Community Status Updates
Zoro → ichigo13
Χεχε μην ανυσηχεις δεν επεσες τελειως εξω:P
Επεσες εξω μονο με την εμφανιση για μενα δλδ,γιατι οσο αφορα τον χαρακτηρα θεωρω οτι εχω αρκετες ομοιοτητες μ'αυτον{γι αυτο τον παω;)}..βλεπεις κι εγω σχετικα ηρεμος ειμαι εμφανισιακα,σαν αυτον,αλλα θεωρω οτι κρυβω περισσοτερα απ οσα φαινομαι...ισως και να ναι μονο η εντυπωση μου,αλλα τον παω πολυ τον Serpico και το στυλ του;P
Για το Berserk τωρα ναι,αστα μας αφησε στο πιο κρισιμο σημειο ο κ***τεμπελαρος ο mangaka,πανω που θα βλεπαμε Griffith in action:uhh:...αντε ελπιζω μεχρι οκτωβρη να το χει βγαλει...
Απο op παλι εγω ευχομαι να ναι λιγοτερα απο 10...10 eps ειναι 2μιση μηνες..ας το παμε τουλαχιστον 8 να ναι 2 μηνες και ας ελπισουμε να μην δουμε τπτ οπως το τελευταιο filler...
Αυτα απο μενα,τα λεμε λοιπον φιλε μου ichi^^
PS:Πρεπει επειγωντος να τρεξω για μαραθωνιο op,παλι στο 364 εμεινα και θελω να δω τον Kuma...:run:
Sep 02 2008 21:16
Zoro → mono
Χεχε οντως καλυτερα να το πας με τα ισπανικα γιατι με μενα θα σε πρηξω{mono,τα ιταλικα σου!!XXPP}...
Οσο αφορα τo post μ'αρεσε πολυ το 2ο μερος...το 1ο και συμφωνουσα και οχι,αλλα το 2ο ηταν ο λογος για το rep,ολα τα λεφτα!!
Βεβαια μην βιαστεις να κλαψεις,δεν μπορεσα να στο δωσω ακομη:sigh2:...ελπιζω να το θυμιθω στο μελλον...{γμτ,ειχα γραψει κι ενα ωραιο κειμενακι..χιχι,ακομη κι εκει σεντονι να φανταστειςXDD}..
Παντως κατι που ηθελα να σου πω ειναι οτι μπηκες ενεργητικοτατα στην ροη του forum βλεπω..χτες παρατηρησα ποσα off topic threads κοιτουσες και επισης αντιληφθηκες την ολη διαμαχη με το spam στην ταχυτητα του φωτος και εκανες το comment...και δεν εισαι ουτε εναν μηνα εδω...ευγε,δεν σε κατατασσω πια στην κατηγορια της Misas!!:hahaha:
{kidding,οχι οτι σε ειχα εκει πριν:nanana:}
Αυτα λοιπον απο μενα,τα λεμε στο forum,long live the sheets!!^^
Sep 02 2008 21:08
mono → Zoro
zoro εισαι unpalevable(για τα ιταλικα το λεω)απο δω και περα μονο ισπανικα που τα κατεχω καλυτερα:hahaha:
ενταξει εφαγα και λιγο κραξιμο ειδικα για το πρωτο αλλα το rep σου με συγκινει(δακρυ κυλαει απο το μαγουλο)
σεντονια ftw!!!!!!!
Sep 02 2008 20:22
Zoro → mono
Πολυ ωραια τα πες στο "τι με ενοχλει σε αυτο το forum",ειδικα με το 2ο θεμα επεσες διανα γιατι ηταν κατι που επρεπε να ερωτηθει εδω και καιρο για να ξεκαθαρηστουν τα πραγματα{μιας και με αφορουσε κι εμενα} και οπως ειπε και ο Fingolfin "δεν υπαρχει οριο λεξεων σε ενα post εφ οσον ειναι on topic",που ανακεφαλαιωνει με μια σειρα αυτο που λεω τοσον καιρο οτι δεν αποτελουν spam:riiight:
Να σαι καλα,χαρη σε σενα η δραση μου {και καποιας αλλης^^} στο forum πιστευω ηδη εγινε λιγο πιο ευκολη οσο αφορα τον τροπο που βλεπονται τα κειμενα μας απο αλλους..
Incoming Rep απο μενα;)
EDIT: Damn Rep System,παλι δεν λειτουργει:if:...μην ανυσηχεις,θα το παρεις μελλοντικα τοτε;)
EDIT2:Παλι οχι για να το παιξω ξερολας,αλλα ειναι νουμερο ντουε{numero due} αν ηθελες να το πεις στα ιταλικα:P
Sep 02 2008 18:26
ichigo13 → Zoro
Damn I was wrong!:frozen:
Anyway.Nαι το βερσερκ το έχω τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και περιμένω ως την αιωνιότητα το νέο chapter!
Για το one piece τώρα, όντως όταν φτάσουν αυτά τα επισόδεια θα γίνει χαμός!
Για τα fillers νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) πως θα είναι 10 στο σύνολο όπως πάντα!
Τώρα αν βάλουν λιγότερα δεν ξέρω!Οι περισσότερες πιθανότητες για μένα είναι να έχουμε μια filler arc των 10 επισοδείων!
Sep 02 2008 14:45
Zoro → ichigo13
Wut???:hmmm:
LoL,πως σου ρθε αυτο,το πιο παραξενο vm που βλεπω αυτη την περιοδο!!:P
Λοιπον δεν ξερω να σου πω την αληθεια,δεν μου το χει ξαναπει κανεις,παντως δεν ειμαι ξανθος και δεν εχω μακρια μαλλια{πια},ισως μπορεις να πεις οτι του μοιαζω λιγο στο προσωπο,αλλα πολυ λιγο...θεωρω οτι πιο πολυ φερνω προς Guts ή Ζoro παρα Serpico..μετα δεν ξερω,για μια 2η αποψη ρωτα την iri που με εχει δει σε ενα fest που ειχαμε κανει παλια στο one piece group και ειχαμε βαλει τις εικονες μας για profile pic{ναι,μεχρι κι αυτο ειχαμε κανει!!}..
Kατα τ'αλλα εσυ το χες τελειωσει το manga ειπες??
Τα χασα λιγο με τα τοσα ατομα στα οποια το χω προτεινει!:P
Παντως φανταζομαι κι εσενα σ'αρεσει ο Serpico ε??
Αν και βασικα προτιμω παντα τον Guts,μ'αρεσει το στυλακι του που μοιαζει αφελης αλλα μετα ειναι παμπονηρος και οταν πρεπει ανοιγει τα ματια και "χτυπαει"..
Τελος,απο καποιο thread σποιλεραριστικα μονος μου τις δυναμεις του Kizaru και του Kidd,τις οποιες αν βαλεις σε συνδιασμο με του Law που ηδη μου πες,ασε εχω τρομερη περιεργεια να τους δω...ευχομαι να μην εχει πολυ μεγαλα fillers μετα το TB περαν 5-6 επεισοδιων και να περασουμε γρηγορα στα επομενα...μου φανηκαν πολυ υποσχομενα για ενα αλλο καλο αρκ οπως το Enies Lobby..
Αυτα απο μενα φιλε μου,τα λεμε^^
Sep 02 2008 14:38
ichigo13 → Zoro
Zoro δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως φατσικά μοιάζεις με τον Serpico!Αληθεύει?
Δεν ξέρω, έχω αυτή τη διαίσθηση :)
Sep 02 2008 14:31
Zoro → Melkor
Οπως ειδες εγραψα post shrinked και οχι text shrinked,αρα αναφερομουν στα spoiler tags..ετσι πιστευω θα γινει πιο ευκολα προσπερασιμο σε οσους δεν θελουν να το διαβασουν και μαλλον ετσι θα κανω και μελλοντικα..τα υπολοιπα θα τα ακουσεις με pm..
Sep 02 2008 14:15
zade → Zoro
Τrees. Fucking gay .To poster που δημοσίευσες τα σπάει !!! Μπράβο Zoro-kun. Για πες κατά τα άλλα ,πως πάει ;Εμείς εδώ παλεύουμε με εξεταστικές και τα ρέστα .Αλλά μόλις τελειώσουν ,έ ρε γλέντι που έχει νε γίνει. Καλά να περνάς .
Sep 02 2008 08:20
Zoro → Dark_Venus
{σε ειπε poor thing σαν να σε λυπαται γι αυτο που εισαι...μπρος my follower,bite her!!XD}
Sep 02 2008 04:19
Zoro → tsintori
Χεχε παντως ξεχασα να αναφερω τον GK πριν...οπως βλεπεις Usopp fan μεχρι το κοκκαλο...απανταω λεγοντας απλα οτι δεν αρνηθηκα οτι το unpsofable υπαρχει σε ολους και ποσο μαλλον στον Zoro,αλλα οτι ενω η μαχη του Usopp{περαν μιας ατακας στο τελος}ηταν lame,αυτη με τον Zoro ηταν απο τις καλυτερες του για μενα...ειδικα στο τελος πολυ cool..θα με θυμιθεις...αυτα απο μενα^^
Sep 02 2008 01:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed