Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Αχά, πάντως είχα ακούσει από φίλους ότι είναι πολύ σκοτεινό, κι ας μην του φαίνεται από το σχέδιο. Μιας και με ψήνουν κάτι τέτοια θα του δώσω μια προσπάθεια το συντομότερο... προς το παρόν με το FMA την έχω καταβρεί πάντως, rly nice shonen indeed.
Ιούν 22 2010 17:15
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

ah, με παιδευεις οταν μου λες να κανω καταταξεις, αλλα για μενα ειναι σε επιπεδο OP η εστω ελαχιστα πιο κατω.
Ιούν 22 2010 17:08
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Χαχ, νομίζετε με πιάνετε αδιάβαστο, κύριε Rin; :tensai: Το έχω υπόψιν εδώ και πάρα πολύ καιρό (σκέψου το anime το κατέβασα το προηγούμενο καλοκαίρι :hahaha:, ενώ το manga πριν μερικούς μήνες), αλλά τι να κάνουμε, είμαι πιασμένος με το FMA αυτή την περίοδο, προχτές τελείωσα το πρώτο (anime) και μπορώ να πω ότι χαίρομαι που το ξεκίνησα πρώτο, νομίζω θα το εκτιμήσω πιο πολύ έτσι, χώρια που μου φάνηκε πολύ καλό σαν εισαγωγικό στον κόσμο της σειράς... in any case άκουσα είχε πολύ filler μέσα αλλά πραγματικά έγινε υπέροχη δουλειά, έτσι πρέπει να είναι όλα τα fillers (φυσικά να αναμένεις σεντόνι κι εκεί κάποια στιγμή :P). Παρακολουθώ το Brotherhood από χτες λοιπόν και αφού υποτίθεται είναι και καλύτερο από το πρώτο προβλέπω marathon αυτές τις μέρες (όσο το επιτρέπουν οι εξετάσεις πάντα :calm:). Το HxH σε τι επίπεδο το βάζεις πάντως; OP, FMA ή πιο κάτω; :P
Ιούν 22 2010 17:01
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

σταματηστε να γραφετε σεντονια για το fairy tail Κυριε Zoro και τρεχτε να διαβασετε το [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/42"]HunterxHunter[/URL] Very strongly recommended.
Ιούν 22 2010 16:45
Φωτογραφία

Loke → Zoro

χειροτερο και δεν γινεται πρακτικα να τα ξαναπερασεις, εδω back up που καναμε σε αλλο server με τη γραμμη κολημενη στα 100Mbps πηρε 1 μερα .... 1,2 TB
Ιούν 21 2010 17:25
Φωτογραφία

Zoro → Loke

Αν και δεν έπιασα εντελώς το τι έπαθε, υποθέτω είναι κάτι παρόμοιο με τα fails των σκληρών δίσκων, πάλι καλά που το σώσατε δλδ, ξέρω τι ζόρι είναι να ξανακατεβάζεις (ή ανεβάζεις εδώ) τα πάντα από την αρχή, άντε με το καλό! Στο 10 δεν έκανε επίδειξη της δύναμής του, απλώς παρουσιάστηκε σαν ένας από τους πιο δυνατούς του Fairy Tail, ένας ξανθός με καρφάκια αν τον θυμάσαι. Για την ακρίβεια θα κάνει πολύ καιρό να δείξει τις ικανότητές του, απλώς κάπου γύρο στο 22-23 έχει ένα μικρό hint. Για Loke που λες έχει ολόκληρο arc αφιερωμένο στο anime που μόλις τελείωσε... 2-3 επεισόδια. XD
Ιούν 21 2010 16:56
Φωτογραφία

Loke → Zoro

raid degraded + another hd failrue = normally 100% data loss αλλα με τη βοηθεια ενος τυπα τα σωσαμε ολα, θα επιστρεψει σε καποιες μερες. α και το 10 το ειδα, δε προσεξα τυπα με ηλεκτρισμο. ps. loke prevails λεμε.
Ιούν 21 2010 16:35
Φωτογραφία

Zoro → Loke

Ρε συ τι έχει πάθει ο Ginpachi αυτές τις μέρες και δεν τον βρίσκω στο news; Ούτε και το upadupa μου φορτώνει, προβλήματα; Όχι τίποτ' άλλο αλλά πολλές φορές ότι αρχεία ψάχνω στο news τα έχετε μόνο εσείς, damn you monopolizers! :P EDIT: Α, σχετικά με lightning char στο FT που είδα ρωτάς την Nighteyes από κάτω, υπάρχει για καλή σου τύχη και είναι και ο χαρακτήρας που μου έδωσε μια από τις ιδέες για το νέο user name: Laxus (ή Luxus) λέγεται και τον δείχνει πρώτη φορά στο επεισόδιο 10 νομίζω... από τους πιο badasses της σειράς (εμ ποιος θα ήταν, ο φλώρος με το name Loke; XD).
Ιούν 21 2010 15:00
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Lol, φυσικα και βλεπω το ιαπωνικο! Τα ξερω τα fails της 4kids και οχι μονο αυτα που εχουν κανει στο OP. Εχω δει και σχετικα video. Ευχαριστω και παλι :D.
Ιούν 19 2010 14:05
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Άσχετο αλλά τα βλέπεις στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους τα επεισόδια του OP ελπίζω, έτσι; Στο λέω γιατί θυμήθηκα και άτομα που το παράτησαν γιατί έπιασαν το μεταγλωτισμένο στα αγγλικά, που διαφέρει τρομερά από το κανονικό. Αυτό γιατί στην Αμερική το OP το έπιασε μια εταιρία, η 4kids, που το άλλαξε εντελώς για να το κάνει (ακόμα πιο) παιδικό. Έκοψαν αίμα, γεγονότα, τσιγάρα, όπλα κλπ σε σημείο που μόνο OP δεν θύμιζε, σου δείχνω και βιντεάκι αν θες. Γι' αυτό μακριά αν σου έτυχε αυτό! Άντε και πάλι καλό ξεκίνημα. ^^
Ιούν 19 2010 13:53
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Θα το πώ και σε σένα Ζόρο-σαμά :P Η ευχή μετράει και σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Είμαι 7 ημερών. Ακόμα νεογνό :)
Ιούν 17 2010 23:53
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

Btw gomen και από πλευράς μου, ΝΩΣ-san, που ξέχασα τα γενέθλιά σου. :/ Χρόνια Πολλά λοιπόν, Πολύ[S]δωρος[/S]χρονος και fetch yourself some Lenalees: [SPOILER][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9480/lenal.png[/IMG] [IMG]http://img718.imageshack.us/img718/1995/3d2a5d7387d7cd1ffd4254d.jpg[/IMG] [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/7317/samplea1ca490487a1e5fdd.jpg[/IMG][/SPOILER]Also, as an apology for being late, only for this time, I'll allow you to keep a pic of thy Goddess in your profile: [SPOILER][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/2020/op553nicorobincolobyluf.jpg[/IMG][/SPOILER]:P
Ιούν 17 2010 19:28
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://i45.tinypic.com/afhh83.jpg[/IMG] Μα πως τον βρήκες; :P Αν και να πω την αλήθεια σε αυτή την σειρά μου άρεσαν το 99% των χαρακτήρων σε πολύ μεγάλο βαθμό (Lenalee was :love: και χάρηκα πολύ που είδα ότι η mangaka δεν έκανε μόνο έναν Tyki για τα θηλυκό κοινό και μας χάρισε μια Lulubell σε μας τα αγοράκια :nbleed:). Δεν είχε απλά μπόλικη σκοτεινιά απ' αυτή που μου αρέσει, αλλά και το black humor του ήταν first rate, ο Komui ειδικά τα έσπαγε! Από OP, FT και τα γνωστά shonen πως πάμε btw; Μην μου πεις ότι η απουσία σου σε έκανε να παρατήσεις και αυτά! Τέλος, όταν λες "μην μείνεις" να υποθέσω σημαίνει ότι αποφοίτησες στο ενδιάμεσο ή τρέχεις και συ αυτές τις μέρες με exams; [B]Edit[/B] for greater justice (almost a month later): Μάλλον θα προσπαθήσω να σε πετύχω msn καμιά μέρα για νέα, γιατί εδώ προς Σεπτέμβρη σε βλέπω να ξαναμπαίνεις, έχουμε και διακοπές αυτή την περίοδο. :P
Ιούν 17 2010 15:02
Φωτογραφία

Zoro → karkas

Κανένα πρόβλημα μεσιέ, ελπίζω να μην άργησα υπέρ του δέοντος! Και μην ανησυχείς, με το που βγει και μόνο μια μέτρια μετάφραση θα είναι πιο δύσκολο να μην την παρατηρήσεις παρά να την (αν και btw δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία θα είναι αντάξια των όσων ακούμε και του ονόματος Oda με μεγάλα χρυσά γράμματα στους τίτλους... βλέπω ζωολογικό κήπο με τεράστια ζωάκια, τούμπανο κακό με ηλίθια εμφάνιση και evil σχέδιο και σκιάζομαι!).
Ιούν 17 2010 14:49
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Η προσωπικότητα σου αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς Lavi-chin αλλά δεν θα πάψεις να είσαι ο Zoro μας! Ήρθα για να μείνω όπως έλεγα κ στον φίλτατο Kel-chin so...πάλι στα μούτρα θα με τρώτε!Όχι βέβαια όπως παλιά...παλιοί καλοί καιροί καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν, αλλά συχνότερα από πριν! Βράσε καλό μου στο διάβασμα να τελειώνεις, μην μείνεις κ εσύ 7 *γκουχ* χρόνια στη σχολή για ένα κ....ομάθημα :tensai: Θα τα λέμε συχνότερα πλέον...lucky :P :hahaha:
Ιούν 17 2010 08:09