Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Zoro

Ναι αυτο με τον Buggy ειχε πολυ φαση. Δεν μπορει να ειναι τοσο ακυρος αυτος ο τυπος, δεν γινεται XD. Εκει ειδικα που απο τα νευρα του εστειλε το σακουλακι (?) με τα λεφτα στον Luffy και αυτοι τον ευχαρσιτησαν XD. Αν λες γαι τον τυπο με το τατουαζ στο προσωπο, ναι εφτασα εκει, βασικα ειμαι 1 επεισοδιο πριν μπω στο filler arc για αυτο και σε ρωτησα. Ενταξει ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν ηταν απο τυχη, αλλα ετσι οπως το εδωσε, ε, δεν αφησε και πολλα να εννοηθουν. Ασε και εγω εχω πολλα ακομα να δω (και hunter x hunter και το gintama που το χω κανει stalled). Τοσα πολλα ανιμε, τοσος λιγος χρονος... XD!
Jul 07 2010 15:53
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ποιά ειναι η γνώμη σου για το καινουριο D.Gray Man cha.???
Jul 07 2010 15:48
Photo

Zoro → Jorg

Χεχε και που να δεις και κάτι flashbacks που έχει πιο κει, απογειώνονται για μένα, το αγαπημένο μου βέβαια είναι προς 250κατι επεισόδιο οπότε μετά από μερικά ακόμα flashbacks που έχει λίγο πιο κει θα είσαι καλυμμένος για ένα καλό διάστημα (seriously πάντως το αρχικό με Luffy και Shanks είναι ακόμα και τώρα από τα αγαπημένα μου, τα υπόλοιπα που έχεις δει ως τώρα ενώ κι εγώ μέτρια τα είχα βρει, από Zoro, Usopp και Sanji δλδ, αλλά της Nami μου είχε αρέσει πολύ πάλι). Αααα μιας και είπες Buggy, έφτασες loguetown ήδη, το προχώρησες αρκετά δηλαδή. Καταρχάς να σου πω ότι στην loguetown είχε και μια από τις αγαπημένες μου αστείες φάσεις με Buggy, εκεί που έψαχνε τον Luffy και ήταν δίπλα του δηλαδή, κατά δεύτερον θα είδες και Smoker ήδη επίσης, θυμάμαι όταν τον είχα πρωτοδεί είχα πορωθεί με την δύναμή του... δεν ξέρω αν και πόσο σου άρεσε αλλά σκέψου ότι πιο κει έρχονται και ακόμα πιο cool εχθροί απ' αυτόν και τέλος, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το πως σώθηκε ο Luffy με τον κεραυνό. :P Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι τον έσωσε ένας τύπος που εμφανίστηκε λίγο μετά και πλάκωσε τον Smoker... έφτασες εκεί; (δεν λέω άλλα, spoiler!) Συνεχισέ το πάντως, σου μένει ακόμα ένα καλό arc και ένα μέτριο (ήταν αυτό που παραλίγο να με κάνει να παρατήσω την σειρά σκέψου) και μετά ξεκινάει η πραγματική ιστορία, ας πούμε! Reborn θέλω πολύ να ξεκινήσω, λόγω όσων έχω ακούσει αλλά και επειδή είχα πετύχει comment σου που έλεγε ότι είναι στα top shonen σου, αλλά δυστυχώς many episodes + many shonens to see που έχω (gintama, ruroken, hunterxhunter και hajime no ippo είναι στα επόμενα) με κρατάνε πίσω. Δυστυχώς με τα τόσα ατελείωτα shonen που έχω δει αρχίζω και παθαίνω αλλεργία σιγά σιγά. XD
Jul 07 2010 15:40
Photo

Jorg → Zoro

Ok then thanks ^^. Ναι η αληθεια ειναι οτι ο αδερφος μου τους κολλησε XD. Οντως καποια τραγουδια τους δεν ειναι τοσο καλα οπως καποια αλλα, αλλα η αληθεια ειναι οτι τα σπανε :P. Ναι μωρε, καλο ειναι μεχρι στιγμης. Αυτο που με εκνεριζει ομως ειναι τα χρονοβορα του flashbacks. I mean, οκ ειναι απαραιτητα για τους χαρακτηρες και μπλα, μπλα, μπλα... αλλα τοση λεπτομερεια ρε παιδι μου... τεσπα. Δεν μπορω να πω ομως, υπηρχαν καποιες στιγμες που πραγματικα αξιζαν, οπως εκει που ο Luffy πηγε να εκτελεσθει απο τον Buggy (ειλικρινα η συγκεκριμενη σκηνη με εκανε να ανατριχιασω). Ενταξει, το πως σωθηκε ηταν για facepalm, αλλα ας μην το σχολιασω :P (Απο εναν κεραυνο, if you don't remember). Αυταααα...... :P. Εσυ θα αρχισεις ποτε Hitman Reborn XD?
Jul 07 2010 15:12
Photo

Zoro → Jorg

Οπ, καλώς τον, πάνω που έλεγα μπας και το παράτησες το OP. :P Λοιπόν για filler εγώ λέω κάνε ότι σου είχα πει και πριν, αν έχεις χρόνο δες το γιατί πιστεύω ότι για filler ήταν ευχάριστο. Μιας και παραμένει filler όμως και τίποτα το συνταρακτικό, αν βαριέσαι δες το τελευταίο μόνο (εφόσον όντως μόνο ένα επεισόδιο είναι canon) και λογικά θα είσαι :riiight:. Yup, αν και πιο πολύ γυμνασιολύκειο τους άκουγα εντατικά, τώρα πια δεν με τρέλαναν τα τελευταία τους CD όσο τα πρώτα τους και γενικά ακούω και άλλη μουσική (και J πχ). Παρ' όλα αυτά first love is forever, ακόμη ακούω κάποια τραγούδια τους που και που, ειδικά τα παλιά (In the End rules). :) Κι εσύ fan τους ε; Btw πως σου φαίνεται το OP so far, παλεύεται;
Jul 07 2010 14:46
Photo

Zoro → GkLoc

Για την ακρίβεια πιστεύω το καλύτερο κάνεις που έπιασες πρώτα το παλιό, κι εγώ έτσι το πήρα. :D [SPOILER=here be long fillers, yhbw]Ήθελα να πιάσω το Brotherhood αρχικά βασικά, αλλά μια κοινή γνωστή μας (you know who that is :P) με έψησε να πιάσω πρώτα το παλιό για να το χαρώ στο έπακρο μου είπε, γιατί αν έβλεπα πρώτα το Brotherhood (που σαφώς είναι ανώτερο) δεν θα εκτιμούσα αρκετά το πρώτο. Τελικά έτσι έκανα και μπορώ να πω ότι ήταν όντως η καλύτερη μέθοδος imo, το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ και αν το ξέρεις είναι πάνω κάτω 50% filler, αλλά μιλάμε για τα καλύτερα fillers που έχω δει σε σειρά, έβγαζαν αρκετό νόημα γενικά και σε άφηναν με αγωνία, μάχες included, απίθανες για filler. Οι χαρακτήρες και καταστάσεις επίσης ήταν πολύ καλές για εισαγωγή, μιας και στο B τα πρώτα επεισόδια τα πήγανε πολύ γρήγορα ακριβώς επειδή τα είχαν ήδη δείξει στο πρώτο, σαν να σου λένε κι αυτοί "δες αυτό πρώτα" δλδ. Τώρα η αλήθεια είναι ότι μερικοί χαρακτήρες χάρη στα fillers αναπτύχθηκαν περισσότερο από το B, αλλά δεν ήταν όλα καλά fillers, ήταν hit or miss κατάσταση για όλους δλδ, αλλού το ένα και αλλού το άλλο (πχ ο Scar μου άρεσε λίιιιιγο περισσότερο στο πρώτο, η sensei των πρωταγωνιστών πιο λίγο ενώ) και πραγματικά μέχρι το τέλος ήταν τρομερό λοιπόν για filler, η μόνη βλακεία ήταν ότι σταμάτησε σε cliffhanger φάση (αν και καλή) και ολοκληρώθηκε στην ταινία το πρώτο και εκεί (στην ταινία) το ισοπέδωσαν κανονικά το τέλος, ενώ στο B ολοκληρώνεται ωραία.[/SPOILER]Αν μου το ρωτούσες σε μια πρόταση θα σου έλεγα ότι κυριολεκτικά η ιστορία του πρώτου (και το σχέδιο των κακών) είναι μια μικρογραφία του B, θα δεις τι εννοώ. Επίσης το αγαπημένο μου στοιχείο της σειράς είναι ότι είχε αρχή, μέση και τέλος και δεν αναλωνόταν σε άπειρα hit or miss επεισόδια (αν και κάνει μια μικρή κοιλίτσα προς την μέση imo, που δλδ καλά είναι και πάλι απλά πιο κει γίνεται πολύ καλύτερο), ενώ και όλη η "φιλοσοφία" με equivalent exchange και φιλοσοφικές λίθους πάλι απίθανα. Τώρα για βαθμούς, αν πεις ότι στο OP βάζω 7,9, στο FMAB βάζω 8 και 7,5 στο πρώτο, για να έχεις μια ιδέα. Αυτά τα ολίγα. :hot: Πάντως top αγαπημένος χαρακτήρας μου βγήκε ο Roy (μετά μία που είναι μόνο στο B και μετά Kimbley, ένας τρελός που θα εμφανιστεί σύντομα και σε σένα).
Jul 07 2010 14:36
Photo

Jorg → Zoro

Hi again XD. Να ρωτησω. Στο πρωτο filler arc, 54-61 που ειδα απο το wiki, μονο το τελευταιο του επεισοδιο περιεχει canon πληροφοριες. Να κατσω να το δω ολο το filler arc η μονο το τελευταιο του επεισοδιο που ειναι το μονο σημαντικο στην πλοκη; W-wa-wait! Εισαι LP fan;
Jul 07 2010 11:49
Photo

GkLoc → Zoro

nai fmakos k egw :P Prosfata to arxisa...vlepw to palio k meta 8a dw to Brotherhood...3erw oti kanw vlakeia pou to vlepw etsi alla den me noiazei :) Esu to teleiwses dld e...genika poso vazeis sthn seira? Emena pantws pou eimai sto 8o epeisodio me exei ka8hlwsei :D E kanw kana post edw k ekei...alla den 8a lega oti eimai k "drasthrios" :P p.s den eimai spiti m k auto to pc den exei ellhnika automata k variemai nato ftia3w :P
Jul 06 2010 23:52
Photo

Zoro → GkLoc

ROFL, με το που είδα το set δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω: κι εσύ FMAικός αυτή την περίοδο ωρέ GK; :P Το βλέπω κι εγώ και μου λείπει το τελευταίο επεισόδιο για να το τελειώσω, ενώ είδα και το παλιό. Που το έχεις φτάσει εσύ ενώ το Brotherhood; Είδες και το παλιό; Πέραν αυτών βλέπω επέστρεψες κανονικά στο forum και ειδικά στα pix threads, wc back.
Jul 06 2010 15:29
Photo

laraska → Zoro

νταξ στο ουαν πιςς δεν το πηγε χαλια ... απλα αυτο πηγε να μιμιθει χωρις επιτυχια το ναρουτο ...
Jul 01 2010 23:28
Photo

Zoro → laraska

Ναι ρε μπούστη μου, η βλακεία είναι ότι εμφανίζεται πάρα πολύ σπάνια και οπότε περιμένεις τρελά πράγματα όταν έρχεται (όπως παλιά vs Luxus) και δες πως μας άφησε τώρα... ο Luxus τουλάχιστον το πήγανε και καλά ότι ήταν κακός και δεν ερχόταν να τους βοηθήσει, αλλά όσες φορές εμφανίστηκε με ικανοποίησε, έδειξε ότι είχε λόγο για να τον θεωρούν δυνατότερο του FT, ενώ αυτός εμ είναι αντικοινωνικός και τους βοηθάει στο παρασκήνιο μόνο εμ όποτε εμφανίζεται τρώει πων σε μια σελίδα, από τον πιο άκυρο εχθρό! Να δεις που Natsu και παρέα θα τον νικήσουν μέσα σε ένα-δύο chapter, τόσο fail εχθρό μιλάμε... και έχασε! Αναρωτιέμαι τι φουμάρει ο Χίρος, το ισοπέδωσε το arc, αλλά ακόμα κρατάω ελπίδες ότι θα σηκωθεί ο Mist στο επόμενο και θα κάνει κάνα καλό κόλπο να τον θυμόμαστε! Btw το επεισόδιο του OP με χάλια σχέδιο στο σκλαβοπάζαρο ήταν αυτό που έγινε ασπρόμαυρη η σκηνή; Αν ναι δεν ήταν και τόσο χάλια αυτό ρε συ, μας έχει δώσει πολύ χειρότερα παραδείγματα η σειρά. :P
Jul 01 2010 20:32
Photo

laraska → Zoro

καλα ρε αυτος ο μιστγκαν .... οποιος χαρακτηρας και αν ειναι τελικα ειναι ο πιο fail απο ολους εκει μεσα! εμ μας το παιζει μπανταςς , εμ τις τρωει για τα καλα ...
Jul 01 2010 19:42
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλο ηταν και του naruto, απλα ηταν πρωι και βαριομουν να γραψω Δεν ειπα δα και τιποτα κακο, να ξεφωρτοθουνε τον naruto ειπα xd Nah OPs was better.More feelings
Jul 01 2010 16:58
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ποιο, το Κυνηγός-yaoi-με-άλλον-Κυνηγό; (σαν να λέμε Sasuke x Naruto ένα πράγμα :hahaha:) Μα είπα, πρώτα να τελειώσω το FMA και μετά καπάκι ακολουθάει αυτό, πάνω από ένα μεγάλο shonen δεν προλαβαίνω, χώρια που μπερδεύω γεγονότα μετά... patience my young padawan, στο 47 είμαι και αν δεν είχα εξεταστική παίζει να το τελείωνα αυτή τη βδομάδα, αλλά καλύτερα από την μια, να περιμένω να βγει και το 64 και να το τελειώσω προς επόμενη βδομάδα μεριά, με την ησυχία μου. :P Btw[QUOTE=Mad_Hatter;406516]please, χαρη τους εκανε ο Madara.Τετοιο γιο στον καιαδα επρεπε να τον πεταξουν με το που βγηκε:hahaha:. Κουζινα μου δεν εκανες λαθος, κοριτσι εκανε η Mikoto. Τον madara αρχιζω να τον χωνευω.Δεν ηταν τελικα παντα οσο βλακας ειναι τωρα, φαινετε εκανε τον κοπο να καταστρωνει σχεδια. Θελω το επομενο.Ανυπομονω να δω τον πιο υπερεκτιμημενο χαρακτηρα της σειρας να ψοφα.[/QUOTE]Hate much? Σχεδόν ούτε έναν καλό λόγο δεν είπες. XD Θα ακουστώ ιερόσυλος τώρα αν πω ότι το flashback του Naruto (συνολικά όχι το του chapter) μου άρεσε πιο πολύ απ' του OP; :P
Jul 01 2010 16:45
Photo

Mad_Hatter → Zoro

ψιτ αρχισες τελικα εσυ αυτο που σου ειπα?
Jul 01 2010 13:46