Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Yuki-chan

Zolo, lol, μου θύμησες την άκυρη μετάφραση των 4kids τώρα, ελπίζω να μην σου έπεσαν αυτά τα επεισόδια στα χέρια (αν δεν ξέρεις για τι μιλάω just ask). Καλή συνέχεια εύχομαι λοιπόν. ^^
May 26 2010 16:15
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ναί πολύ..ιδικά ο Λουφι και ο Ζολο....^^ up to day παντα παντα!! ^^
May 26 2010 16:12
Photo

Zoro → Yuki-chan

Ααα είσαι up to date σε όλα δλδ, είπα κι εγώ. Ναι κι εγώ τα ίδια, ήταν και η πρώτη σειρά που ξεκίνησα όταν "επανεντάχτηκα" στα anime (πιο πριν είχα δει και κάτι λίγα). Και; Σου αρέσει γενικά; (ψιλοάτοπο αφού την παρακολουθείς ως τώρα μετά από τόσα επεισόδια, αλλά συζήτηση να γίνεται :P).
May 26 2010 16:10
Photo

Yuki-chan → Zoro

Το έχω δεί μεχρη το τελευτεο που εχει βγει επισοδιο οπος και το μανγκα ^^ εσύ??
May 26 2010 16:06
Photo

Zoro → Yuki-chan

Κι εμένα, έχω δει Rukia, Yoruichi, Soi Fon, Hallibel και Orihime, αλλά αυτή μου φάνηκε η καλύτερη. ;) Ναι αυτό εννοούσα, μιας και στην αρχή είναι κάπως αδύναμη η σειρά και κυρίως κωμωδία, αλλά βελτιώνεται/σοβαρεύει πολύ όσο προχωράει.
May 26 2010 16:04
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ναί η Machumoto ειναι...και εμενα μου αρεσει πολυ...οπως βεβαια και Ο Hichugaya ....ενοείς στα επισόδια που εχω φτασει??
May 26 2010 15:55
Photo

Zoro → Yuki-chan

Btw στο ava σου η Rangiku είναι; Δεν έχω παρακολουθήσει Bleach ακόμη, αλλά απ' όσες είδα εκεί μέσα ήταν αυτή που άρεσε πιο πολύ... :P Επίσης, βλέπω One Piece στα watching, που έχεις φτάσει;
May 26 2010 15:48
Photo

Yuki-chan → Zoro

Yap.Και εγώ!! ^^
May 26 2010 15:41
Photo

Zoro → laraska

Ναι, επειδή ξέρω πόσο καμένος Urasawa fan είσαι, και μόνο που λες αυτά για το Berserk δείχνει πόσο το εκτίμησες, έτσι! \m/ Η συγκεκριμένη σκηνή είναι κι εμένα από τις αγαπημένες μου πάντως, όπως και στο vol. 3 που ο Guts έδειξε ότι έχει κι αυτός συναισθήματα και έκλαψε στο τέλος, την πρώτη φορά που δέχτηκε τον Puck σαν nakama του και φυσικά το αποκορύφωμα στην έκλειψη! Πάντως παρότι δίνω την εντύπωση του shonenakia, στο έχω ξαναπεί ότι έχω κατεβάσει και μπόλικες σειρές (manga και anime) στο ενδιάμεσο, που σκοπεύω να ασχοληθώ κάποια στιγμή πιο κει... οπότε για πες, έχω τα πρώτα 3 έργα του Urasawa που ανέφερες, αλλά το Billy Bat το έχω μόνο ακουστά... λέει κι αυτό πολύ; Και κυρίως, είναι ongoing ακόμη ή τελειωμένο; (δεν παίζει να το κατεβάσω αν δεν έχει τελειώσει ακόμη, αν όμως έχει... το συζητάμε :try:)
May 26 2010 15:08
Photo

Tenshi → Zoro

Αχαχαχαχαχαχα!! Σε ευχαριστω πολυ!! χαιρομαι που σου αρεσει!! Αι να δουμε ποσοι αλλοι θα την πατίσουν! :P
May 26 2010 14:56
Photo

Zoro → Tenshi

Χε, κι εγώ την έπαθα από το set σου προχτές, είχε τύχει να φαίνεται και μόνο ένα κομμάτι του post σου οπότε δεν φαινόταν ότι προέρχονταν από set... πάλι καλά που το ένα κουνούπι "κρύφτηκε" κάτω από τα tabs και το πήρα χαμπάρι πριν βαρέσω την οθόνη... πετυχημένο, μεγειές. :'D
May 26 2010 14:54
Photo

Zoro → Yuki-chan

Hey, thx για το request! :) EDIT: Τώρα είδα και το post σου στο D.Gray-man, χαίρομαι που τα βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο!
May 26 2010 14:28
Photo

laraska → Zoro

ναι , μου αρεσε πολυ γενικα το ολο σκηνικο, αλλα μια σκηνη μου εχει μεινει χαραγμενη : αυτη στο συντριβανι , οπου ο γκριφιντορ μιλαει με την πριγκιπισσα και λεει πως φιλος του ειναι μονος καποιος ισος του , τα οποια ακουει και ο γκατσου ΄ επισης οταν ο γκατς φευγει ΄η πτωση της ομαδας και η προδοσια , τα gore στοιχεια σχετικα με τα βασανιστηρια του γκριφιντορ κτλ . ΑΛΛΑ , δεν ξεπερνα τον ουρασαβα ... απλα μετα απο αυτα που διαβασα ηταν το μονο που με ικανοποιησε ... γιατι αλλο να γραφεις μια τετοια καλλη ιστορια σε 15 χρονια και βαλε ... και αλλο σε ενα τοσο μικρο διαστημα , παραλληλα με αλλεςδουλιες χωρις να χασεις καμια χρονικη προθεσμια ... παντως ενιωσα περιπου τα ιδια στοιχεια'' μιας κλασικοτητας'' σαν αυρα και στα δυο εργα . Εντελει και τα δυο με εφεραν στο ιδιο ψυχολογικο σημειο . Και επειδη δεν λεω ποτε καλη κουβεντα για μανγκα αν δεν εχει [B]πλοκη[/B] ( εκτος και αν ενθουσιαζομαι ... αλλα αυτο περνα γρηγορα ) εχω να πω πως η πλοκη αυτου του μανγκα αν και με βρηκε επιφυλακτικο στο τελος με αφησε με ανοιχτο το στομα . Αυτο το εχουν καταφερει μονο τα : Monster, 20th century boys , Pluto και Billy Bat. ( με το 20th CB να φτανω σε σημειο εκστασης :hot:)
May 26 2010 13:45
Photo

Zoro → Loke

Ναι το είδα κι εγώ το trailer και απ' όσο συμπέρανα και αυτός και ο Willis δεν πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στην ομάδα, μάλλον πιο πολύ cameos θα παίξουν, εδώ στο youtube ένας έλεγε κιόλας ότι από το trailer και μόνο παίζει να είδαμε το 1/3 των ερμηνειών τους μέσα στην ταινία! Πάντως τι αντριλίκι έχει να πέσει, η οθόνη μου ήθελε ξύρισμα μόνο και μόνο από το trailer! XD
May 26 2010 03:41
Photo

Zoro → laraska

Καλά ρε συ, έχεις το Berserk σχεδόν on par με Urasawa δλδ; :oo: Ήξερα ότι σου άρεσε, αλλά όχι τόσο πολύ, έτσι! Αν και τελικά μας είχες βγει πιο πολύ Griffisu fan παρά Gatsu, ε; :P
May 26 2010 03:36