Community Status Updates
Zoro → 6Greed9
Right on the spot για τις 23, μα καλά που το ήξερες/διάβασες; XP
Πολύ καλό από πλευράς action το τωρινό πάντως, go read it!
Jul 12 2010 19:30
6Greed9 → Zoro
θα βγει κ το 315 στις 23 νομιζω =D
ελπιζω να παρει φορα και να σταματησει τα πολλα breaks,μου γινεται ολο και δυσκολοτερο το να περιμενω τοσο καιρο...
Jul 10 2010 00:25
Zoro → Jorg
Argh, ναι έχω ακούσει πάμπολλα κι εγώ για την Orihime, γλάστρα σου 'τυχε μου φαίνεται δλδ. Βασικά εμφανισιακά μια χαρά την βρίσκω (αν και ήδη από τώρα ξέρω ότι σαν δω Bleach θα βγω Matsumoto fan xD), αλλά μια τα Kurosaki-kun (που ανυπομονώ να ακούσω κάποια στιγμή να δω πόσο ενοχλητικά πραγματικά είναι), μια η έλλειψη χαρακτήρα που ακούω έχει (ενώ είχε potential να πάρει και αυτή μέρος στην δράση, την έκανε νοικοκυρά άκουσα ο Kubo), οπότε για γλάστρα μου κάνει, αν και θα δω πρώτα για να κρίνω. :P
Robin αν σου αρέσει από εμφάνιση θέλω να πιστεύω πως θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο σαν χαρακτήρα, είναι λίγο κρύα βασικά, αλλά όχι αδιάφορη και κυρίως παίρνει τρομερά πολύ μέρος σε μάχες, well για ένα καλό κομμάτι της σειράς τουλ.... αλλά για χαρακτήρα θα τα δεις όλα στο flashback που σου είπα. :P
Έτσι πάντως, να καείς από τώρα να μην μπορείς να σταματήσεις μετά. XP
Jul 09 2010 16:16
Jorg → Zoro
Ασε εχω φαει ΤΑ spoiler για το one piece. Και ναι ξερω και την ικανοτητα της (Πολλαπλασιαζει καθε μερος του σωματος της, αν και πρεπει να φαινεται πιο πολυπλοκο απο οσο νομιζω).
Χαχα μια χαρα ειναι για waifu η Robin (απο εξωτερικη εμφανιση γιατι απο χαρακτηρα δεν ξερω και πολλα). Τι να πω εγω που διαλεξα την Orihime απο το Bleach, αν εχεις ακουστα, που ακομα και αν δεν εχεις, θα εχεις ακουσει σιγουρα για το ποσο σπαστικια ειναι. Βλεπεις, δεν ειχαν φτασει στα τελευταια επεισοδια που γινοταν full-σπαστικια... τεσπα.
Lol, ναι, το σκεφτηκα αυτο με το αερακι, αλλα λεω, τοσο κ0λοφαρδη πια :P.
Σε αφηνω τωρα, παω να καω XD!
Jul 09 2010 11:12
Zoro → Jorg
Ωχ, και που την ξέρεις εσύ την Robin; :P
Ναι άσε, θυμάμαι όταν την πρωτοέδειξαν που διάβαζα σε άλλα forums πόσο άρεζε σε αρκετούς και εμένα πάλι τότε, ως καλός Vivi fan που ήμουν (που btw πιο κει με εκνεύρισε αρκετά ώστε να βγει από faves), δεν με είχε πολυενθουσιάσει... μέχρι να την προβάλλουν περισσότερο και να μάθουμε πιο πολλά γι' αυτήν, οπότε και κόλλησα για τα καλά, είναι και η waifu μου εδώ στο forum άλλωστε (και σε αυτηνής το flashback αναφερόμουν ως fave πιο πριν στο vm, άντε να το δεις και συ). :P
PS: Όχι ρε, σου πα, όποτε θες να συζητήσεις κάτι στο θέμα ελεύθερα άσε μου vm, πάει καιρός που είδα αυτά τα επεισόδια (ήταν η πρώτη σειρά που με επανένταξε στα anime σκέψου) και δεν με χαλάει καθόλου να αναπολώ τα παλιά, keep it up!
EDIT: Α, όσο γι' αυτό με την τηλεκίνηση άσε, ακόμα και εγώ ως τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος τι υποδήλωνε σκέψου... αρχικά κι εγώ υπέθεσα ότι τίποτα τέτοιο θα είχε σαν ικανότητα, αλλά τελικά έχει κάτι ψιλοξεκάρφωτο (λολ, τώρα που ξαναβλέπω αυτά που μου έγραψες παίζει και να ξέρεις ήδη τι ικανότητα έχει, ε; ), οπότε νομίζω απλά έτυχε και φύσηξε αέρας και πήρε το καπέλο του Luffy (αυτό δεν έγινε και σου φάνηκε τηλεκίνηση; ) και είπε να μας μπερδέψει το studio/Oda (δεν ξέρω αν ήταν filler).
Jul 09 2010 04:54
Zoro → 6Greed9
Ω ναι, το οποίο καθόλου απίθανο να είναι το τελευταίο μας για καλοκαίρι, αλλά ας μην το γρουσουζεύω. Aς ελπίσουμε ότι θα αξίζει όπως και να 'χει, το arc atm σαν ένα καλό filler μου κάνει πιο πολύ. :P
Jul 09 2010 04:42
Jorg → Zoro
OMG! Δεν περιμενα να συναντησουν την [s]Robin[/s] All-Sunday τοσο γρηγορα :P.
Αναρωτιεμαι αν αυτο που εκανε που εμοιαζε με τηλεκινηση σχετιζεται με την ικανοτητα της (που σχεδον ειμαι σιγουρος οτι σχετιζεται αλλα δεν μπορω να τα συνδεσω).
PS: Ελπιζω να μην στα πριζω XD!
Jul 08 2010 21:20
6Greed9 → Zoro
εβγαλαν και εκδοση του τσαπτερ χωρις watermarks ρε συ.
εγω κρατησα και των 2 group τα release παντως προς το παρον:P
οι E_G ειναι και μενα απο τα αγαπημενα μου groups και συνηθως κανουν απιστευτη δουλεια σε ολα τα projects τους,αλλα τωρα επειδη εχω καλομαθει λιγο μαλλον που φανηκε καπως πεσμενη η ποιοτητα.
τελος παντων,παρασκευη νεο τσαπτερ^^
Jul 08 2010 01:24
Zoro → 6Greed9
WTF, ωραία παρατηρητικότητα έχεις στις 2 τα ξημερώματα, διαβάζοντας τόσον καιρό συνεχώς από EG το είχα για δεδομένο ότι είναι το ποιοτικότερο group παντού πια, οπότε με το που βγήκε το chapter απ' αυτούς το έσβησα κατευθείαν από FUCS, ευτυχώς όμως είχα ποστάρει εικόνα τους πιο πριν:
[SPOILER][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/7241/1213s.png[/IMG]
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/1364/berserkv35c313p1213.png[/IMG][/SPOILER]Των FUCS μου φαίνεται διατήρησε πιο πολύ λεπτομέρεια η εικόνα, με το πιο σκούρο φόντο. ΟΚ όχι ότι είναι τεράστια η διαφορά και όχι ότι θα το κρατήσω απ' αυτούς που έχουν βάλει και παντού watermarks και έχουν πιο χάλια μετάφραση, απλώς φαίνεται και οι EG δεν έχουν το αλάθητο, κι ας αργούν. :P
Jul 08 2010 00:14
6Greed9 → Zoro
ναι αργησαν αρκετα.
δεν με ενοχλησε αυτο ομως.
απλα νομιζω πως σε αυτο το τσαπτερ η ποιοτητα της εικονας ηταν κατωτερη απο αυτη των FUCS,οχι η μεταφραση.
δεν ξερω,θα ξανατσεκαρω,τα διαβασα και τα 2 χτες τα ξημερωματα :P
Jul 07 2010 17:42
Zoro → Yuki-chan
Ναι συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές, θέλουμε και Lavi πίσω! :P Επίσης αν και ο Allen δεν είναι το χειρότερο δείγμα που υπάρχει, αυτή η υπερβολική Jesus-ness που έχουν κάτι τέτοιοι πρωταγωνιστές μου την δίνει τρομερά, όπως το άλλο που σκοτώνουν έναν κακό που αλλιώς θα τους καθάριζε αυτός πρώτους και μετά έχουν τύψεις που τον σκότωσαν/δεν τον έσωσαν... πέσε ψόφα αν έχεις τέτοιο δίλημμα, ας τον να σε σκοτώσει και άσε μας στην ησυχία μας! :roar:
OP το προηγούμενο ή τα spoilers του νέου λες; Το προηγούμενο ήταν αρκετά καλό πάντως, κυρίως για Shanks, αλλά το καινούριο αναμένεται ακόμα καλύτερο αν διάβασες τα spoilers. :)
Jul 07 2010 16:58
Yuki-chan → Zoro
Εμένα δεν ειναι οτι με απογοιτευσε αλλα ούτε μου πολυ αρεσε όπως πάντα...γιατι πρώτα απο όλα διχνει μονο Κανδα και Αλεν...και ειναι λιγο ενοχλιτικο..επισεις αργει πολυ να σκοτοσει τον Αλμα ο Κανδας και αρχιζω να φοβαμαι οτι θα τον σκοτοσει τον Γιου ο Αλμα... Τ_Τ... τωρα για οσα εχουν να κανουν με τις τελαιυταιες δρασεις του Αλεν...ελεος...στα περισοτερα chaps προσπαθει να σώσει και καλόυς και κακούς...τον εχουμε δει σχεδον γλιψιματια απο ευγενεια αλλα οχι και ετσι πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει να ειναι και με τις δυο πλευρες....Για το ερώτιμα του Ερλ νομιζω οτι θα πάει μαζι τους και θα λιγομισισει το Order για τις τεχνικες και τιν φιλοσοφεια του.... αλλα θα ξαναγιρίσει για τους φιλους του.....επαναλαβανοντας τιν προδοσία πυ είχε κανει ο 14ος στον Erl.....αυτα... ^^
αλήθει διαβασες το chap. του One Piece???
Jul 07 2010 16:40
Zoro → 6Greed9
[QUOTE=6Greed9;408481]αν κ το release απο EG νομιζω σαν συνολο δεν ηταν ποιοτικοτερο τελικα απο FUCS αν εξαιρεσουμε την μεταφραση...[/QUOTE]As to say: Τελικά δεν άντεξα και το διάβασα από FUCS κι εγώ, σωστά; :P
Όχι πως σε αδικώ, άργησαν υπερβολικά πολύ οι e_g αυτή τη φορά και των FUCS δεν ήταν τόσο κακό για quick read.
Jul 07 2010 16:13
Zoro → Jorg
Ο τύπος με το τατουάζ παίζει και αρκετά μεγάλο ρόλο πιο κει, αν και ο άτιμος ο Oda ακόμη έχει άπειρες πληροφορίες να μας δώσει, πάνω του και σε μπόλικα άλλα πράγματα γενικά. No wonder που έχει τόσα επεισόδια η σειρά, με το σταγονόμετρο φεύγουν οι πληροφορίες, τουλάχιστον το κάνει καλά μπορώ να πω... και πιο κει θα πετύχεις πράγματα που γίνονται άσχετες αναφορές και μετά ξαναεμφανίζονται πάντως. Anw όποτε θες πες μου εντυπώσεις/απορίες όσο το προχωράς, όπως πάντα!
So true αυτό για τα anime που λες, τουλ εσύ είσαι μικρός σχετικά και έχεις χρόνο μπροστά σου, εγώ άργησα υπερβολικά πολύ. T_T
Jul 07 2010 15:59
Zoro → Yuki-chan
Rofl, καλώς την! Την γνώμη μου την είπα ήδη [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=407835#post407835"]εδώ[/URL], τσέκαρε την μια αν δεν το έκανες ήδη, βαριέμαι να γράφω κιόλας. :P
Πάντως σε γενικές γραμμές περίμενα λίγο περισσότερα, δεν μου πολυαρέσει τελευταία η κατεύθυνση που πάει το manga, τα προηγούμενα arcs τα είχα βρει πολύ καλύτερα, ωστόσο μου αρέσει που έχει ακόμα αυτό το κλίμα απελπισίας, που οι κακοί είναι πολύ πιο δυνατοί από τους πρωταγωνιστές δηλαδή... το μόνο κακό είναι ότι είναι hit or miss κατάσταση συνήθως σε κάτι τέτοια, ή θα βρει έναν έξυπνο τρόπο να τους νικήσουν ή θα τα το χάσει στην προσπάθεια, για να δούμε... ως τώρα γενικά δεν έχει απογοητεύσει πάντως! Εσύ τι λες;
Jul 07 2010 15:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed