Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε ειναι μετα να μην το περιμενεις απ τον Spoilerman!!xD Εμενα ειναι το absolute πρωτο για μενα και η seiyuu της Robin μ'αρεσε τρομερα ενω...ειδικα εκει που ελεγε Dereshi στην βαρκα μονη της με ειχε αφησει αναυδο...αλλα γουστα ειναι αυτα... Anw,αντε να δουμε αν θα σου αλλαχθει το ονομα και σε σενα:P
Aug 25 2008 01:06
Photo

Zoro → Ioanna-chan

[B][I]αυτο το ''nice to be friends now'''το χεις στο αυτοματο? [/I][/B]Eεε καταρχας καλυτερα να το ειχες βαλει στο προφιλ μου αυτο γιατι τυχαια μπηκα στο δικο σου και μπορει να μην το βλεπα... Μετα οσο αφορα αυτο που ρωτας δεν σε πιανω,τι εννοεις στο αυτοματο? Καθε φορα που μου στελνει καποιος friend request συνηθως παω και του γραφω καποιο σχολιο,απλως για να μην σου γραψω "ty για το request" πχ ειπα να βαλω κατι διαφορετικο,οπως καινω και με αλλους...εσενα τι σε πειραξε εδω???
Aug 25 2008 01:01
Photo

GkLoc → Zoro

Ναι το ειδα και βεβαια..... Πολυ φοβερο δευτερο αγαπημενο μου μαζι με Choppers Past... Ναι ηταν πολυ συγκινητικο,ειδικα στην φαση που φωναζει η μανα της LIVE ROBIIIIINNN.... Εκει εριξα δακρυα,αν και εχω να πω οτι η Seiyuu της μικρη Robin δεν μαρεσε καθολου...
Aug 25 2008 00:59
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Nice to be Friends now^^[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/ureshii.gif[/IMG]
Aug 25 2008 00:56
Photo

Zoro → GkLoc

Oi GK stop using my Scouting Eye Technique dammit:burningbe3::ill2: Btw,εσυ το παρελθον της Robin δεν το χεις δει ε?? Αν ναι,μην το περιμενεις,τσακισου να το δεις...ειναι priceless!!:kill4u::cry5: {θα πεσεις κατω απο την συγκινηση...ειναι και πιο σκληρο απ τα αλλα!}
Aug 25 2008 00:53
Photo

Zoro → tsintori

Επισης ο GK δεν σου πε για το παρελθον της Robin...εκεινo ειναι που αξιζει ολα τα λεφτα;) {my personal fave!}
Aug 25 2008 00:52
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Οντως και ευτυχως με μενα δεν ισχυει αυτο εφ οσων προκειται για πλακα{οποιουδηποτε ειδους} και οχι ανοιχτη προσβολη...χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι λοιπον;)
Aug 25 2008 00:49
Photo

Ioanna-chan → Zoro

το κακο ειναι οτι ολοι σε αυτο το site παρεξηγιουνται ευκολα πραγμα που καμια φορα το βρισκω κουραστικο και ανοητο....
Aug 25 2008 00:46
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Χεχε χαιρομαι που δεν προσβληθηκες τοτε γιατι ξερω αλλες που θιγονται οταν τις λεω ετσι:P {βεβαια για πλακα το πα εγω;)απλα αυτην μου θυμισες με βαση τα οσα εγραψες στο post!} Να ναι καλα κι αυτος ο Light και το fanservice του,κανει θαυματα:ureshii:
Aug 25 2008 00:41
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ετσσιιιιι!!! Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι με αυτα που μου ειπες:wooi2: Και που να τον δεις πιο κει,γινετε ταυτοχρονα και πιο γκαφατζης απ οσο φαινετε τωρα που ειναι σοβαρος και πιο cool ομως,θα μεινεις με μερικες κινησεις του;) {και ευχομαι να μην προτιμησεις Sanji γιατι αυτον προτιμανε πολλες,αλλα ευτυχως η iri παραμεινε Zoro fan:ureshii:} Οσο για τους χαρακτηρες που αναφερεις ναι ειναι γεγονος οτι εχουν πολλα κοινα μεταξυ τους και ο Luffy δεν αποτελει εξαιρεση βεβαια!:P {αν και οπως θα παρατηξρησεις πιθανον,Baka Baka αλλα στις πολυ κρισιμες στιγμες βρισκει φοβερες ατακες να πει και μενω με το στομα ανοιχτο καθε φορα...ξεπερναει και τον Goku και τον Naruto εκει για μενα...μετα κατα τ'αλλα,περαν αυτου,ιδιος βλακακος ειναι κι αυτοςXD} Αρα μπορουμε να πουμε οτι την ξεκινησες κανονικα την σειρα τωρα πια??Θα συνεχισεις να βλεπεις επεισοδια κανονικα δλδ?? {ευχομαι ναι:ureshii:}
Aug 25 2008 00:37
Photo

Zoro → Robin

LoL ξερεις χωρις να θελω να σε θιξω ασε καμια σειρα ή κανενα κομμα/τελεια μεταξυ των προτασεων σου γιατι ηταν ραμμενες πολυ διπλα και μπερδευτηκα λιγακι:nanana: Mετα,καταρχας ωραια,χαιρομαι που και εσυ εισαι Robin fan...εγω την θεωρω τελεια:lovulovu: Ωραιο και το ava σου λοιπον,με γειες!!^^ {τωρα ηρθε η ωρα να βρεις signature!!!:hahaha:} Επισης,τι εννοεις δεν σ'αφηνουν οι γονεις σου?? Βλεπουν οτι βλεπεις τετοια "παιδικα" {ταχα} και στο απαγορευουν?? Αν πετυχα διανα μην τους αφησεις να σου χαλασουν το "hobby" σου γιατι κι εγω οπως και αλλοι πολλοι εδω στο forum την ακουμε απ αυτους αλλα δεν τους αφηνουμε να μας χαλανε κιωλας...ειπαμε τους υπομενουμε οσων αφορα τα κραξιματα αλλα μετα συνεχιζουμε την ασχολια μας{αν και δεν ξερω τους δικους σου αρα δεν ξερω και την περιπτωση:P}...παντως παντοτε υπερασπισου τα πιστευω σου και μην αφηνεις τους αλλους να στα χαλανε;) Τελος,τι εννοεις ENP??:hmmm:..το σκεφτηκα αλλα δεν βρηκα τι ηταν!!:cry5: {sry για την ασχετοσυνη μου!} Ωραια,χαιρομαι που κι εσυ εισαι anime fan τοτε,βρηκες το καταλληλο μερος να γραφτεις! Kαλη Συνεχεια και στο forum!!:ureshii::gotit:
Aug 25 2008 00:27
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Γαμηστεροτατος ο Ζορο! Δικιο εχεις τα σπαει ο τυπας! δεν καταλαβαινω γιατι παντα ομως οι πρωταγωνιστες μιας σειρας ειναι χαζοι κι ανυπομονοι? (Op-naruto-bleach-db)
Aug 25 2008 00:26
Photo

Zoro → tsintori

Ναι θα την προχωρησω μην ανυσηχεις,το οτι την παρατησα προσωρινα δεν σημαινει οτι δεν μ'αρεσει,μου εχει κρατησει το ενδιαφερον αμειωτο ακομη,οπως παλια και θελω να δω κι αλλο! {me wants more oro & itachi!!} Καλη Συνεχεια και σενα λοιπον και οπως τα λες,δεν εχεις δει τπτ ακομη απ τα σημαντικα;) ^^
Aug 25 2008 00:11
Photo

tsintori → Zoro

Τώρα νίκησαν τον Wapol και πήρανε τον chopper..... Ναι φυσικά και μου αρέσει, αλλά ακόμα νιώθω ότι δεν μου έχει δείξει αρκετά....... Ρε συ συνέχισε το, μην το αφήνεις πάνω στο καλό!!!!!!!!!
Aug 25 2008 00:07
Photo

Zoro → psofia

Glad you see it that way..
Aug 25 2008 00:06