Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → Zoro

χεχε καλα , σλλσ γισ αγορι δεν εκανε ...πιο αριστοκρατικο εφερνε κατα τη γνωμη μου . Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τι ρολο εχει η ερζα ... συνηθως , μαλλον ειναι πιο δυνατη ειναι απο τον πρωταγωνιστη και αυτο με εχει μπερδεψει λιγο . κατι αλλο ... θα ηθελες τον μορια μαζι με τα αλλα παιδια ;
Apr 17 2010 18:17
Photo

Zoro → laraska

Χαχα gomen για το name change, αλλά νόμιζα ότι μετά από τόσον καιρό το ήξεραν όλοι, ακόμη και όσοι δεν σχολίασαν τπτ. :P Για Jubia-Erza τώρα, να σου πω την αλήθεια εγώ αντικειμενικά προτιμώ την Erza, την θεωρώ ανώτερη σαν χαρακτήρα και rarity για τα μεγάλα shonen. Η Jubia είναι η τυπική ερωτιάρα μπαλκονάτη, που λές κι εσύ, τέτοια έχουμε στο Naruto (sakura, ino, karin->sasuke), στο OP (boa->luffy) και στο death note (misa->light). Η Erza από την άλλη είναι τρομερή, παίρνει πολύ ενεργό ρόλο στην σειρά και έχει υπερισχύσει σε πολλές καταστάσεις/μάχες που οι male πρωταγωνιστές δεν θα είχαν μπορέσει μόνοι τους (midnight, jupiter cannon πχ) και το θεωρώ πολύ μεγάλη καινοτομία για shonen αυτό. Εννοείται βέβαια πως στην τελική το spotlight το παίρνουν τα αγόρια της σειράς και φυσικά ακόμα και η Erza είχε ψιλοκόλλημα με τον Gerard, αλλά σαν σύνολο παραμένει τοπ και πάλι, για μένα. Υποκειμενικά μιλώντας ωστόσο, προτιμώ κι εγώ για λίγο την Jubia. Και γιατί είμαι fan του είδους χαρακτήρα και γιατί την έχει κάνει συμπαθητική και χρήσιμη στην σειρά ο mangaka, πέρα από δυνατή (από πλευρά ικανότητας), όλα αυτά + το fanservice φυσικά. Γενικώς στο FT υπάρχουν πολλές ξεχωριστές γυναίκες και όλες τους με αρκετά active ρόλους για τα δεδομένα τους και είναι κάτι που θεωρώ ίσως το μεγαλύτερο + της σειράς (σε αντίθεση με naruto που είναι μονοδιάστατες και OP που είναι λιγότερες). Για το 20CB ναι, μου το έχεις ξαναπει και κι εγώ το έχω κατεβασμένο μαζί με άλλα manga και anime που θέλω να δω στο μέλλον, ωστόσο δεν είναι η σωστή εποχή για να το αρχίσω τώρα εγώ, ελπίζω πως μετά το καλοκαίρι-τέλος του έτους θα είναι από τα πρώτα που θα πιάσω. Όσο για την Relena να σου πω την αλήθεια δεν με τράβηξε τόσο πολύ εμφανισιακά (σε μερικές σκηνές μου θύμισε και πολύ λίγο αγόρι, gomen :p), αλλά δεν θέλω να γίνομαι απόλυτος γιατί και την Erza πριν την δω στην σειρά δεν με είχε τραβήξει τόσο πολύ, οπότε πιθανώς αν έβλεπα χαρακτήρα και ρόλο της (relena) στην σειρά (gundam wing; ) θα άλλαζα γνώμη. [QUOTE] κοιτα ομως να προτιμας τις πραγματικες ....[/QUOTE]Καλά αυτό εννοείται, δεν λέω καλό το 2D, αλλά δεν θα έχει ποτέ το 3D. [SPOILER][IMG]http://i44.tinypic.com/r90f14.jpg[/IMG] :bleh:[/SPOILER]
Apr 17 2010 17:36
Photo

laraska → Zoro

ρε ζορο αγορι μου ... ενημερωνε πρωτα πως αλλαξες ονομα . Σκεφτηκα καλα πως τα ξερει αυτος ολα αυτα ; και βλεπω στο θρεντ husbando- wifo ... lexus---> Robin < ε, δεν ηθελε και πολυ . και που λες .... για μενα ακομα στο φειρυ τεηλ καμια δεν μου εχει τραβηξει απο χαρακτηρες και ''εμφανιση'' την προσοχη οσο η τζουμπια , δλδ ενταξει , ο συνδυασμος της νικησε κατα κρατος το αγοριστικο και διχως πρσωπικοτητα ερζα .. γνωμη μου .
Apr 17 2010 04:42
Photo

laraska → Zoro

διαβασε απο μανγκα το 20th century boys .... οχι σημερα .... χθες !
Apr 17 2010 04:33
Photo

laraska → Zoro

καλα την σχεδιασαν γενικα την τζουμπια ... ολοι ελεγαν ερζα και ερζα ... στο αντιστοιχο θρεντ εγω ομως δεν μιλουσα και περιμενα με υπομονη ... ηθελα την λιγο ναζιαρα και ''μπαλκονατη'' τζουμπια που εχει και ενα ωραιο στυλ . θα σου ''συστησω'' και αλλη μια , την Relena Darlian Peacecraft ... [IMG]http://3.bp.blogspot.com/_XFGuSZ6n1LY/SK8i7ChxxoI/AAAAAAAAA8I/8ZQTwX5ykgw/s400/gundam-RelenaPeacecraft-wallpaper.jpg[/IMG] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=uhjedtvwmIg&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=uhjedtvwmIg&feature=related[/URL] κοιτα ομως να προτιμας τις πραγματικες ....
Apr 17 2010 04:31
Photo

Zoro → laraska

Robin στο OP (σωστά; ) και Jubia στο FT, φαίνεται πως τελικά έχουμε κοινά γούστα όσο αφορά τις shonen gals, laraska-kun. :P Και μπορώ να πω πως στο anime την σχεδίασαν καλά τελικά την τελευταία, η φωνή της δεν πάει πίσω επίσης, την βρήκα πολύ ταιριαστή. Τι λες;
Apr 17 2010 00:20
Photo

jetpilot → Zoro

Μου 'χε διαφυγει ρε :P
Apr 16 2010 06:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Α, δλδ το ξεκίνησες, έστω λίγο; :? Αν ναι, πρώτες εντυπώσεις (καλές-κακές, δεν χαλάνε); Άντε με το καλό να έχεις δικό σου νετ, τώρα που τελείωσαν τα κορόιδα. :p
Apr 16 2010 00:19
Photo

Zoro → jetpilot

ΛοΛ, glad to be your friend, kind sir. ^^
Apr 16 2010 00:16
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ναι καλε. , πλακα κανω. Παντως πλακα πλακα ενω αμα κατσω και διαβασω κατι θα ειναι σιγουρα μερος μιας -λογιας (or whatever) δεν εχω διαβασει ποτε Τριλογια. Περιεργα πραγματα..... Ναι....ειναι κι αυτο. Συνεχισα να το διαβαζω πριν 2 μερες που ειχα λιγο παραπανω σημα μολις ειχα διαβασει καμποσες σελιδες χαθηκε το δικτυο που ειχα συνδεθει. Νευρα εγω........ Οποτε αποφασισα να μην το συνεχισω μεχρι να χω κανονικα νετ. (Btw η μανα μου ηταν να παει σημερα να μου βαλει και το ξεχασε -.-)
Apr 15 2010 15:08
Photo

Zoro → Phantom Duck

Damn, σε περίοδο εξετάσεων βρήκε να μου τύχει, δεν με βλέπω να προλαβαίνω με μόνο μια μέρα. :sadist: Thx όπως και ναι 'χει πάντως!
Apr 14 2010 14:14
Photo

minuu → Zoro

fxaristo!
Apr 14 2010 13:49
Photo

Phantom Duck → Zoro

Έχω την εντύπωση πως στις 15 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία επομένως μέχρι τις 14 (σήμερα XD) ό,τι κάνεις. Πάντως στείλε κάνα πμ/vm στον Dante να σιγουρευτείς, αυτός έχει τα banners εξ' άλλου ;)
Apr 14 2010 01:44
Photo

Zoro → Phantom Duck

Να σε ρωτήσω κάτι Phantom: ο διαγωνισμός με τα banner του site ισχύει μέχρι και τις 12 το βράδυ της 14ης ή 15ης; (δλδ μέχρι την 15η είναι [B]με[/B] ή [B]χωρίς[/B] αυτή τη μέρα; ) Υπάρχει κάποια πιθανότητα να δοκιμάσω κάτι, αλλά και μια μέρα κάνει διαφορά έτσι όπως είμαι στριμωγμένος και είπα να σιγουρευτώ... :P
Apr 14 2010 01:14
Photo

Zoro → minuu

Λίγο μόνο. :P Χρόνια Πολλά και από μένα επίσης. :)
Apr 12 2010 21:05