Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Kenny

Το χω ηδη κατεβασμενο εδω και καιρο{απ τα πρωτα που κατεβασα βασικα},απλως εχω δοσει προτεραιοτητα σε καποια αλλα ανιμε να δω αυτη την περιοδο:P Οταν το δω μην ανυσηχεις,θα ακουσεις σιγουρα την αποψη μου στο αντιστοιχο thread οπως κανω παντα;)
Sep 25 2008 14:37
Photo

mono → Zoro

τον βαρεθηκα τον L ρε συ...ελεος δηλαδη!μονο με τα γλυκα που κατεβαζει θα πρεπε ηδη ναχε παει απο διαβητη!!!!!! Heal Rei Heal Rei Heal Rei!!! Divine princess is divine οπως λεει και ο Loke
Sep 25 2008 14:36
Photo

Kenny → Zoro

Λοιπόν, από σένα θέλω να δεις το Cowboy Bebop και να μου πεις γνώμες, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα σου αρέσει.
Sep 25 2008 14:25
Photo

Zoro → mono

Oi,leave L alone:mador2:....me and a certain girl are trying to heal him!!:smokingg:
Sep 25 2008 14:21
Photo

Zoro → iristella

whoa,last pic was scaaarryy:terror2: {just like u!crazy neko!:3} αλλα και παλι θα πω: uruseeee,μην ξεχνας προς χαρην σου ποσο λιγο νευριασα πριν...δεν με εχεις ξεχρεωσει ακομη woman,entertain me more!XPPP
Sep 25 2008 00:10
Photo

Zoro → iristella

[damn double posts:deadga6:]
Sep 25 2008 00:04
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v245/gore_torn/My%20LOL%20Cats/Homicidalcal.jpg[/IMG]
Sep 25 2008 00:01
Photo

Zoro → iristella

oi don't make me bring the yuri misa pics piu-chan was saying:try: Κατσε φρονιμα γυναικα and obeyXPPP
Sep 25 2008 00:01
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i464.photobucket.com/albums/rr3/Delaney_Gaara/Lol%20Cats/cats.jpg[/IMG] so you ve better watch out!!!
Sep 24 2008 23:56
Photo

Zoro → iristella

[τελειωνω ενα pm+msn καψιμο με τον γνωστο sensei!!!....και μαντεψε,σε θαβουμε!!:kakaka:]
Sep 24 2008 23:47
Photo

iristella → Zoro

τι κανεις εσυ και καθεσαι ησυχος ησυχος?
Sep 24 2008 23:43
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Buonanotte:gn2::byejg9: [τα λεμε αυριο για 2ο round misa pics.......kidding of course:nanana:...those will be enough for a long time.....arigato again,teasing iri wuz never as fun as today...all thanx to u!!;):P]
Sep 24 2008 22:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Ε καλα μπορει και να μην γραφεται sa na παντως σημαινει who knows/dunno etc... Αστο καλο με πηραν τα ζουμια-βλεπω full moon wo sagashite και δεν παλευεται ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ σε καληνυχτιζω να γινω emo μοναχη μου ^^ λολ πλακιζω! Αντε σι γιου τουμοροου!
Sep 24 2008 22:30
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Yup,και καλυτερα ισως{αν και ξερω οτι μαλλον σ'αρεσουν αυτα!}....ειδικα η αλλη κοπελα την εχει την iri σε eroness,σκεψου οτι αυτη την εμαθε!...αλλα και η iri δεν παει πισω,εκανε τεραστια βηματα...τελικα μονο εγω ειμαι κανονικος{και το εκμεταλλευονταιXDD}:terror2: Ασχετο,αλλα [B]Sa na..[/B] που εγραψες πριν τι σημαινει??:hmmm: Επισης καλο αυτο με την yuri misa,αλλα καλυτερα οχι σημερα:hahaha:,μην ξεχνας οτι hell hath no fury......{το υπολοιπο ελπιζω να το ξερεις γιατι ισχυει στην περιπτωση της:P}....αλλη μερα ομως δεν ξερεις ποτε:hehehe:
Sep 24 2008 22:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

So kaaaa!! Για αυτο δεν τα χω παρει πρεφα!! xD
Sep 24 2008 22:13