Community Status Updates
mono → Zoro
zoro u r my hero!ενταξει ολα, τελικα ηταν αυτο με την τοποθεσια εικονας...βαριομουν τρελα και ειπα να ανεβασω καμια φωτογραφια μου για πλακα αλλα δεν περιμενα αυτον τον μαραθωνιο,ασε που κρασαρε το pc καθε τρεις και λιγο και αντε ξανα...σου εχω και ειδικη μνεια κατω απο τις φωτογραφιες,κριμα που δεν εχω rep να σου δωσω...και μιας και προσεξα οτι εισαι και ιταλομαθης...milla milla grazie
Aug 31 2008 19:58
Zoro → mono
Χεχε δεν κανει τπτ,χαιρομαι να βοηθαω οπου μπορω;)
Ξεχασα μονο να σου αναφερω οτι αν τις ανεβασεις με imageshack,φωρτοσε την απο τον σκληρο του pc σου,κανε κλικ στο resize image και βαλε αναλυση 640x480 ή 800x600 και μετα αντεγραψε το τελευταιο κατω link που θα σου δωσει και βαλ το στο spoiler/insert image..ευχομαι να σου λυθηκε το προβλημα:P
Αν εχεις αλλες αποριες ρωτα^^
[αν παλι εχεις windows internet explorer τοτε δεν ξερω να σε βοηθησω δυστυχως:(..κανε upgrade στο mozilla firefox,ειναι πολυ καλυτερο και τζαμπα:)]
Aug 31 2008 19:21
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μιλαμε να την περιμενα σιγουρα αυτην την ατακα οτι θα την ελεγες!!:hahaha:
Ναι,η ατακα οντως μετρησε και μου χε πει την ακριβως ιδια η Orion19 οταν ειχε φτασει εκει,πολυ γελιο ο γερος:hihi2:
[αυτο τα αρκ ειναι και ψιλοσημαντικο γιατι μοιaζει filler ομως στην παραγματικοτητα ξαναναφερεται στα επεισοδια του ανιμε που βλeπουμε τωρα...αρα προσεξε το καλα..]
Aντε σε καμια 10-20αρια eps εμφανιζεται και η Robin για πρωτη φορα...αντε να δεις ομορφια:lovulovu:
Επισης...
[B][I]I don't wanna be rude or something....but remember,I will be responsible if an accident might happen to you next time you mention me like that.Mouahahahahahahahaha[/I][/B]
Εχεχε σε πηρε χαμπαρι και η αλλη Misa-chan...η δηλωμενη...με την αδηλωτη να δω τι θα κανουμε:if:
Aug 31 2008 16:20
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Πω πωω εριξα ενα γελιο χ8ες με καποια επεισοδεια... Τσεκαρε ατακα
Usopp-Lets sink the island with a cannonball!
Zoro-No wait, why?
Usopp-Because ossan is is... is irritating!
Ossan- No, dont do this
Usopp- Why? You think we cant?
Ossan-NO.Because someone will die.
Sanji (με ειρωνικο υφος)-And who would that be?
Ossan- me.
Λοοολ η ατακα ηταν ολα τα λεφτα!!!! Επισης δε θυμαμαι τι αλλο ειδα παλι στην αρχη ενος επεισοδειου και ελιωσα στα γελια!! Το θυμασαι το σκηνικο αυτο απο πανω? Ηταν στην κοιλια μιας φαλαινας..
Aug 31 2008 13:44
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B][I]Eγω καλη μου μισα εχω κανει χιλιαδες cose play προσπα8ωντας να γινω σαν εσενα αλλα δεν τα καταφερνω, εισαι βλεπεις η ULTIMATE MISA CHAN!
[/I][/B]
quote that,it's the ultimate truth!!!^^
[B][I]Εγω cosplay δεν κανω...... Ειδικα Misa δεν θα μου πηγαινε με τπτ ..... Εντελως contra ο ρολος. Μια φορα εγω βαζω λουρακι στα αγορακια δεν μου περνανε αυτα. [/I][/B]
Ενταξει κι εδω εχει ενα δικιο...λουρια που εχει περασεειιιιι...δεν φανταζεσαι.....[μιλαει θυμα:P]...αλλα και παλι παραμενει ξανθια misa,δεν την σωζει αυτοXDD
[I][B] I QUIT!!!! U WIN!
[/B][/I]
Ελαααα,μην ακουω τετοια...μια εικονα και παραδοθηκες???{which was yaoi:oo:...L wanted Misa,not Raito!!}
Μπρος ψησου,που θα παει θα την κανουμε να εκδηλωθει καποια στιγμη:kakaka:
{ελα ξερω οτι τετοια θεματα μπορει να σας κανουν να μαλωσετε,αρα μου αρκουν οσα εκανες μεχρι τωρα...ουτος η αλλος βλεπω την ενοχλει,αρα το σταματαμε....για την ωρα:terror2:...μουαχαχα:P}
Anw,thanx και παλι για ολα...τα λεμε;)
Aug 31 2008 03:50
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
μα εγω δεν εκανα τπτ κακο!! Απλα την ενημερωσα για το καλο της. harassing ειδα και ειπα να την ενμηερωσω ;)
Aug 31 2008 01:34
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[ok μην δεις τα fillers δεν χανεις και πολυ οπως ειπα...το μονο που λεει ειναι αυτο προς 200 επεισοδιο που ειναι αρκετα καλο,αλλα και χωρις παλι δεν χανεις τπτ...:P]
Για αλλον λογω γραφω ομως....
Arigato γι αυτο που εγραψες στο profile της iri....μουαχαχα,με εκανες και γελασα με το που το δα....πραγματικα thankies,μου δωσες οτι χρειαζομουν πριν βγω^^
[το κραταω και με irfanview,μην το σβησει η πονηρη;)]
Αλλα η ατακα εγραψε...χαχα,αντε να διεκδικησει τα δικαιωματα της η Misa-chan μας:hihi2:
ΒΒ,βγαινω,τα λεμε αλλη στιγμη,καλη συνεχεια:P
Aug 30 2008 23:12
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ΑΑΑ οκ αν και δεν εχω την υπομονη να δω fillers. Εχω πολλα anime στο μυαλο μου μετα το One piece Και μολις το τελειωσω και δω αυτα που θελω, θα γυρισω να δω τα filler του bleach Και μετα του One piece!
Aug 30 2008 22:57
Zoro → Dark_Venus
Guardian of the Sacred Spirit??
Χαχα ειναι ενα παιδι στο forum που μου το χει χιλιοπροτεινει και το χω κατεβασει...να δω ποτε θα προλαβω να το δω....:P
Sweet Dreams too!!^^
{το remix απο eurythmics ειναι απ τα faves μου;)}
BB^^
Aug 30 2008 22:44
Dark_Venus → Zoro
OK master as you wish.Εγω μαλλον δε θα σε πετυχω (σου φεξε κ αποψε) παω να δω κανα επεισοδιο guardian of the sacred spirit :D goodnight sir.sweet dreams :) (aremade of this who am I to disagree travel the world and the seven seas everybody looking for something...:P)
Aug 30 2008 22:41
Zoro → Scorpion
Whoa!!
Cool o Smoker ε???
[και αστειος ο Buggy ε??xD]
Anw,θα λειψω μερικες ωρες...τα λεμε αργοτερα ή αυριο αν ειναι...bb,καλη συνεχεια^^
Aug 30 2008 22:39
Zoro → Dark_Venus
Alright then,you passed the 2nd test for my loyal follower...congrats!!
Αρα....αναπαυση!!
Θα λειψω μερικες ωρες{να σχεδιασω τι θα γινει μετα:hehehe:} και μεχρι τοτε χεις το ελευθερο να κανεις οτι θελεις.....εφ οσων βλαπτει καποιον:hehe:
Τα λεμε,my humble servant!!:bye:
Aug 30 2008 22:37
Scorpion → Zoro
Στο επεισοδειο 50.Τα βασικα ειναι η επιστροφη του captain baggy και ο smoker.
Aug 30 2008 22:33
Zoro → Scorpion
Ουυυυ,θες ακομη....τον συνανατανε γυρω στο 250 αν θυμαμαι καλα,αλλα μπαινει οριστικα απο το 300 και μετα^^
Εσυ σε ποιο γεγονος εισαι τωρα ειπαμε??
Aug 30 2008 22:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed