Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → didimakia

Χεχε thanx, χαίρομαι που κάποιος εκτίμησε το ava γιατί μου πήρε καιρό να το βρω, μέχρι χτες ήθελα να βάλω [URL="http://img834.imageshack.us/img834/852/angstyroybyroymustangfa.jpg"]αυτό[/URL], αλλά είναι γνωστή εικόνα του Mustang, την έχω ξαναπετύχει εδώ κι εκεί σε forums και ήθελα να έχω κάτι πιο πρωτότυπο και ευτυχώς πέτυχα αυτό (είναι η σκηνή που στο πρώτο fma λέει όλες οι γυναίκες στο στρατό να φοράνε μίνι :P). Για sig ναι ξέρω, δυστυχώς σε αντίθεση με το ava δεν βρήκα κάτι που να με εντυπωσιάσει πιο πολύ απ' αυτήν, οπότε πρόσθεσα μια ατάκα που πιστεύω εκφράζει τον Roy + το έκανα clickable, τσέκαρε το βίντεο αν δεν το πρόσεξες (από τις αγαπημένες μου σκηνές).
Jul 19 2010 16:53
Photo

didimakia → Zoro

Χοχο ωραιο σετ... ενα 10αρι στο ava σιγουρα..τα'σπασε.. τωρα για την υπογραφη ενα 8..με ψιλοχαλασε..δεν ξερω γτ :/
Jul 19 2010 16:45
Photo

Zoro → Jorg

Ναι ο Mr.3 για την ακρίβεια είναι και ο λόγος που με έκανε σχεδόν να ντροπάρω την σειρά στο σημείο που είσαι εσύ (όταν έγινε Mech για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν το έφτασες)... βασικά όταν τον είχαν πρωτοδείξει νόμιζα θα ήταν cool κακός, αφού όλο έλεγε ότι σχεδιάζει τα πάντα πριν δράσει, αλλά τελικά σαν άρχισαν οι μάχες δεν ενθουσιάστηκα τόσο, όπως και ομοίως για Mr. 5 και τις αντίστοιχες Misses τους και φοβόμουν μην συνεχίζει σε αυτό τον τόνο όλη η σειρά από δω και πέρα (και σκέφτηκα να το παρατήσω). Ευτυχώς πραγματικά το συνέχισα και μετά εμφανίστηκαν Robin και Crocodile και έσωσαν την κατάσταση. :P Κατάλαβα και για το Reborn (begin είναι το ίδιο; ). Και ναι απόλυτα φυσιολογικό να σε πιάνουν τα γέλια με την φάτσα του Luffy, γι' αυτό υπάρχει. XD Α, και για την σειρά ναι, πάρ' την με το πάσο σου γιατί όπως σου 'χα ξαναπεί θα σε απασχολήσει για πολύ (πάντως αν κατάλαβα καλά στο Little Garden είσαι πάνω κάτω, με τους γίγαντες... μετά απ' αυτό ακολουθεί ένα μικρό αλλά αρκετά καλό arc και μετά μπαίνεις στο πρώτο κυρίως πιάτο).
Jul 14 2010 15:23
Photo

Jorg → Zoro

Ναι, δεν το ειδα το filler. Τωρα δεν βλεπω πολλα επεισοδια την μερα, γιατι εμφανιζονται κι αλλα ανιμε που θελω να δω :P, οποτε το εχω φτασει περιπου στο 80. Ωραιο ειναι μερι στιγμης, αν και καποιοι κακοι μου την σπανε αγρια (βλεπε Mr 3). Το Reborn πρωτα απ᾽ ολα ηταν απο τα πρωτα ανιμε που ειδα, ξερωντας βεβαια τον ορο (μη σου που και το πρωτο). To begin with εχει γ@ματους χαρακτηρες. Ο καθενας με τις δικιες του ιδιοτροπιες και τον δικο του τροπο να κανει τα πραγματα. Για σετακι σε forum ειναι ο καθενας, δεν το συζητω :P. Μαχες δεν μπορω να πω οτι ειναι και απο τις καλυτερες, αλλα σιγουρα ειναι ενδιαφεροντες. Σε καθε σχεδον μαχη, εχει κατι κανουριο να προσφερει. Ανατροπες δεν εχει πολλες, αλλα ειναι μια σε ενα σημειο που πεφτει αρκετα ξαφνικο. btw με πιανει γελιο καθε φορα που βλεπω σε κοντινο τη φατσα του Luffy. Ειναι φυσιολογικο αυτο;
Jul 14 2010 12:04
Photo

Zoro → Jorg

Btw κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω την προηγούμενη φορά: τελικά το έκανες drop το filler στο OP υποθέτω, ε; Που έφτασες τώρα, μιας και τα λέμε; Επίσης, από περιέργεια και μόνο, το Reborn από ποια άποψη έγινε το αγαπημένο σου; Έχει καλές ανατροπές, μάχες, χαρακτήρες or what; :P
Jul 13 2010 21:03
Photo

Zoro → Yuki-chan

Σου στέλνω pm. :P
Jul 13 2010 20:20
Photo

Zoro → 6Greed9

Για Naruto κι εγώ δεν μπορώ αυτόν, όσο και Sasuke και Sakura... η βλακεία είναι κατά την γνώμη μου ότι η σειρά περιστρέφεται γύρο τους και γι' αυτό καταστρέφεται, ενώ κατά τ' άλλα είχε πολύ ωραίες ιδέες περί ειρήνης και πολέμου με τα χωριά, ενώ οι κακοί του (Akatsuki) είναι ακόμη και ως σήμερα οι αγαπημένοι μου σε όσα shonen έχω πετύχει (ακόμα και OP), απλά όταν προσπαθεί να χωρέσει αυτούς τους 3 μέσα πατώνουν όλα. :P OP πάλι μου αρέσουν όλοι οι πρωταγωνιστές, ειδικά ο Luffy είναι από τους αγαπημένους μου, ενώ η ιστορία έχει το απίθανο να διατηρεί ένα πολύ καλό επίπεδο και μετά από τόσους τόμους... βέβαια δεν είναι με την καμία τέλειο, με εκνευρίζουν διάφορα, όπως η παιδικότητα που έχει σε κάποια σημεία, οι φλώροι κακοί και η αθανασία (αν και το τελευταίο ψιλολύθηκε τελευταία ευτυχώς). Anw συνέχισέ το και πάλι και ότι απορία ή γεγονός θες να σχολιάσεις εδώ είμαι. ^^
Jul 13 2010 20:17
Photo

Yuki-chan → Zoro

Αλήθεια απο που είσαι..??
Jul 13 2010 20:02
Photo

6Greed9 → Zoro

το naruto καλο ειναι μωρε,απλα δεν ειναι τοσο του γουστου μου, και ποτε δεν τρελαθηκα μαζι του,και ενας βασικος λογος ειναι ο ιδιος ο naruto. το bleach απο την αλλη παντα το προτιμουσα,παλιοτερα μαλιστα μου αρεσε πολυ,αλλα εδω και πολυ καιρο πεφτει η μια ξενερα μετα την αλλη...μεγαλη απογοητευση,το τελευταιο arc μπορουσε να απογειωθει αλλα τα εκανε σαλατα ολα,το χειροτερο μακραν...οχι τιποτα αλλο,ειναι και αρκετα σημαντικο. τεσπα,και στα 2 παντως στο ανιμε ειμαι πολυ πισω. ωραια,το d-grayman θα το τσεκαρω καποια στιγμη. τιποτα για το req ευχαριστηση μου
Jul 13 2010 18:52
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι η Skypiea απ' όσο έχω δει είναι hit or miss arc, έχω παρατηρήσει και άτομα να λένε ότι είναι απ' τα χειρότερα arcs του OP. :P Εγώ προσωπικά πάντως το έχω στα αγαπημένα γιατί μου άρεσε η φαντασία που είχε με το ιπτάμενο νησί και τον ψεύτη Norland και το πως εξελίχθηκε, ενώ οι μάχες και ειδικά αυτή με τον Enel μου φάνηκαν χορταστικές, αλλά και πάλι γούστα. Ναι, αυτά τα 2 arc είναι epic stuff, αν και έχουν τις μικροατέλειες τους, ειδικά αυτό με την Robin στο τέλος χάλασε λίγο imo, αλλά έως ένα σημείο ήταν άπαιχτο! Βέβαια και τα υπόλοιπα arcs που υπάρχουν ενδιάμεσα είναι πολύ καλά (ειδικά αυτό με την φυλακή που θα πετύχεις πιο κει είναι αυτό που σου είπα απέτυχε στο anime, ενώ στο manga βγήκε καλύτερο). D.Gray-man επίσης ναι, είναι πολύ καλό shonen και προτείνεται ειδικά σε αυτούς που αρέσουν οι σκοτεινές ατμόσφαιρες, οπότε εσύ που έχεις εμπειρία από Berserk θα σου αρέσει σίγουρα πιστεύω. Έχει το καλό ότι είναι πιο σκοτεινό σε αντίθεση με τα άλλα shonen δλδ, ενώ δεν του λείπει και το καλό humor, όπως στο Berserk με Puck πχ. Naruto το manga λες λογικά ε; Γιατί εγώ το βρίσκω να έχει κάνει ανάκαμψη από τα προηγούμενα arcs, το flashback που έχει αυτή την περίοδο μου φαίνεται καλό, όπως και η ιστορία γενικά (όσο δεν έχει το πρωταγωνιστικό τρίο μαζεμένο πάντα καλό είναι βασικά :P), Bleach πάλι δεν βλέπω ακόμη, αλλά ναι, απ' όσο έχω διαβάσει σειρά για βρίσιμο/trolling είναι. Thx και για το req.
Jul 13 2010 18:23
Photo

6Greed9 → Zoro

χμ δεν ξερω,συνηθως προτιμω τα manga αλλα το anime οντως εδω ειναι πραγματικα καλο και κανει την ατμοσφαιρα της σειρας ακομα πιο ομορφη. το αρκ με τον Ενελ πρεπει να πω οτι γενικα με αφησε περισσοτερο αδιαφορο απο οτιδηποτε αλλο εχω δει στο one piece :P αυτα τα δυο που αναφερεις,απο οσο εχω δει/ακουσει πρεπει να ειναι πραγματικα επικα,γι'αυτο το ξαναεπιασα =] το D.grayman καλο? naruto,και bleach κυριως,μεγαλη απογοητευση τον τελευταιο καιρο... γι'αυτο κανω αποχη απο τα shonen τελευταια:P
Jul 13 2010 17:36
Photo

Zoro → 6Greed9

Κάτσε αν κατάλαβα καλά άρχισες από το anime ως το arc του Enel, μετά drop το anime και έπιασες το manga από την αρχή; Αν ναι εγώ προσωπικά θα σου συμβούλευα να συνεχίσεις με το anime μέχρι εκεί που είναι σήμερα ή έστω λίγο νωρίτερα γιατί το είχα βρει πιο χορταστικό και κατάλληλο για το κλίμα της σειράς από το manga και μετά το συνεχίζεις, από κει που σταματάει, στο manga. Τελευταία δυστυχώς το anime χάλασε αρκετά, κυρίως λόγο του σχεδίου αλλά ως πριν τα 2 τελευταία arcs ήταν κορυφή imo. Τέσπα, περί ορέξεως κι εδώ, και το manga είναι πάρα πολύ καλό. :P Τώρα για τις απορίες σου, καταρχάς Arabasta και Skypiea είναι μέσα στα αγαπημένα μου arcs και τα θεωρώ από τα καλύτερα, ωστόσο πιο κει ναι, υπάρχουν 2 ακόμη arcs που κατά την γνώμη μου είναι ακόμη πιο καλά, το ένα αφορά την Robin, που είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες εκεί μέσα και το άλλο είναι το πιο πρόσφατο, που μόλις τελείωσε και εκείνο που ουσιαστικά αναφέρεις με τους θανάτους. Οπότε ουσιαστικά για να στο πω με λίγα λόγια, και πάλι ψιλοαθάνατοι είναι οι χαρακτήρες, απλώς μας έβαλε και ένα μικρό δίλημμα για το ποιος μπορεί και δεν μπορεί να πεθάνει μετά το τελευταίο. Και για να καταλάβεις ποιότητα, το OP δεν είχε σχεδόν κανέναν θάνατο για τόσους τόμους, αλλά με αυτούς τους συγκεκριμένους κατά την γνώμη μου ξεπέρασε ότι θανάτους είχαν όλα τα άλλα shonen που έχω δει (naruto, d.gray-man και fma) μαζί, τόσο επικοί ήταν (από πλευρά θανάτων μιλάω μόνο και πάλι βέβαια). Συνέχισέ το, θα το δεις και μόνος σου πως φτιάχνει. ;)
Jul 13 2010 16:43
Photo

6Greed9 → Zoro

ναι τσεκαρα χτες και ειδα οτι ανεβασαν αλλο. παιζει να περιμενω και το επομενο τελικα,εχω καιρο να χορτασω berserk... το one piece το ειχα αρχισει ως anime και ειδα ως το arc με τον Enel. προσφατα επιασα το manga και ειμαι στο 18 vol. τωρα πανε alabasta.δυστυχως προς το παρον η ποιοτητα ειναι κακη αλλα φτιαχνει συντομα πλεον επιτελους και θα μπορω να το διαβαζω με περισσοτερη ευχαριστηση :P γενικα ειναι απο τα αγαπημενα μου,το θεωρω πολυ ιδιαιτερο... μετα απο τον Enel τα πραγματα γινονται καλυτερα εχω ακουσει ε? και δεν ειναι πλεον ολοι αθανατοι ευτυχως (ναι εφαγα spoiler >.<)
Jul 13 2010 16:30
Photo

Zoro → 6Greed9

Οπ, διαβάζεις και OP; Έτσι, μαζί με Berserk είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. ^^ Έβγαλαν και το v2 με την σελίδα που έλειπε οι EG, αν και δεν ήταν τίποτα το σημαντικό, ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι ότι έλειπε σκέψου. Αν μπορείς να αντέξεις καλύτερα από την μία πάντως, το επόμενο αναμένεται ακόμα καλύτερο.
Jul 13 2010 04:03
Photo

6Greed9 → Zoro

αν και δεν το διαβασα ακομα λογω one piece το διεγραψα γιατι τελικα λειπει μια σελιδα λενε και θα το ξαναβγαλουν. οποτε υπομονη,ισως περιμενω να βγει και το επομενο να τα διαβασω μαζι και τα 2 ^^
Jul 13 2010 01:44