Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν γινονται δημοσια,για το καλο του forum:hahaha:
Σεπ 24 2008 22:07
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Wp αυτα ειναι και εγω που ειμαι οταν εχουν τετοιες συζητησεις? xD
Σεπ 24 2008 22:06
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[ασχετο αλλα οτι ειναι ero hime ειναι γνωστοXDDDDD,που να βλεπες με την orion19 τι λενε...εκει κι αν πεφτει yaoi/hentai συζητηση of epic proportions και οποτε τυχαινει και ειμαι κι εγω καταλαβαινεις τι παθαινω:P:deadga6:]
Σεπ 24 2008 22:04
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

[B][I]Τις εδωσα αδεια να βαλει τα θετικα σχολια που ειπα γι αυτην για να μου μιλησει,οχι ολη την συζητηση ελεος!![/I][/B] πυρ, γυνη και θαλασσα. Μην το ξεχνας αυτο!!:tensai: [B][I]Παντως οτι ειπα το πα καθαρα για να ηρεμισει,δεν τα πιστευεις ετσιιιι???:blingeye2:[/I][/B] Sa na...:smokingg: [B][I]Τεσπα,γι αυτο που μου κανε θα την περιποιηθω κι εγω ^^[/I][/B] Χωσε yuri pics με Misa :hihi2::hihi2::hihi2: [B][I]Ναι οντως πολυ ζωηρη βραδια{καλα εσεις οι 2 με τις yaoi pics πολυ απλα δεν παιζεστε!!:hahaha:},να στε καλα και οι 2,περασα καλα!!![/I][/B] At ur service!!! [B][I]{γενικως οποτε ειναι να την πειραξεις πρωτη φαση παντα!!XPPP}[/I][/B] A σε καλο σου, κολακα!!!:kawaii: :hihi2::hihi2:
Σεπ 24 2008 22:03
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ρε το παρακανε!!! Τις εδωσα αδεια να βαλει τα θετικα σχολια που ειπα γι αυτην για να μου μιλησει,οχι ολη την συζητηση ελεος!! Παντως οτι ειπα το πα καθαρα για να ηρεμισει,δεν τα πιστευεις ετσιιιι???:blingeye2: Οτι ειναι misa ειναι misa,θελει να την πεισουμε να κανει cosplay μονο,θα της εβγαινε και φτηνο,απ το φυσικο!!XDDD Τεσπα,γι αυτο που μου κανε θα την περιποιηθω κι εγω!!^^ Ναι οντως πολυ ζωηρη βραδια{καλα εσεις οι 2 με τις yaoi pics πολυ απλα δεν παιζεστε!!:hahaha:},να στε καλα και οι 2,περασα καλα!!! {γενικως οποτε ειναι να την πειραξεις πρωτη φαση παντα!!XPPP}
Σεπ 24 2008 21:55
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

LOL καλα (αμα θελω σε πιστευω xaoxaoxaoxao πλακιζω XD) ΛΟΛ πολυ ζωηρη βραδια σημερα xD xD Θελω να δω τι σου ετοιμαζει!!!!
Σεπ 24 2008 21:48
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[ρε παραεβαλε πολλα ελεος:oo:,μην την πιστευεις,τα παρακατω τα πα για να μου μιλησει γιατι δεν μου μιλουσε....baka woman!:mador2:]
Σεπ 24 2008 21:44
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σου ετοιμαζει απαντηση μου πε,ετσι ωστε να ειναι αυτη η οριστικη φορα που της κανουμε αυτη την πλακα{δεν πειραζει καλο ηταν οσο κρατησεXDDD,χαιρομαι που γελασες κι εσυ!!teasing iri is too much fun,my hobby!!} και αρα επιστρεφει οπου να ναι μην ανυσηχεις!! Μονο και μονο που την επεισα να το κρατησει το post σου δεν με πειραζει το τι θα επακολουθησει{γιατι μου πε ετοιμαζει κατι κακο για μενα!!:oo::terror2:}! Ασε με κανες και γελασα τρομερα σημερα,arigato και παλι!!{μεχρι κι αυτη παραδεχτηκε οτι ειχε πλακα,απλα μου πε δεν θα περασω ατιμωρητος!!!^^} EDIT:I got what I expected:uhh::deadga6::oo:
Σεπ 24 2008 21:39
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Τιποτα βρε και γω γελουσα με αυτα που εγραφα xD Αλλα γιαντα δεν απανταει που χαθηκε?
Σεπ 24 2008 21:30
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

πιου~chaaaannn,arigatttooo!!!:awww: Ειλικρινα ευχαριστω για τον χρονο και την φαντασια που αφιερωσες στο ποστ εκεινο,τοσα ποστ που τις εκανα δεν φτανουν το μεγαλειο του δικου σου....ασε που την επεισα να μην το σβησει!!^^{με ανταλλαγμα!το χω το χω:wooi2:}.. Λυθηκα να γελαω για κανα 10λεπτο μονος μου,ασε μεγαλειωδες,αν ηταν κανονικο ποστ θα σου χα δωσει rep!!XDDD:hihi2: Για λιγο μου κρατησε μουτρα γιατι εγω σου πα να το κανεις,αλλα την ηρεμισα ευτυχως,παντως πραγματικα grazie merci arigato για το ολο κατορθωμα σου,ηθελε και χρονο και σκεψη.....για αρκετο καιρο δεν θα στο ξαναζητησω{μην τα παρει και περισσοτερο γιατι εινα και οξυθυμη^^} μιας και αυτο φτανει για οσα γελια θα κανα σε μερικα χρονακια!!XXDD Να σαι καλα,tutto quello che hai bisogno vieni da me!!^^:ureshii: ΕDIT:Ειδικα τα edit σου που εβαλες το ονομα της κορυφη!!:hahaha:
Σεπ 24 2008 21:25
Φωτογραφία

Zoro → iristella

iri plz μην το σβησεις,οντως καλλιτεχνιμα ειναι,ολοι πρεπει να το δουν,no offense!!! piu~chan is a genuine artist!!! Παω να την ευχαριστησω που μου κανε το χατηρι!!XDD
Σεπ 24 2008 21:10
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Tσεκαρε το πριν το σβησει!!
Σεπ 24 2008 20:48
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ξεκινισε την επιθεση στο προφιλ μου....misa images attack now,plzzz!!:cry5:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/6184ceba.gif[/IMG]
Σεπ 24 2008 20:35
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Βασικα οπως ειπα και πριν υπαρχει και το Translate option........ αα και που ειστε [I][B]Il piu presto [U]possibile[/U] metti le immagini della sua alter ego!!![/B][/I] fixed* [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b196/Silverwolf86/One%20Piece/One%20Piece%20yaoi/SanjiandZorokiss4.jpg[/IMG] as promised
Σεπ 24 2008 20:30
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[B]Και σορρυ που στο χαλαω αλλα υπαρχει και η επιλογη translate sto google[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] και ετσι και ο υπολοιπος κοσμος καταλαβαινει τι λετε.. [/B] γυναικοχαλαστρα:deadga6:
Σεπ 24 2008 20:24