Jump to content

Community Status Updates

Photo

minuu → Zoro

geia!xronia polla!![an k ligo ka8usterhmena]
Apr 12 2010 14:10
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μάλλον πλάκα κάνεις (και δεν το πήρα χαμπάρι), αλλά [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Trilogy"]τριλογία[/URL] είναι μια ιστορία που ολοκληρώνεται σε 3 κομμάτια (Godfather, Matrix, Star Wars κλπ), οπότε αυτά που μου είπες τώρα είναι αντίστοιχα τετραλογία και εφταλογία. :bleh: Άντε και καλό μας διάβασμα... και περιμένω να πιάσεις Berserk κάποια στιγμή! :roar:
Apr 11 2010 15:35
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το Eragon ειναι Τριλογια με 4 βιβλια και το Harry Potter (nah....) ειναι Τριλογια με 7 βιβλια. Το χρωμα ειναι χαρακτηριστικο της Arya κυριως απο το χρωμα των ματιων της (κατι που αναφερει συνεχεια). Τη υπογραφη παλι τη χρωσταω στον Scorpion! Σου ειπα η ταινια σαν ταινια ηταν ωραια αλλα οταν διαβασα το βιβλιο (ναι τα κανω αναποδα εγω αυτα. πρωτα η ταινια μετα τα βιβλια) αρχισα να βριζω θεους και δαιμονες και κυριως αυτους που εκαναν την ταινια τοοοοσο διαφορετικη απο το βιβλιο. Μεχ.... Οσο για τα πανεπιστημιακα βιβλια τι να πω....η χαρα της ζωης! Μεσα στις ανατροπες και στην αγωνια. Δεν μπορεις να ξεκολησεις! (Αν και εγω δε θα επρεπε να μιλαω. Σε λιγο καιρο ειναι και οι δικες μου εξαιτασεις και αντι για Percy Jackson και Eragon θα επρεπε να διαβαζω Ιστορια aka το χειροτερο μου μαθημα....)
Apr 10 2010 21:21
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Κατάλαβα, η ταινία πάντως με ψήνει γιατί το trailer ήταν υποσχόμενο, όπως είπα, κάποια στιγμή ίσως την δω λοιπόν, μιας και αυτή την περίοδο μου αρκούν τα πανεπιστημιακά βιβλία, όχι άλλα! Είδα και το νέο σετ, μεγιές επίσης, ειδικά η sig πολύ ωραία. Έκανες και το profile σαν λαχανόκηπο, όπως μου 'χε πει κάποιος σ' έμενα, όταν παλιά το είχα κάνει παρόμοιο. :P ΥΓ: ... την Τριλογία (με τα 5 βιβλία). :hahaha:
Apr 10 2010 19:22
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Οχι δυστυχως δεν εχω νετ ακομη και τωρα *χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο* Μη μου θυμιζεις την ταινια. Κανανε ακριβως το ιδιο με το Eragon. Αλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο. Σαν ταινια ηταν καλη αλλα σε σχεση με το βιβλιο καταστρεψανε την ιστορια. Εγιναν ελαχιστα πραγματα οπως ηταν στο βιβλιο. Βασικα......τιποτα δεν εγινε οπως το βιβλιο απλα μερικα κομματια εφερναν λιγο....Τι πανε και κανουνε ταινιες αμα ειναι να τις κανουνε σαν τον κ*λο του μπαμπουινου?? Γκουχ, γκουχ, δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ειμαι λιγααακι ευαισθητη σ αυτο το θεμα..... Παντως σαν story με θεους etc. ειναι πολυ καλο και πραγματικα αξιζει! Εχει μελετησει καλα την Ελληνικη μυθολογια (ευτυχως μα τον Δια!) και την εχει συνδιασει τελεια με τον σημερινο κοσμο & την τεχνολογια (οχι δεν εχει ρομποτ) Και οσο για το bookworm..... [quote] Και παλι μεγιες το set. Αν εβαζες και το ονομα ετσι θα ησουν ολοκληρομενος! (Και να σκεφτεις οτι δεν εχεις διαβασει ακομα το 3ο βιβλιο. Καποια στιγμη να αρχισεις και την τριλογια (με τα 5 βιβλια) Percy Jackson and the Olympians. Μονο το 1ο βιβλιο ειναι στα Ελληνικα αλλα αξιζει. Και ειναι πολυ μικροτερα τα βιβλια απο το Eragon, Eldest & Brisingr. Και, για να ξερεις, θα σου αρεσει ο πρωταγωνιστης αυτη τη φορα οποτε σου το συστηνω ανεπιφυλ.....wait.....what? Τι λεω Παναγια μου?? Ξου, inner bookworm ξου.... Γκουχ, καλυτερα τωρα. Η αποχη απο τα anime τοσον καιρο φταιει....) [/quote] Οχι οτι με πειραζει που με συνδιασες με τη Robin (καλυτερα μαλιστα) και τα βιβλια που διαβαζω ειναι anime-like και τα φχαριστιεμαι τωρα που δεν εχω νετ αλλα φοβαμαι μη μου μεινει και με παρουνε με τα μαρουλια οι φιλοι μου μετα..... Btw αλλαξα σετ!!! Εβαλα επιτελους set Arya!
Apr 10 2010 19:12
Photo

Zoro → Scorpion

Ναι σε καταλαβαίνω, κι εγώ το Bleach διστάζω ακόμη να το πιάσω... όχι πως δεν θέλω, αλλά θα μου πάρει καιρό να το τελειώσω + έχω ήδη αρκετές ongoing στα σκαριά, οπότε μάλλον θα το stallαρω λίγο. Αχά, ώστε Pein fan μας βγήκες τελικά! Δεν λέω, στυλάτος κακός, με μεγάλο ρόλο και ωραίο παρελθόν/background, αλλά σαν τον Itachi δεν ήταν. :P [SPOILER][IMG]http://i825.photobucket.com/albums/zz176/robby_064/sharingan-itachi.jpg[/IMG] [IMG]http://www.anime4ublog.com/wp-content/uploads/2009/04/itachi-wp1024x768-028.jpg[/IMG] [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_IYV1PLgxdYQ/SHm7BLFEFjI/AAAAAAAAADw/Ex8wqQQYuvM/s1600/Uchiha-Itachi-Wallpaper03.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Apr 10 2010 18:55
Photo

luci → Zoro

Ωωω, thx, τουλαχιστον τωρα ξερω οτι κααααααποια στιγμη θα το διαβασω που θα παει. ^^ καλως σας βρηκα και γω.:)
Apr 09 2010 01:53
Photo

Scorpion → Zoro

Ναι μαρεσουν πολυ οι δρακοι !! το droppara το NAruto να σου πω την αληθεια,οχι επειδη δε μου αρεσε κυριως λογο βαρεμαρας παρακολουθω ηδη bleach one piece berserk fairy tail και anime και manga σκεψου αν προσθεσω και το Naruto , δεν μπορω να φανταστω αλλη μια Ongoing σειρα στη λιστα μου,ωστοσο υαπαρχει ενας τυπας του naruto ,akatsuki πρεπει να ναι που οταν τον ειδα σκεφτηκα να κανω set ακομα κι αν δεν ξερω πως τον λενε η τι ρολο παιζει να αυτος εδω ειναι[SPOILER][IMG]http://api.ning.com/files/r2KRj4LM3uOQpDZKXgjF2zAvDSum5IUEKdWuQddRh9o_/Akatsuki__Leader_PEIN.jpg[/IMG][/SPOILER]
Apr 08 2010 22:16
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Δεν είχες ή δεν έχεις (ακόμη) νετ δλδ; :P Α, το Percy Jackson με έψησε το trailer της ταινίας, άκουσα ότι δεν ήταν τόσο πιστή στο βιβλίο βέβαια, αλλά καλή περιπέτεια/δράση και πάλι. Μετά την αποτυχία του Clash of the Titans έχω ανάγκη να δω κάτι πιο χαλαρό και πετυχημένο με τους θεούς του Ολύμπου. :wet2: (bookworm σαν την Robin btw, έτσι!) Thx για το σετ!
Apr 08 2010 19:26
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αρα ΟΡ. Ωραια γιατι ειχα αρχισει να τρομαζω... Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα επι 2 βδομαδες δεν ειχα καθολου νετ. 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!! Εχω αρχισει και καινουρια σειρα βιβλιων απο τη βαρεμαρα μου. (Percy Jackson and the Olympians) Ετσι οπως παω θα καταντησω bookworm... Μεγιες το set btw!
Apr 08 2010 17:31
Photo

Zoro → luci

Για το 313 του Berserk το ελέγχω κι εγώ τακτικά αλλά τίποτα προς το παρόν, μας παράτησε πάλι ο Miura. Προς καλοκαίρι να το περιμένεις λογικά πια, εκεί τον βλέπω να το ξαναπιάνει. Welcome btw. :)
Apr 08 2010 16:08
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Σαν να βιάστηκε λίγο να το βγάλει πάντως, οι πλάκες μου φάνηκαν πιο low tone από τα προηγούμενα. Ο Naruto που κάπνιζε όταν νόμιζε ότι πέθανε ο Bowie-sensei και οι φωνές των Demon brothers (ή όπως λεγόταν, που στο κανονικό Naruto ήταν απλά κομπάρσοι) και του Zabuza τα έσπασαν πάντως. :P
Apr 08 2010 15:47
Photo

Zoro → Scorpion

Άκου εκεί να μπερδεύεις τα bishonen του Naruto... αν και τους Akatsuki δεν τους λες και εντελώς ήρωες. :P Τελικά το dropαρες btw ή θα το παρακολουθήσεις κι αυτό κάποτε; Σε κόβω για fan των ιστοριών με δράκους πάντως. :rolleyes:
Apr 08 2010 15:40
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=I1D7gPF6w8w&playnext_from=TL&videos=vAgAXGhF49o&feature=sub[/URL] Να που τελικα ηρθε νωριτερα απο οτι το περιμεναμε :P
Apr 07 2010 14:37
Photo

Scorpion → Zoro

Ναι απο οσα εχεις βαλει πιστευω ειναι το καλυτερο,τουλαχιστον σε σχεση με τους ηρωες του Naruto που εβαζες πριν και δεν καταλαβαινα αν ειναι αγορια ή κοριτσια:P Ναι το δικο μου ειναι απο Eragon ,μου αρεσει πολυ,για τα βιβλια μιλωντας παντα
Apr 06 2010 18:25