Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Ε ναι, είναι ο νο1 αγαπημένος μου χαρακτήρας στην σειρά, έπρεπε να του τιμήσω ένα σετ τουλ. :P Btw Lenalee έρχεται 2η, απλά απίθανη (ειδικά δεδομένου ότι είναι η πρώτη flat chested που με τραβάει τόσο, είχα βαρεθεί τις διάφορες Τσουνάντες που πετυχαίνω παντού XD).
May 05 2010 01:25
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Όπα όπα Ζόρο-σαμα :) Πολύ Λάβι βλέπω.
May 04 2010 15:16
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Οπότε να υποθέσω το anime τελειώνει ένα μήνα μετά το manga ακριβώς γιατί θα τελειώσει [B]όπως[/B] το manga; Αν όντως είναι έτσι δεν αμφιβάλλω που ακούω συνεχώς τόσο καλά σχόλια για το brotherhood... πριν μάθω ότι τελειώνει το manga νόμιζα θα φτάνανε το anime έως ότου κάλυπτε το manga και μετά θα το τελειώνανε με filler τρόπο, αν ενώ κάνουν έτσι τότε πραγματικά μπράβο στο studio, δίνει το καλό παράδειγμα. Α, και για το manga όντως, από το να βγει μια τεράστια ιστορία με μπόλικα κενά καλύτερα να τελειώσει όσο παραμένει στην δόξα... προϊδεάζομαι καλά ήδη. :)
May 03 2010 15:31
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ναι τελιωνει, ακριβως 2 chapters του μενουν, και καλυτερα δηλαδη, να ειναι ολοκληρωμενο εργο.
May 02 2010 14:12
Photo

Loke → Zoro

you 're playing with fire boy and you gonna get yourself burned....
May 02 2010 13:35
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Σώπα, έχει το Bleach και κάτι καλύτερο από τα άλλα shonen; Δεν το περίμενα αυτό, αν και είχα δει δύο openings του παλιά και όντως μου είχαν αρέσει πολύ. Άντε να το δω κι αυτό κάποια στιγμή. :P Κατάλαβα, δλδ κατακαλόκαιρο σε βλέπω να ξαναρχίζεις το netting και τις σειρές. Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις αν δεν τα ξαναπούμε στο ενδιάμεσο, καλή απεξάρτηση και stay well. :)
May 02 2010 01:01
Photo

Zoro → Loke

[IMG]http://i44.tinypic.com/2jakjz5.jpg[/IMG] 13 posts to go. :kill4u:
May 02 2010 00:47
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Τελειώνει το FMA manga; :oo: Έλα ρε, ήξερα για το anime αλλά νόμιζα ότι το manga είχε ακόμη αρκετό ψωμί να δώσει. Δλδ μέσα σε 2 μήνες άντε να βγάλει ένα το πολύ πολύ δύο chapters ακόμη και δλδ θα τελειώσει με 108 chapters πάνω κάτω; Δεν κατατάσσεται στα μεγάλα shonen τελικά δλδ μπορώ να πω, αν και απ' όσο είχα δει τα chaps είναι 50σελιδα πολύ συχνά, οπότε μιλάμε για πιο πολλά από 100 chapters κανονικά.
May 02 2010 00:34
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Μπα και το fma με αυτα το εχω, αν και θεωρω το devilman,Z gundam ανωτερα (λογο πολυ δραματος) αλλα ειπα να μη στο πω, στα εχω πριξει ειδη πολυ με αυτο :) Σε δυο μηνες τελιωνει το fma, και σε 3 το anime αρα καλυτερα να το δεις τοτε μαζεμενο. also akumetsu>deathnote
May 01 2010 22:38
Photo

Zoro → D.Dragon

Α ναι, το είχα ακούσει/ψάξει πριν αρκετό καιρό και έχω παρατηρήσει διάφορα posts, σου και μη, στο thread. Όντως υποσχόμενο μοιάζει, το έχω ήδη στα υπόψιν.
May 01 2010 21:23
Photo

D.Dragon → Zoro

Beelzebub ένα νέο manga από το Shonen Jump που ο πρωταγωνιστης είναι κράμα Zoro και Luffy. Από τα πολύ καλά νέα comedy-fighting shonen manga, στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
May 01 2010 21:18
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Rofl, πότε πρόλαβες να δεις το vm του Dragon; :P Ναι τα έχω ακούσει και τα 3 και ειδικά το Akumetsu το σταμπάρισα από τότε που άνοιξε το thread, λόγω των συγκρίσεων/ομοιοτήτων που είδα υπήρχαν με το Death Note (και καλύτερο άκουσα είναι βασικά) και έτσι το κατέβασα ήδη, αλλά, πέρα από το ότι ξαναδιαβάζω τα τελευταία volumes του D.Gray τώρα γιατί όπως κάθε φορά στην αρχή με πιάνει περιέργεια να δω τι γίνεται παρακάτω, το διαβάζω πιο βιαστικά και οπότε δεν μου μένουν όλα τα γεγονότα, έλεγα να πιάσω FMA σαν επόμενο, να ξεμπερδέψω με τα πιο δημοφιλή shonen πρώτα. Το Akumetsu (καθώς και τα άλλα) τα έχεις πιο ψηλά από το FMA btw δλδ;
May 01 2010 21:04
Photo

Zoro → D.Dragon

Χαίρομαι που το λύσατε για το σε ποια κατηγορία ανήκει... και μιας και τα λέμε, από που το νέο set;
May 01 2010 20:55
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Απαντηση στο αποκατω: Συμφωνα με το ΑΝΝ δημοσιευτηκε στο shonen champion, αρα κατατασετε στα shonen.
May 01 2010 19:42
Photo

D.Dragon → Zoro

Παρέμβαση....Ρε mad hatter το akumetsu δεν είναι shonen.....seinen είναι...
May 01 2010 19:36