Community Status Updates
Zoro → kelborn3
Χαχαχα, τα τελευταία που είπες συνοψίζονται με αυτή την εικόνα νομίζω:
[IMG]http://img693.imageshack.us/img693/7536/unknownspurlock4thumb.png[/IMG]
Καλά άντε, πριν το τέλος του μήνα θα (δοκιμάσω να) μπω. XD
Jul 22 2010 23:58
GhostPrince → Zoro
hi! τι γινεσαι μαν?
nice set...:kakaka: καλα η profile pic τα σπαει...>.<
Jul 22 2010 13:40
kelborn3 → Zoro
Ναι μανγκα λιγο πολυ δεν πολυδιαβαζω πλεον γτ εχω επιστρεψει με μεγαλη θερμη στις ριζες των κομικς.Το συγκεκριμενο σετακι ειναι απο την σειρα green lantern ths dc.
Οσο για το δευτερο επιτελους ρε μα λακα.Εχουμε να σε δουμε χρονια και ζαμανια να πουμε.Ψωλοκοπανας ανηλεως στην ιταλια και εχουμε να τα πουμε απο περσι τετοια εποχη.Αντε να βλεπω να μπαινουμε και msn Περα απο offline.
Trust me u dont want a red lantern in your tail...
Jul 21 2010 17:33
Zoro → kelborn3
Thx chief, χαίρομαι που το εκτίμησες. :gotit:
Το δικό σου επίσης πολύ ωραίο στο σύνολο, μόνο το avatar να ήταν λίγο μεγαλύτερο, απίθανα χρώματα κατά τ' άλλα πάντως. Από κάνα comic πάλι, να υποθέσω;
Btw feels like ages από την τελευταία φορά που τα 'παμε, άντε τώρα που επιστρέφω πατρίδα και έχουμε και διακοπές να μπω να τα πούμε καμιά μέρα. :P
Jul 21 2010 14:35
kelborn3 → Zoro
Μεγιες το καινουργιο σετακι.
Αν και δεν ειμαι φαν του roy mustang πολυ καλη δουλεια:gotit:
Jul 20 2010 20:55
Zoro → GkLoc
Thanks Gukkuroku-san, right back at ya. :P
Που έφτασες στο FMA, μιας και τα λέμε;
Jul 20 2010 19:12
Zoro → Tea-chan
I see, καλύτερα από την μία, να χαρείς 3, ίσως και περισσότερα, chapters Berserk μαζεμένα για μια φορά που ο Miura στρώθηκε, μπήκαμε και σε Guts in action επιτέλους. :P Συμφωνώ πάντως ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι κι ότι καλύτερο για τέτοια, βασικά σε μένα αν με πιάσουν να διαβάζω/βλέπω shonen θα μου πουν με τι παιδικά ασχολούμαι, αν πάλι δουν κάνα Berserk θα νομίζουν ότι πέρασα και στον σατανισμό, damn parents, they are never happy, αγιασμένες να είναι οι κλειδαριές και τα κλειδιά. XD
Και χαίρομαι που σου άρεσε το set, τελείωσα πρόσφατα το fma κι εγώ και ήταν ο αγαπημένος μου, check the profile pic too. :P
Jul 20 2010 19:09
Tea-chan → Zoro
Ευχαριστώωωωωω!!! <3 Τί γλυκό δωράκι! :kawaii:
Είναι επειδή δε τα έχω διαβάσει ακόμη... βλέπεις, έχω γυρίσει πατρικό, το σπίτι στη Θεσσαλονίκη το άφησα κι ας πούμε ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι και το ιδανικότερο για διάβασμα Berserk... Κοντολογίς, άμα με πιάσουν, κάηκα. :sadist: I feel awkward reading in my old house...
Θα μου περάσει όμως, πού θα πάει. Αχ, σπιτάκι μου στη Θεσσαλονίκη... :run:
Jul 20 2010 18:59
Zoro → Tea-chan
OMAGAD, πως μπόρεσα να ξεχάσω τα γενέθλιά σου προχτές; :Crying2:
Gomen, η περίοδος βλέπεις (ζέστες, εξεταστικές και τα συναφή)...
Hope this fixes things up a little:
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/8769/happybirthdayve.jpg[/IMG]
Happy 23rd B-Day, Teapot-chan! :hbd: :ureshii:
PS: On another note, πως και σε χάσαμε στο Berserk thread; 2 chapters out , 3rd soon to be και ούτε post σου, παραξενεύτηκα. :P
Jul 20 2010 18:51
Zoro → didimakia
Ναι όντως, στο τέλος τον λυπήθηκα κι εγώ τον Envy, όταν τον πάτησε, αλλά με την καμία δεν ήθελα να μην πεθάνει και να τους δημιουργήσει προβλήματα πιο κει, ήδη την είχε γλιτώσει μια φορά. Θα τους έβριζα αν τους ξέφευγε πάλι, χώρια που ήταν καθίκι.
Το θέμα είναι ότι πάω πολύ τους χαρακτήρες που, αν και κατώτεροι σε δύναμη/ράτσα από τους κακούς της κάθε σειράς, καταφέρνουν (με την κατάλληλη προπόνηση) και τους διαλάνε τελικά στις αναμετρήσεις τους (είναι και ο λόγος που λατρεύω το Berserk), αλλά στην συγκεκριμένη μάχη αυτό που με πόρωσε ήταν ότι ο Envy, με τόσες ζωές και ικανότητες, δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα εναντίον του Roy, τον πώναρε εντελώς που λέμε και δεν το είχα προβλέψει με τίποτα. Περίμενα να του κάνει κάνα βρώμικο κόλπο και να τον νικήσει ο Envy, έστω για λίγο, όπως με Lust (και πιθανώς να έρθουν οι άλλοι alchemists για βοήθεια).
Ναι το βιντεάκι πιο πολύ πρόσθετο είναι άλλωστε, όπως είπα, όποιος το δε το δε. Btw μόλις τελείωσα και το customizing του profile, τσέκαρε και την prof pic. XD
Jul 19 2010 20:09
didimakia → Zoro
Πςςς τα σπασε το βιντεακι...πολυ ωραια μαχη αλαλ στο τελος τον λιπυθηκα τον Envy μωρε... οταν ειναι chibi ειναι kawaii :P
Επισης γαματη μαχη και με την Lust... btw λιγοι θα το παρατηρησουν αυτο με την υπογραφη σου..να ξες ^^
απο 8 το κανω 9 :)
Jul 19 2010 17:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed