Community Status Updates
psofia → Zoro
Βασικά η συζήτηση όντως δεν καταλήγει πουθενά. Δεν νομίζω να αλλάξει κανείς από τους 2 μας γνώμη.
Συνέχισε τα σεντόνια, συνεχίζω να τα αγνοώ. :P
Aug 25 2008 00:04
Zoro → GkLoc
That's our proud {x}captain and recruiter for ya:bleh:
{30 eps/day...καψιμοοοο:oo:}
Aug 25 2008 00:03
GkLoc → Zoro
Yep i am that awesome...
btw τρελη πορωση το παιδι..
Σημερα κιολας ειδε 31 επεισοδια,ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
Τα επαιξα οταν το ακουσα
Aug 24 2008 23:59
Zoro → tsintori
Καταλαβαινω το προβλημα σου {και χαιρομαι που συχνα τα διαβαζεις}...η αληθεια ειναι οτι μερικα σαν το τελευταιο που εκανα διαβαζονται πολυ δυσκολα απο 3ους περα απο την iri...αλλα δες το κι αλλιως,αν δεν θες να το διαβασεις γιατι βαριεσαι μπορεις ειτε να πας σε αλλο thread να μιλησεις για κατι αλλο,ειτε να ανοιξεις αλλο θεμα στο ιδιο thread ειτε να μιλησεις μονο για οσα καταφερες να διαβασεις....ολα γινονται κατα καποιον τροπο...
Αν μετα θες να το διαβασεις ολο και να απαντησεις be my guest:P
{ε μην ανησυχεις δεν γραφω συχνα τετοια!!}
[B][I]Btw Naruto που είσαι;
Εγώ είμαι στο 89.........[/I][/B]
Α κι εγω που νομιζα οτι ειχες δει ολο το Νaruto:hahaha:
{πλακα κανω:nanana:}
Ακομη στο 40 ειμαι γμτ:uhh:...μπορει να φτιαχτηκε το πισι αλλα ακομη προσπαθω να απαντησω σε οσα αλλα παρελειψα αυτες τις μερες στο φορουμ και επισης βλεπω και οσα επεισοδια εχασα απο One Piece αυτη την περιοδο...συντομα θα προχωρησω ξανα σε Naruto;)
Εσυ σε ποιο γεγονος εισαι δλδ?
Η σειρα τι λεει,σ'αρεσει μεχρι τωρα???
Aug 24 2008 23:55
Zoro → Scorpion
Καλη Συνεχεια λοιπον,προχωραω κι εγω με Naruto και One Piece και μετα οταν τα τελειωσω θα δω κι εγω Bleach επιτελους:P
{αντε με χει φαει η περιεργεια να το δω...}
^^
Aug 24 2008 23:49
tsintori → Zoro
You know somrthing Zoro;
Με τα σεντόνια δεν έχω τόσο πρόβλημα, συχνά τα διαβάζω. Απλώς αν δεν έχω όρεξη να τα διαβάσω νιώθω ότι μένω έξω απ' τη συζήτηση......
Btw Naruto που είσαι;
Εγώ είμαι στο 89.........
Aug 24 2008 23:49
Zoro → Haw Eye Mihawk
Καλως Ορησες,ωραιο nick,δεν χρειαζετε καν να σε ρωτησω ποια σειρα σ'αρεσει:P
{μονο ενα Κ ξεχασες στο Hawk αλλα λεπτομεριες!}
Καλα να περασεις στο φορουμ,κατι το οποιο θα γινει σιγουρα αν σ'αρεσουν τα ανιμε!;)
YΓ:Που θα παει,θα σε νικησω καποτε στην ξιφομαχιαXD
Aug 24 2008 23:47
Zoro → tsintori
Βλεπω σ'αρεσε το σεντονακι μου το οποιο φανταζομαι δεν διαβασες γιατι περασε πολυ λιγος χρονος αφ οτου το postαρα{και καλα εκανες!!!μην μου παθεις τπτ βραδιατικα κι εσυ!!}
Την καημενη την iri να λες που πρεπει να το διαβασει ολο:hihi2:
{εμ αλλα αυτη ξεκινησε την συζητηση απ το τπτ,αρα ας το περιμενε:bleh:}
Aug 24 2008 23:41
Zoro → psofia
Χμμμ θεωρω σε καταλαβαινω αρκετα κι ομως...ισως δεν το δειξα καλα...αυτο που θελω να πω ειναι...
Δικαιωμα σου αν βαριεσαι να διαβασεις/απαντησεις σε ενα post μου και δικαιωμα μου το τι/ποσα γραφω...νομιζω ετσι ξεκαθαριζετε ολη η εικονα και δεν ειναι αναγκη να συνεχιστει η συζητηση,εκτος κι αν οντως εχεις κατι να πεις και οποτε θα το ακουσω φυσικα...
Τελος,οσο γι αυτο που λες με τα επιχειρηματα ναι,δεν ειπα ποτε οτι δεν μπορεις να αναπτυξεις/παραθεσεις κι εσυ τα δικα σου και εξαρχης μου φανηκες ατομο που ειχε,αλλα ειναι καθαρα δικο σου θεμα αν θες να μου τα πεις και να συνεχισεις την συζητηση ή αν θεωρεις οτι δεν θα καταληξουμε πουθενα και καλυτερα να μεινουμε οπως τωρα...οτι και να επιλεξεις εμενα θα με βρεις συμφωνο...
Aug 24 2008 23:38
psofia → Zoro
Kόντεψα να μην το διαβάσω αυτό το μήνυμα, όπως έχω κάνει με άπειρα άλλα posts (ειδικά στο Death Note topic και όχι μόνο δικά σου)!
Βασικά δεν με καταλαβαίνεις και εγώ βαριέμαι να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή.
Και εμένα μου αρέσει να γράφω και μάλιστα έχω και φιλοδοξίες προς αυτόν τον τομέα. Απλά... (τελίτσες - *is so bored*)
Aααα και η βαρεμάρα μου δεν είναι ένδειξη αδυναμίας/ έλλειψης επιχειρημάτων. Είναι απλά βαρεμάρα! :hihi2:
Aug 24 2008 22:59
Zoro → psofia
Τα πες πολυ καλα και δεν θα αγνοησω τον τροπο σκεψης σου,αλλα με την ιδια λογικη δεν ειναι σαν να προσπαθεις κι εσυ να μου επιβαλλεις την ιδεα σου να μην γραφω πολυ?
{προσεξε,ειπα [U][I][B]σαν[/B][/I][/U]}
Για να σου δωσω να καταλαβεις,εγω ειμαι της αποψης οτι:
1)σε οσα posts εχω κατι να πω το λεω παντα...αν μετα οι αλλοι θεωρουν οτι προσπαθω να επιβαλλω την αποψη μου μπορουν να διακοψουν την συζητηση και ληγει το θεμα,αλλα εφ οσων καποια ατομα συνεχιζουν να μου απαντανε και θεωρω οτι εχω κατι να πω κι εγω ή οτι το θεμα δεν εληξε τοτε κι εγω συνεχιζω...απο την αλλη εγω ομως δεν παραπονιεμαι με αυτα αλλα ατομα που συνεχιζουν την συζητηση,γιατι πολυ απλα ειναι δικαιωμα τους αν θελουν να κανουν ετσι,οπως και δικο μου αν θελω να συνεχισω...το οτι το συνεχιζουν το βλεπω σαν εκδηλωση ενδιαφεροντος απο αυτους και μιας και απ την δικη μου πλευρα υπαρχει επισης,δεν βλεπω γιατι θα πρεπε εγω να σωπασω εφ οσων θελω να πω/συνεχισω κατι..μαλιστα πολλες φορες παρατηρησα οτι ακομη και μετα απο αναλυσεις και υπεραναλυσεις καποιον σειρων{ακομη και επαναληψεις αποψεων}ανακαλυψα πολλα σημεια που δεν ειχα προσεξει ή ειχα ξεχασει/αγνωησει και ειχε μια ωφελεια προσωπικα δλδ...αν παλι καποια ατομα θεωρουν οτι αποκλειονται απο τις συζητησεις αυτες ή δεν εχουν ενα ενδιαφερον τοτε πιστευω μπορουν πολυ απλα να αγνωησουν τα κειμενα αυτα,το οποιο ειναι κατι παναπλο και αφηνει ολες τις μεριες ευχαριστημενες..
2)Λες οτι θα μπορουσες να αναλυσεις και πιο πολυ την κατασταση αλλα δεν το κανεις για να μην γινεις οπως κι εγω,παρ ολα αυτα η διαφορα εδω ερχετε στο οτι εγω δεν το θεωρω κακο το να πραττεις ετσι,με τον τροπο που σε εκφραζει δλδ και ουτε θα προσπαθουσα να σου αλλαξω τροπο σκεψης,ακομη κι αν διαφωνουσα...
Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο εκφρασης των ιδεων και αποψεων και εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει ουτε ενα κειμενο μιας σειρας{το οποιο ενδεχομενος να μην ειναι καν on topic} και ουτε ενα κειμενο που γεμιζει μιση σελιδα και με μπερδευει,γιατι πολυ απλα θα τα αγνωησω αν με πειραξουν...
Μην με παρεξηγεις,το οτι μ'αρεσει να γραφω πολυ δεν σημαινει οτι δεν βρεθηκα κι εγω σε κατασταση οπου ειδα καποιο μεγαλο κειμενο απο καποιον συνφορουμητη και να μην θεωρησα κι εγω οτι δεν με αφορα ή μου ελειπε το ενδιαφερον/ορεξη να το διαβασω,αλλα πολυ απλα το παρελειψα...με αυτο θελω να σου οτι κι εγω ο ιδιος εχω βιωσει την κατασταση του να μην θελω να διαβασω/δω κατι αλλα πολυ απλα θεωρησα οτι το να κανω scroll το ποντικι μου και να παω παρακατω ηταν πολυ πιο απλο απ το να του παω να του μιλησω και να του πω να μην το ξανακανει{που και παλι δεν μπαινει στις προθεσεις μου,δεν θα εκανα κατι τετοιο γιατι σεβομαι ολες τις αποψεις οπως ειπα και θεωρω οτι η λυση στο θεμα ειναι πολυ πιο απλη απο την τροπο επιλυσης της που παρατηρησα πολλες φορες εδω}
Οπως και τωρα δλδ...μπορεις να διαλεξεις να μην μου ξαναπαντησεις,να μου απαντησεις με μια σειρα ή να μου απαντησεις με ενα παρομοιο κειμενο οπως αυτο...εμενα δεν θα με πειραξει..αποψη σου και σεβαστη...
Οσα γραφω δεν τα γραφω για να περηφανευτω σε οσους γραφουν λιγοτερο και προπαντων δεν ειναι γραμματα για να γεμιζουν σειρες αλλα λεξεις με νοηματα...οσα λεω τα λεω γιατι θεωρω οτι αυτα ειχα να πω,τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο...αυτος ειναι ο τροπος εκφρασης μου και θα πρεπει να τον συνηθισουν οι αλλοι,οπως εγω εχω δεχτει τους δικους τους..
Αυτα απο μενα,αν θες να συνεχισουμε την συζητηση{ή οχι} δεκτο:)
Aug 24 2008 22:41
Robin → Zoro
Πω πω, ευχαριστώ για το post!! Όπως ακριβώς τα είπες για τη Robin ...ακριβώς όμως ^^ Αναρωτιέμαι γτ σου αρέσει εσένα τόσο πολύ! ^^ Σ'ευχαριστώ πολύ και για το avatar, είχα βάλει ένα, αλλά δε φαινόταν Ο.ο Τωρα όμως έβαλα ένα παρόμοιο με ένα δικό σου ;) Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο που μου έστειλες το είχα καιρό σε άλλο site, βλέπεις παντού έχω ενα Robin account LOL Χαίρομαι για το μην χιχι Ο GK με έβαλε στο forum, αλλά με τη Robin έχω από μόνη μου ψύχωση ΧD Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ OP, μπορει να είναι το αγαπημένο μου και θα 'θελα να το είχα δει όλο - απ'την άλλη πάλι, όχι :P Δε μ'αφήνουν οι γονείς, αλλά και οι online φίλο μου, και τώρα που μπλέχτηκα και με το ENP, άντε να ξεμπλέξω! Μ'αρέσει όμως!!! Όλα για το OP ρε *beep beep* XD Και φυσικά έχω δει κι άλλα anime και σκοπεύω να βλέπω όλη μου τη ζωή ^^ ΑNIME LOVERS UNITE!!!!
Aug 24 2008 22:32
Scorpion → Zoro
Τωρα που τελειωσα το death note ,συνεχιζω με την παλια μου αγαπη ,το bleach .Ειμαι στο επεισοδειο 92
Aug 24 2008 22:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed