Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Zoro

Hello,master.{bow} I would appreciate it if you didn't call me slave. I won't change avatar i promise....(for this week at least) I really am sorry for causing you boredom...here's your bed sir..... [IMG]http://www.canadachalet.ca/images/chalets/interior/19/19_chambre_lit.jpg[/IMG] and as for the 'funny ideas' I am unable to recall when exactly I had said I wanted to sleep with you or something....... the phrase means, see you soon teacher. (i think) {bow}....
Sep 01 2008 23:09
Photo

Scorpion → Zoro

Προσπαθω συνεχεια....αλλα τι να κανω δεν θελει...Μια της λεω ποσο Cool ειναι η Nami ...Μια της λεω ποσο ευχαριστη ειναι η σειρα...Μια της λεω να δουμε καμια ταινια one piece...Αφου να φανταστεις μεχρι και το opening της σειρας τις τραγουδαω(εχω ωραια φωνη ο ατιμος..:smokingg:γκουχ..γκουχ).Τι αλλο να κανω ο καψερος:nanana::bahhh:
Sep 01 2008 22:53
Photo

Zoro → mono

[χεχε και οπως ειπα δεν εχεις δει τπτ ακομη:hehehe:]
Sep 01 2008 22:46
Photo

Zoro → Scorpion

Χεχε καηκες κανονικοτατα με την σειρα βλεπω ε?? Ετσι ετσι,τετοια να ακουω παντα:wooi2: {ψησε και λιγο την αδερφη σου ρε,της ειπα για την σειρα αλλα τπτ...δοκιμασε να την βαλεις κι αυτη μεσα!} Οσο για την Robin δεν πρεπει να θες πολυ μεχρι να την δειξουν...αν και δεν θα μπει αμεσως στο πληρωμα...πες μου εντυπωσεις μολις την δεις..^^ Αυτα,την κανω κι εγω,τα λεμε φιλε μου Σκορπιε:)
Sep 01 2008 22:44
Photo

Scorpion → Zoro

Στο One piece ειμαι στο 62, ανυπομονω να δω τη Robin.
Sep 01 2008 22:37
Photo

mono → Zoro

οχι που θα τους αφηνε μπουχαχαχαχα
Sep 01 2008 22:35
Photo

Zoro → mono

Χμμ εχουμε ξανακανει συζητησεις και συζητησεις στο θεμα και ειναι εμφανες οτι εγω και "αυτη"{XD}το βλεπουμε διαφορετικα απ τους υπολοιπους...κανεις δεν ειπε οτι ειναι μονο για μας να τα διαβασουμε,γιατι νομιζεις και εμεις δεν κουραζομαστε να το κανουμε? Απλα ειναι για οσους αντεχουν να τα διαβασουν,μετα ολοι ευπροσδεκτοι....το θεμα ειναι οτι αν εχουμε τοσα πραγματα να πουμε,να μην τα πουμε?? Ξερω οτι ο τροπος γραφης μας ειναι καπως ιδιατερος[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] αλλα δυστυχως καθε συζητηση που ανοιγουμε ετσι καταληγει,ειναι η 4η φορα αυτη που συμβαινει...we just can't get along:canthelp: So,don't get in our way:chigau: [σοβαρα μιλωντας βεβαια δεν νομιζω οτι γινετε αλλιως και θα σου εξηγησω γιατι γραφουμε πολυ και οι 2 και δημιουργουμε τοσο ντωρο...δεν υπαρχουμε,ειμαστε και οι 2 bots!!XDDD] Αρα αν αντεχεις καλως,αλλιως απλα αγνωησε τα,υπαρχουν αλλα τοσα ατομα εκει να συζητησεις που πιστευω εμεις οι 2 περναμε και απαρατηρητοι{λεμε τωρα!!}... Οσο για τον uwe ναι οντως,ηδη ειμαι αργος να δω μια ταινια γενικως...αν πεσω στις κομματαρες του παει,δεν εχει γυρισμο[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/deadga6.gif[/IMG].. Παρ ολα αυτα,αν και οχι ολα μαζι,καποια στιγμη θελω να δω τουλαχιστον μια να χω να λεω οτι την ειδα... {θεωρειτε και μαγκια πια:P:P}
Sep 01 2008 21:41
Photo

mono → Zoro

ας δωθουν οσες απαντησεις θελουν:wis: δεν υπαρχει περιπτωση να υποκυψω στο κεντημα:hahaha: τωρα λιγο πιο σοβαρα,ρε μην τα γραφετε για να διαβαζετε μονοι σας,δεν ειναι αυτο το νοημα του φορουμ(κατα την ταπεινη μου αποψη)...τεσπα ρε παιδια jesus δηλαδη τι ανησυχια πλακωσε μηπως αρχισω να σπαμαρω? θα κανα σερτς πριν dont worry :p κοιτα εγω τουλαχιστον αποπειρα αυτοκτονιας θα το ελεγα, γιατι να θες να κανεις κατι τετοιο?δεν βλεπεις καλυτερα μονοκοπανιας τρια je t'aime και ειδησεις του star?:deadga6:
Sep 01 2008 21:30
Photo

Zoro → mono

[I][B]μερικοι βλεπω ακομα συνεχιζουν ακαθεκτοι...nice nice...ρε συ zoro αυτα που εγραψες μου θυμισαν ενα γαμο που πηγα το καλοκαιρι στην Κρητη με 1500 καλεσμενους(βασικα τα τραπεζομαντηλα που χρησιμοποιηθηκαν στο τραπεζι μετα το γαμο[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]) [/B][/I]και ενα πουλακι μου πε θα δωθουν απαντησεις σε ολα,ακομη και στο δικο σου,get ready:hahaha: Οσο για τον uwe btw κι εγω ηθελα να στο πω αλλα ξεχαστηκα,δεν εχω δει καμια ταινια του αλλα ολο ακουω γι αυτον..θα θελα μια νυχτα να δω μονομιας House of the Dead,Alone in the Dark και Bloodrayne να καταλαβω κι εγω...can that be called suicide??XDD
Sep 01 2008 21:22
Photo

LucyBR → Zoro

fast answer is fast XD ναι ειπα να μη φαω παλι βρισιμο, οποτε ξεθαψα ενα dvd... :deadga6:
Sep 01 2008 21:07
Photo

Zoro → LucyBR

AAA,sunday is lightspeed:hahaha: fk it,doesn't matter anymore...:) PS:Καλα που σημερα δεν εβαλες ασιατικη γιατι θα ψαχνομασταν ακομηXD EDIT:Τελικα τον πετυχα δλδ...παλι καλα:wooi2:
Sep 01 2008 21:05
Photo

Zoro → LucyBR

Το ξερα οτι θα το λεγες:P,αλλα αν μου πεις οτι ειναι Bergman ειπα δεν θα την ψαξω και θα την αφησω στους αλλους..ειναι απλα για να ξερω αν το ενστικτο μου πετυχε ή απετυχε... {ουτος η αλλος μην ανυσηχεις,δεν ψαχνω αλλο προς Bergman και να μην μου λεγες..:deadga6:} Αρα θεωρω οτι δεν ειναι breaking the rule,ειναι απλα bendingXPP Αλλα αν δεν θες np μην ανυσηχεις,το καταλαβαινω:P
Sep 01 2008 21:02
Photo

Zoro → tsintori

Αυτη με τον Sanji so so,αυτη με τον Zoro φοβερη,απ τις καλυτερες για μενα και του Luffy επισης...της Nami κι αυτη so so,αλλα οντως αυτη με τον Usopp/Chopper ηταν τελειως gtp και γενικα δεν πηγαινα τους Mr.4 και Miss MerryChristmass..τετοιους χαρακτηρες δεν μπορω να τους παρω σοβαρα κι εγω...αρα μην ανυσηχεις εχει και καλυτερα πιο κει...βεβαια εχει κι ακομη 1-2 σαν αυτην την μαχη πιο κει στην ιστορια αλλα τι να γινει:canthelp: Οσο για τον Luffy,ε αμα ειναι να σε σωσει τετοια θεα ας με καρφωναν κι εμενα:himitsu: {λεμε τωρα,don't mess with unpsofableXDD} Τα λεμε,εγω την κανω σε λιγο...^^
Sep 01 2008 20:58
Photo

LucyBR → Zoro

already?? oO δεν εχω προβλημα να σου πω αλλα wouldn't that be unfair for everyone else?:emptyonexg1: edit: lol, sunday got there first anyway.. :p yeap, it was Bergman!
Sep 01 2008 20:55
Photo

tsintori → Zoro

Yo Marimo!!!!!!!!!! Ακολουθεί post από δύο πράγματα που μου την έσπασαν πάρα πολύ σε αυτά τα επεισόδια. [COLOR=White]Καλά είδα την μάχη του Usopp/chopper με Mr4 και μου την έσπασε πααααααααααααααρα πολύ. Δεν λέω ωραία ήταν αλλά όταν βλέπω τον Usopp να τον χτυπάει ένα ρόπαλο 4 τόννων στο κεφάλι και μετά να μπορεί να σσηκωθεί και να πολεμήσει ε είπαμε πια. Και ο Luffy τον κάρφωσε με εκείνων τον γάτζο ο Crocodile τον καταπίνει μια κινούμενη άμμος και ζει ε είναι λίγο λαλακία. Ρε mangaka εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι δεν θες να σκοτώνεις τους χαρακτήρες σου αλλά είπαμε. [COLOR=Black]Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα........... Ελπίζω τουλάχιστον σε επόμενες μάχες να μην είναι τόσο ψεύτικο.. Bye,bye [/COLOR][/COLOR]
Sep 01 2008 20:53