Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

well βασικα ακομα δε καταλαβαινω γιατι να δεις και τα 2, μονο το manga ειναι μια χαρα και το κυριοτερο ειναι γρηγοροτερο xd Και το anime εχει και παλιο σχεδιο και δε νομιζω να σου προσφερει τιποτα παραπανω απο αποψη ατμοσφαιρας κλπ.Απο anime να δεις μονο [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=173"]αυτο[/URL] το ova που ειναι και το καλυτερο arc. so hurry up, i wanna hear impressions (που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καλες) ^^
Jul 24 2010 14:59
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αρχικά έτσι είχα σκεφτεί να το κάνω, αλλά το θέμα είναι ότι το έχω ξαναδοκιμάσει έτσι (και συγκεκριμένα με το D.Gray-man) και, επειδή τα anime θέλουν πιο πολύ χρόνο από τα manga, συνήθως αφού διαβάσω το manga βαριέμαι να ξαναβλέπω τα ίδια γεγονότα στο anime μετά (και κρίμα γιατί καμιά φορά έχουν ωραίους seiyuu ή soundtracks, πχ ο seiyuu του Lavi στο D.Gray ήταν fave), ενώ αν το πάρω ανάποδα στο manga μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαβάσω στα γρήγορα τα ίδια γεγονότα και ταυτόχρονα να ξεχωρίσω διαφορές. Σεντόνι στο chapter 100 ε; Αν μιλάμε για jawdrop γεγονός τότε είναι το πιο πιθανό. :P
Jul 24 2010 14:28
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Αρχισε απο το manga ωρε να κολλησεις και μετα πας και στο anime xd Μερικα ovas του που δεν τα εχω δει θελω να τα δω και εγω. Περιμενω το πρωτο σεντονι μολις φτασεις στο 100στο chapter.
Jul 24 2010 13:06
Photo

Zoro → Mad_Hatter

About one I guess, με τα edits, και αυτό επειδή έχω σχετικά γρήγορο χέρι ευτυχώς. Και ακόμα έχω να κάνω post στο πρώτο fma thread και στου manga (not nao δλδ). XD Ουφ, μια εξετάσεις, μια υποχρεώσεις, μια να τελειώσω και το FMAnga (για το οποίο δεν μετάνιωσα) και καθυστέρησα, τώρα πρόσω ολοταχώς για HxH, αν και λέω να πιάσω το anime πρώτα, που ούτως ή άλλος θα δω τελικά (τόσο για διαφορές-animated battles, όσο γιατί άκουσα έχει και καλό soundtrack) και μετά να συνεχίσω στο manga. Τι καλά που έχουμε διακοπές. :P
Jul 24 2010 04:34
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Θελω να μαθω ποση ωρα σου πηρε να γραψεις το post στο fma. Σε καμποσα συμφωνω xd
Jul 24 2010 04:24
Photo

Yuki-chan → Zoro

Το εχω διαβασει και μου αρεσε καιπολυ το τελος...του τεριαζε...επισεις μου αρεσει και πολυ ο Κολονελ..^^
Jul 24 2010 01:13
Photo

Zoro → GhostPrince

Ναι εγώ τα έπιασα και τα 3 (fma, fmaB, manga) και στο προτείνω με τα 1000 το manga, έχει μπόλικο πράμα που κόψανε ακόμα και στο Brotherhood και, αν και τα περισσότερα δεν ήταν ζωτικής σημασίας, βοήθησαν έστω και λίγο παραπάνω στην ανάπτυξη κάποιων χαρακτήρων και στην καλύτερη εξήγηση κάποιων καταστάσεων. Επίσης η μάχη του Ishbal στον τόμο 15 αξίζει να την διαβάσεις ακόμα και μόνη της, καμία σχέση με το 1 επεισόδιο που αφιέρωσαν στο anime και τις άλλες τόσες διάσπαρτες σκηνές, στο manga έγινε πολύ καλύτερα, αριστούργημα. Α ναι, σαν να τον έχω ξαναπετύχει τον τύπο κάπου, αλλά με γυαλιά ηλίου είναι όντως αγνώριστος. :)
Jul 24 2010 00:28
Photo

Zoro → Yuki-chan

Domo, glad you liked, μου πήρε και ώρα να το φτιάξω. ^^ (από Fullmetal Alchemist btw, αν δεν το έχεις δει/διαβάσει προτείνεται απείρως)
Jul 24 2010 00:24
Photo

GhostPrince → Zoro

Indeed...παιζει να αρχισω και το μανγκα τωρα που πηρα φορα ..αχαχα και ειναι το Satou απτο Welcome to the NHK [a little editited pic thO] τα γιαλια του τα βαλα εγω δλδ χαχα...
Jul 23 2010 14:15
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ωραιο προφιλ ...
Jul 23 2010 14:07
Photo

Zoro → GhostPrince

Indeed, το πρώτο βασικά ήταν πάρα πολύ καλό για τα fillers που είχε, αλλά η όλη ιστορία έμοιαζε απλά μια μικρογραφία του B τελικά. Άσχετο, ποιος είναι ο τύπος στο ava σου;
Jul 23 2010 02:43
Photo

kelborn3 → Zoro

Nαι κατι τετοιο.Αντε ρε με το καλο επιστροφη στην πατριδα.
Jul 23 2010 01:03
Photo

GhostPrince → Zoro

ναι...τα εχω δει και τα 2...ειχα δει το πρωτο...περισυ [αν δεν με απατα η μνημη μου] xD τωρα πριν λιγες μερες το τελιωσα και το brotherhood ^^ το οποιο μπορω να πω οτι τα εσπαγε :)
Jul 23 2010 00:13
Photo

Zoro → GhostPrince

Thx pal, glad you liked (and Adolf Mustang rules). XD Έχεις δει κι εσύ το FMA να υποθέσω; Αν ναι ποιο από τα 2;
Jul 23 2010 00:06
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Sankyu Poridorosu-san ,τελευταία πολλοί μαζευτήκατε που μου το λέτε αυτό, χαίρομαι που άρεσε. :)
Jul 23 2010 00:03