Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
ψιτ μιας και τελιωσες το dgrayman, τραβα διαβασε τα πραγματικα διαμαντια των shounen, devilman, akumetsu και Zeta gundam σε anime.Στο εγγυωμε, μονο στο ονομα ειναι shounen.
Apr 30 2010 17:35
Robin-Chwan → Zoro
Το ξεκινησα αλλα δεν εχω διαβασει αρκετα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη. Μολις διαβασω λιγο ακομα (ακομα το παλευω) και μπορω να πω κατι γι αυτο θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει!
Απ οτι φενεται η μανα μου το παει με το πασο της και μεχρι να εχω νετ θα ειναι η εποχη για τις εξετασεις και μετα καπακι χωριο οποτε δε με βλεπω να το συνεχιζω (ουτε και να δω/διαβασω κανενα anime/manga) για αρκετο καιρο....
Κατι που θυμηθηκα προχτες: τα καλυτερα opening σε Naruto-Bleach-One Piece τα εχει το Bleach. Ειδικα αν τα ακουσεις ολοκληρα! Μετα με ελαχιστη διαφορα το ΟΡ!
Apr 28 2010 15:08
Zoro → Lucy Heartfilia
Πετυχημένο name change έχω να πω, μεγιά... Lucy ftw. :thumbup:
Apr 26 2010 14:46
Night Wizard Seal → Zoro
Όχι είδες που κατέληξα;:hihi2: Είχανε καλέσει και το FBI στο black hole για χάρη μου. Να με σώσουν:hahaha:
Apr 25 2010 21:33
Zoro → Night Wizard Seal
lol, βλέπω σου κόλλησε με επιτυχία το παρατσούκλι τελικά. :P
Apr 25 2010 20:32
Zoro → Lucy Heartfilia
ΛοΛ, Νορβηγικά, το έψαξες αρκετά βλέπω, για να έφτασες ως εκεί. :P
Ναι πιθανώς για τον θεατή που τα βλέπει μια ζωή στην γλώσσα αυτή δεν θα τον πειράξει πολύ κιόλας, ίσως και αντίστοιχα να του αρέσει πιο πολύ από τις κανονικές (~αγγλικές ή ιαπωνικές συχνά) βέρσιονς των ονομάτων... εμείς είμαστε απλά στο άλλο άκρο.
Και thanx κι εγώ για το request. :)
Apr 25 2010 20:25
Lucy Heartfilia → Zoro
ναι αλλα γενικα τα ονοματα ψιλοαλλαζουν σε παρα πολλες μεταφρασεις ειδικα στο Harry Potter οι Νορβιγοι ειανι αυτοι που τα εχουν σκοτωσει τα ονοματα περισσοτερο απ'όλους πχ βρηκα >Albus
Humlesnurr(Dumbledore),Minerva McSnurp(McGonagall),Sirius Svaart(Black),Severus
Slur(Snape)...
Αλλα και επειδη στο Harry Potter, Arsterix & Obelix(δεν κολαει και πολυ αλλα δεν πειραζει) και γενικα σε αυτου του ειδους βιβλια/ταινιες το ονομα του χαθε προσωπου πολλες φορες αντιπροσωπευει τον χαρακτηρα του η και την εμφανιση του αμεσα η εμεσα (κανοντας μικροαλλαγες) γιαυτο και τα αλλαζουν αναλογα με το πως μεταφραζεται στην δικη τους γλωσσα.... Τουλαχιστον νομιζω...:hmmm:
ΑΑ ναι παω ν'αλλαξω και το τετοιο για το link... thanks ^_^ :ureshii:
Apr 24 2010 23:56
Zoro → Night Wizard Seal
NWS-san, τώρα που τελείωσα και το DGM νομίζω επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι έχουμε κοινά γούστα στις shonen gals. :)
[SPOILER][B]Lenalee-chwaaaan!![/B][IMG]http://i41.tinypic.com/14kwt9k.gif[/IMG]
Δεν έχει και τρομερά πολλές κοπέλες η σειρά αλλά αυτή αρκεί για όλες.[/SPOILER]Εγκρίνεται! :riiight: :P
Apr 24 2010 18:22
Zoro → Lucy Heartfilia
Άσε ρε εγώ είχα διαβάσει/δει τα πάντα στα αγγλικά/ελληνικά από HP και σε μια φάση βλέπω την 4η ταινία στα ιταλικά και παρατηρώ: [URL="http://it.wikipedia.org/wiki/Silente"]Dumbledore --> Silente[/URL] (σιωπηλός; από που τους ήρθε; :P), [URL="http://it.wikipedia.org/wiki/Piton"]Snape --> Piton[/URL] (μάλλον το μπέρδεψαν με snake και τον έκαναν παρεμφερές είδος, δεν εξηγείται αλλιώς :P), [URL="http://it.wikipedia.org/wiki/Neville_Paciock"]Neville --> Paciock[/URL] (απ' το pacioccone = ανέμελος μάλλον το πήραν) και πάει λέγοντας, δεν μπορούσα να δω εύκολα την ταινία θυμάμαι, που τα βρήκαν;
Αλλά ναι, σαν φωνές, ειδικά σε ταινίες (γιατί σε anime άλλα είναι καλά άλλα όχι, πχ OP, δεν ξέρω αν ήταν επειδή το συνήθισα στα ιαπωνικά, αλλά δεν μπορούσα να τους ακούω να μιλάνε ιταλικά), είναι τρομεροί, ακόμα έχω μείνει που για τον Joker στο Dark Knight βρήκαν ηθοποιό αντάξιο του Heath Ledger να δώσει την φωνή.
PS: Now we 're talkin', απίθανο background για το profile, μόνο τα links θέλουν να τα ρυθμίσεις σε άλλο χρώμα για να ξεχωρίζουν. :)
Apr 24 2010 01:19
Zoro → Tea-chan
:ureshii:
[SPOILER]1. Άσε ρε όταν τον πρωτοέδειξαν λέω τι κάνει ο Hitler εδώ; :hahaha:
Ειδικά εδώ είχε πολύ φάση [URL="http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/136/Image00004/"]1[/URL] --> [URL="http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/136/Image00005/"]2[/URL], ακριβώς επειδή το περίμενα ότι μετά το χαμόγελο ακολουθούσε το ακριβώς αντίθετο. :P
2. Όντως αν δεν πάρεις το σημείο στα σοβαρά και το δεις σαν halloweenιάτικο arc, με αναφορές στον Tim Burton καλό και αστείο ήταν, όπως κάτι specials που βγαίνουν καμιά φορά σε άλλες σειρές.
3. Πάντως η όλη φάση με τα akuma μου θύμισε τρομερά apostles από Berserk σαν αναλογία (αν και προτιμώ την μέθοδο με τα behelit)!
Για τον Cross απ' όσο κατάλαβα πάντως ακόμη και ζωντανός να 'ναι δεν του ανήκει πια η innocence του πιστολιού... κρίμα δλδ, η σειρά έχασε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της, γενικά και εναντίον στην μάχη με τον Earl. Μάλλον η Hoshino ήθελε να περιορίσει τα κενά, αφήνοντας τον Allen και λοιπούς να παίρνουν το spotlight από δω και πέρα. Θεός πάντως εκεί που πυροβόλησε το lvl 4 και αυτό σταμάτησε την σφαίρα και του είπε ότι τον υποτιμούσε και μετά αυτός απαντάει ήρεμα "μόνο μια σφαίρα είδες;", σε εκείνη την φάση ήμουν: "kakkoiii" :blingeye2:.
Το παρόν arc πάντως το βρήκα πιο βιαστικό/κατώτερο so far, για να το πω κάπως... εμφανίζονται όλοι οι Noah ενάντια σε όλους τους εξορκιστές (να δω τι θα κάνουν), τους Crows που περίμενα να τους δείξει λίγο πιο πολύ τους καθάρισαν αμέσως και ο Allen εκεί που περίμενα να ανησυχεί τώρα που τον έχουν περικυκλώσει οι Noahs στην βάση, έκανε κάποιες βλακείες με τον Mikk (μέχρι και πάνω στον Earl κάθισαν!)... σαν να το παίρνει λιγότερο σοβαρά απ' όσο έπρεπε, αλλά υποθέτω θα σοβαρέψει πάλι στα επόμενα (θα παίξει team up με Kanda λογικά, αλλά και πάλι δεν βλέπω τι μπορούν να κάνουν, μάλλον κι άλλο power up έρχεται... ). Το παρελθόν του Kanda έλεγε αρκετά btw.
Δεν θα παραξενευτώ πάντως αν μια μορφή βοήθειας την λάβει από την Road ο Allen, τόσο που του κολλάει πια, loli τον έχει κάνει. :P Α, και η κανονική human version του Earl ήταν όντως πολύ καλύτερη.[/SPOILER]
Apr 24 2010 00:40
Lucy Heartfilia → Zoro
Hahahaha οντως γενικα τα ονοματα τα σκοτωνουν (οπως ειπες και εσυ και στο Harry Potter οπου τα τεσσερα πρωτα τα διαβασα στα ιταλικα) αλλα ναι μπροστα σε αλλα dub οι ιταλοι ειναι οι καλυτεροι (μετα τους ιαπωνες ενωειται) αλλα αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι γενικα οι ιταλοι μεταφραζουν τα παντα, ακομα και τις ταινιες, ακομα και στο σινεμα για να δει κανεις στα αγγλικα την ταινια στη Ιταλια πρεπει να κανει ολοκλιρη ερευνα για να βρει τετοιο cinema... Οποτε μπορουμε να πουμε πως γενικα οι ιταλοι το κατεχουν!:ureshii:
Apr 23 2010 23:03
Tea-chan → Zoro
Ζήτω, μας έφτασε! :joyful:
[SPOILER]1. Hitler is unexpectedly funny! :hihi2:
2. Κατ'εμέ, το συγκεκριμένο filler arc ήταν χάρμα. Είχα [U][B]πεθάνει[/B][/U] στο γέλιο, η sensei έκανε και διάλειμμα και δε μας άφησε χωρίς chapter να χαρούμε, ήταν creepy, ήταν Halloween-y ήταν Tim Burton καθαρό. :if:
3. Αυτό είναι μια καλή απορία. Εάν σκεφτείς ότι akuma ξεπηδάνε από τους πάντες που εύχονται να ξαναδούν κάποιον αγαπημένο (τί πιο φυσιολογικό), τότε δεν υπάρχει τρόπος να ξεκαθαριστεί ο κόσμος από δαύτα. Ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ είναι να σκοτώσουν τον δημιουργό τους, Earl και μετά να βγουν στο κυνήγι. Ειδάλλως, τρέχα γύρευε. Βέβαια, πριν τον Earl, έχουν όοοοοολους τους Noah, o Allen τον 13ο o οποίος θα μας βγει ο κύριος κακός αφού θέλει να γίνει Earl στη θέση του Earl και είναι και στο σώμα του μόνου που αντισταθμίζει τον τωρινό Earl, να δούνε όοοολες τις πλευρές του πολέμου... ναι, είναι τεράστια διαδικασία. :sadist:
Πράγμα που σημαίνει ότι το manga θα συνεχίσει για καιρό. Yu-piiiii!!!! :joyful:[/SPOILER]
Αναμένω το σεντονάκι! :awww:
Apr 23 2010 22:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed