Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yuki-chan → Zoro

Όπως προείπες και εσύ...ουτε εμένα μου φεναιτε για lvl5 ...τεσπα Βασικά με κάλιψες απολίτος..........αλλά στο θέμα Κανδα-Αλμα νομιζω οτι λίγο πριν παιθάνει ο Αλμα θα τα ξαναβρούνε αλλά για πολύ λιγο...(γιατί θα παιθάνει.....^^) Τώρα στο θέμα μας Naruto & One Piece....*μικρόφωνω ξεπροβάλει* τι έχεις να πεις????
Jun 12 2010 17:02
Photo

Zoro → Yuki-chan

Να σου πω την αλήθεια ο Alma δεν μου φαντάζει για το lvl 5 που λέγαμε όλοι αρχικά, αυτή την εντύπωση μου έδωσε στο τελευταίο chapter, για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι πάνω κάτω σαν ένα lvl 4 θα είναι, άντε λίιιγο πιο δυνατό, αλλά δεν θα έχει το χάσμα δύναμης που έχουν lvl 2 με lvl 3 και lvl 3 με lvl 4. Ωστόσο είναι στάνταρ ότι έχει να μας δείξει ακόμα την πραγματική του δύναμη, κάτι που θα τρομάξει πάντες υποθέτω. Προσωπικά πιστεύω θα έχει όλο να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ήδη εξορκιστής και του βάλαν και dark matter... κοινώς, δεν θα έχει αδυναμία ούτε στο innocence ούτε και στο dark matter, ο τέλειος akuma ή εξορκιστής. Για το πως θα τον νικήσουν δεν έχω ιδέα, αλλά καθόλου απίθανο να τα ξαναβρούν στο τέλος της μάχης με τον Kanda (και μετά τον κόβω να "φεύγει" οριστικά τον Alma). Υποθέσεις όλες αυτές βέβαια, θα είμαι χαρούμενος αν ισχύει το 1/3 τους και μόνο. :P Εσύ τι πιστεύεις ενώ;
Jun 12 2010 15:55
Photo

Yuki-chan → Zoro

Τί λές να κανει ο Κανδας??? Θα τον σκοτόσει τον Αλμα η Θα τον κάνει κομματάκια?? Και τι πιστευεις θα κανει ο Αλλεν? Θα ενδοσει ?? ^^
Jun 12 2010 13:40
Photo

Yuki-chan → Zoro

Sankyou again...!!!! ^^
Jun 11 2010 15:48
Photo

Zoro → Yuki-chan

Τι να σου πω, εμένα μου άρεσαν. :P Η background εικόνα έχει και άσπρο και μπλε και μοβ και εσύ τα έβαλες όλα στα "κουτάκια" μπροστά, οπότε νομίζω ταίριαξαν καλά, ενώ η profile pic έχει αυτό το ωραίο κόκκινο που το βρίσκω να δένει καλά με τα υπόλοιπα.
Jun 11 2010 15:17
Photo

Yuki-chan → Zoro

Sankyou.....^^ Απο σένα το ζήλεψα..... BTW αλήθεια ειναι πετυχιμένα τα χρόματα....? Νομιζα πως δεν ήταν....
Jun 11 2010 08:56
Photo

Zoro → Yuki-chan

Μεγιές το profile btw, τυχαία το είδα και το βρίσκω πολύ πετυχημένο συνδυασμό χρωμάτων και εικόνας, να μην έχω μόνο εγώ DGM theme. ^^
Jun 10 2010 22:25
Photo

manuel → Zoro

nai ontws htan polu kalo...mono pou h poiothta htan kapws..emena mou kollouse sunexeia kai mou espage ta neura...pantws nomizw pws o naruto para htan cool...eixe deirei ton miso planhth..kai egine kati pou den 8a ginei pote st alh8eia..o sasuke eipe oti o naruto einai dunatos...:P
Jun 10 2010 21:03
Photo

Zoro → manuel

Για να μην σπαμάρω στο thread, όχι, δεν υπάρχει συνέχεια στο omake απ' όσο ξέρω, κάτι cliffhanger ερωτήσεις που έκαναν στο τέλος ήταν καθαρά για πλάκα. Μετέφεραν πολύ καλά το κλίμα της σειράς στο "σχολείο" πάντως, ο Orochimaru ειδικά ήταν για πολλά lols. :P
Jun 10 2010 20:05
Photo

laraska → Zoro

na mwre elega ....travaei kamia malakia na perna h wra. Mporei na thusiazei kai kamia parthena gia na exei epituxia to berserk ... ala giofuri tis artas. θυμημθηκα και το αλλο μανγκα που ελεγα : [URL]http://www.onemanga.com/Limited_Lovers/[/URL] // ειναι απο τα λιγα σογιο (το μοναδικο δλδ ) που εχω διαβασει. δεν ειμαι του ειδους , αλλα αυτο ηταν καλο .
Jun 07 2010 16:41
Photo

Zoro → laraska

[QUOTE]Αν θες ενα παρα πολυ καλο ρομαντικο ... αλλη φορα οταν το θυμηθω ^^[/QUOTE]:hahaha: Anw κατάλαβα, απλώς στο είπα γιατί παίζει άνετα να υπάρχουν άλλα manga σε αυτά τα επίπεδα που θες/θέλουμε και απλώς να μην τα έχουμε πετύχει/διαβάσει ακόμη (και όχι δεν υπάρχουν :P), πχ δεν ξέρω αν έχεις ρίξει καμιά ματιά σε Vinland Saga ή Trigun που είναι στα manga που τρέφω αρκετές ελπίδες για καλό επίπεδο, όταν τα διαβάσω. Τέλος: [QUOTE=laraska;396583]επεφτε σουβας θυσιαζε καμια αλλα με τοση λασπη τ΄ερημο το γιοφυρι δεν βασταξε ;[/QUOTE]Τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ;
Jun 07 2010 15:49
Photo

laraska → Zoro

το βιδεον πολυ καλο ... αλλα μακαρι να ηταν μεγαλυτερο ...
Jun 06 2010 23:46
Photo

laraska → Zoro

δεν ξερω πολλους δημιουργους, αλλα εχω καταπιαστει με πολλα μανγκα. Ενδιαφερθηκα μονο για τους τρεις που αναφεραμε μονο. Οι αλλοι δεν μου εκαναν εντυπωση. Αν θες παντως κατι καλο και συντομο διαβασε το Franken Fran . Αν θες ενα παρα πολυ καλο ρομαντικο ... αλλη φορα οταν το θυμηθω ^^
Jun 06 2010 23:42
Photo

Zoro → laraska

Έτσι ρε! Πάντως δεν θυμάμαι αν στο είχα δώσει (το έχω δώσει σε πολλούς, μην παρεξηγείς), αλλά [URL="http://www.vimeo.com/2740962"]αυτό[/URL] το έχεις δει; Παίζει να είναι ότι καλύτερο υπάρχει κοντά σε Berserk live action. Ο τύπος κατάλαβε τέρμα την λογική/αίσθηση του κόσμου της σειράς/Guts, όχι μούφες. Btw απ' όσα λες μοιάζεις να έχεις ασχοληθεί πολύ με mangas... δλδ πέρα από Miura και Urasawa (άντε και Ito που τελευταία τον έμαθα κι εγώ) με πόσους άλλους/άλλα manga έχεις ασχοληθεί; Στο λέω βασικά γιατί είπες ότι όλα τα υπόλοιπα απογοήτευση και καλύτερα δεν βρήκες και οπότε ήθελα να δω πόσο έχεις ψαχτεί.
Jun 06 2010 18:09
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ναι αρχισα να τον συμπαθω.....τωρα γτ...το flash back θα φταιει....παντος παντα ο LaVi θα ειναι πρωτος!!!!! ^_^
Jun 06 2010 09:47