Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → LucyBR
Αυτη η ταινια μου θυμιζει πολυ Bergman..αλλα αν και πεθανα στο ψαξιμο τελικα τπτ...επειδη πρεπει να φυγω οπου να ναι και το χα περιεργεια αν εψαξα καλα,δεν πετας και ενα μικρρροοοο hintaki???:himitsu:
Ειναι Bergman ή οχι??
Αν μου πεις ναι δεν θα ψαξω την ταινια και την αφηνω στους αλλους...
Σεπ 01 2008 20:53
Zoro → Dark_Venus
Οhayo my trusty slave...eee,I meant follower:nanana:
Καταρχας μην αλλαξεις avatar,Misa is the only suitable for you,that's an order:chigau:
But if you did me a sad face:blingeye2::cry: and had to change my mind I'd say...no L!
Too many girls have chosen him and you wouldn't be special as my servant...
As for Tekken,Christie Monteiro is my fave but you can choose freely anyone you want in general;)
[although Misa-chan is always my fave!]
If you continue the series let me know then...^^
And finally,all this wine and bows made me sleepy...go prepeare my bed..now!
{and don't get any funny ideas in your mind...I'm sleeping alone!!XDD}
Don't make me wait too much...:smokingg:
PS:[I]Dewa mata suguni ne senseii.....
[/I]Ur Jap is improving day by day my student...so,tell me,what does that mean??:hahaha:
Σεπ 01 2008 20:39
Zoro → iristella
Posting machine take it easy!!!:oo:
Χθες ειχες μονο 1009 posts,chill out girl:hahaha:...can you tell me what time is it??
[IMG]http://i206.photobucket.com/albums/bb24/Black_Death_Eve/Anime/5603326.jpg[/IMG]
Σεπ 01 2008 19:04
Dark_Venus → Zoro
Hello master. {bow}
I ll ask her sometime why not?:)thank you though.
αμε με την πρώτη ευκαιρία θα το συνεχισω και το πολυ πολυ,αν δε μου αρεσει δε θα διαβασω το manga :)
thanks for the pic.......!It was so sweet of you. {bow}
σκεφτομουν να αλλαξω avatar hmmmm λεω να βάλω την asuka kazama (tekken 5) ή μια απο αυτές....
[IMG]http://img2.isoshu.com/cover/manga/L/1SchoolRumble.jpg[/IMG]
να σου πω σκεφτομουν να βαλω και τον Θεο L αλλα λεω μια που ειμαι κοριτσάκι να βαλω κατι πιο girly.
Of course I will continue if you like this whole thing my respected teacher {bow}
let me offer you a drink sir...
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Red_Wine_Glas.jpg/321px-Red_Wine_Glas.jpg[/IMG]
Dewa mata suguni ne senseii.....{bow}
[FONT=Arial][SIZE=6][/SIZE][/FONT]
Σεπ 01 2008 13:10
Zoro → Dark_Venus
Konichi-wa my loyal follower!!:hi:
Χαιρομαι που ειδες ετσι κι εσυ τις ταινιες γιατι κι εμενα αυτοι ειναι μερικοι λογοι που μου αρεσαν..:)
Οσο για την 3η ναι,συνεχιζει να μην υπαρχει...:P
Πωωω,ωραια ανιμε βλεπεις αυτη την περιοδο παντως....και αφου σου αρεσουν τα συντομα{εγω βλεπω τα παντα:P}το Berserk ειναι κι αυτο στην κατηγορια σου τοτε...ετσι,οπως ειπες,hear your master and give it a 2nd shot...
Να πω την αληθεια αν σε πορωσει θα πρεπει αναγκαστηκα να προχωρησεις και στο μανγκα να δεις και την συνεχεια γιατι το ανιμε διακοπηκε πολυ συντομα,αλλα αν οχι τοτε δες απλα το ανιμε^^
Οσο για τα yaoi οχι,δεν εχω ασχοληθει ακομη,αλλα εκει θα ρωτησεις την iri-sensei,που μου εχει χιλιοπροτεινει 2 σειρες{μονο αυτες εχει δει και λογικα αυτες θα σου προτεινει κι εσενα;)},το Loveless και το Joujou Romantica..μου πε ειναι και τα 2 πολυ καλα και ισως καποτε τα δω{I too obey my sensei's teachings,like you:P}..για περισσοτερες λεπτομεριες ρωτα αυτην λοιπον...
Αυτο κι απο μενα my trusty misa-chan!!
Ενημερωσε με μολις συνεχισεις την σειρα^^
{btw η ολη κατασταση με τα bow και με την εικονα ηταν πολυυυ:nbleed:..please keep doing it:himitsu::P}
[IMG]http://i151.photobucket.com/albums/s125/tessa6669/1302740577_l.jpg[/IMG]
Σεπ 01 2008 11:35
Zoro → Nami-Swan
Hi,Nami-swan:hi:....just passing by to tell you....reaaaalllyyy nice ava!!!:awww:
It rocks!!:riiight:
Σεπ 01 2008 11:27
Dark_Venus → Zoro
Good morning master.{bow}
Ε ναι αφου μου την πρότεινε ενας τοσο καλός senseii δεν ειχα παρα να ακολουθησω τη συμβουλη του.:) κοιτα νομιζω οτι τελικα απο αποψη ερμηνειας ο L ηταν σχετικά καλός..τρωγώταν ειδικά σε σχέση με τους άλλους.
ειχε οντως καποια στοιχεια στην πλοκη που μ αρεσαν πολυ περισσότερο απο το anime.
οσο για την τριτη ταινία δεν ηξερα καν αν υπηρχε.
λοιπον,master παρακολουθω αυτη τη στιγμη guardian of the sacred spirit,school rumble and berserk.η αληθεια ειναι οτι απο τοτε δεν ασχοληθηκα παραπανω αλλα αφου το λες εσυ θα δω καποια επεισοδια σημερα κιωλας...να σου πω ενα μυστικο; αμα εχει υπερβολικα πολλα επεισοδια μια σειρα anime βαριεμαι να την δω...(o αδερφος μου με βριζει μονιμως επειδη δεν βλεπω bleach....:P αλλα ειναι πολλα ρε γμτ....)
hmmm manga μπα δε νομιζω.....οπως θα εχεις καταλαβει προτιμω anime απο manga :) μου ειπαν καποια παιδια εδω απο το φορουμ να διαβασω yaoi...εχεις διαβασει ποτε master?οχι να ξερω αν αξιζει δηλαδη να δοκιμασω........Ι trust your taste :)
αυτα απο μενα my beloved senseii.Καλα να περνας.:) {bow}
α και μια pic που μαλλον θα σ αρεσει :)
[IMG]http://ui01.gamespot.com/672/misamisa.jpg[/IMG]
Σεπ 01 2008 11:19
Zoro → mono
Δεν πειραζει υγεια...ειδες που φοβοσουν μην εχει συμμετοχη??XDDD
Αντε να βρεις την επομενη παλι;)
Τα λεμε mono-dono:P
Σεπ 01 2008 00:03
Zoro → Robin
Ohayo,Robin-flowan;)ναι ναι να βαλεις μια ωραια sig με την Robin-chan:nbleed:,αστα για την τελευταια μερα μην μου το θυμιζεις,αυριο ξεκιναω διαβασμα και δεν θελω να το θυμαμαι[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/6184ceba.gif[/IMG],θα μπαινω λιγοτερο στο φορυμ πια:(..οσο για το site,αντε να φτιαξουν ενα οι χαμενοι{lol if GK sees this he's gonna kill meXDD}:Pναι καλα το καταλαβες μετα,με κολλησες και κι εγω ετσι θα σου γραφω τωραXXPP..anw αυτα λοιπον Robin-swan,καλη συνεχεια με την σειρα και με το διαβασμα αν εχεις εξετασεις..τα λεμεεεε^^
Αύγ 31 2008 23:59
Zoro → mono
Πωπω τι ωραια εικονα που μου περιεγραψες παντως:Blissfull:...ειμαι κι εγω πολυ λατρης των ποδηλατων γιατι αν και εχω διπλωμα οδηγησης δεν ειμαι ακομη πολυ εξοικειωμενος με αυτα ακομη και χρησιμοποιω πολυ το bicycle μου στην πολη:P
Αν και η καλοκαιριατικη βροχη με ενοχλησε αρκετα,φανταζομαι θα χε την φαση του με τα ποδηλαταXD
Το rdl ναι,εσενα βλεπω δεν σου αρεσε τρομερα,εμενα ενταξει,οχι και το 8ο θαυμα του κοσμου αλλα μ'αρεσε που παρα το ολο κλιμα με τις "κοπελες" υπηρχε μια ρυθμιση στην κατασταση,ολα ηταν νομιμα και πανω κατω ετσι κανεις δεν μενει παραπονεμενος...
{βεβαια μην φανταστεις οτι ειμαι τυπος που επισκεπτεται τετοια μερη:hahaha:}
Το VG museum το επισκεφτηκα κι εγω!!:P
Οντως πολυ ωραιο,αν και γενικως δεν με τρελαινουν τα μουσεια,αλλα μ'αρεσε αρκετα...αγορασα και μια κουπα απο κει με τον τελευταιο πινακα του vincent πριν πεθανει με τα πουλια που πετανε στο ηλιοβασιλεμα..ωραιο πολυ ο πινακας οπως και οι ηλιοσποροι του{ή οπως λεγοταν το φυτο εκεινο,μου διαφευγει;)}...
Ωραια,πολυταξιδεμενη βλεπω κι εσυ δλδ ε?
Nice,κι εμενα μ'αρεσουν τα ταξιδια πολυ...
{αν και θελω και την ηρεμια μου και οχι συχνα ταξιδια,που και που δλδ ειναι καλα!}
Xεχε για το τελος ναι,βαλαμε χιλιαδες ταινιες στο thread...επρεπε να γραφτες πριν στο φορουμ:bleh:
Αλλα μην ανυσηχεις,δινε hint και που θα παει θα βρεθει καποια στιγμη..αν οχι καθε 48 ωρες ο πρωτος που μπαινει μπορει να βαλει καινουρια εικονα,ακομη κι εσυ παλι αν θες...
Αυτα λοιπον,τα λεμε^^
Αύγ 31 2008 23:52
Robin → Zoro
Hi Zoro-kun! ^^ Wild, ε; Signature, θα γίνει και αυτό... :) Αααααχ, τελευταία μέρα του καλοκαιριού σήμερα... Πάει κι αυτό, τέλειωσε...! :cry5: LOL καλό, καλό!!!! Δεν έχουν ακόμα site, όμως. ;) Nαι, κάτι κατάλαβα ΧD χωρίς σημεία στίξης, σωστά;;; :D
Αύγ 31 2008 23:44
mono → Zoro
να φανταστεις εγω πηγα δεκεμβριο...μονο αυτο σου λεω...ολλανδικη εξοχη,ψυχη τριγυρω,να βρεχει καταρακτωδως και εμεις να μαστε με τα ποδηλατα...στιγμες δοξας! περασα και απο τη rld σιγα το πραγμα...ενα πραγμα ειναι mindblowing στο αμστερνταμ: Van Gogh Museum!!!!!!!!
κριμα παντως που επεσε η συμμετοχη στο παιχνιδι, ε μα το ξεσκισατε και εσεις στην αρχη,δεν εμεινε και καμια ταινια δηλαδη...εγω παιδευτηκα αλλα εβαλα μια απο τις αγαπημενες μου...
Αύγ 31 2008 23:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται