Community Status Updates
laraska → Zoro
την αληθεια ειπα ΄δεν βρηκα καποιο αλλο μανγκα να μου σβησει την ...διψα. ολα εκτος απο αυτο ηταν απογοητευση. Αλλα o Jounji Ito ηταν ενα παρα πολυ καλο ''ποιοτηικα'' διαλειμμα ...
Jun 06 2010 03:14
nancy_neko → Zoro
xaxaxaxa,oute kan,dn kanw tpt g kontra,apla lew tis apopsis m,k dx...einai kati pragmata pu ta vlepw,kai m arese pl o naruto,alla dx...dn einai wraio ena manga p s'aresi,na to xalane etsi,k n e3akolu8ei n s'aresi
Jun 06 2010 01:46
Zoro → Yuki-chan
Όταν λες "συμφωνώ απολύτως, τι είναι αυτό πια το καινούριο με τον Kanda" = κι εσύ πας τον Kanda τελευταία δλδ;
Lovey ftw όντως, πάντως! :P
Jun 05 2010 16:05
Zoro → nancy_neko
Πέσαν και να σε φάνε στο thread βλέπω (με την έννοια ότι σου απαντάνε και απαντάς σε όλους δλδ, όχι ότι δεν συμφωνεί κανείς κανείς μαζί σου), αλλά έτσι, δεν μασάμε, κόντρα στο κύμα! :P
Jun 05 2010 15:30
nancy_neko → Zoro
eeee,ekei ine t 8ema,ap t pu8ena ginete kaliteros :P
kl,dx,i ali8ia ine oti egw tn sasuke dn tn borw ka8olu,opws ute tin sakura(ektos ap tn maxh p egne m sasori,p ekei itan 8eaaa)
ekei ine t 8ema m,oti ine krima o kishimoto,enw g paradigma s parusiazi mia sakura api8anh,8ea,iperoxh,lstn maxh m tn chiyo enadia stn sasori,meta tin kanei pali putanaki...>_< sorry g tn le3h alla etc ine .. ton kakashi stn parusiazi etc opws eprpe n ine mia k kalh o kakashi,opws t gaiden,k meta ton kanei vlaka,gnk ekei ine t 8ema m,oti tus xalaei tus xaraktires :P
Jun 05 2010 11:38
Zoro → Tea-chan
Βάλτο για user title, στο χαρίζω. :P [SIZE=1](<-- just an alternate way of saying glad you liked[/SIZE][SIZE=1], you don't really have to)[/SIZE]
Jun 05 2010 02:03
Zoro → Tea-chan
Έτσι, κόντρα στο κύμα! Πάντως να δεις που στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν αγόρι (άντε genderless vampire στην χειρότερη), δεν εξηγείται αλλιώς! :x3:
Jun 05 2010 01:54
Tea-chan → Zoro
Είμαι μοναδική, τί να κάνουμε. Κάτω τα κλισέ!! :slash:
Σιιιιγά. Εδώ είχα υπογραφή αντι-yaoi και επιβίωσα, εδώ θα κολλήσω;
Άλλωστε, όταν πρωτομπήκα στο forum, πριν από εσένα, η πρώτη μου δουλειά ήταν να εκφράσω την απέχθειά μου σε thread. Πέσανε όλοι να με φάνε, αλλά με βλέπεις πού είμαι τώρα.
Είμαι ακόμα ζωντανή στη σκηνή, σα rock συγκρότημα! :hero:
Jun 05 2010 01:43
Zoro → Tea-chan
Καλά, μα πόσα female κατεστημένα σπάς σε αυτό το forum τελικά; Τα έχεις μετρήσει ποτέ; (λόγω του τελευταίου σου post πήρα αφορμή btw)
- Yaoi Hater (μέγα ταμπού) ✔
- [SIZE=1](Quality)[/SIZE] Splatter/rottenness Fan (Berserk, Hellsing κλπ) ✔
- Shonen Fan (το ίδιο το όνομα τα λέει όλα) ✔
Και το απόλυτο:
- Kaori Yuki Hater (που δλδ ΟΚ να σου αρέσει λίγο απλά, αλλά να την βρίζεις για την δουλειά της wow, that requires some [I]Guts[/I]) ✔
Totally didn't see that coming. :oo: Tbh, δεν έχω διαβάσει τίποτά της, αλλά σκοπεύω το ελάχιστο να διαβάσω το AS κάποια στιγμή, γεγονός παραμένει βέβαια ότι το σχέδιο (του AS) απ' όσο είχα δει (αλλά και μου είχαν πει μερικοί) είναι πολύ βαρύ για το μάτι και όντως, δεν ξέρω αν τα scanlation μου δεν είναι καλά (Hawks και Omanga είναι βέβαια, που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο net απ' όσο ξέρω, το έχω κατεβάσει), αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει γενικά, δεν ξέρω πως είχε φτάσει 2ο μετά το Berserk [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5980"]εδώ[/URL] αλλά τουλ δεν το ξεπέρασε (βέβαια δεν είχε και πολλούς ανταγωνιστές). :zombie:
Αλλά ας αφήσουμε το σχέδιο στην άκρη, εσύ δήλωσες γενικά ότι δεν πας το συγγραφικό της στύλ... ! Στην θέση σου θα πρόσεχα τα νώτα σου από δω και πέρα, δεν θες να καταλήξεις σαν την μητέρα του Serpico (blast from the past)!
Και καλά, αυτά τα ξέρουμε, τι τα ρωτάω; Ever thought of doing a sanity check; :P
Jun 05 2010 01:23
Zoro → laraska
Well said τέκνο μου, keep supporting the Black Swordsman. :riiight:
Jun 04 2010 22:30
Zoro → nancy_neko
Πωρώθηκες με το(ν) Naruto βλέπω πάλι, μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε που λένε. :hahaha:
Πάντως απλά για να ξέρεις είμαι το τελευταίο άτομο που θα έλεγες Naruto fan (του χαρακτήρα εννοώ, η σειρά αν και έχει πέσει γενικά τελευταία, πέραν του ότι δεν είναι απαίσια ακόμη imo, δεν ξεχνάω και τα καλά που μου πρόσφερε), απλώς το θεωρώ αρκετά πρωτότυπο που ο/οι χαρακτήρας/ες διδάσκεται τις κινήσεις που θα χρησιμοποιήσει στην μάχη, το βρήκα θετικό συγκριτικά με τα τόσα άλλα shonen που τις μαθαίνουν τελευταία στιγμή στην μάχη (λόγω θυμού κλπ).
Ειδικά το Rasengan όταν πρωτοεμφανίστηκε το είχα βρει πολύ ωραία ιδέα, μετά OK έγινε κατάχρηση και άρχισαν να έρχονται Oodama, Chou Oodama και Gargantuan τώρα που ήταν όλα απλά παραλλαγές του ίδιου πράγματος, αλλά εξαρχής μου είχε αρέσει πολύ. Και άλλα κόλπα όπως Chidori, Sage Mode κλπ πέραν κάποιον μικροελαττωμάτων εδώ κι εκεί μου άρεσαν γενικά.
Για τον Naruto όμως να μην τον πιάσει το στόμα μου (σκέψου ότι και τον Sasuke πιο πολύ τον πάω), το τούβλο της Konoha που όποτε τα βρει σκούρα τον σώζει το Kyuubi και μετά στενοχωριέται που του το βάλαν μέσα, ενώ χωρίς αυτό θα ήταν ένα τίποτα και που από το πουθενά σχεδόν γίνεται καλύτερος από Kakashi και τόσους άλλους... όταν ο Kishimoto του δίνει απλά κωμικό χαρακτήρα όπως στα τελευταία chapters τρώγεται βέβαια, αλλά όταν τον κάνει δραματικό (Sasukeeeee~ :nanteee:) πραγματικά δεν παλεύεται. Ομοίως και η Sakura (αλλά τα είχαμε ξαναπεί αυτά).
Jun 04 2010 19:16
Zoro → Radagast
Που χάθηκες ωρέ shishou, μπας και βρήκες καμιά δουλειά ή έμπλεξες με στρατούς τπτ;
Καιρό έχω να σε δω να ποστάρεις ή να μπαίνεις msn και αναρωτήθηκα τι παίζει (that's so not like you). :kyaaa:
Jun 03 2010 23:48
Zoro → Kagemaro
Heh, you won't regret it, σκέψου και ότι εδώ στο forum είχα βάλει 5-6 άτομα να το διαβάσουν στο παρελθόν και με ευχαριστούσαν μετά.
Αν σου άρεσε το κλίμα του D.Gray-man θέλω να πιστεύω πως θα λατρέψεις και του Berserk, αν και το πάει ένα βήμα παραπέρα, ενώ σε κάποια σημεία έχω δει θυμίζει και λίγο Gantz (δεν το έχω διαβάσει, αλλά αυτή την εντύπωση σαπίλας/βίας μου έδωσε), χωρίς να είναι το μόνο στοιχείο της σειράς όμως. Ο πρωταγωνιστής είναι γενικά ο αγαπημένος μου σε ότι έχω δει/διαβάσει ως σήμερα, ο σωστός τύπος ήρωα. :)
Από ομάδα λοιπόν φτάνει και δεν φτάνει αυτό που ζητάς, αλλά θέλω να πιστεύω πως αρκούν τα volumes με αυτήν, άλλωστε τα τελευταία 6~7+ volumes με ομάδα είναι (που μάλιστα αποκτάει και πιο πολλές ικανότητες).
Ότι χρειαστείς σαν απορίες/σχόλια you got your man. :riiight:
May 30 2010 05:14
Yuki-chan → Zoro
Στην αρχή και εγω Ζορο τον ελεγα αλλα πολλυ με διορτηοσαν και αρχισα να τον λες Ζολο....
May 27 2010 06:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed