Community Status Updates
laraska → Zoro
το εκανα υπολογιζοντας all the efforts που λενε ελληνιστι , μιας και δεν εχει τελειωσει ομως δεν ειναι σιγουρη η θεση του... . υπολογισε πως χαρισα και το λαιτ στοιχειο στο οποιο εχει υποπεσει , κατι το οποιο δεν ειναι εντελως κακο .
// εχε υποψην σου ομως πως μιλαμε για ΤΑ κορυφαια μανγκα κατα την γνωμη μου .
Αλλα να ξερεις , δεν ειμαι απλα ουρασαβικος ... απλα δεν υπαρχει καλυτερος . Ανετα τον εχει τον μιουρα... για πολλους λογους.
( μια προσπαθεια να μην νιωσω τυψεις )
May 27 2010 02:04
Zoro → laraska
Dude, να βάζεις το Berserk μετά το 20th το θεωρώ τεράστια παραχώρηση εκ μέρους σου! :hahaha: Πέρα από το ότι εσύ είσαι Ουρασαβικός ήδη, τόσα καλά έργα έχει κάνει και να το κατατάσσεις εκεί (το Berserk) δείχνει ότι όντως μιλάμε για καλή σειρά... έτσι, εκτιμάμε τα καλά manga. :head:
Κι εγώ μόνο το Monster anime έχω δει, αλλά κατέβασα και το manga γιατί πάει καιρός από τότε που το είδα και κάποια στιγμή θα το διαβάσω κι αυτό, έτσι και θα φρεσκαρίσω την μνήμη μου και θα παρατηρήσω τυχόν μικροδιαφορές.
Καλά σαν πιάσω έστω ένα από τα άλλα 2 προβλέπω να κάνουμε καμιά καψοσυζήτηση, όπως είχε γίνει μερικώς με το Berserk παλιά... να δω πως θα μου φανούν, you just wait!
May 27 2010 01:56
Zoro → Getekid
Όντως, λες και θα είχαμε αμφιβολίες για το αν (δεν) πρόκειται να επιβιώσουν (πέρα από το γεγονός ότι είναι shonen mains δλδ)... άντε να δούμε τι παίζει με Dragon και Sabo! ^^
May 27 2010 01:45
laraska → Zoro
( το γκριφιντορ δεν ηταν επιτηδες ... )
ρομποτ υπαρχουν απλα δεν τα θεωρω σαν υπερφυσικο στοιχειο ... πιο πολυ φουτουριστικο και τετοια .
σαν καταταξη :1) 20th century boys 2)monster 3) pluto (αλλα τα βαζει με μεγαθηρια ...) // Το billy bat ακομα δεν μπορει να κριθει ακομα ... αλλα μπορει να παρει και την πρωτη θεση στο μελλον .
To Berserk το βαζω μετα το 20th CB ( ναι ... τοσο πολυ . Αλλα το κονσεπτ του 1) δεν το χτυπαει .)
το μανστερ το βαζω πιο πολυ απο το πλουτο γιατι ηταν το πρωτο του ουρασαβα που ειδα κσι ητσν κατι σαν σεξ μην σου πω //τετοια χαρα // , κιολας μονο το ανιμε εχω δει ...( δεν εχω χρονο για το μανγκα ...) Αλλα το Ανιμε του πλουτο πιστευω θα το χτυπαγε ανετα , αλλα παιζει ρολο και το μεγεθος // το μανστερ ειναι διπλασιο ή τριπλασιο απο το πλουτο αν δεν κανω λαθος ...)
αλλα ο κυριος λογος ειναι πως δεν ειναι ''ιστορια'' του ναοκι εξ'αρχης αν και διαφοροποιειται τελειως απο το αστρο μποι γιουνιβερς . αλλωστε ξεκινησε σαν τριμπιουτ για τον δημιουργο του αστρομπου // ξεχασα το ονομα του ...
May 27 2010 01:43
Getekid → Zoro
[COLOR=DarkOrange]Καλά έκανες, πραγματικά μάλλον θα του ξέφυγε, ούτως ή άλλως μια υποσημείωση ήταν, αστεία για όποιον την πρόσεχε :)[/COLOR]
May 27 2010 01:05
Zoro → laraska
Χαχα, μου θυμίζεις εμένα όταν με ρωτάνε τι περιέχει το Berserk και γράφω αράδες. :P
Κατάλαβα, ναι στο Monster το ξέρω ότι δεν είχε υπερφυσικό (και απλά το παρουσίαζε έτσι), απλώς είχα την εντύπωση ότι τα άλλα 2 είχαν, έστω λίγο... μάλλον με μπέρδεψαν μερικά shots από robots που είχα πετύχει και στα 2 (btw υπερφυσικό δεν εννοώ μαγεία και τα σχετικά εδώ, αλλά πχ κάνα android να εμφανίζεται από το πουθενά και γενικά τέτοια γεγονότα χωρίς πολύ λογική εξήγηση).
Πάντως εσύ σαν κατάταξη πως τα έχεις; Αν έχεις κάποια πάντα βέβαια... κάτι σαν 1ο 20CB, 2o Pluto και 3ο Monster;
Ρωτάω κυρίως επειδή το Monster anime OK μου είχε αρέσει και ακόμη και τώρα στα faves το έχω, αλλά δεν το βρήκα τόοοοσο τρομερό όσο είχα ακούσει, είχε τα θετικά του όπως και τα αρνητικά του (υπερβολικά πολλά επεισόδια πχ, λίγο βαρετό σε κάποιες φάσεις κλπ).
Ελπίζω αυτά τα 2 να είναι ακόμη καλύτερα δλδ!
PS: Τι hard work ωρέ; Αφού εσύ έγραφες. :P
Btw lol και στο Griffindor του προηγούμενου vm, ξέχασα να το σχολιάσω! xp
May 27 2010 00:38
Zoro → Getekid
[QUOTE=Getekid;393632]ΥΓ: Το τελευταίο: "Will they survive" δεν είναι λίγο ανούσιο;[/QUOTE]Για να μην σπαμάρω περαιτέρω στο thread, κι εγώ το ακριβώς ίδιο σκέφτηκα όταν το διάβασα... μάλλον το μόνο χαζό σημείο όλου του chapter. :P
May 27 2010 00:22
laraska → Zoro
υπερφυσικο το πλουτο δεν εχει , ουτε κανενα εργο του ουρασαβα πριν το μπιλυ μπατ // αν και το 20th CB το εισηγαγε σε εναν βαθμο ...
το μανστερ σε εκανε να σκεπτεσαι πως καποιο υπερφυσικο στοιχειο υπαρχει , αλλα ηταν μονο η καλη σκηνοθεσια .Ειδικα ομως στο πλουτο εχεις την τεχνολογια ..οποτε το υπερφυσικο στοιχειο δεν ειναι απαραιτητο. Εχει επενδυσει εδω ο ουρασαβα παρα πολυ στο συναισθημα ...δεν θελω να ριξω σποιλερ ...
αυτο που συμβαινει παντως σαν πλοκη ειναι πως στον κοσμο εκεινο ...ενα μακρινο μελλον αρχιζουν να ''δολοφονουνται'' καποια ρομποτ ...αλλα οχι τα οποιοδηποτε ...αλλα αυτα που ειχαν εγγυηθει ας πουμε την παγκοσμια ειρηνη υστερα απο εναν πολεμο που εκανε ενα βασιλειο. Τα ρομποτ αυτα ειναι καπου 7 ή 11 ... δεν θυμαμαι // αναμεσα τους ειναι ο ''astroboy'' o ... γνωστος . Μαλιστα αυτος ειναι και ο πιο προηγμενος ... // Ενας απο αυτους ειναι και ο [I]Gesicht[/I] (German for face) που αναλαμβανει την υποθεση . Μετα εχει μυστηρια πραγματα ... ποιος και γιατι το κανει αυτο και ολα τα καλα . ειναι αστυνομικο / μυστηριο/ θριλερ ...ολα μαζι . Εχει και ξυλο . Σε προβληματιζει για πολλα θεματα που γινονται και σημερα.
