Community Status Updates
*sivila* → Zoro
καλώς σας βρήκα!!ναι ναι βλέπω και death note!έχω σκαλώσει άσχημα!!!:)
Sep 02 2008 00:51
Zoro → *sivila*
Βλεπω παρακολουθεις και Death Note...περνα μια απ το thread του αν εχεις ποτε καμια απορια ή οταν το τελειωσεις,ειμαι κι εγω φανατικος της σειρας...^^
Καλως Ορησες κι απο μενα!!
{δεν το κανω στο thread το καλωσορισμα γιατι το παρακανα αυτες τις μερες:P}
Sep 02 2008 00:44
Zoro → iristella
iri-dono απλα προετοιμαζω το μερος γι αυτο που θα επακολουθησει,γιατι οταν κατι ενοχλει μια μεριδα της κοινωνιας δεν αλλαζεις τον τροπο αντιδρασης αναλογα με το αν αυτος που το προξενει ειναι φιλος ή οχι...αν οντως εχει εναν σκοπο το group τοτε πρεπει να την ακουσουν ολοι αυτοι που δημιουργουν το {ταχα}προβλημα και οχι μονο οσοι δεν εχουν γνωριμιες μεσα...αν γινοταν κατι τετοιο θα ηταν αυτο που αποκαλω,οπως εχω ξαναπει,υποκρισια....go figure the rest:canthelp:
Sep 02 2008 00:35
iristella → Zoro
Zoro ειδες οτι σε εκαναν Person of the day στο ΚΑΤΑ και ειπες να μην μεινω και εγω παραπονεμενη ε? Δεν ειπες κατι καινουριο αλλα δεν καταλαβαινω το πως αυτο σε βοηθησε ως επιχειρημα though.....
Sep 02 2008 00:25
Zoro → tsintori
Απο απλο μελος δεν περιμενω απαντηση,αλλα ξεχνας για ποια μιλας:wis:
Sep 02 2008 00:13
tsintori → Zoro
Holy c............ Είδα το τραπεζομάντηλο που έγραψες. Πραγματικά αν ανοίξεις όλα τα spoilers το μέγεθος είναι τρομακτικό. Μην μου πεις τώρα ότι περιμένεις απάντηση;;;;;;
Sep 02 2008 00:07
Zoro → Melkor
Alert Alert καν το double ή triple συντομα,δεν ειδες την απαντηση της iristella που αναμενεται ακομη{και οχι μονο σε αυτο το thread}..^^
Sep 01 2008 23:55
Dark_Venus → Zoro
So much?but but but....ooo ok.It s not my business.....but snif.I m gonna miss you senseii :(:(:(:(:(
omg!!!yeah now its my fault ha?next time be explicit then.:(
glad you liked it master {bow} :)
as for one pieceI ll think about it....i dont think so....
Goodnight {bow}
Sep 01 2008 23:34
Zoro → Dark_Venus
As my loyal misa wishes then,I'll call you servant!!!XDDD
I'm glad for your avatar choice,because master is gonna be missing for the next three weeks probably:(..at least I can still see you as misa...
I'm glad for the bed,even though you were a bit late..faster next time!!
{but kudos for the atmosphere..it's awesome!!}
As for the funny ideas part,all I meant was that I didn't want to look over me while I sleep...now,if your mind thought sthg else I'm not responsible:himitsu:
And finally,me & your bro want you to start One Piece...will you give it a shot someday for zoro-sensei???:blingeye2:...I promise it's a really awesome serie and you'll love it,no matter the length!!
That's all for master sensei..I'm going out before I sleep,keep the house tidy and...rest!!
You earned it!!:P
Cya my trusty follower!!^^
{all these bows make me so happy:wooi2:...glad you don't have any arrowsXDD}
Sep 01 2008 23:25
Scorpion → Zoro
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα!!!!!!!!!!!!Βοηθησε με Zorro!:congrats::congrats:Oi oi oi.Ειμαι μακαριτης:rip:
Sep 01 2008 23:23
Scorpion → Zoro
Της λεω συνεχεια"Δεν ξερεις τι χανεις "Αυτη τιποτα.
Δεν ξερω τι να κανω για να την πεισω:nanana::kawaii:
Sep 01 2008 23:19
Zoro → Scorpion
{μολις εσκαψες τον λακκο σου στο misa thread,το βλεπει η iristella:hahaha:...τρεξε να κρυφτεις ετσι και απαντησει!!XD}
Sep 01 2008 23:15
Zoro → Scorpion
Πωπω και εισαι και ο αδερφος της και τπτ παλι ε??Φαντασου δλδ...
{χαχα ελεος μεχρι και να της τραγουδησεις,κορυφη!!}
Καλα,εγω που ειμαι ο sensei της θα κανω μια προσπαθεια ακομη τοτε:wis:
Βλεπω απαντας και στο misa thread,αντε να δω τι θα ακουσουμε παλιXD
Sep 01 2008 23:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed