα) fillers που έχει έναντι Naruto και Bleach... :P γενικά στην σειρά είναι πολύ λιγότερα από τις άλλες 2 και είναι και πιο δικαιολογημένα επειδή το πλήρωμα ταξιδεύει συνεχώς και οπότε είναι πιο εύκολο στον κάθε προορισμό να βάλουν ενδιάμεσα filler... αλλά και πάλι δεν είναι πάνω από 6-8 επεισόδια στην χειρότερη περίπτωση το καθένα, άσε που 2-3 τους ήταν πραγματικά καλά, για τα δεδομένα τους. :) Btw μέχρι να φτάσεις up to date καλύτερα είναι να ποστάρεις στην γενική συζήτηση νομίζω, γιατί στο latest episode thread κινδυνεύεις να φας κάνα spoiler. Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο η σειρά, καλώς όρισες... και ακόμη δεν είδες τίποτα, θα κάνει μια μικρή κοιλιά (imo) προς επεισόδια 70~90, αλλά μετά με το που μπαίνουν Arabasta (προς 100) η ποιότητα μόνο ανεβαίνει, ετοιμάσου. :riiight:
Apr 23 2010 19:11
Photo

melkior → Zoro

Τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς ακόμη δεν έφυγαν από την Loguetown και ήδη άρχισαν τα fillers ελπίζω μόνο να μην κρατάνε πολύ αν και εδώ άντεξα(με το ζόρι)80+ naruto κουτσά στραβά θα τα υποστώ.
Apr 23 2010 17:12
Photo

Lucy Heartfilia → Zoro

Λολ ναι την γνωριζω την γλωσσα γι'αυτο και ειχαν πλακα,(πρωτη φορα διαβασα manga στα ιταλικα)
Apr 23 2010 16:18
Photo

Zoro → Lucy Heartfilia

Αχά, αλλά εννοείς ότι γνωρίζεις την γλώσσα και έχουν φάση πως είναι εκεί ή δεν την γνωρίζεις και απλά σου κάνει εντύπωση το πως ακούγονται όλα; Όχι τπτ άλλο, απλώς ξέρω (και) εγώ Ιταλικά, οπότε είπα να ρωτήσω τι εννοούσες. :P
Apr 23 2010 14:30
Photo

Lucy Heartfilia → Zoro

Γεια! Τιποτα το σπουδαιο απλα ξαφνιαστηκα που το [URL="http://www.mangastream.com"]http://www.mangastream.com[/URL] αρχισε να βγαζει Naruto, One Piece και Bleach στα ιταλικα, τα διαβασα και εχουν φαση...:hihi2: btw, εχεις οντως δικιο για το profile, ελεγα να το αλλαξω μια απο αυτες τις ημερες :ureshii:
Apr 22 2010 21:35
Photo

Zoro → Lucy Heartfilia

[QUOTE]lol One Piece & Naruto in italian too :hihi2:[/QUOTE]Πιθανώς κάτι μου ξεφεύγει αλλά τι εννοούσες εδώ; :hmmm: (btw eye cancer profile :blurah5:)
Apr 22 2010 15:16
Photo

Zoro → jetpilot

Χαχα πες τα, αν και μην νομίζεις ότι απέχει τόσο πολύ το anime... πάνω από μισό χρόνο (και κάτι, αν βάλουν fillers) δεν έχει απόσταση. Λες να έχεις κάνει 2 παιδιά ως τότε; Δεν σε είχα για τόσο γόνιμο. :P XD Ελπίζω να εξελιχθεί σε πολύ συγκινητικό flashback το επόμενο, όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει.
Apr 21 2010 22:36
Photo

jetpilot → Zoro

ενα εχω να πω, το 582 οταν (θα χω κανει 2ο παιδι μεχρι τοτε) βγει στο anime θα πεσει απειρο κλαμα .- τα 'χει πει ο Τερζης [url]http://www.youtube.com/watch?v=_9HXYTHC_qY[/url]
Apr 21 2010 22:28
Photo

Zoro → jetpilot

Έτσι όπως με ρώτησες για το 582 νόμιζα ότι εννοούσες αν βρισκόμαστε στο chapter 582 στο OP τώρα, μετά διαπίστωσα ότι εννοούσες αν θα βγει σήμερα (το οποίο βγήκε btw). :P Κι εγώ και τα 2 τα παρακολουθώ, το anime έχει κάνει πολύ θετικά βήματα στα τελευταία επεισόδια, το σχέδιο και οι μουσικές είναι πολύ καλά, αλλά βγάλανε και το ελάχιστο αίμα που έχει στο manga, οπότε σε κάποιες φάσεις παραμοιάζει ψεύτικο που οι χαρακτήρες τρώνε ένα χτύπημα που θα σκότωνε οποιονδήποτε και την βγάζουν με μερικές μελανιές... στο σύνολο το manga αξίζει πιο πολύ, απλά στο anime έχει πολύ ωραία soundtracκ και in-fillers (δλδ που σχετίζονται με κάποια canon γεγονότα που δεν είδαμε στο manga, και όχι τα ξεκάρφωτα fillers) και αξίζει επίσης. Το fanservice είναι καλό και στα 2 πάντως... και imo ξεπερνάει άνετα του OP. ;) Άντε στο επεισόδιο 10 στο anime εμφανίζονται o Sieglein (που μετά γίνεται γνωστός με άλλο όνομα) και ο Luxus (το avatar μου), χαρακτήρες κλειδιά για τα επόμενα arcs.
Apr 21 2010 21:51
Photo

jetpilot → Zoro

δεν ειμαι σιγουρος οτι επιασα την απαντηση για το πρωτο. Τα παω παραλληλα. Ειμαι στο 3ο του manga και στο 2ο του anime. Στο manga η Lucy ειναι better by far, imo.
Apr 21 2010 21:11
Photo

Zoro → melkior

Βασικά ακόμη και μέχρι τώρα, κατά κάποιον τρόπο, μαζεύει πλήρωμα ο Luffy (αν και πιο αραιά), απλώς στην αρχή μάζεψε τους πιο απαραίτητους (μάγειρας, navigator κλπ) και όσο προχωράει βρίσκει όλο και με μικρότερο ρόλο στο πλοίο άτομα και πιο πολύ φίλους. Με αυτή την λογική αν το πας (ότι σε κέρδισε εξαρχής) είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το φτάσεις μέχρι τέλους, ειδικά πιο κει που σοβαρεύει και εμφανίζονται πολύ ωραία arcs/ιστορίες.
Apr 21 2010 20:53
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Με την έννοια ότι απλά πας πιο πολύ τους κακούς της σειράς ή με την έννοια ότι δεν σου αρέσουν καθόλου οι καλοί εδώ (είχα δει στο thread ότι Krory και Kanda δεν σου άρεζαν); Πάντως ναι, αν και σπάνιο για μένα, I'm with the good guys in this one. :P
Apr 21 2010 20:49
Photo

Zoro → jetpilot

non-otaku mod: Που ζεις άνθρωπε μου, 21 Απρίλη έχουμε σήμερα. :P otaku mod: Ναι, αυτό. ;) Έτσι, τέτοια να ακούω... είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει, μιας και έχει αρκετές ομοιότητες με OP (και Naruto). Απλά αν σου φανεί πολύ παιδικό/slow στην αρχή μην το παρατήσεις, όπως και το OP (καθώς και όσα shonen έχω πετύχει ως τώρα) θέλει λίγο χρόνο για να μπει στα καλά... πιο κει μετά όμως εμφανίζονται πολύ kewl χαρακτήρες (και ανατροπές), όπως αυτός του set μου. Btw anime ή manga έπιασες; PS: Lucy ftw indeed, αλλά πιο κει εμφανίζονται και καλύτερες!
Apr 21 2010 20:44