πριν μια περιοδο εψαχνα κανα κινουμενο ή ταινια στην οποια θα υπαρχει περα απο την ακαδημαικη διασταση ,το ηρωικο στοιχειο και ... το θεαμα ^^
Τελικα βγηκε το watchmen ... μετα εμαθα και για το αναλογο κομικ //την ταινια δεν την εχω δει ακομα ...αλλα ουτε το κομικ το εχω διαβασει . Αυτο μου ερχεται στο μυαλο σαν πλοκη ..αλλα και το θεμα που εχει επιλεγει και τα οσα σου βγαζει και σου πρεσφερει .... ποιοτητα και δραση // σονενια//
take a cookie for your hard work
[SPOILER] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=rpPHx_Y2aTw[/URL][/SPOILER]
May 27 2010 00:05
Zoro → laraska
Αχα, συμφωνείς και συ για το Billy Bat ουσιαστικά, θα περιμένω να τελειώσει ή έστω να μαζέψει πιο πολλά chapters οπότε. Pluto it is λοιπόν, είχα ρίξει μερικές ματιές παλιά που το κατέβασα και όντως πολύ μυστήριο φάνηκε να έχει, τι φουτουριστικά, τι γιγαντορομπότ/androids, τι ντετεκτιβικές υποθέσεις... πάντως, αν και διακρίνω κάποιο σύνδεσμο με το 20CB, με το Monster μόνο από άποψη μυστηρίου μου φαίνεται πως μοιάζει/ουν, ενώ η ιστορία έχει πιο πολύ υπερφυσικό συγκριτικά με την πιο "γειωμένη" (του Monster)... ή κάνω λάθος;
May 26 2010 23:36
laraska → Zoro
το billy bat μετραει μολιες 32 τσαπτερ ... ειναι ακομα στα γεννοφασκια που λεμε . Πιστευω πως ακομα δεν εχει δειξει που το παει γιατι ειναι παρα πολυ περιπλοκο ... εφτασα σε καποια τσαπτερ ομως και αν δεις στο αντιστοιχο φορουμ εχω γραψει για ενα σημειο που ηταν εκπληκτικο. Ειναι ονγκοινγκ ( μ'αρεσει να το γραφω ετσι) . Η πλοκη εχει να κανει με εναν χαρακτηρα κομικ που ειναι ομως ενα αρχαιο συμβολο το οποιο καθοδηγει και εξουσιαζει τον κοσμο. αμα φτασεις μεχρι το τσαπτερ 14 θα καταλαβεις για τι μεγεθος μιλαω ... αλλα προσωπικα δεν στο προτεινω ακομα , προτιμοτερο ειναι να το αφησεις μεχρι να φτασει τα 50 τσαπτερ για να να μην μεινεις με την απορια. Επειδη τα αλλα ειναι μεγαλα διαβασε το πλουτο .. μιας και ειναι μολις 65 τσαπτερ αν δεν κανω λαθος , αλλα σε εισαγει στο σκεπτικο των δημιουργιων του .
May 26 2010 17:08
Zoro → Yuki-chan
Και πάλι καλά που δεν το ντρόπαρες έχω να πω. Oo
Παράξενο πάντως, πως γίνεται να παρακολουθείς και manga και anime και να μην παρατήρησες ότι τον λένε Zoro, αφού πάντα έτσι τον φωνάζουν; Στο ιαπωνικό anime μετράμε 452 επεισόδια, έτσι; (μην είδες μόνο τα αγγλικά επεισόδια τπτ!)
May 26 2010 16:45
Yuki-chan → Zoro
ΗΑΗΑΗΑΗΑ!!!!! Βασικά ευτιχός τα έιχα δει μισα μισα...οποτε....Αλλα δεν ηξερα οτι το λενε Ζορο.... ouups :P
May 26 2010 16:37
Zoro → Yuki-chan
Φυσικά, πρόκειται για την εταιρία που έφερε το One Piece στην Αμερική (4kids) και, όπως λέει και το όνομά της, άλλαξε πάρα πολλές σκηνές της σειράς μόνο και μόνο για να την κάνει πιο πολύ προσιτή στα παιδιά. Μιας και το OP ήδη έχει τις δόσεις παιδικότητας του από μόνο του το αποτέλεσμα ήταν μακάβριο, όπως μάλλον θα φαντάζεσαι.
Αν έχεις χρόνο τσέκαρε έστω λίγο από [URL="http://www.youtube.com/watch?v=YMH5fiPpooc"]αυτό[/URL], τα εξηγεί όλα, το κατέστρεψαν και είναι και ο λόγος που το OP δεν έγινε και τόσο γνωστό έξω από την Ιαπωνία... ευτυχώς τώρα το έχει αναλάβει άλλη εταιρία στην Αμερική, που το μεταφέρνει πιστά πια.
PS: Zolo είναι το πως είχαν ονομάσει τον Zoro εκεί. :P
May 26 2010 16:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed