Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε Zoro λες κατι ατακες all the money... ειδες τι μου κανανε?με στριμωξανε...που ειναι ο Scorpion να με υπερασπιστει???οεο??? ελα ρε δεν ειναι υπουλη η κοπέλα ειναι απλά πανεξυπνη.ωστε συζηταγες για μενα ε;ωστε με κουτσομπόλευες πισω απο την πλάτη μου ε????.....χμμμ.....:( σνιφ καλως (που εχω τα μυξομαντιλα?....) σιγα μη τη βρισω....απλά δεν αλλάζω άποψη.οχι τουλάχιστον πριν δώ τη σειρά.Οπως είπα και πρίν,τις ταινίες ως συνεφίλ ειναι πιθανοτερο να τις δω απ οτι να διαβασω manga...τη σειρα ειπαμε ΘΑ ΤΗ ΔΩ αν δεν ειναι καλη θα σου πω δεν εχω κολληματα εγω...ειμαι αδισταχτη μουαχαχαχαχαχαχαχαχα...γκουχ...(αυτο το κακαριστο γελιο θα με βραχνιάσει σε λίγο) οσο για το μπαμ,οπου παω αυτο γινεται ειμαι σταρ εγω παιδι μου (πλακα δεν ειμαι τοσο ψωνιο αλλα ουτε στο ελαχιστο χοντρη για να κανω μπαμ...) α συγχαρητηρια για το γκρουπ που εφτιαξες με τους LP δυο απο αυτους γνωριστηκαν ενω σπουδαζαν σχεδιο anime....το ηξερες;το δα στο mad προσφατα....:)
Αύγ 25 2008 20:58
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Βλεπω μεσα σε μερικες μονο μερες που εισαι μεσα ηδη εκανες μπαμ και σε γνωρησαν ολοι!!! {στην black hole ειδα!} Παντως οσο για τις γλιστριδεςς που λες μην το ξαναπεις...δες πρωτα τα posts της iri στο misa thread και τα δικα μου στο death note thread και θα καταλαβεις...θα σου φερω τα links σε λιγο;P Για το πεισμα που λες τωρα...κοιτα καταρχας δεν εχεις δει επι ποσα posts η {πεισματαρα} iri μου απαντουσε και απαντουσε ξανα οτι και να της εγραφα...μιλαμε για το πιο ξεροκεφαλο ατομο που υπαρχει...αν βαρεσει πετρα με το κεφαλι,θα την κανει κομματακια:kakaka: Ετσι κι εγω απο ενα σημειο και μετα αρχισα να ασπαζομαι τα επιχειρηματα της αρκετα αν και οχι εντελως και σαν gentleman που ειμαι το παραδεχτηκα δημοσια {και χαρηκε κιωλας το τερας!!}...βεβαια επαιξαν ρολο και μερικοι αλλοι παραγοντες που δεν ξερεις... Κατα τ'αλλα απ οσο βλεπω{μετα απο δικη μου προτροπη,καθως εγω της ειπα οτι εγραψες στο profil μου οτι υποστηριζες μισα και ειχες βαλει αβαταρι της}αυτη αμεσως ετρεξε {κυριολεκτικα} στο προφιλ σου να σε προσυλητισει,ακριβως οπως εκανε με μενα{ναι,τετοιο τερας ειναι:hahaha:}...αλλα εσυ μην παραδινεσαι....οτι και να σου πει...οποιο ποστ της και να σου παραθεσει,εσυ μην της δωσεις την ικανοποιηση,απαντα της πισω και βρησ την και λιγακι αν σου ρχτε ευκολο!! {πλακιτσα:nanana:...ειμαστε πολυ φιλοι και οτι κανουμε γινετε για πλακα...οπως το ολο δουλεμα που μου ριξε απο κατω σχετικα με την διαφημηση που κανω με της σειρες και με τα σεντονια μου στα threads...ετσι εχουμε κανει το γελιο της ζωης μας;)...αν και στο τελος αυτη νικησε στην υποθεση misa:uhh:} Αρα κι εσυ συνεχισε την σειρα αλλα μην τα παρατας...γιατι αυτη ξερει κι αλλα πονηρα κολπα για να αλλαξει την αποψη μου{αλλλα ευτυχως εσυ εισαι κοπελα και δεν επηρεαζεσαι απ αυταXD...kidding kidding!}...και μετα απ το DN προσο ολοταχως για το manga του death note και τις 2 ταινιες που για μενα ειναι πολυ καλες λογω του διαφορετικου τελους που ειχαν με το ανιμε..το βρηκα πιο εξυπνο και αν δεν σ'αρεσει κι εσενα το τελος του ανιμε προχωρα σιγουρα στις ταινιες,γιατι εμενα με ικανοποιησαν...{και μην ακους την iri...5 λεπτα εχει δει μονο απ τις ταινιες και μιλαει!!!:hahaha:}...πρεπει απλα να αγνωησεις τις ερμηνεις γιατι ειναι πολυ χαλια...μονο ο L ελεγε...{ναι κι εμενα μου το spoilerαραν τι γινετε..} Μετα Berserk..καψου!!!:P {καλα ολα αυτα για πλακα στα λεω παντα,αν το διαβασεις και δεν σ'αρεσει δεν εχω κανενα προβλημα αν το κανεις drop;)....μπορεις να μου το πεις αφοβα και θα το καταλαβω...} Αυτα...αντε να δω τι θα σκαρφιστει το τερας παλι για αν σε προδυλητισει...resist,just resist!!!:stubborn:
Αύγ 25 2008 20:47
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Self defence ka!!!! θα δείξει......
Αύγ 25 2008 19:21
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

[B][I] Και εσύ marimo δεν ντρέπεσε να βασανίζεις την iri-chan. Go and sleep for a couple of days. [/I][/B]Νop,teasing her is just priceless:hehehe: {she's worst than me,believe me:nanana:...it's self-defense!!}
Αύγ 25 2008 19:19
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[B][I] Α και Zoro αυτος ο οποιος δεν μαθαινει ποτε εισαι εσυ......... [/I][/B]Μιλαει και απο πανω η ξ[B]ero[/B]κεφαλητσα!!!!xD Θα δεις woman..σε λιγο απανταω....:P
Αύγ 25 2008 18:22
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

[B][I]Λεω που πηγες και ειπες στον Zoro οτι θελω πολεμο...... Το ειδα το vm που του αφησες.... Αναβεις φωτιες για να εχω εγω μετα να γραφω ε? Καλααααα [/I][/B]Tsi-kun παντα ετσι!!!:wooi2: Κουρασε την οσο πιο πολυ μπορεις...ειναι priceless φαση!!!:awww: {ναι iri λες και δεν θα το βλεπα αλλιως!!!χεχε ελεος τωρα εμπλεξες tsi,θα αφηνουμε μυνηματα στο προφιλ σου για τον καυγα μαςXD}
Αύγ 25 2008 18:18
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

aaaman! Τι παθατε καλε ολοι σας... Ναι το ξεκινησα κανονικα ειμαι στο 21 τωρα.. Ποιος ειναι ο Σεντζι? Και σε ποιο επεισοδειο εμφανιζεται περιπου να σου πω.. μαρεσει που λες ο ζορο γιατι εχει **** τις αντιδρασεις σε καποιες φασεις και γιατι γενικα ειναι πολυ αναισθητος :P το γελοιο ξερω γω στο επεισοδειο στο νησι των θησαυρων ο κοσμος καιγεται αυτοσ πεφτει να κοιμηθει.. εκτοξευονται παλουκια παντου και καρφωνονται παντου γυρω του αυτοσ χααααμπαρι! μετα ξυπναει χαλαρα, παει παιρνει την κουπα απο τα χερια του usopp καθεται, σηκωνει το βλεμμα, βλεπει τον ανθρωπο θαμνο και αντιδραει ... ΟΛΑ τα λεφτα η σκηνη καραφλιασα xD
Αύγ 25 2008 18:11
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Α....με παρεξηγησες....δεν ειμαι φαν της Μισα βασικά τη θεωρώ πιο χαζη και απο χορτο.Απλά είναι η μόνη όμορφη κοπέλα σ ενα anime γεματο μαντραχαλους.Αν υπηρχε καποια δυναμική κοπελιτσα να βάλω θα την έβαζα...αλλα κ αυτη παροτι λιγο βλαμμενη ειναι αξιαγάπητη μωρε.....ασε που τη λυπηθηκα μετα κιωλας....αμα βρω κατι καλυτερο θα την αλλαξω αμεσως.... Οσο για την Iri,εχει επιχειρηματα η κοπέλα και φυσικά το ξέρω οτι δε τσακώνεστε στ αληθεια.Οπως και να χει δε με αφορα αλλα και συ τόσο ευκολα αλλάζεις απόψεις;(στο θέμα με τη Μισα εννοω...) εγω ειμαι πολυ πεισματάρα...πρέπει να παλέψει πολύ ο άλλος για να μου αλλάξει γνώμη...Οχ λες να με αντιπαθησει λογω αβαταρ?!ελπίζω οχι χιχι.....Ακομα δεν ηρθα στο φορουμ και να με αντιπαθησει καποιος δε λεει.....(αργοτερα τι θα κανουμε;:P) ανυπομονω να ξεκινησω αυτο που μου ειπες....μ εχει απορροφησει το death note γι αυτο δε τα βλέπω παράλληλα......καθε φορα που λεω θα δω ενα επεισοδιάκι τσακ σκέφτομαι να συνεχίσω παρακατω με το dn....μηπως πορώνομαι ευκολα;Dε θα μου τη γλυτωσει ομως θα το δω...Ωστε με θεωρεις θυμα ε......καλα.....καλα......:(...και 13 κιωλας....μαλλον σημερα σε κουρασα..........(μη το πεις πουθενα αλλα εφαγα γλυστριδες το μεσημερι σσστ...) bb καλα να περνας ^_^:byejg9:
Αύγ 25 2008 17:52
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Tι ωραιο avatar ειναι αυτο που εβαλες ωρε!!!:wooi2: Μisa-fan να υποθεσω δλδ?? Σ'αρεσει σαν χαρακτηρας ε?? Ετσι παντως,χαιρομαι που εψησα κι εσενα στο Berserk τελικα{θυμα no.13o:hehehe:} Οσο για το τελευταιο που λες ναι,μαλονουμε σχεδον σε οτιδηποτε μ'αυτην και δυστυχως εχει μια ταση να επικρατει το δικο της συχνα:uhh:...αλλα οχι και τωρα,δεν θα το αφησω να περασει!!:burningbe3: That woman is about to get taught a lesson!!:cry5: {χεχε για να μην παρεξηγηθεις για πλακα τα κανουμε ολα...δλδ η συζητηση σοβαρη ειναι αλλα για πλακα τσακονωμαστε...αλλλωστε ετσι γνωριστηκαμε εδω...με τσακομους:P...και μαλιστα στο θεμα της Misa...αυτη την μισουσε και εμενα μ'αρεσε πολυ,ανοιξαμε ειδικο thread και τελικα με εκανε κι εμενα να την μισησω....yep,she's that powerful:nanana:}
Αύγ 25 2008 17:12
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

εννοουσα Berserk...:P
Αύγ 25 2008 16:52
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Ναι το bersherk θα δω μαζι με καποιο απο τα αλλα που μου πρότειναν τα παιδιά...αχ είναι τόσα πολλά.....το προχωράω το death note αργα αλλα σταθερα...τωρα ειμαι στο 16ο επεισόδιο....ουφ.....δε θελω να πεθανει ο L.Παρότι μου το αποκάλυψε κάποιος....εχω αρχισει να τον συμπαθω περισσότερο τελικά απο τον Light....πάλι σ αυτο το τοπικ?χεχε γραφετε ατελείωτα πολυ..........τι να πώ,καλή τυχη;θα πώ απλά καλή συνέχεια :)
Αύγ 25 2008 16:45
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

{καταρχας ειναι Zoro το nick μου,με ενα r και δεν αφορα τον γνωστο μασκοφορο,αλλα χαρακτηρα απ το One Piece;)} Μετα,οσο αφορα το avatar μου τα εξηγησα ηδη στην Dark_Venus,οποτε συγχωρεσε με αλλα θα το κανω copy:P Tο avatar μου ειναι ο Serpico,δευτερευον χαρακτηρας απο την σειρα Berserk,η οποια περιλαμβανει ενα μη τελειωμενο ανιμε με μονο 25 επεισοδια και ενα πολυ μεγαλο μανγκα που συνεχιζετε απο το 1989 περιπου... Η σειρα αυτη με εχει καθηλωσει τελειως και ειναι οτι πιο κοντα εχω στην πρωτια αυτη την στιγμη...αν την ξεκινησεις στην συστηνω ανεπιφυλακτα,αλλα να προσεχεις γιατι εχει τρομερα πολυ βια και ειδικα στην αρχη ισως σε αποθαρρυνει,αλλα πιστεψε με προσφερει πολυ περισσοτερο απ αυτην η σειρα..εχει φιλια,προδοσια,αγαπη,μισος,ελπιδα,δυστυχια,οτι θες[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wink.gif[/IMG] Αν την ξεκινησεις προτεινω προχωρα στο ανιμε πρωτα που με τα 25 επεισοδια του θα καταλαβεις αν αρεσει το κλιμα ή οχι{αλλα δες τουλαχιστον 2-3 επεισοδια γιατι ειναι παλιο στα γραφικα ανιμε και ενα επεισοδιο δεν αρκει για να μπεις στο κλιμα...πιο πολυ θα σε μπερδεψει δλδ...}και μετα προχωρας αναγκαστηκα στο μανγκα αν σ'αρεσε το ανιμε για να δεις την συνεχεια... Αυτα λοιπον απο μενα,τα λεμε συντομα^^
Αύγ 25 2008 16:29
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Χεχε χαιρομαι που εφτασες κι εκει λοιπον!! Καλη Συνεχεια με την σειρα και ευχομαι οταν την τελειωσεις,παρα τις σειρες που σου προτειναν και οι αλλοι,να προτιμησεις Berserk;) Τα λεμε στο forum...^^ {παω να pwnαρω καποια iri που μου παει κοντρα σε ενα γνωστο thread!}
Αύγ 25 2008 16:09
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Zorro πως τον λενε τον ηρωα που εχεις βαλει για avatar;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αύγ 25 2008 16:04
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Damn Woman,ξερω πολυ καλα τι ειπα και σιγουρα δεν ειπα οτι συμφωνουσα πληρως μαζι σου! Ισα ισα το αναποδο,εσυ ξεκινησες αυτον τον "πολεμο" μαζι μου και θες και τα ρεστα απο πανω,ενω λεμε τα ιδια πραγματα σχεδον.... Τα υπολοιπα θα τα πω εκει!:roar:
Αύγ 25 2008 15:42