Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
how could you take advantage of me like this?Do you have no feelings?:(
Sep 03 2008 14:27
Zoro → Dark_Venus
[indeed I am:hehehe:that's sensei for you...you can't do anything!!XDD]
Sep 03 2008 14:25
Zoro → Dark_Venus
Τι να φωναξω ρε?:oo:4 μια χαρα ειναι:wooi2:,απο κει που πηγαινες να το παρατησεις τωρα καταφερα{με την βοηθεια των αλλων;)}να σε βαλω στην σειρα....ελπιζω μονο να σου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις ωστε να εχεις ορεξη να δεις και τo υπολοιπο:P
Παντως οτι αποριες εχεις ρωτα εμενα,ειμαι εξπερ στην σειρα πια:)
{αν και απο την παρακευη που θα χαθω μεχρι 25 σεπτεμβριου οπως ειπα θα χασω ολη την φαση πορωσης σου με το ανιμε....γμτ:sigh2:}
Anw,as for the pic.....whoaaaaaa,misa-chan....what a lovely red apple!!:awww:
{kidding...yup,the skirt was fine....dress too...I took a good peek when you bowed...ups,maybe I shouldn't be saying this:oo:}
XPP
Sep 03 2008 14:20
Zoro → GkLoc
ROFLMAO:hahaha:
Ρε GK ελεος ειχαμε καιρο να τα πουμε και ειπες να μου αφησεις το vm του μηνα...χαχα ελεος πολυ γελιο,επρεπε να το περιμενω!!!:P
{μακαρι να εφτανα τις 10000 μεχρι την παρασκευη:wis:..μετα μαλλον θα χαθω εως τις 25 σεπτεμβρη οπως ειπα:(}
Anw,thanx for making me laugh buddy,τα λεμε και remain in one piece!;)
Sep 03 2008 14:15
Dark_Venus → Zoro
γκουχγκουχγκουχ4γκουχγκουχ.........μη μου φωναξεις Master......please....{bow}
look what I ve brought you
[IMG]http://i192.photobucket.com/albums/z90/Tobi_-_Is_-_a_-_Good_-_Boy/Misa.jpg[/IMG]
I couldnt find a skirt so I wore a dress hope you dont mind....
καλός είναι ναι....
Sep 03 2008 14:11
GkLoc → Zoro
Ρε Zoro χαμος γινεται στο Profile σου/....
Τα Profile Views σου ειναι [IMG]http://th46.photobucket.com/albums/f121/darkants/th_9000-Techno-.gif[/IMG]
Sep 03 2008 14:10
Zoro → Dark_Venus
Ετσι ετσιιιι:hehehe:
Obey your Master!!!{of Puppets:P}
Σε ποιο επεισοδιο εφτασες τωρα δλδ??
Καλος ο Guts??
Sep 03 2008 14:05
Zoro → jimmare
Χεχε ησουν πολυ πειστικος με αυτα που μου πες:P
ΟΚ οποτε μπορεσω θα μπω λιγο να δω τι επαιξε αυτη την περιοδο...θα δω και το videaki σου..
Αυτα κι απο μενα;)
Sep 03 2008 14:04
Dark_Venus → Zoro
Hello master {bow}.....yeah μπηκα στο πνευμα της σειρας χιχι....{bow}
Sep 03 2008 14:03
jimmare → Zoro
Eυχαριστω για το -sama(παντα ημουν αλλα τεσπα)Επισης δεν περιεχει spoiler μιας και ειναι μονο φωτογραφιες και για να ξερεις το ονομα του και το...''ψευδωνυμο στη πιατσα''πρεπει να τον εχεις δει αρα μαλλον δεν υπαρχει προβλημα...Οσο για mods,να ξερεις οτι εφτιαξα τα διακαιωματα(να κλειδωνεις-κανεις edit)και το ονομα σου(να εμφανιζεται με πρασινα γραμματα.Επισης εφτιαξα και τα bars!(εκει που γραφει mod,το αλλαξα και το εκανα πολυ καλυτερο)Εφτιαξα το forum και το εκανα καλυτερο και πετυχαμε δυο παιδια που ανεβασανε σε games,ταινιες και τετοια,οτι εχουμε εμεις ολο αυτον τον καιρο.Για να μην πω τα διπλασια!:kakaka:Επισης αρχισαμε να ανεβασουμε DBZ!Μπες στο forum μας οποτε θες αλλα οταν μπεις κατσε ενα 20λεπτο να δεις τα καινουργια πραγματα και τι ανεβασαμε.
~ΑΥΤΑ~
Sep 03 2008 13:58
Zoro → Umi no Ossan
Heyz παππουλι,τι λενε οι εξετασεις,ξεκινησες??
Εγω απο παρασκευη θα λειψω πολυ πιθανον μεχρι 25 σεπτεμβριου αν και μπορει να μπαινω που και που...εσενα τι λεει,θα σε βλεπουμε λιγοτερο αυτη την περιοδο??
Sep 03 2008 13:48
Zoro → jimmare
Hey jimmare-sama καιρο ειχαμε να τα πουμε:)
Λοιπον το βιντεο δεν ξερω αν πρεπει να το δω γιατι στο Naruto δεν εχω φτασει στον ero-sennin ακομη...και φανταζομαι περιεχει spoilers ε???
Anw,αν ειναι στο μελλον θα το δω τοτε...^^
Παντως οσο αφορα το site χιλια συγγνωμη αλλα τελικα ειδα οτι δεν εχω τοσο χρονο για να ασχολουμαι...αν θες να με κρατησεις mod και να μπαινω οποτε μπορω καλως,αλλιως ξανακανε με κανονικο μελος...δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο αυτη την περιοδο και οποτε εχω ειμαι στο forum:(
Ισως που και που μπαινω βεβαια...
Anw αυτα,καλη συνεχεια και σενα λοιπον με την σχολικη χρονια...;)
Sep 03 2008 13:40
jimmare → Zoro
Hey,Zoro-kun... Check this:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=t2cFheDjNRU]YouTube - Jiraya the legendary sannin(by jimmare)[/url]
Ενα απο τα βιντεο που δημιουργησα...Ειναι με φωτογραφιες του jiraya απλα ειπα να σου το δειξω...Σε κανενα 20λεπτο θα εχει ανεβει και ενα αλλο που εχει σχεση με soul eater αλλα ειναι κανονικο βιντεο,οχι εικονες!Βεβαια και τα δυο εχουν μουσικη but προτιμω το δευτερο...
EDIT:Οποιος διαβασει το vm σημερα,μην νομιζει οτι ακομα ανεβαζω και θελει ενα 20λεπτο...
Sep 03 2008 13:31
Zoro → hyuga
Hyuga βοηθησα τις προηγουμενες μερες μια κοπελα που παλι ειχε προβλημα να ποσταρει εικονες...πηγαινε [URL="http://www.anime.gr/forums/226704-post59.html"]ΕΔΩ[/URL] και διαβασε τι γραφω...αν παλι εχεις αποριες ελα ρωτα:)
[αν την φορτωσεις απ το pc σου με imageshack θυμισου να κανεις κλικ στο resize image και βαλε 640x480 αναλυση ή 800x600...φορτωσε την και μετα αντεγραψε το τελευταιο κατω link που θα σου δωσει...βαλε την σε spoiler tag-->insert image και θα πρεπε να σαι ΟΚ^^]
Sep 03 2008 13:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed