Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Loke → Zoro

πιο ονομα σου ρε ... εδω ονοματα δε βλεπεις? και ειναι βασισμενη στο original :P το εφτασα ongoing, ειναι εθιστικη η βλακεια :P ασε που ημουν ολη μερα μεσα για να σηκωθει ο server, γαμισε τα, αντε αυριο να παω θαλασσα... ( και να ειναι ακομα ορθιος ο server γτ δε θα το αντεξει η υγεια μου ... )
Ιούν 24 2010 02:04
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Οι μαχες αποδιδοντε τελεια.Και ο Togashi ξερει πολυ καλα να φιαχνει power system/levels και να περιγραφει μαχες. Το σχεδιο του απλα ειναι αφελες και πολυ απλο, δε θα εχεις προβλημμα να το διαβασεις do it now xd
Ιούν 23 2010 22:30
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

lol, έλα ρε δεν το ήξερα αυτό. Στο πρώτο υπήρχαν αρκετά επεισόδια που φυσικά δεν χρειάζονταν, αλλά τα υπόλοιπα τα βρήκα τρομερά για filler, αν και ακόμη δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι είναι και τι δεν είναι filler, τα ανακαλύπτω atm στο B, αν και έχω μια μέση ιδέα. Ειδικά οι τελευταίες δεκάδες επεισοδίων του πρώτου ήταν φοβερές πάντως (εκεί φαντάζομαι θα ήταν όλες filler), αν και η ταινία με ξενέρωσε τρομερά (με αυτήν τελειώνει κανονικά το πρώτο fma). Αααννν ποτέ βρεις χρόνο θα σου έλεγα δες το και μόνο για να έχεις μια ιδέα του τι εστί καλό filler. Γιατί μέχρι να φτάσω up to date, με τις εξετάσεις που είμαι παίζει και να έχουν περάσει 3 βδομάδες XD, αν και απ' όσο έχω δει στο 62/64 είναι τώρα, άρα 2 βδομάδες πρέπει να λείπουν νομίζω (απλώς δεν το έχουν βγάλει οι eclipse ακόμα). Επίσης έχω να δω και τα 3 OVA και ακόμη και να τα έχω τελειώσει όλα μέσα σε 2 βδομάδες, πιάνω manga για να δω την συνέχεια. :P Το σχέδιο του HxH παλεύεται btw; Είχα ακούσει και ρίξει και μερικές ματιές και μου φάνηκε ακόμα πιο weird από του OP, αναρωτιέμαι πως αποδίδονται οι μάχες.
Ιούν 23 2010 22:19
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Το παλιο fma το ειχα droparei πριν χρονια νωρις.Μολις τελιωσα το καινουργιο μου ειπαν τι γινετε στο παλιο και δε μου αρεσε :( Καλα γιατι δε περιμενεις 3 βδομαδες να τελιωσει να το δεις ολλο μαζι? [SIZE=1]also HxH is smaller in size xd[/SIZE]
Ιούν 23 2010 21:45
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Στο 9, αν και επαναλήψεις αυτών που έγιναν στα πρώτα 25κάτι επεισόδια του πρώτου είναι, δεν βλέπω την ώρα να περάσω στα διαφορετικά. Πάντως αν και είναι αξιοθαύμαστο πως χώρεσαν τόσο πράμα σε 10κάτι επεισόδια, ο τρόπος που κυλούσε η ιστορία γι' αυτά τα γεγονότα μου άρεσε πιο πολύ στο προηγούμενο, το βρήκα λίγο rushed στο B, αν και γενικά δεν έχω παράπονο (ίσα ίσα από το να ξαναβλέπω τα ίδια προτιμώ να είναι σε λιγότερα eps). Επίσης για κάποιον παράξενο λόγο το σχέδιο μου άρεσε πιο πολύ στο πρώτο, αλλά φυσικά χρώματα και ποιότητα εικόνας είναι άπαιχτα στο B, να 'ναι καλά το budget τους! (άντε με έψησες, μετά το FMA θα ρίξω μια ματιά και στο HxH, άλλωστε είμαι σε shonen phase αυτή την περίοδο και πρέπει να ξεφορτωθώ κάποια πριν περάσω στα seinen που θέλω xd)
Ιούν 23 2010 21:21
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

ε αυτα ειναι μικροομοιοτητες xd Που εισαι στο FMAB? Και επιμενω να αρχισεις το manga του HXH παραυτα :)
Ιούν 23 2010 21:06
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Καλά σίγουρα, ο Griff σκέψου είναι αγαπημένος κακός στην ιστορία (I just happen to prefer Guts) και τον πάω γενικά, απλώς είπα ότι έχουν κάτι μικρά κοινά του στύλ κόμπλεξ ανωτερότητας, traitors, rivalry με main, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και τα σχετικά, σε όλα τα υπόλοιπα οι λέξεις seinen και shonen κάνουν την διαφορά φυσικά. Και απλώς απ' αυτά και μόνο υπέθεσα ότι δεν θα τον πας όσο τον πρωταγωνιστή, όταν το διαβάσεις. :rolleyes: Όχι, αν και έχω κατεβάσει τις σειρές και ακούσει για το(ν) laughing man, δεν τις έχω δει. Είναι στην λίστα αναμονής μαζί με άλλα τόσα. :( Έχω δει τις 2 ταινίες gits πάντως.
Ιούν 23 2010 21:02
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Να σου πω την αληθεια ουτε ο griffith μου φαινετε πως φερνει προς sasuke. ty για το set, απο ghost in the shell stand alone complex ειναι το εχεις δει?
Ιούν 23 2010 20:34
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Χεχ, ότι αν ο ένας φέρνει λίγο προς Sasuboy δεν σημαίνει ότι ο άλλος φέρνει προς Ναρούτιον (yup, I can find a comparison out of everything xd). Btw ξέχασα να το αναφέρω αλλά rly great set, ειδικά το avatar. Παίζει να είναι το καλύτερο που έχεις βάλει ως τώρα (animated + transparent και μέσα στα όρια = win!). Whitebeard approves. [IMG]http://i41.tinypic.com/2dipvnb.jpg[/IMG]
Ιούν 23 2010 19:43
Φωτογραφία

Zoro → Loke

[QUOTE=Loke;403247]ρε λαθος χαρακτηρας εχει το ονομα loke [SPOILER]o ξανθος επρεπε να ηταν, εχει το καταλληλο χαρακτηρα που ταιριαζει στο ονομα, μπασταρδι εως το κοκαλο ;)[/SPOILER][/QUOTE] Κι όμως έχει (σχεδόν) το δικό μου όνομα, τυχαίο; :p Που έφτασες btw; Πόρωσις να υποθέσω; XD
Ιούν 23 2010 19:23
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Λολ τι σχεση εχει ο Guts με τον Naruto? Και φυσικα ειμαι fan του Guts xd
Ιούν 22 2010 23:34
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Ναι πιάστο κι εσύ όποτε μπορείς, να πέσει καμιά καψοσυζήτηση Guts vs Griffith (btw μιας και ο Griffith μια πολύ καλύτερη version του Sasuke είναι απλά, σε βλέπω για fan του πρώτου, hope so δλδ[SIZE=1] guts is no naruto btw[/SIZE])! :P Msn, τιν' τούτο, τρώγεται; XD Είχα σχεδιάσει να μπω περισσότερο αυτή την περίοδο, αλλά μια οι εξετάσεις, μια το FMA, [SIZE=1][S]μια τα σεντόνια στο forum[/S] [SIZE=2]και ξεχάστηκα. Άντε καλά, τώρα που μου το θύμησες με βλέπω να μπαίνω λίγο πιο συχνά τουλ.[/SIZE] [/SIZE]
Ιούν 22 2010 17:45
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

To σκεφτομε εδω και καιρο το berserk, μαλλον για μετα την εξεταστικη. Btw σε κανα msn θα σε δουμε εσενα?
Ιούν 22 2010 17:37
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Heh, you got the right man για συζητήσεις (soon)! Πέτυχα και το τελευταίο post σου και είδα για Sasuke done right, για να το λες και συ πρέπει να είναι όντως imba ο τύπος. XD Πάντως μιας και λέμε για σκοτεινό, σφαξίματα με παιδιά και μη και κυρίως πυκνά hiatus, το Berserk manga πότε λες να το πιάσεις; Έχει όλα αυτά που είπες + είναι seinen και με τέλειο σχέδιο. :P
Ιούν 22 2010 17:27
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Ναι, ειδικα στο τελευταιο arc σφαζουν παιδια με μπαλταδες. Το μονο αρνητικο περα απο το σχεδιο ειναι πως ο mangaka κανει συχνα πυκνα hiatus. Read it asap, προσφατα το τελιωσα και θελω κοσμο να το συζηταω :P
Ιούν 22 2010 17:21