Community Status Updates
Zoro → iristella
Damn spybot of a woman,stop ruining my conversations:chigau:..GK has gotten all over you:oo:
The difference between the two cases is that she's eager to do it...jealous??:hehehe:
Sep 02 2008 23:57
Zoro → iristella
Damn spybot of a woman,stop ruining my conversations:chigau:..GK has gotten all over you:oo:
The difference between the two cases is that she's eager to do it...jealous??:hehehe:
Sep 02 2008 23:57
iristella → Zoro
[I]αχ ελεος μηπως θες και strip show????
[/I]Should I inform the poor soul σχετικα με το που εμπλεξε? Γιατι μαλλον πατησε καλο εδω και δεν το καταλαβε.........
Sep 02 2008 23:51
Zoro → mono
avanti [B]o[/B] popolo [B]alla[/B] risco[B]s[/B]sa
[B]b[/B]an[B]d[/B]iera rossa [B]b[/B]an[B]d[/B]iera rossa...
:bleh:
[B] zoro μην αρχισεις με τα ιταλικα μου παλι...
[/B]Sry,δεν συγκρατηθηκα παλι:hehehe::nanana:
Sep 02 2008 23:46
Dark_Venus → Zoro
o mg.......next time I know.......pfff men.......goodnight master {bow}
Sep 02 2008 22:22
Zoro → Dark_Venus
Nop,enough for today..την κανω οπου να ναι!!
Dismissed then,spend your free time wisely;)
{because next time....:himitsu:}
Sep 02 2008 22:20
Dark_Venus → Zoro
α θα με χρησιμοποιησεις κιωλας master...καλα παμε.:P
yeah of course next time I will (un)dress as you like.{bow}
αχ ελεος μηπως θες και strip show?????τι αλλο θ ακουσω το καημενο.....any other orders sir?
Sep 02 2008 22:14
Zoro → Dark_Venus
Μπαααα,για το IQ δεν ξερω,αλλα απλα μπορει να σημαινει οτι εισαι οσο πιστη οσο αυτη!:P
{βολικο αυτο!:try:I can use thatXD}
Οσο για το skirt,κατι προς τα δω σκεφτομουν...
[IMG]http://i71.photobucket.com/albums/i138/KyussLovesGlitter/Cosplay%20List/MisaAmane7.jpg[/IMG]
Can you satisfy me next time??:blingeye2:
Anw,oyasumi και σε σενα,maria-chan;)
Sep 02 2008 22:10
Dark_Venus → Zoro
Good night master {bow}
i have no idea τι θα κανω με το avatar.....
Μπα περα απο συμπτωση τι αλλο μπορει να ειναι;εκτος αν υπονοεις με ολο το σεβασμό οτι εχω το ιδιο IQ.................:(
skirt?ναι πως τη θες senseii?{bow}
Sep 02 2008 22:04
Zoro → mono
καλα,αφου δεν το θες...:wis:
[πλακα σου κανω κι εγω τοσην ωρα,μην ανυσηχεις:hahaha:...οταν μπορεσω θα στο δωσω ομως:P]
Cya then...:)
Sep 02 2008 21:45
mono → Zoro
βρε συ δεν πειραζει...(not)! ενταξει πλακα κανω βασικα...δεν με πολυνιαζει το ρεπ αλλωστε και μονο τα nosebleeds απο το vampire knight εμενα με αποζημιωνουν μια χαρα...χιχι
Sep 02 2008 21:42
Zoro → zade
Χεχε ναι τελευταια μου την εχει δωσει να βρισκω καλα postερς και να τα postαρω,ευτυχως βρισκω πολλα καλα...:)
[καλα το αλλο με το ουρανιο τοξο που βρηκα ηταν τελειο:nbleed:..pure feminine perfection!!]
Οσο για τ'αλλα κι εγω τα ιδια..η εξεταστικη αρχιζει,οι διακοπες τελειωσαν και απο Παρασκευη μαλλον θα χαθω για 20 μερες:(..βασικα ισως θα μπαινω που και που αλλα λιγο..anw,ευκαιρια να διαβασω..{και να δω μπολικα ανιμε!!!XDD}
Aφου τελειωσουν οπως τα πες..γλεντι που εχει να γινει!!Αστα...:P
Αυτα κι απο μενα,τα λεμε my Chuck-Norris-loving friend!!^^
Sep 02 2008 21:34
Zoro → mono
[θα ξαναδοκιμασω να στο δωσω τωρα μην μου μεινεις παραπονεμενη..ακομη κι αν αυτο απαιτει να μην βγω ή να μην κοιμηθω,σημερα θα παρεις το rep σου:P:P:P]
Btw,ξερεις να κοιτας τα rep ετσι??:hahaha:
Anw,keep discovering the forum,you started with the right foot:riiight:
Sep 02 2008 21:29
Zoro → Dark_Venus
[damn woman stop butting in my conversations:chigau:,I told you to bite her dammit!!xP]
Μαρια ε??
Χαχα κοιτα συμπτωση κι εσενα το ονομα σου αρχιζει απο Μ και τελειωνει σε Α,το θεωρεις συμπτωση αυτο??
Εγω λεω οχι,ειναι σημαδη οτι λαθος τα λεει η απο κατω και πρεπει να κρατησεις παντα αυτο το avatar,my humble follower!!xD
Τα λεμε οταν μπεις λοιπον;)
{make master happy and bow while wearing a skirt this time:nbleed:}
Sep 02 2008 21:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed