Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Scorpion
Ναι στην αρχη ξεκιναει ως κακια,αλλα μετα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι ετσι..ηδη οπως ειδες τους βοηθησε δινοντας τους ενα Eternal Pose{παρ οτι ο Luffy το σπασε:P}...
Παντως πιο ομορφη απ αυτην δεν θα βρεις σε ολο το OP συμπαν:lovulovu:
Σεπ 03 2008 13:12
Scorpion → Zoro
Zoro την εδιξε λιγο τη Robin στο 68.Να σου πω την αληθεια μου φανηκε λιγο κακκιασμενη
Σεπ 03 2008 12:04
Zoro → mono
Οσα ειναι στο [URL="http://www.anime.gr/forums/community-bar/"]Community Bar[/URL] δεν μετρανε και συμπεριλαμβανονται και ολα τα threads του forum Off Topic και TV & Κινηματογραφος,οπως και το Movie Pictures Trivia...σε γενικες γραμμες {και οχι παντα} παιρνεις μονο posts απο οτι αφορα τα ανιμε;)
{μετα υπαρχουν και εξαιρεσεις,οπως deMotivational posters κλπ}
Ελπιζω να σου λυθηκε η απορια:P
Αυτα,αν θες κατι αλλο στην διαθεση σου,αλλιως τα λεμε αργοτερα ή αυριο οπως ειπα:gn2:
Σεπ 03 2008 01:19
mono → Zoro
να κανω και μια ερωτηση?( i am such a noob) εχω κανει 45 ποστς που μετρανε βγαζω εξω την μαυρη τρυπα και μου γραφει 33,σημαινει κατι?παντα αργουν?απλα απο περιεργεια...
Σεπ 03 2008 01:13
Zoro → mono
[τα κεφια σου και δεν ειναι κακο:wooi2:]
Δεν ηξερα οτι ειναι μονο 13 επεισοδια ακομη,interesting:kill4u:
Anw,κι αυτο αναμενει στην λιστα λοιπον;)
{αν και μετα θα με ψησετε για manga αλλα ειναι αλλη ιστορια:P}
Tην κανω για λιγο,την ταινια δεν την ξερω{να σε παρει παλια ασχολιομουν παρα πολυ με το thread και με ταινιες,μετα το/τις βαρεθηκα και τωρα να το που το ξανανοιξες...τρελη σινεφιλ πρεπει να σαι!!:oo:}..αλλα μου φαινετε η Tilda Swintοn η κοπελα..ελπιζω να πετυχα αυτο τουλαχιστον...
Anw,τα λεμε αργοτερα ή αυριο αν ειναι...stay crazy:himitsu::gn2:
Σεπ 03 2008 01:11
mono → Zoro
γιατι τι εχω δεν καταλαβα?:oo:
παντως ειναι πολυ ωραια σειρα κατα τη γνωμη μου και για τα αγορακια...δεν ειναι σαν αυτα που βλεπεις αλλα δοκιμασε κατι διαφορετικο αλλωστε ειναι μονο 13 επισοδεια...
Σεπ 03 2008 01:07
Zoro → mono
yup,there's nothing {public} I don't know here..I have eyes/ears everywhere:wis:
Ts ts και εν το μεταξυ ψηνει κι εμενα η iri να το ξεκινησω...αραγε θα ειμαι κι εγω ετσι σαν εσενα αν το δω??
Μακρια τοτε!!XXPPP
Σεπ 03 2008 00:42
mono → Zoro
νομιζω ειναι απο την απωλεια αιματος:nbleed::nbleed::nbleed:
με καταλαβες ομως ατιμο πλασμα τιποτα δεν σου ξεφευγει,εχεις τους σπιουνους σου παντου:kakaka::kakaka::kakaka:
Σεπ 03 2008 00:37
Zoro → mono
[B][I]καλα μιλαμε εχω τρελα κεφια αποψε!
[/I][/B] Ε,πεστο να καταλαβω κι εγω,δεν το χα παρατηρησειXDD
Τι επαθες σημερα ρε??:hahaha:
Αλλο ατομο...θα σου λεγα την κλασικη ατακα,ara u high on crack??,αλλα εδω αυτα δεν πιανουν...αρα θα πω...are u high on vampire knight??:hahaha:
Σεπ 03 2008 00:28
mono → Zoro
ρε που τα πουλας αυτα?με βρηκες ασχετη και ειπες να το εκμεταλλευτεις...τουλαχιστο το edit το ξερω χαχαχα...καλα μιλαμε εχω τρελα κεφια αποψε!
Σεπ 03 2008 00:25
Zoro → mono
κοινοτητα εχω γραψει...ειδες τι κανουν τα πολλα ανιμε??:hiding_something:
Σεπ 03 2008 00:19
Zoro → mono
ορεξη εχεις σημερα βλεπω,ποτε εισαι καλη:wooi2: ποτε οχι:hehehe:
[btw διοθωσα και 2 d στο bandiera που ξεχασα πριν..:P]
OK,I forgive you,but only for this time...now,go fetch me a pillow!!!:terror2:
[καλα με ποσες θα πιασει αυτο το κολπο??στο τελος ολη η γυναικεια κοινoτητα του forum δικη μου θα γινει:hehehe:]
Σεπ 03 2008 00:06
mono → Zoro
zoro kun pls forgive meeeeeee!:nod2::nod2::nanana::nanana: δεν θα σε ξαναδωσω ετσι στεγνα i promise:wooi2:
Σεπ 03 2008 00:03
Zoro → iristella
[καλα το double post δεν ξερω πως εγινε:oo:,αλλα κανει την εμφαση του:hahaha:...Baka Marimo did it again...are you gonna tease me now for this??:deadga6:]
Σεπ 02 2008 23:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται