Community Status Updates
iristella → Zoro
I have nothing against Rei but I will not tolerate for my baby, L to become a scapegoat...... If they want me to leave her alone stop messing with my hentai candyeating, absolutely weird genious....... If I have to start a hole rebellion in order to save him I will..... I ll even bring all of the 120 bitches of the op group......:chigau:
Sep 26 2008 15:56
Zoro → iristella
ZOMFG here comes the daywalker:hahaha:
You never sleep do you??:orly:
{ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι υποστηριζεις L:P}
Καλα παντως σιγουρα,οτι επαθε η Rei ηταν εργο της ξανθιας αποκλειστικα...ΧP
{I bet a lot of people want to dn you,I feel the vibes!!XD}
Για τα νεα plans{επειδη εχω μερικες ιδεες στο μυαλο:hehe:} αν θες μπεκα να τα συζητησουμε τωρα,αλλιως αργοτερα,οποτε προλαβεις...
[ahhhh,doing evil plans...reminds me of the old times:Blissfull:]
Sep 26 2008 15:49
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B](μα δεν μαρεσουν τα yuri -.-")
[/B]Ποιος ειπε οτι εχεις δικαιωμα επιλογης??:orly:
Sep 26 2008 14:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
(μα δεν μαρεσουν τα yuri -.-")
[B][I]δεν με εχουν πει ποτε απαλευτο μεχρι τωρα:mador2:[/I][/B]
Kαι λοιπον? Για τα παντα υπαρχει μια πρωτη φορα xD
Sep 26 2008 13:05
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B]Και κει που ξενερωνα, ανοιξα το animegr (ωραιο ε) και βρηκα τις Pervert φωτο του Ζορο και καραφλιασα Lol αλλος απαλευτος απο κει!
[/B]Oi,δεν ξερω για την αλλη αλλα δεν με εχουν πει ποτε απαλευτο μεχρι τωρα:mador2:
{που btw δεν εδωσε τα credits για το ποιος της εμαθε megaupload/rapidshare^^}
OK την αλλη φορα θα ψαξω τπτ προς yuri για να χαρει το ματακι σου:nbleed:
Buonanotte αφου φευγεις απ οσο καταλαβα!!:gn2:
Sep 26 2008 00:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
KONO HENTAI!!! Ερωτοτροπικες φωτο στο προφ μου θα μπαινουν ΜΟΝΟ αν ειναι YAOI λολ wa akateru?!!! Λολ σκαλωσα!
Sep 26 2008 00:33
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[IMG]http://i243.photobucket.com/albums/ff163/neechan_12/lmisagb1.jpg[/IMG]
[IMG]http://i92.photobucket.com/albums/l16/MisakiMitsuko/1473361293_l.jpg[/IMG]
:bleh:
Sep 25 2008 23:24
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Και φυσικα η αγαπη του L ξερεις ποια ηταν ε??:orly:
{οχι δεν αναφερομαι στην iri!}
[IMG]http://i85.photobucket.com/albums/k70/Kitsune-Megamisama/L%20Misa/l__misa_uniform.jpg[/IMG]
Εκτος κι αν παραδεχεται οτι ειναι το ιδιο ατομο τοτε ναι,ειναι οντως his match!!:kakaka:
L x Misa ftw!!!^^
Sep 25 2008 23:15
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Lo so! Το τσεκαρα xD Καλα ας μην ηταν ο L (αλλα ξερει η Ιρι που στοχευει- με εχει παρει χαμπαρι-δεν θα στελνε καν msg!) Μαζι σου Ιρι-chwan, support L Lawlliet, the sexy-psychotic-insatiable genious ASAP! HORRAY FOR L!!!
Sep 25 2008 22:29
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μα γιατι να μην υπαρχει misa στο παιχνιδι??:if:
Δαγκωτο θα ητανε!!^^
{btw ολοκληρη σπειρα εχει η ατιμη,ξερεις σε ποσα παιδια το κανε αυτο το κολπο με τις ψηφους?:hahaha:...μιλας σε ενα!!}
Sep 25 2008 22:18
Zoro → mono
τον βαρεθηκα is just not an acceptable excuse:smokingg:
[die rei!!our army is coming:hehehe:]
Sep 25 2008 20:06
Zoro → evaofadawn
Ετσι,καψιμο να βλεπω με την σειρα!!^^
{καλα με τετοιο fanservice που υπαρχει απο Light/L για κοριτσια και Μisa για τα αγορια επομενο ειναι!!}
Παντως για την Μισα εχω φτιαξει ειδικο thread για τους fans/haters να κανουν fla...εε να ανταλλαξουν τις αποψεις τους..αν θες περνα μια να δωσεις τα φωτα σου!!^^
{υπαρχει και κερβερος user στο θρεντ αυτο *ονοματα δεν λεμε* που απανταει σε οσους την συμπαθουν αρα προσεχε τι θα γραψεις!!XP}
Εγινε λοιπον,τα λεμε!!>.>
Sep 25 2008 19:36
evaofadawn → Zoro
γειαααααααα
ναι, τώρα το βλέπω για δεύτερη φορά καθώς το παρακολουθεί η αδερφή μου, και πραγματικά το εκτιμώ περισσότερο και ας ξέρω ακριβώς τι θα γίνει!
θα κοιτάξω το thread asap!
όσον αφορά στη Misa, δε μπορώ να είμαι απόλυτη. ξεκίνησα ως hater αλλά ανεξάρτητα από το πόσο με αηδιάζει ως κορίτσι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και πολλά εξαρτόνται από αυτή άλλωστε. όσο και αν με αηδιάζει, αν έλειπε, θα έλειπαν πολλά από το Death Note!
αυτά!!
Sep 25 2008 17:52
Zoro → mono
Τς τς,υπαρχει ολοκληρη οργανωση που προσπαθει να τον κρατησει ζωντανο!
Και με τετοιο αρχηγο που εχουμε αποκλειεται να πεθανει,πιστεψε μεXDD
Sep 25 2008 14:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed