Community Status Updates
iristella → Zoro
1) Kαι καλα αστειο το λεμε τωρα..... οταν τα παραδεχεσαι ομως δεν το αναφερεις....... Μονο οταν σε στριμωχνουν τοτε γινεται βολικα αστειο.......
2) Αν δεν υπηρχε το unpsoffable ο Zoro Θα ειχε αποδημησει ηδη απο τον 1o κυκλο οποτε δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να χερεσαι για τα plot no jutsu του Oda
3) Δεν εχω καμια μανια με τα Yaoi. Moνος σου τα αναφερεις συνεχεια για ολους τους χαρακτηρες και για ολες τις σειρες... Θα αρχισω να πιστευω οτι στην πραγματικοτητα βλεπεις Περισσοτερα απο μενα με την μανια που σε εχει πιασει.......
4) ναι δεν αντιλεγω πολυ σημαντικο ζητημα αλλα μου φαινεται καπως κουλο μια σειρα να συνεχιζεται για τοσο καιρο και να μην εχει εξεταστει αυτο το ενδεχομενο.... Δεν ειναι και καπως νορμαλ πως να το πω......
Α και οσο για την εικονα ΒUSTED!!!!!!!! Σε εκεινη την φαση αυτο που λεει ο L στην Misa ειναι "Be serious about this or I ll Kick you"............. Αν βλεπεις μια σειρα βλεπε την σωστα τουλαχιστον (lol):tensai::hahaha:
Sep 27 2008 23:17
Zoro → iristella
[I][B]Επιτελους το παραδεχτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι ηξερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο καιρο!!!! Και μην ξανακουσω κιχ για τον Itachi sama απο εδω και περα Zoro kun......Πλεον το λες και μονος σου.........[/B][/I]
1)Οπως ξαναπα και αγνωησες,ηταν αστειο:canthelp:
2) Εχει μελλον ακομη η σειρα,οπως και ο Zoro,πολλα μπορουν να αλλαξουν:bahhh:
{αλλοι αποδημησαν οριστικα ενωXP}
3)This is One Piece,οχι μια απο τις γνωστες σειρουλες που βλεπεις εσυ:orly:...αμαν πια,τετοια μανια με τα yaoi σου ψησε τον εγκεφαλο και τα θες παντου?:yawn2:
4)Και να μην δουμε τπτ απο romance η σειρα στεκει μια χαρα κι ετσι...ωραια και αυτα αν τα δειξει δεν αντιλεγω{ειμαι Zoro x Robin fan μην ξεχνας!} αλλα και η φιλια ειναι ενα αρκετα σημαντικο ζητημα και μου αρκει....:bahhh:
Επισης....ειπες κατι με την εικονα??:hehehe:
[I][B][IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn293/ino_nicole/LandMIsa.jpg[/IMG]
[/B][/I][B] Don't make me go L on ya,little Misa!!^^[/B]
Sep 27 2008 23:00
Zoro → Dark_Venus
Master is not disappointed but.....ok Vampire Knight,ok Death Note,but Devil May Cry instead of Berserk??:hahaha:
{pity tho,if you had seen Berserk up to episode 10 eg I think you could have liked it..}
Anw,I respect your decision:ureshii:
Have a nice drooling with vampire knight then....master salutes!!^^
{glad you keep bowing tho:awww:...keep considering monster for an excellent anime :orly:}
Sep 27 2008 22:12
Dark_Venus → Zoro
hi!αχ προς το παρον εφαγα κολλημα με το vampire knight...αχ τι ωραιο που ειναι ρε συ...το berserk το αφησα τελικα γιατι δεν ειναι ακριβως το στιλ που ψαχνω...προτιμω τα 'σκοτεινα' τυπου death note,vampire knight και devil may cry....ευχαριστω πολυ παντως.I hope master is not dissapointed with me....{bow}
Sep 27 2008 19:47
iristella → Zoro
And as always your wish is my command.... For your eyes only
[IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b196/Silverwolf86/One%20Piece/One%20Piece%20yaoi/Glomp.jpg[/IMG]
Sep 27 2008 19:28
iristella → Zoro
[B][U]originally posted by zoro[/U]
Αν και ειμαι πιο πολυ υπερ Zoro x Robin,το Zoro x Sanji φαινετε να ειναι πιο ταιριαστο τελικα για τους 2 τους[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
[/B]Επιτελους το παραδεχτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι ηξερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο καιρο!!!! Και μην ξανακουσω κιχ για τον Itachi sama απο εδω και περα Zoro kun......Πλεον το λες και μονος σου.........
Sep 27 2008 19:15
Lilia20 → Zoro
Lol, εχεις δικιο xD
Kι εγω προτιμω ZoroxRobin, αλλα ο Oda εχει άλλα στο μυαλό του xDDD
Sep 27 2008 16:24
Zoro → Lilia20
Glad u liked them:)
Αν και ειμαι πιο πολυ υπερ Zoro x Robin,το Zoro x Sanji φαινετε να ειναι πιο ταιριαστο τελικα για τους 2 τους:P
{ειναι αυτο που λεμε μαζι μαλωνουν και χωρια δεν μπορουν;)}
Sep 27 2008 16:08
Zoro → Dark_Venus
Master approves too,Monster is your choice!!:thumbup:
Αυτο βλεπω αυτη την περιοδο,ειναι 74 επεισοδια και ειναι τρομερα αληθοφανες και γεματο suspense,αυτο να δεις!
{Εγω ειδα 30 eps και καηκα!}
Btw,Berserk πως παμε??
PS:Nice sig...me luvs Lady!!;)
Sep 27 2008 15:03
Scorpion → Zoro
Στο 94(ειχα σταματησει για ενα διαστημα για αυτο ειμαι τοσο πισω ,αλλα τωρα το σαββατοκυριακο θα το ξεφτυλησω)στο Bleach παλι ειμαι στο 169.
Sep 26 2008 21:42
iristella → Zoro
Yeap I am..... He is the love of my life:nbleed:..... I wanna make it up to him for you know.... death noting him a while back!!!:hahaha:
Sep 26 2008 16:46
Zoro → iristella
[B] I ll even bring all of the 120 bitches of the op group......
[/B]:hahaha:
{that's too evil!}
Are you sure you want to save L,Kira-sama??:orly:
Sep 26 2008 16:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed