Community Status Updates
iristella → Zoro
Γιατι αδικο εχω? ολο συμφωνω και συμφωνω μου ελεγες....... Φαντασου να διαφωνουσες τι θα γινοταν....
Aug 25 2008 15:20
Zoro → Barbara
Γεια σου και σε σενα λοιπον!!!{ουφ αυτο ειχα να πω:smokingg:}
:thumbup:
Aug 25 2008 15:09
Zoro → iristella
[B][I]Ρεεε δεν φταιω εγω.... Εγω διαφωνω και γραφω..... Στον αλλο τον τρελο να τα πεις που ολο μου λεει συμφωνω και ολο ραβει και ραβει και ραβει και τελειωμο δεν εχει.....
[/I][/B]Καλααααααα....incoming Pwn:burningbe3:
Aug 25 2008 15:01
tsintori → Zoro
Iri wants war!!!!!!!!!!!
Warning το spoiler δεν άνοιγε σε εμένα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις σε ποιο πράγμα αναφέρομαι.
Aug 25 2008 13:57
Barbara → Zoro
[IMG]http://i130.photobucket.com/albums/p270/Meditath/geiaKat-1.gif[/IMG]
Aug 25 2008 13:28
Scorpion → Zoro
Να το δεις ειναι φοβερο!Η κυρια πλοκη ομως ξεκιναει απο το εικοστο επεισοδειο και μετα!
Aug 25 2008 11:31
Dark_Venus → Zoro
Hey!εφτασα σ εκεινο το σημείο που μου έλεγες και τελικά έχεις δίκιο χειρότερος ο ερωτας για εναν Shinigami...I get it now.;)
Aug 25 2008 11:10
Zoro → GkLoc
Suck My Glock????
Fkin Awessooommmmeeeee Name!!!:kill4u:
Me likes,ακουγετε και καλα συγκριτικα με το παλιο σου:hihi2:
Aug 25 2008 01:25
GkLoc → Zoro
"Επισης ο GK δεν σου πε για το παρελθον της Robin..."
Του το ειπα Marepico....
Toυ το ειχα πει πολλυ πιο πριν,ομως και παλι θεορω του Chopper καλυτερο...
Aug 25 2008 01:16
Zoro → Ioanna-chan
Εχεχε παλι καλα που το δα τοτε μην μεινουμε με τις αποριες και οι 2...
Νομιζα εκανα κατι που σε πειραξε πριν,γι αυτο και στο ρωτησα{κι ελεγα κι εγω τι εκανα κακο!}..
Λοιπον,απ οσο ξερω δεν υπαρχει αυτοματη απαντηση πουθενα στο φορουμ αρα οτι δεις απο δω και περα θα ναι καθαρα δικο μου{ή οποιου αλλου φιλου κανεις request;)}
Ευχομαι λοιπον να μην σου πεσει καποιο τετραδιακι στα χερια σου,ο κινδυνος θα τα μεγιστος...περασε το στον αδερφο σου λοιπον αν χρειαστειXDDD
Aug 25 2008 01:11
Ioanna-chan → Zoro
απλα νομιζα οτι ειχε αυτοματο οταν καποιος σε στελνει friend request να στελνεται στο προφιλ του ''thx for the request κτλ''καλα πως νομιζα οτι το προηγουμενο μυνημα στο εστειλα στο προφιλ σου?αααα καλαααα ασε δεν ειμαι για death note μου φαινεται.θα μπερδευα τους κανονες του :P
Aug 25 2008 01:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed