Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Zoro

Όπως έλεγαν οι αρχαίοι, το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Επίσης, όταν κοιτάς πολύ το δέντρο, χάνεις το δάσος (δεν το θυμάμαι ακριβώς αυτό το γνωμικό :Ρ) Καλό είναι να παραθέτεις την άποψη σου και να την αναλύεις. Από ένα σημείο και μετά είναι σαν να προσπαθείς να την επιβάλλεις, όμως. [Θα μπορούσα να αναλύσω τα παραπάνω πάρα πολύ, γιατί ώρες-ώρες έχω κάτι αναλαμπές και γράφω μεγάλα posts. :D Προτιμώ τη συντομία για την ταπεινή μου άποψη!]
Aug 24 2008 22:13
Photo

Zoro → psofia

Χμμμμ εισαι κι εσυ απ αυτες/ους που θεωρουν τα "σεντονια" spam δλδ ε? {αυτο υπεθεσα απ αυτα που μου ειπες,δεν ξερω αν καταλαβα λαθος και εννοουσες κατι αλλο} Εδω τα χω ξανασυζητησει αυτα και οπως θα φανταζεσε ειναι καθαρα θεμα αποψεων που διαφερουν...σεβομαι την αποψη σου αλλα εφ οσων υπαρχουν ατομα που ειναι διατεθειμενα να τα διαβασουν{και εχω παρει και θετικα σχολια} οπως και επισης σε οσα ατομα διαφωνουν με αυτα μπορουν πολυ απλα να τα παραβλεψουν ενω φυσικα δεν υπαρχει συγκεκριμενος κανονας που απαγορευει τον αριθμο λεξεω ανα post{αλλιως αυτο θα ειχε ηδη φροντιθει απο την team} θα παραμεινω πιστος στον τροπο δρασης μου γιατι το θεωρω μη υπαρκτο προβλημα... {και γενικος ουτε κατι κακο,αλλα ακομη κι ετσι να θεωρουνταν,νομιζω οτι η αγνοια των παραγραφων μου ειναι η πιο απλη και αναιμακτη λυση εκ μερους οσων ενοχλουνται απ αυτα...ολα αυτα τα λεω γιατι υπαρχουν και αλλα ατομα που αποδεχονται τον τροπο σκεψης μου και συζηταμε μια χαρα ετσι..αν ημουν ο μονος που την εβλεπε ετσι τοτε ναι,ισως και να σταματουσα,εφ οσων δεν εβλεπα αποδοχη αλλα μονο ενοχληση} Αυτα απο μενα,sry αν φανηκα επιθετικος ή τπτ παρομοιο,δεν το χω γενικως ποτε,απλα ειπα να σου εξηγησω την θεση μου στο θεμα,να μην γινουν μπερδεματα:) Οσο για το τελευταιο που λες...δεν ξερεις ποτε,ισως καποτε γινει...εχω γνωρησει αρκετα παιδια στο φορουμ και μερικες φορες συζητησαμε να παμε σε καποια συναντηση... Το μελλον θα δειξει^^
Aug 24 2008 21:33
Photo

psofia → Zoro

Nah I don't mean groups... Btw, it would be very interesting to meet you in real life. ^^
Aug 24 2008 21:01
Photo

Dark_Venus → Zoro

σου εχουν καταυποχρεωθεί όλοι δηλαδή ε;χιχι...αυτα ειναι....εντάξει αμα χρειαστώ κάτι θα σου πω.Ευχαριστώ πάααρα πολύ και πάλι.
Aug 24 2008 20:24
Photo

Zoro → Dark_Venus

Χεχε και παλι τπτ:wooi2: M'αρεσει να βοηθαω οπου μπορω και ευτυχως αυτος ειναι ενας τομεας που κατεχω...ειδικα με αυτη την σειρα,οπως και με το One Piece,εχω βαλει πολλα ατομα μεσα και με ευγνωμονουν τωρα... Αρα καλη συνεχεια με το Death Note και μετα προσο ολοταχως για Berserk:hero: Αλλα οπως ειπα δεν ειμαι υπευθυνος για τπτ:nanana:...στην αρχη του manga η 1η εικονα ειναι λιγακι δυνατη,οπως και αρκετες που ακολουθουν...ελπιζω να εισαι ανθεκτικη σε τετοια γιατι η σειρα ειναι πολυ παραπανω απ αυτα οπως σου πα;) Οτι χρειαστεις παντα διαθεσιμος λοιπον:)
Aug 24 2008 20:07
Photo

Zoro → kakashi sensei

Robin δεν λες τπτ:lovulovu:...απ τους αγαπημενους μου γυναικειους χαρακτηρες ανιμε!! Ειδικα η εικονα σου την φερνει σε αλλη διασταση:nbleed:
Aug 24 2008 20:02
Photo

kakashi sensei → Zoro

thanks φιλε zoro. μονο για την robin. robin-chwaaan!!!:lovulovu:
Aug 24 2008 19:47
Photo

Zoro → kakashi sensei

Ελεος τι γαμ* avatar ειναι αυτο?!:hahaha: Συγχαρητηρια για την επιλογη^^
Aug 24 2008 18:58
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι μου ειπε η Orion για τα τραγουδια και ενα μου φανηκε πολυ καλο...καλη συνεχεια λοιπον,στειλε μου τα τελειωμενα AMVs!;)
Aug 24 2008 17:31
Photo

GkLoc → Zoro

Ευχαριστω για τα λογια στο πρωτο... Στο δευτερο τωρα ηταν η πρωτη μου προσπαθεια να κανω Δικο μου Opening,δηλ κατι που θα το δειχνει στην αρχη των βιντεων μου,ηταν πολυ απλο και μαλλον το εφε θα φυγει και θα ειναι καθαρη εικονα,παντως δεν ηταν κακη αναλυση ηταν η καλυτερη που υπαρχει εξω απλως με το εφε θα φανηκε ετσι, Οσο το τραγουδι στο πρωτο ξεχσα να πω οτι ηταν το τελευταιο μου AMV με Disturbed[ναι ξεκολησα επιτελους] Oσο στο δευτερο μα ειναι φοβερο το τραγουδακι,τεσπα.... Thanks για την γνωμη σου,τωρα εχω κατεβασει κατι ωραια τραγουδακια και μου εχει δωσει και η Orion μερικα.... Χμμ,αυτα απο μενα....
Aug 24 2008 17:29
Photo

Zoro → Scorpion

Χεχε χαιρομαι που σ'αρεσε πολυ η σειρα,αλλα οπως λεω παντα,ειτε σε αφησε ανικανοποιητο το τελος ειτε οχι,δες και τις 2 ταινιες για να χεις μια αποψη σχετικα με το διαφορετικο τελος και τις υπολοιπες μικροαλλαγες... Αυτα κατα τ'αλλα...τα λεμε στο thread καμια φορα λοιπον:)
Aug 24 2008 17:20
Photo

Zoro → GkLoc

My dearest little {brat thief:P}friend GK...καιρο ειχαμε να τα πουμε! Λοιπον,οσο αφορα τα video σου... Το 1ο ηταν φοβερο και ανυπομονο να το δω ολοκληρωμενο...το mix απ ολες τις σκηνες εγινε πολυ καλα και πραγματικα δεν θελω καν να σκεφτω ποσο κοπο θελει για να βρεις ολες τις σκηνες που σε ενδιαφερουν και ουτε θελω να ασχοληθω...χαρα στο κουραγιο σου^^ Μονο η μουσικη παλι δεν με τρελανε...ξερω οτι στο χω παντα παραπονο αλλα μεχρι τωρα δεν μου φανηκαν εντελως ανταξιες των σκηνων...βεβαια δεν σημαινει οτι ηταν κακη επιλογη,μια χαρα ηταν,απλως δεν ηταν τελεια πιστευω... Το 2ο δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις λεγοντας opening...δλδ κατι που θα μπορουσε ταχα να χρησιμοποιηθει για κανονικο opening της σειρας??? Παντως ειχε λιγο παραξενα "γραφικα" το 2ο...δεν ξερω αν εγινε σκοπιμα αλλα εμοιαζε λιγο low quality....το mix σκηνων παλι ηταν πολυ καλο αλλα η μουσικη παλι με χαλασε κι εδω{gomen:hahaha:}...απλα μου θυμιζε πιο πολυ Death Note παρα One Piece... Αυτα απο μενα,ημουν ειλικρινης μαζι σου;) Τελος,ποια χερια?...εγω τπτ δεν εκανα,η Robin βγαζει χερια οπως ξερειςXDDDD
Aug 24 2008 17:16
Photo

Zoro → Ame Warashi

Gungrave σου προτειναν και Gungrave να προτιμησεις:hahaha: Ακουσε με που την εχω δει,η σειρα ειναι τελεια και προσφερει πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρων για τα πρωτα 15 επεισοδια περιπου και καλη δραση μετα,με ζομπι στοιχεια...μην σε αποθαρρυνουν αυτα ομως,τα αξιζει με τα χιλια....φοβερη συγκινηση και αισθημα φιλιας!! Δες την να με θυμηθεις^^
Aug 24 2008 17:01
Photo

Zoro → Dark_Venus

Glad I could help:ureshii:...anytime!^^
Aug 24 2008 16:57
Photo

Dark_Venus → Zoro

Αχ σ ευχαριστω παρα πολυ...τωρα δε ξερω πιο να πρωτοδω αλλα που θα μου παει θα τα οργανωσω...ακουγεται ενδιαφερον....:) thanks once again ;)
Aug 24 2008 16:55