Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

karkas → Zoro

Ευχαριστώ τα μάλα για την πολυτιμότατη απάντηση σου, σενιόρ!
Ιούν 17 2010 04:49
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

I should be asking that question, temmeeeeee!!! :burningbe3: Feels like ages, τέλη Μαρτίου βλέπω το τελευταίο vm και μ' αρέσει που είπα "βδομάδες κάνουμε να σε δούμε"... I was too optimistic!! :roar: /end of rant Just kiddin', here, let me give you a hug, the Komui way! [IMG]http://i50.tinypic.com/2n8zd4h.jpg[/IMG][IMG]http://i47.tinypic.com/df7r7s.jpg[/IMG] Εδώ Εδώ και Εδώ ... είναι η απάντηση Ι-chan :wooi2:, βράζω στην εξεταστική όσο περιμένω την άγια μέρα που θα ξεμπερδέψω, ρουτίνα πια. :hot: Στο ενδιάμεσο τελείωσα και το D.Gray-man (φαίνεται ποιος μου άρεσε πιο πολύ, ε; ) και ξεκίνησα το πρώτο FMA, ενώ σύντομα περνάω και στο καινούριο, ο αγώνας για να δω όλο τα (γνωστά) μεγάλα shonen συνεχίζεται. :hero: Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη εμένα, σειρά σου: που χάθηκες τόσον καιρό, πως και μας ξαναρθες και (το σημαντικότερο) για πόσο θα μας μείνεις; :nanana:
Ιούν 17 2010 00:54
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Που είσαι??? Που είσαι??? Που είσαι?????????
Ιούν 16 2010 22:10
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Thanks again ^_^.
Ιούν 15 2010 18:02
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Χεχε, canon είναι η original δουλειά του mangaka, αυτά που διαβάζεις στο manga, τα canon-ικά γεγονότα για να το πω κάπως. Σε αρκετά anime πολλές φορές τυχαίνει ενδιάμεσα ή και στο τέλος ενός filler arc να βάζουν μέσα γεγονότα ή αναφορές, έστω μικρές, που είναι του manga, κάνοντάς το δύσκολο για όποιον θέλει να μην δει τα fillers να τα αποφύγει, μιας και πιο κει μπορεί να μην καταλάβει κάτι. Τώρα στο OP δεν ξέρω πόσα τέτοια υπάρχουν γιατί όταν το παρακολούθησα πρώτη φορά δεν ήξερα τίποτα από manga, αλλά διάβασα υπάρχει μια canon αναφορά στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου filler arc (warship island arc) και γι' αυτό σου είπα να δεις τα fillers από το link σου, όπου τα βάζει ως part filler αυτά τα γεγονότα. ^^
Ιούν 15 2010 17:57
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Λιγο αργοπορημενα βεβαια αλλα τι ειναι canon?
Ιούν 15 2010 15:29
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Ναι το εχω ακουσει, αλλα δεν νομιζω να με κανει να την παρατησω. Εχω ακουσει τοσα καλα λογια που δεν νομιζω να την αφησω.
Ιούν 15 2010 10:59
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Τίποτα και πάλι και με την ησυχία σου να την αρχίσεις γιατί θα σε απασχολήσει για πολύ! Α, και να μην ξεχάσω το πιο βασικό (αν και παίζει να στο έχω ξαναπεί ή να το έχεις ξανακούσει): η σειρά για τα πρώτα 80~90 επεισόδια, πάνω κάτω πάντα, αν και ωραία σαν φαντασία/περιπέτεια, είναι αρκετά παιδική και αδύναμη κατά την γνώμη μου και μπορεί να σε προϊδεάσει αρνητικά για την συνέχεια (ανάλογα με τα γούστα πάντα, έχω δει άλλους που τους άρεσε και η αρχή πολύ). Αν λοιπόν δεν σου αρέσει η αρχή μην αποθαρρυνθείς, ειδικά από 90 και πάνω γίνεται ολοένα καλύτερη όσο προχωράνε τα arcs. :thumbup:
Ιούν 14 2010 23:05
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Ok thanks again :D. Θα το ξεκινησω σε καμια βδομαδα μιας και εχω κατι αλλα ανιμε να τελειωσω. Θα ειναι μακρυς ο δρομοοοοοοςςςςς...
Ιούν 14 2010 21:10
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Από άποψη συμπύκνωσης παίζει να είναι καλύτερη η δική σου τελικά, στην wiki κυρίως για extra πληροφορίες είδα κάνει, αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο που με ανησυχεί: τα τέρμα filler arcs που περιέχουν μέσα και canon πληροφορίες (όπως πχ το πρώτο filler arc του OP, που περιείχε κάτι τέτοιο) δεν τα έχει στην wiki, ενώ στην δική σου τα τοποθετεί ως part filler (που δλδ αξίζει και πρέπει να τα δεις), οπότε ίσως καλύτερα να μείνεις με αυτήν. Τίποτα όπως και 'χει, καλό ξεκίνημα. :)
Ιούν 14 2010 21:02
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Ok thanks ρε φιλε, much appreciated! Εγω βρηκα [url=http://www.anime-planet.com/forum/general-anime-discussion/24458-anime-filler-guide.html]αυτη[/url] τη λιστα και μια χαρα μου ειναι, αν και θα δω και του wiki. Και παλι ευχαριστω.
Ιούν 14 2010 20:38
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Why, of course, ποτέ δεν ξεχνάμε τους soon to be OP fans. :D Είδα και τα προηγούμενα vms μας όπου ακόμη συζητούσαμε για Fairy Tail, πάει κι αυτό τώρα, είδα και anime και manga, άντε να δεις και συ το OP. :P Λοιπόν κατά την γνώμη μου [B]όλα[/B] τα fillers του OP αξίζουν (πέρα από ένα gtp που είναι πολύ πιο κει και θα στο αναφέρω παρακάτω), πολύ απλά γιατί σε αντίθεση με τα άλλα μεγάλα shonen (Naruto, Bleach κλπ) δεν κρατάνε τρομερά πολλά επεισόδια (~15-20), αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει μεγαλύτερο από 10 eps filler (ή εκεί γύρο έστω) και επίσης, δεδομένου ότι το πλήρωμα ταξιδεύει συνεχώς από νησί σε νησί, είναι εύκολο ενδιάμεσα από το κάθε arc να βάλουν filler, γι' αυτό και πολλές φορές τα βρήκα πετυχημένα για τα δεδομένα τους. Ωστόσο δεν μιλάμε για σημαντικά γεγονότα, κυρίως για μερικά extra laughs είναι και τίποτα παραπάνω, οπότε αν δεθείς αρκετά με το πλήρωμα και έχεις χρόνο/όρεξη δες τα λέω εγώ, αν όχι τότε μπορείς να τα αφήσεις κανονικότατα, δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Αν είναι ένα μόνο που σου προτείνω να μην χάσεις είναι αυτό μετά την Skypiea, το G8 arc, μεταξύ επεισοδίων 196-206. Σκέψου ότι το είχα βρει τόσο καλό που στην αρχή δεν το πέρασα για filler, αλλά κι αυτό κατά τ' άλλα δεν προσφέρει πολλά στην πλοκή. Από την άλλη, ακόμα και να αποφασίσεις να τα δεις, απέφυγε άνετα το Ice Hunter arc, μεταξύ επεισοδίων 326-336, που είναι μάλλον το μόνο που με έκανε να βαρεθώ μέσα σ' όλα. Δεν ξέρω ποια filler λίστα έχεις, αλλά στην [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Episode_Guide"]wiki[/URL] την έχει ολοκληρωμένη, αν θες να την τσεκάρεις και να ξέρεις τι να δεις και τι όχι. Αυτά προς το παρόν, welcome aboard και εύχομαι να σου αρέσει αρκετά η σειρά ώστε να την συνεχίσεις μέχρι τέλους, αυτό είναι η πιο δύσκολη αποστολή δυστυχώς, δεν είναι όλοι για τέτοια. :hot: Για ότι άλλο χρειαστείς ρώτα ελεύθερα. ;)
Ιούν 14 2010 20:02
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Hi remember me XD? Λοιπον, σκεφτομαι να αρχισω one piece, αλλα βλπεω το πληθος των επεισοδιων και σκεφτομαι: Τα filler που εχει να τα περασω; Βρηκα μια λιστα με ολα τα filler και αναρωτιεμαι αν παιζουν καποιο σημαντικο ρολο. Thanks for your time :D.
Ιούν 14 2010 19:23
Φωτογραφία

Yuki-chan → Zoro

Τα τελευταία ενοούσα.... ^_^ Για να σου πώ την αλήθεια και εγώ λιγο βαρέθικα το flashback του OP...αλλά το προτιμούσα απο τα τελευταία ch. του Naruto και Bleach ....ειναι λίγο δραματικο...με περιπέτια και καταλαβένουμε τι ενονει τον Loufy και τον Ace...^^ Τώρα για το τελευτεο ch. του Naruto ...χμμμ....Αρχισε παντος να με ξανά τραβάει... :) Και ήμουν και περίεργη να δω πώς θα έκανε την Kucina...και με εξεπλιξε το γεγονος οτι ήταν ακριβός οπως την περίμενα να είναι... Εμένα αν και ξέρω λιγο πολύ ή βασικά μπορώ να μαντέψω την κατάληξη και τον διο ιστοριον εχω ακομα πιο πολυ ενδιαφερον....δεν ξερω γιατι...
Ιούν 14 2010 09:27
Φωτογραφία

Zoro → Yuki-chan

Ελπίζω να εννοείς τα τελευταία κεφάλαια και όχι γενικά τις σειρές, θα έγραφα βιβλίο για το δεύτερο αλλιώς. :P Αν εννοείς το πρώτο λοιπόν, χμμ του OP το βρήκα πιο πρωτοποριακό και του Naruto πιο διασκεδαστικό, για να το πω σύντομα. Του OP γενικά μιλώντας είχε πιο πολύ σκέψη μέσα και κλασικά ο Oda δείχνει ότι ξέρει που το πάει, [B]αλλά[/B] του Naruto, παρά τα διάφορα κλισέ που είχε, βρήκα πολύ καλή την εκτέλεση με την Kushina. Βάλε και ότι το αναθεματισμένο flashback το έχω βαρεθεί στο OP (δεν είναι άσχημο, απλώς υπερβολικά πολύ μεγάλο για να σε κρατήσει imo, μας έχει ένα μήνα+ έτσι, το παράκανε... κάνει και διάλειμμα από πάνω, άρχισα να βαριέμαι) και σαν σύνολο προτίμησα του Naruto την περασμένη βδομάδα λοιπόν, απλό και διασκεδαστικό, χώρια που το τέλος το βρήκα πολύ ωραίο με το πορτοκαλί. Άντε να δούμε τι θα κάνουν τις επόμενες βδομάδες όμως, με το που τελειώσει το flashback προβλέπω το OP να ξανανεβαίνει, τόσα έχει να μας δείξει ακόμα άλλωστε. ;) Εσύ τι λες ενώ;
Ιούν 14 2010 02:10